SkatanOchHolken

Imorse, uppföljare:

Publicerad 2010-12-30 00:03:45 i Diverse,

Släkting till morsan: Har du sett de där tjoffstjoffs?
Morsan till släkting: Jag tror att de ligger i hallen vid trappan! (Jaha.. morsan vet vad "Tjoffstjoffs" är..)
Morsan till mig: Ligger det några höga stövlar där? (Jag stod i hallen och förstod enbart vad hon menade eftersom jag hört toffelbenämningen tjoffstjoffs några dagar tidigare.)
Konstigt att det blir missförstånd liksom!

Nyårsångest

Publicerad 2010-12-30 00:00:15 i Diverse,

Nyår är ju antagligen den mest hypade högtiden på året, alltid ska det bli helt jävla galet bra i år igen! Nej just det! Det blev ju inget bra, inte förra året heller! Det var så det var! I år har jag i vanlig ordning fortfarande inte bestämt vad jag ska göra men det lutar åt att jag och Victoria sitter hemma hos henne och dricker billigt vitt vin, äter god middag och tittar på fyrverkerier utanför hennes hus, jag tror att det kan bli hur bra som helst!

Trots detta så smyger sig nyårsångesten på, man tror att man ska vakna första januari, som en ny människa, 20 kilo lättare, rakare näsa, gift med Johnny Depp och superpepp inför det fantastiska nya året som är där.. egentligen vaknar man med nån kompis som aldrig fick tag i taxi brevid sig i sängen, halväten chipspåse på golvet som du fick tag i på den enda 7eleven som var öppen i hela stan och om du har riktig jävla tur, ett glas vatten. Du öppnar ögonen försiktigt eftersom du vet att det kan göra ont. Det gör det och eftersom du efter tio minuter i något som ska föreställa vaket tillstånd inser att du ringde OCH smsade killen du egentligen ville fira nyår med som inte ville fira med dig så vill du helst bara att någon kommer in med en ak4:a och mejar ner dig.

Gott nytt jävla år på er!

God jul!

Publicerad 2010-12-25 18:13:07 i Diverse,

I efterskott: God jävla jul på er då!
Jag hade varit snäll i år så jag fick (nästan) rätt julklappar!
När jag får CSN-bidrag nästa gång ska jag ge Victoria en julklapp och WWF en stooor julklapp!
Ikväll ska jag bete mig och hoppas på att vara drinkhora istället för att betala åt drinkhororna!

Tjoffs tjoffs

Publicerad 2010-12-25 18:11:04 i Dagens,

Dagens citat:
Mammas moster: Tjoffs tjoffs.
(Jag sitter vid datorn och ignorerar henne)
Mammas moster: Tjoffs tjoffs.
Jag: Vad?
Mammas moster: Ja, de här tofflorna är så tjoffsiga att gå i, tjoffstjoffs låter det när man går. Tjoffs tjoffs.

Ett lite vuxnare alternativ..

Publicerad 2010-12-21 14:04:22 i Diverse,

Jag sket i julkalendern och ligger fortfarande i soffan men har övergått till att titta på "Våra vänners liv" och äter ost och kex och funderar på att gå på glöggen istället för julmusten.. klockan är ju över tolv så det bör vara ok..?

Juuuuuul

Publicerad 2010-12-21 13:07:53 i Diverse,

Finns det några snälla barn här? -Jaaaa det gör det!
Jag ligger i soffan och har bäddat bort mina sovgrejer så jag hänger bara i soffan och dricker julmust och tittar på julkalendern, så ja, jag är jättejättesnäll!

Yes/No

Publicerad 2010-12-21 12:50:32 i Diverse,

Arvika Yes/No:

Träffa Malin och se nya bebisen (ja, enda bebisen också för den delen) Yes.
Träffa Gabby och Mejsan Yes.
Träffa familjen Yes.
Springa på alla idioter som man inte har lust att prata med No.
Bli förbannad på alla idioter No.
Vilja skjuta sig själv för att man vaknar upp i Arvika och är bakfull och inte tar sig därifrån No.
Vakna upp och vilja skjuta sig själv för att man vaknar upp brevid något ålrens från tidigare liv No.
Äta pizza med kebabsås Yes.
Få julklapppar Yes.
Kunna "umgås" med alla mina kläder och saker Yes.
Inte ha bil och sitta fast någonstans No.
Ha bil men bli full och sitta fast ändå No.

Kan tolkas olika

Publicerad 2010-12-20 22:57:04 i Diverse,

"-Då blire ostbågskavalkad och blöta råtter i natt då!"
Citat från min äldre släkting angående min utsipillda ostbågspåse och katternas leksaksråtta som hamnat i vattenskålen.. meeen, det var inte vad jag tänkte på direkt, låter som ett dåligt försök till sex.

Thanx for tonight guys!

Publicerad 2010-12-16 01:23:39 i Diverse,

Tack för ikväll killar och tjejer, iväg till sverige imorgon ..elller nej, norge! Men haft en jättetrevlig kväll, hoppas attt ni använder google translate så att ni förstår vad jag skriver till er!

Näääeeeje

Publicerad 2010-12-13 13:52:58 i Diverse,

Nu börjar det här med att inte köpa nån ny mat innan jag åker hem för jul bli jobbigt, det möglade brödet som gick ut den 30:e börjar bli äckligt, det har jag inte märkt tidigare eftersom jag rostat det. Skitsamma, man dör inte av lite mögel, jag bor ju i England för fan, det är mögel överallt och engelsmännen är ju hur många som helst!

Här ska ni få en liten låt att lyssna på!


När jag tänker efter så tror jag kanske att jag postat den här förut.. men skitsamma, den är lika bra idag som för några veckor sen! Ha en fin Luciadag! Puss

Min kompis sexliv

Publicerad 2010-12-12 15:35:43 i Diverse,

Hon tror att hon inte har något sexliv men ringer mig var och varannan helg och berättar om hur påsatt hon blivit. Ja, alltså har hon ett sexliv. Igår fick hon t.ex med sig en kopia av Justin Bobby hem, inte illa pinkat skulle jag säga. Tydligen så var han även bra i sängen, jackpott! Imorse gick han runt naken i hennes lägenhet, satt naken på hennes nya soffa, satt naken på hennes köksstolar, drack tre återställare och åt nachochips. Ja, livet kunde säkert ha varit sämre för henne, men hon har ont tydligen, men va fan, det kan det väl vara värt!

skönt att slippa

Publicerad 2010-12-11 18:53:07 i Diverse,

Har aldrig känt någon dragning till Egypten, skönt, då slipper jag att bli (h)a(j)ttackerad! Fick precis höra lite tips på vad man ska undvika i badklädesväg för att slippa bli biten, undvika glittriga detaljer (då ser du tydligen ut som en fisk), inga starka färger (hajar gillar tydligen starka färger). Jaha, jag får alltså slänga alla mina bikinis om jag ska få åka till sheiken! Trist - på plussidan finner vi dock det faktum att jag aldirg fick tag i den orangea bikinin jag ville ha i somras och därför slipper göra mig av med dem för någon dum haj. Men just det, jag ska ju ingenstans, jag kan nog bada med dem jag har på badhuset. Trist.


//Cecil - Jag vill egentligen säga hattackerad.

Nyktert på fyllan

Publicerad 2010-12-11 16:04:02 i Diverse,

Är inte nyktra folk på fyllan ett av de jobbigaste inslagen som kan dyka upp? Du trodde att du inte var skitfull och att allt du sa lät väldigt moget och bra. -Tills den nyktra jäveln dyker upp och gör sig lustig på din fyllebekostnad du inser hur läget egentligen är. Ja förutom sånt som att polisen kommer och bötar dig när du kissar då, det är lite jobbigare.

Så jävla oinspirerad!

Publicerad 2010-12-11 15:40:16 i Diverse,

Jag behöver verkligen fortsätta med mitt skolprojekt men jag har varit så jävla alkoholsugen den här veckan så det har varit lite svårt att säga nej när det har bjudits.. därmed blev en dag totalförstörd den här veckan, kom inte ur sängen förrän runt fyratiden (ja, det är helt klart hårt att vara student).. för att vara rättvis så ska jag ta på mig ansvaret för det, det var jag som ville fortsätta när klockan var ett och jag egentligen tänkt gå hem. Så dök det upp 5 vinflaskor igår också, jag tror att det slank ner lite vin i halsen, men jag är osäker, kommer inte ihåg något. Nu borde jag som som sagt hålla på med mitt skkolprojekt men jag sitter istället och lyssnar på "Sabotage" äter soppa och rostat bröd och kan inte tänka på något annat än att jag måste ligga snart.

Dagens fy fan!

Publicerad 2010-12-11 14:35:08 i Dagens,

Jag får inte se på Nobelfesten för att jag är i England, "av upphovsrättsliga skäl", det är dagens fy fan det!

Ok, det är surt att betala avgiften

Publicerad 2010-12-10 16:28:31 i Diverse,

Ok, det är surt att betala ombokningsavgiften men fan så fett det är att få en extra vecka i Oslo! Jag älskar SAS, trevlig telefonist som insett att kundservice är tricket för att behålla sina kunder.. till skillnad från t.ex Ryanair eller National Express!

Päls

Publicerad 2010-12-10 02:26:44 i Diverse,

Päls på tänderna - detta ständiga tillstånd

Being Erica, min nya favoritserie, skönt att veta att det inte bara är man själv som har små defekter i melonen. Som tur är så vet jag att det bara är rosa moln i huvudet på tjejer så jag håller humöret uppe ändå.

Ska nog ta det lugnt den här helgen!

Publicerad 2010-12-10 00:15:21 i Dagens,

Sedan inatt klockan fem har jag haft upprepade kväljningar, har precis slutat. Spydde nästan när jag satte mig i duschen förut.. japp, satte mig i duschen, that's right! Ibland kanske man skulle skippa sista ölen. Har en massa nya telefonnr i telefonlistan också... men vet bara inte till vem. Spännande..
Tror att det blir lugnt i helgen kan man ju säga..
Dagens hjälte är Adi, hon har lagat mat till mig och gjort chokladbollar, hon gick även med på att borsta mitt hår efter att jag hade duschat men jag va stark i en halvminut och tog det värsta själv istället. Snart ska jag sova så att jag slipper ha tvådagars bakfylla. Tack för ikväll!

Jag såg precis..

Publicerad 2010-12-08 01:07:47 i Diverse,

Jag har fått en jättegullig kommentar, den handlar inte allls om innehållet i inlägget personen kommenterat på.. vilket jag kan förstå efter att nu varit inne på personen ifrågas blogg och tittat.. det är en tioåring i foppatofflor. Jaaa.. vad tror vi om det här?
  • Tioåringar borde inte få ha tillgång till internet eftersom de kan råka komma över opassande websidor, såsom den här till exempel
  • Jag sänder ut helt fel budskap med min tecknade header, barn attraheras av den och ser den som en inbjudan till gotteland, kanske borde tipsa pedofiler om att använda liknande metoder.
  • Jag får bara skjuta mig själv rätt av så att det bara sprutar blod över hela skärmen, filma det men först skriva ett mail till någon som kan lägga upp det på bloggen efter att jag lagts in på psyk så att folk förstår vad det handlar om så att jag kan fortsätta med att driva en barnförbjuden blogg även när jag blir utskriven från psyk (som inte borde ta speciellt lång tid alls om jag passar på att göra det på jullovet när jag är i Arvika där psykvården ju alltid verkar funger alldeles ypperligt!)
Ja, vad tror ni?

NU blir det iaf Bridget Jones - efter toasten..

//Tidsoptimisten

P.S Jag trodde att jag hade gjort det klart vad jag tycker om Foppatofflorna.

Imorgon kl 12

Publicerad 2010-12-08 00:54:28 i Diverse,

Imorgon kl 12 senast så ska jag ha lämnat in ett arbete som jag ska ha hållit på med i tolv veckor, det har jag ju kanske inte direkt gjort men jag tycker att det blivit ganska bra ändå, nu måste jag bara skriva på vareeeeeenda sida vad jag använt mig av för teknik för att åstadkomma verket, lite halvjobbigt, borde göra det på skrivbordet men sitter i sängen istället - Hej gamnacke!
Känns extra bra också eftersom jag såg en annan person i klassens pärm idag och den var så jävla sopig så om hennes blir godkänd blir min definitivt godkänd. De små glinen ger mig ju sådan prestationsångest hela tiden så det kändes bra att se att någon slappat och halkat efter. Nu ska jag bara läsa pappret om vad jag egentligen skulle ha gjort så får vi se vem paniken smyger sig på i skydd av mörkret! Nu ska jag bara trycka i mig lite kvällsmat och se på Bridget Jones för ca 3:e gången sen jag flyttade hit så får vi se om jag klarar att göra lite jobb under tiden.

Jag: Lycka till!
Cecilia: Tack!

Dagens citat:

Publicerad 2010-12-07 15:26:39 i Dagens,

-Så snäll som hon har varit så borde jag åtminstone ha legat med henne, det är det minsta jag kan göra!
Ur min nya favoritserie "Våra vänners liv"

Vill tillägga att jag är helt emot sympatiknull men det där var ändå jävligt roligt för som bekant.. GISSA!
..Precis: Skadeglädjen är den största glädjen!

Än så länge bara en timme sen, om det inte är nu jag börjar.. vem vet?

Publicerad 2010-12-07 11:22:15 i Diverse,

Det verkar som att alla andra har ett papper som jag inte har och det är ett papper med tiderna för tisdagarna, för det är väl tisdag idag eller? Jag tror att det är tisdag och det betyder att jag har print så jag ska väl försöka ta mig dit, desto senare jag kommer desto längre får jag stanna och vi kan va där hela dagen så det gör inget att jag är såhär sen. Fast jag vet inte vad jag ska dit och göra, har inget mer att trycka liksom.. mina tryck blev ganska fula så är inte så sugen på att göra fler egentligen.. Men om jag går till affären och köper tyg kanske det blir roligare. Drack ett halvt glas rosé igår och är tamigfan bakfull!
Ja, jag får väl gå då..! Fast nu kom det ju en väldigt bra låt på min spotifylista.. kanske går om ett tag.. :D

Jag har aldrig trott att jag direkt gillat Black eyed peas men..

Publicerad 2010-12-05 18:37:28 i Diverse,

idag insåg jag att de på sätt och vis varit med mig genom mycket i mitt liv! "My Humps" är min körkortslåt och sommaren 2007 som nog varit den mest betydande sommaren hittills i mitt liv så var det Fergies "Glamorous" och "Voodoo dolls" som gällde i ångestpsykosen, i vintras så gjorde "Alive" mig både deprimerad och glad och nu poppar jag den här så mycket jag bara kan, synd bara att de har släppt loss nån med en förkärlek för jumpstyle på mixningen i slutet:

Retusch

Publicerad 2010-12-05 01:48:59 i Diverse,

Retuschering i all ära, jag är helt emot oretuscherat i media, jag vill inte se någons äckliga porer när jag läser tidningen varken till frukost, lunch eller middag men här tycker jag att något gått fel.. Vet inte om det har med själva retuscheringen att göra eller om det bara är en funny angle (som Tyrone säger i Snatch) men jag tycker att det här är en av världens absolut vakraste kvinnor och jag tittar alltid extra på henne när jag ser henne, just eftersom jag tycker att hon ser så sjukt bra ut! Den här gången kände jag inte igen henne alls.

Jag tittade enbart på bilden därför att jag håller på med en skolgrej om väskor. Jag såg hennes namn och tänkte, nej, det där måste va fel, tittade igen, tänkte neeeej, Dior gör nog inte fel i sina annonser i Brittiska Elle.. sen tittade jag på henne i ca en hel minut och insåg att, jo det kanske faktiskt är hon. Men den här bilden säger mig ingenting, väskan är ful och hon är tyvärr helt intet sägande. Snygg look men det är allt. Hur är det möjligt att så döda den fantastiska utstrålning hon alltid har annars?

Ja, det är ju alltså Marion Cotillard det ska föreställa!

Sådär härligt fet i håret

Publicerad 2010-12-04 00:39:30 i Diverse,

Jag är fet i håret.. på gränsen till härligt fet i håret, jag vet att det inte är för att det är lortigt, jag har bara använt för mycket balsam, om jag skulle gå utanför dörren de närmsta timmarna skulle jag vara orolig för min image men eftersom jag lyssnar på p3 och Bohemian Rhapsody - Queen och vet att jag kan se hur äcklig ut som helst eftersom det bara är jag här så känns det rätt gött faktiskt!

Yes vad jag har roligt åt två saker just nu!

Publicerad 2010-12-04 00:21:04 i Diverse,

Den första saken som jag garvar röven av mig åt är Henrik Schyffert och Fredrik Lindströms besök i Skavlan ikväll. I samband med prat angående hur orealistiska inredningstidningar är säger de något i stil med:
-Ja det är ju liksom aldrig nån som går förbi hemma hos mig i förgrunden i oskärpa med ett limefat i händerna till exempel.
-Nej, dem har ju aldrig med när man står och skriver sms, röker och gråter vid fläkten heller! (Hööööööög igenkänningsfaktor där va, som en riktigt fet jävla käftsmäll satt den, haha!)

Den andra saken jag i skydd av mörkret gör mig lustig över är att jag precis läste några rader skrivna av någon som var väldigt upprörd över att någon annan var, citat: "okompetent". Jaha.. vad är du själv då? Du får åtminstone inget jobb på mitt förlag!


Puss å god natt - gör det med ett skratt!

Vanessa Paradis, gravt underskattad!

Publicerad 2010-12-03 19:40:01 i Dagens,

För det första så har hon gjort den här (som är en av de porrigaste låtar jag vet trots att hon ser, kanske även är ett barn i musikvideon, har för mig att hon va typ tolv, men va vet jag.. minnet..):

För det andra har hon gjort den här:

För det tredje har hon gjort han här (upp till flera tusen gånger antagligen!!):


..så som ni förstår dagens bra jobbat-klapp i ryggen går definitivt till Vanessa Paradis!

Björn Ferry

Publicerad 2010-12-02 20:06:35 i Diverse,

Björn Ferry jag älskar dig!

Citat från radiointervju idag:
-Hur känns det nu då?
-Nej dä är ju skit.

Wikileak!

Publicerad 2010-12-02 16:39:06 i Diverse,

Hörde precis på radion att vi i Sverige har blivit omnämnda i Wikileaks och de påstår sig veta att Sverige inte är neutrala egentligen.. hehe och att vi inte är med i Nato (No shit Sherlock!) och just det, de tror att Sverige egentligen vill va med i Nato men att de egentligen inte vill ha oss och därför låtsas vi att vi inte vill vara med, YES! Hahaha! Känns inte det här lite lite som tre fjortisbrudar som sitter och viskar om varandra i högstadiekorridoren?

Om jag inte är för lat.. eller för full imorgon

Publicerad 2010-12-02 01:14:50 i Diverse,

Jag ska imorgon om jag slipper skolan igen p.g.a snön försöka mig på att göra glögg! Idag har jag bakat lussekatter och kokat knäck och julpyntat så om jag inte är för lat eller för full imorgon så ska jag lägga upp bilder från det hele! Kul för er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela