SkatanOchHolken

Hey Ms DJ put a record on

Publicerad 2012-02-26 11:19:08 i Diverse,

Ja, då hamnade jag på ett Marrocanskt ställe i fredags då, jag kan ju säga att det helt klart inte var en enda marrocan i sikte men dte var spännande ändå! Jag kom hem vid 8snåret igår morse och är fortfarande bakfull trots upprepade försök att kurera mig. Hursomhelst så fick jag vara DJ eftersom de insåg att, jag hade fruktansvärt bra musiksmak! Jag undvek alltså att spela Aaron Carter och sånt, körde bara sånt coolt som t.ex Mr Flash och Raoul Sinier. Åhhh! Vad kul för mig!! Önskar mig bara att Victoria hade varit där!

Ett kungligt namn

Publicerad 2012-02-24 12:00:17 i Diverse,

Jag har alltid gillat alla namn som slutar på elle. Nu har det ju då kommit till min kännedom att Prinsessan Victoria också gillar det.. och hennes dotter heter alltså Estelle.. Estelle finns på mina knäppa namnlistor som finns i ungefär varenda kalender jag har sedan sisådär 10 år tillbaka i tiden, men nu lär det ju inte bli någon Estelle för mig eftersom Estelle rimligtvis kommer bli superpopulärt de närmst tio åren. Bye bye Estelle.

Den gör sig bättre på norska:

Publicerad 2012-02-23 02:19:14 i Diverse,

To love at all is to be vulnerable. Love anything and your heart will be wrung and possibly broken. If you want to make sure of keeping it intact you must give it to no one, not even an animal. Wrap it carefully round with hobbies and little luxuries; avoid all entanglements. Lock it up safe in the casket or coffin of your selfishness. But in that casket, safe, dark, motionless, airless, it will change. It will not be broken; it will become unbreakable, impenetrable, irredeemable. The only place outside Heaven where you can be perfectly safe from all the dangers and perturbations of love is Hell.

Det å elske betyr alltid å være sårbar... Hvis du vil være sikker på å ikke bli såret, må du ikke gi hjertet ditt til noen, ikke en gang til et dyr. Pakk det forsiktig inn i noen hobbyer og en smule luksus. Unngå alle floker. Legg hjertet trygt ned i egenkjærlighetens kiste. Men i den kisten -trygg, mørk, ubevegelig og uten luft - vil det forandre seg. Det blir ikke såret - det blir uknuselig, ugjennomtrengelig og ugjenopprettelig ... Det eneste stedet utenom himmelen hvor du kan være fullstendig beskyttet mot kjærlighetens farer, er helvete.

Det händer spännande grejer

Publicerad 2012-02-22 23:47:43 i Diverse,

Ja, inte direkt för mig, men för några jag känner, kul för dem!

Sov gott, det gör inte jag, jag har fettchock efter 5 semlor igår och två och en halv idag, imorgon blir det minst en, till frukost. Huvudvärk har jag också, tack, det förtjänade jag verkligen!

Årets barn:

Publicerad 2012-02-21 23:24:40 i Dagens,

Tack tack och återigen TACK Marcus Thorstensson för att du hade den goda smaken att posta den här på facebook:

Ok, då börjar vi.. eller JAG rättare sagt:

Publicerad 2012-02-21 15:12:26 i Diverse,

Här ska bakas semlor några förberedelser:
  • Snyt dig, så att det inte rinner ner i degen
  • Tvätta händerna, vem vet var dina lortiga tassar har varit
  • Se till att du har alla ingredienser
  • Diska eftersom du, som jag, säkert har en massa skit i vägen som gör det hela mycket svårare
  • Se till att du har en ren diskhandduk att lägga över degen när den ska jäsa
Sådär, uppdatering på hur det hela fortlöper kommer alltså senare!

Inte förrän NU

Publicerad 2012-02-19 04:44:14 i Diverse,

Inte förrän NU är det natta för mig, för jag, JAG har minsann suttit och gjort skolarbete sedan kl 10 imorse till och med nu, 03.37, med uppehåll för korta facebookanden, toalettbesök, matintag och ett trevligt samtal med Christy. Fy fan vad säker.. men hur var det nu då? Ja just det, man skulle INTE göra 8 veckors arbete på en helg, det var ju skitjobbigt, det var så det var, sist också!

Kan det verkligen stämma?

Publicerad 2012-02-16 19:39:40 i Diverse,

Jag såg precis en lista över Sveriges mest lästa bloggar, på 1000:e plats kom någon som bara hade 1195 unika besökare per vecka.. jag tycker det låter lite.. ska jag kanske försöka mig på att hamna på topp 1000 i Sverige.. kanske skicka ut lite flyers och så! Haha! Hmm.. kanske det!

Åka buss

Publicerad 2012-02-16 19:35:38 i Diverse,

Åka buss är ju något man kan ägna sig åt om man vill, eller om man måste, idag åkte jag buss hem från skolan, till den också för övrigt, jag var hungrig och hade en sådan där mjuk fralla med smält torkad ost på toppen i handen.. inget smör, inget pålägg. Tar upp pengarna, säger var jag ska och får en riktigt jävla sur kommentar om att jag minsann inte bara kunde ta med mig mat in på bussen sådär! Han sa det lite i stil med: Och vem fan tror du att du är? ..Jaaa.. någon som inte ätit middag och börjar bli RIKTIGT ARG! Nej, jag stoppade snällt när min halvätna smörgås i påsen och sa "Oh sorry", sen.. sen ni! Så satte jag mig i ett hörn av bussen där han inte kunde se mig och i ren protest så åt jag upp resten. Gubbjävel.

Okeida!

Publicerad 2012-02-14 16:03:11 i Diverse,

Här får ni en trevlig bild på mig att glädja er med idag! Puss på er, stora som små! I love you!

Inget undantag:

Publicerad 2012-02-14 14:33:25 i Diverse,

För många år sedan den här dagen så var jag mycket mer ledsen än vad jag är idag, jag hade ju någon som skulle komma hem med presenter, blommor och laga middag, men jag ville inte, för jag ville göra slut. Det är ju inte så att folks dåliga relationer plötsligt blir bra idag, nej. Jag läste en blogg i natt när jag inte kunde sova så den tänkte jag länka till här, för er som vill göra slut alltså: http://metrobloggen.se/niotillfem/om_att_gora_slut_med_nagon/

Ibland så..

Publicerad 2012-02-14 03:00:55 i Diverse,

Ibland så är det faktiskt inte tanken som räknas, ofta, men inte alltid. Så imorgon ska jag skicka ett grattis-kort till Farmor och hoppas att det kommer fram innan fredag!

En del frågor kring livet

Publicerad 2012-02-13 13:43:54 i Diverse,

  • Nu är jag sjuk igen, har antagligen feber igen och som ett litet paket på posten fick jag igår en riktig jävla helvetesförkylning. Varför?
  • Jag undrar hur bra det egentligen är att dra ut tänder.. alltså karies smittar ju inte från tand till annan men däremot om man drar ut en tand för att det är karies i den, då får man ju ett stort hål efter tanden där hur mycket mat som helst kan ligga och vänta på att attackera ju!

Ligga?

Publicerad 2012-02-11 15:46:23 i Diverse,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lararen-haktas-for-valdtakt-mot-barn_6842875.svd
Inte för att vara sån, den här snubben kanske är ett riktigt jävla as och våldtar brudar till höger och vänster men jag vet att när jag var fjorton så ville jag ligga med vår lärarvikarie, det fick jag dock inte för han tyckte att jag och min kompis var för vulgära.. så han låg med några fulare brudar från paralellklassen när vi hade gått ut högstadiet istället. Det var ganska smart, då hade de förhoppningsvis hunnit träna upp sig, de hade blivit byxmyndiga och de var inte längre hans elever, vilken strateg!

Jag dog, nästan

Publicerad 2012-02-10 02:19:13 i Diverse,

Jag är ganska säker på att det var här de försökte kasta ner vikingarna förr i tiden, innan de kom på att, fan vi har inte en chans och dessutom är deras gener bättre än våra. Jag kunde inte stå kvar på kanten för jag blev så jävla rädd, inte för engelsmännen alltså, utan för att engelsmännen inte skulle vara så bra hantverkare eller att jag skulle ha dåliga knän och ramla ner!

Jag är stolt

Publicerad 2012-02-05 01:56:06 i Diverse,

Idag är jag så stolt så stolt, jag hade hoppats att Jennie skulle vakna i Las Vegas under helgen och tänka: Uhhh, jävlar vad bakfull jag är, se sig runt och säga, Who the fuck are you? till mannen brevid henne som skulle svara att jamen det är ju jag, ditt livs kärlek, vi gifte oss i natt. Det hände tyvärr inte så jag har varit lite besviken.. men inte längre, nu är jag stolt som en tupp! Hon har tatuerat sig, under tån! Det får hon 10 av 10 möjliga för i min score book!

Det är lördag

Publicerad 2012-02-04 15:02:27 i Diverse,

Det är lördag idag.. jag tycker att det känns jävligt kallt idag, huh ja! Jag sitter i soffan och fryser sakta men säkert till döds, onödigt egentligen för jag har massor att göra, dock svintråkigt, har diskat, ska städa och tvätta och det blir man ju varm av så helt idiotiskt att sitta här och frysa näsan av sig:
Snygg outfit också, har en stor tomatfläck på tightsen mellan låren, snyggt och fräscht. Ska till London i några dagar och har bara rena raggsockor och inga vanliga strumpor så det börjar ju liksom bli dags att tvätta.. får väl ta mig loss, men först får det nog bli skorpor, jag har lite hemlängtan, och te, jag har varit i England tillräckligt för att tycka att livet är bra märkligt utan åtminstone 3 koppar per dag.

Tack för dagens skratt Erik:

Publicerad 2012-02-03 16:10:07 i Dagens,

Jag tycker att det är fjantigt med folk som håller på och går runt och hatar polisen för om folk kunde bete sig så hade vi ju inte behövt någon polis men det kan ju inte folk så därför behöver vi polisen.. men den här gången tyckte jag att det var riktigt roligt kommenterat (Läs Eriks kommentar, annars fattar ni inte), jag antar att de vill vara lite folkliga och moderniserade, kul:

Intervju med Cecilia:

Publicerad 2012-02-02 20:46:12 i Diverse,

Hon glider in i foajen, fem minuter för sent, så ryktet om att hon aldrig kommer i tid stämmer, hon tar av sig solglasögonen och visar upp en fläckfri ögon-makeup och ler stort mot oss och ursäktar sig för att hon är sen och skyller på att en bil stod i vägen för taxin och hoppas att det går bra ändå, hon menar absolut inte att vara divig säger hon.

Hej Cecilia!
Hej!
Hur är läget?
Jorå.
Det var väl ett lite konstigt svar?
Jag är politiker
Jaha.. ok..? Erhmm, nästa fråga, du bor numera i England, hur hamnade du där?
Ja det kan man fan fråga sig, du behöver kanske inte skriva fan i tidningen, men om du gör det så är det ok, jag framstår ju bara som hårdare då.. Fan, det behöver du kanske inte heller skriva att jag sa, eller vilken tidning var det här nu igen..?
Hon gör en konstig min, som att hon kom på sig själv med att det hon sa kanske inte var helt i våra läsares smak.
Neeej, klart jag inte skriver med det där, jag censurerar (tror hon ja).
Du kanske vill berätta lite om dig själv.
Jag bjuder ju gärna på mig själv men jag tycker kanske att jag bjudit lite väl mycket på mig på sistone, du kan väl berätta lite om dig själv istället?
Jaaa.. alltså nu är ju det här en intervju om dig och inte om mig, jag tror inte att folk
Hon avbryter och börjar berätta om något som hon tycker att jag behöver höra och drar referenser till sitt eget liv. Men det klippte vi bort för det blev lite väl personligt. Sen började hon gråta och vi tog en paus, hon pudrade näsan och vi fortsatte med lite enklare frågor.
Vad är din favoritmat?
Ohh! Lätt Halloumisallad, helst i Israel!
Ok, spännande, favoritlåt för tillfället?
Unillusion - Yelle, stort betalande fan av Spotify och den här låten ligger på min Lycklig-playlist. Goooood stuff.
Hur ser du på framtiden?
Vad fan ska man tänka då, det är ju alltid nån jävel som skiter i det blå skåpet, är det inte du själv så är det något annat svin. Men oavsett så får man ju bara fortsätta att lyssna på Yelle och äta Halloumisallad och sen har jag ju ett väldigt trevligt restaurangbesök inbokat nästa vecka!
Jaha! Är det alla hjärtansdag vi pratar då kanske?
Nejnej! Det är inte förrän tisdagen om två veckor och dessutom så skiter ju i sånt där komersiellt trams, det här är bara ett trevligt restaurangbesök på min favoritrestaurang, mer än så vill jag inte säga.
Nu blir nog våra läsare nyfikna, dejtar du någon ny?
Vet du vad, det är inte så att jag är skådis för att jag vill vika ut hela mitt liv för andra människor, det tycker jag faktiskt inte att läsarna har något med att göra.
Jaha.. Ja hon är ju inte speciellt lätt att intervjua Jaa.. Har du något favoritcitat?
Ja, den här är skojig, den tycker jag att ni också ska få ta del i faktiskt: He's a dickhead, so he's gonna act like a dickhead, as dickheads do. Tänker du så och kommer ihåg att vara ärlig och tvätta dina kläder/handdukar så att det inte luktar surt och polerar din skor, tips från morfar, det med skorna alltså, så kommer du långt!
Ok, ja, vi kanske ska ta och runda av där..
Eller vad fan, vem försöker jag lura? Bete er hur fan ni vill, det gör ändå alla andra, du kommer inget längre för att du är schysst, du kommer längre om du suger rätt kuk eller ljuger och fjäskar tillräckligt för rätt person, men kom gärna ihåg det med skorna.
..Ooook, där sätter vi nog punkt för den här intervjun.

Susanne

Publicerad 2012-02-02 19:54:14 i Diverse,

Åhh Susanne, jag tröttnar aldrig på att lyssna på den här och jag hoppas verkligen att vi snart får en vinkväll vid LP-spelaren igen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela