SkatanOchHolken

Note to self:

Publicerad 2012-09-29 23:29:48 i Diverse,

Du tål inte whiskey. Va? Jaha. Nej nej. Det var därför du vaknade med papperskorgen bredvid sängen och ytterjackan i sovrummet och sminket kvar och undrade om du kom hem vid 12, 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 på morgonen. Äta mat är en bra idé också.. både före och efter man går ut. Det kan både förebygga superfylla och superbakfylla. Och den där bilden av dig själv hängande ut genom taxifönstret som en Golden Retriver med vinden i pälsen och tungan ut.. ja den stämmer ganska bra. Rödvin på tom mage (tom mage, jag åt ju 6 vindruvor innan jag gick ut!) kan vara orsaken till att du mådde illa redan första timmen. ..jamen dörrvakten var ju snygg iallafall! Ja, men det var inte du! Det är man inte efter x (?) antal JackÅCola..

Men med ekonomin gick det ju bra iaf!

uhh ja

Publicerad 2012-09-27 22:34:52 i Diverse,

Såg förresten en snygg kille på skolan igår.. ja, i vanlig ordning så var det ju lammkött och eftersom regeln är din egen ålder delat med två plus 7 så kan jag inte vara helt säker på att han är lovligt byte eftersom de börjar universitetet så tidigt här. Ännu mer skräll förresten var det idag, jag såg en BILF i området jag bor i.. samma två gånger t.o.m! Men tyvärr så såg jag även något annat två gånger.. hans flickvän, det kommer ju liksom med BILF:en (Boyfriend I'd Like to Fuck) Hursomhelst så blev jag ju glad att jag nu sett två snygga killar här, det existerar ju verkligen inte, har sett typ tre fyra på två år!

Skriv under för de stackars djuren som ju tyvärr inte kan skriva själva

Publicerad 2012-09-27 21:50:00 i Diverse,

Jag tycker inte att det är rättvist att djur ska lida för att människor är sjuka i huvudet, gå in och skriv under här är ni snälla
http://www.change.org/petitions/please-don-t-let-the-animals-suffer-in-your-zoos
Och gilla Occupy for Animals på facebook: http://www.facebook.com/pages/Occupy-for-Animals/152547194813334
 
En annan sak som jag skulle vilja att ni skriver under på är den här: http://www.change.org/petitions/turkey-plans-to-kill-all-stray-animals
Det vill jag att ni gör därför att de funderar på att döda alla gathundar i Turkiet.
Vill ni att hundar som den här nedanför ska dö? Efter två månader i Turkiet i år så skulle jag vilja säga att deras gathundsproblem inte är ett problem, det finns nästan inga, är man en vecka på samma ställe så känner man igen varenda en, det som är problemet är att folk som bor där inte vet hur man ska bete sig mot djur och sparkar på dem.
 
Tack till er som skrev under.. och till er som inte gjorde det, skäms på er!

Det är så jag känner

Publicerad 2012-09-27 21:34:39 i Diverse,

 
"Yes of course I remember
how could I forget
how you feel.
And though you were my first time
a new feel
It won't ever get old
not in my soul
not in my spirit
keep it alive
We'll go down this road
til it turns from colour to black and white"
 
-Frank Ocean, 2012

Raggad

Publicerad 2012-09-26 00:39:55 i Diverse,

Brrr.. i dag när jag gick under mitt paraply i regnet så dök plötsligt en man upp bredvid mig under ett eget paraply och sa något om vädret, jag mumlade något tillbaka eftersom jag inte var ett uns intresserad av att prata med honom. Han fortsätter och jag fortsätter att mumla, han frågar om jag är student och jag säger ja och tänker att "Och det är fan inte du äckelgubbe", han frågar om jag är tysk, jag blir sur och tar en avvikare in i min kompis butik fast att jag skulle rakt fram, för att slippa prata med tyskgubben som nog egentligen var indier. Jag tycker att gubbar ska sluta försöka ragga upp tjejer som är för unga för dem tills de får tydliga signaler om att det är ett ömsesidigt intresse.

I övrigt har jag idag inrett en tändsticksask med en liten kyrka, ett litet hus, en girlang, ett moln och en gräsmatta med en miniSickan. Bild kan eventuellt dyka upp senare när tändsticksask #2 är klar..

I morgon börjar min träning, jag ska på påldans! Kuuuuuuuuuul för mig! :D

Precis vad jag tänkte på!

Publicerad 2012-09-19 01:15:53 i Diverse,

Jag satt här och var sentimental och pinsam och sa till Sira att jag ville se Love Actually eller The Holiday. Jag bytte TV-kanal ungefär 15 gånger och plötsligt så var den där The Holiday och nu har jag snart sett klart på den och känner mig som vanligt när jag ser sådana filmer en aning hoppfull och samtidigt förbannad.

Det var för övrigt helt ok att komma tillbaka, idag har jag varit ute och gått en långpromenad vid vattenreservoarerna med S och deras hund och varit på Morrissons för första gången i mitt liv.. för att växla in mynt, det var kul! Sen snålade jag och köpte svinbilligt schampo och balsam, 63p st, tror att det var 500 eller 600ml så det var verkligen bra snålat av mig, får vi se om jag får behålla håret när jag ska använda det imorgon då. Ja livet är sannerligen spännande!

oook.

Publicerad 2012-09-16 19:28:05 i Diverse,

Då åker jag tillbaka imorgon då. Inte så mycket mer att tillägga..

Det var då trevligt

Publicerad 2012-09-07 00:14:03 i Diverse,

Jag var på bröllop i helgen, i Nottingham, prästen lyckades både säga fel förnamn på brudgummens bror och fel efternamn på paret så det får vi väl kalla lyckat. Jag tyckte att det var kul så det var ju bra. Lite underhållning för mig.

Jag hann även med att bli lite ovän med en på bröllopet, mest han med mig, jag gjorde inget förutom att kommentera att det var bra onödigt att kasta stolen just på ett bröllop. Det gick inte hem. Men dagen efter fick jag ett ursäktande e-mail från herrn i fråga.

I London hann jag med att äta nästan allt jag kom över, skulle nästan kunna tro att jag var gravid men jag tror att Åsa fick i sig minst lika mycket och hon såg inte speciellt fet ut så antagligen inte..
Blev även ganska onykter på torsdagen, det hade jag inte väntat mig men det var fantastiskt trevligt dock fick jag tillbaka för det både under fredagen och senare under söndagen då jag hade 2012 års kanske värsta dag. Sällskapet var trevligt men det var inte psyket. Fuck you psyket. Nu får du sluta. Jag har fått nog.

London var som vanligt väldigt bra, ska nog försöka att inte slösa så mycket pengar i höst så att jag kan åka ofta, nu ska ju även big sis flytta tillbaka så då har jag ju desto större anledning att åka oftare! Kul!!

Annars i mitt liv så har jag funderat på några olika skolor som jag skulle vilja gå. Två eller om det var tre ligger på väldigt otrevliga ställen som det efter omständigheterna är omöjligt för mig att bo på just nu så jag funderar på Berlin eller Amsterdam.. eller Sverige, jättekonstigt om jag skulle plugga i skogen i Sverige. Jag har iallafall en sak klart för mig och det är att jag ska göra det bra i skolan i år och sen aldrig sätta min fot i Huddersfield igen om inte det skulle vara för att min roomie möjligtvis skulle gifta sig där. Hade jag vetat vilka hemska faror som lurade där hade jag aldrig satt min fot där in the first place. Jag hade kanske aldrig ens flyttat hemifrån om jag hade vetat hur hemskt det är att träffa killar. Killar hemma är svin, men man vet det från början, man vet liksom redan vem som är svin och på vilket vis. Men, man lär sig väl av sina misstag. Jag hade bestämt att 2012 skulle bli mitt år men det är ju redan september och helt klart har det inte varit mitt år, det här heller så nu får fan 2013 visa vad det går för. Sist jag hade det riktigt bra var runt nyårsskiftet 2010/2011, så vill jag att hela 2013 ska vara. Ja tack! Nu bestämmer jag bara det och så var det med det! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela