SkatanOchHolken

Totalmissat

Publicerad 2012-11-27 17:47:50 i Diverse,

Jag ser ju inte på Project Runway så jag har totalmissat Elle Frostegård.. jaaa.. hon kanske är duktig men det enda jag klarar att se på hennes hemsida är henne själv, naken, naken, naken, naken och utan ögonbryn. Nu ska jag inte säga att det är något fel med att inte ha ögonbryn, det kan finnas många olika anledningar till att man inte har ögonbryn, medicinska sådana t.ex, men snälla människa, få på dig ett par ögonbryn, sluta modella dina egna kläder och framför allt TA PÅ DIG KLÄDER! Anledning till att jag kom över henne var att jag kollade på allt jag kunde hitta om Iman Aldebe, en god muslimsk påklädd kvinna. Jag är absolut för att vara naken men om du ska modella ett smycke, ditt eget smycke dessutom (whyyy whyyyy?) så kanske du ska ha en bild som liksom visar hur smycket ser ut, det kan vara helt ok att komplimentera smycket med nakenhet men om du använder smycket för att dölja din framstjärt och hela du är med på bilden så kan det vara lite svårt att se hur smycket faktiskt ser ut.. jag tror att du skulle vinna lite kunder på att faktiskt visa dina produkter och inte dina blygdläppar! Lite tips från en som INTE är självlärd och alltså gick på lektionerna som handlade om hur man gör för att framstå som seriös..

Dagens citat:

Publicerad 2012-11-27 17:33:00 i Dagens,

"Efter intervjun kallar Jonas på några småapor som vi matar med nötter" -nyheter24.se
 
Jag vill också vara en småapa som blir matad med nötter! Eller åtminstone ha en småapa att mata med nötter!

Önskelista

Publicerad 2012-11-15 16:27:29 i Diverse,

Överst på listan står såklart ett lugnt, lyckligt liv, men om vi bortser från det så..

1. Jag önskar mig en sockervaddsmaskin
2. Jag skulle vilja ha en fin flanellpyjamas =)
3. Eftersom jag fortfarande inte fått den där cykeln av brorsan så.. eller nej, skit i den jag vill ha Simon Gs debutalbum.. eftersom jag fortfarande inte fått det heller!
4.Ja.. det var det där Nintendo 8bitet då.. som ju mystiskt försvann från mitt liv i 14årsåldern, Andreas - I'm blaming YOU!

Om Cecilia själv får välja:

Publicerad 2012-11-08 18:37:00 i Diverse,

Så går jag klädd såhär:
 
Mitt hus ser ut ungefär såhär:
 
Min trädgård ser ut ungefär såhär:
 
Mitt vardagsrum blir en blandning mellan de här:
 
Och mitt kontor ser ut ungefär såhär:
 
Mitt badrum ser ut såhär:
 
Det här blir trevligt!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela