SkatanOchHolken

Det får bli en dagens låt också då:

Publicerad 2013-10-10 00:09:00 i Dagens,

 

"You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch him now, here he comes

He doesnt look a thing like Jesus
But he talks like a gentleman
Like you imagined when you were young"

Dret. Har redan träffat den där som "doesn't look a thing like Jesus". Men han hade fan i mig bra mustasch.

Trevligt och otrevligt - det händer ibland

Publicerad 2013-10-09 23:54:00 i Diverse,

Tre trevliga saker som hänt mig:

Igår tog halva min klass kort på mig.. ehh ja, det var trevligt eftersom de sa att jag ser ut som en drottning.. dock jävligt skumt. De kommer från det stora utlandet där facebook är förbjudet, antar att de inte riktigt vant sig vid folk som är över 150 cm långa och blonda än..

När jag var på Mallorca och var ute och åt mat med mina småsyrror så fick Elin pengar av en tant till att spela på sådan där gosedjursklomaskin, det var himla gulligt tycker jag. Elin hade även kontakt med en annan tant och frågade på svenska (damen var engelska) om hon var Bamses mamma, jag vet inte riktigt hur hon drog den parallellen?

Förra sommaren när jag var i Turkiet så gick en skandinavisk familj förbi bordet jag satt vid, sonen i familjen var kanske 6 år. Plötsligt kommer de tillbaka med målinriktade steg och han kommer fram till mig, ler stort och ger mig en blomma och går. Så himla gulligt gjort!

Och så till det mest spännande, det otrevliga. Igår fick jag böter för nedskräpning. Jag av alla människor, som alltid är på folk när de kastar saker på gatan, att man lyckas, jorå, det gör man!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela