SkatanOchHolken

Ironi - en favorit och ett pet hate!

Publicerad 2013-08-23 01:52:23 i Diverse,

Ironi, min gamla vän..
Just som jag trodde att jag inte behövde bloggen så fick jag såklart ett bakslag som gjort att jag fått bakoversveis som det heter på norska. Hmm.. jag är ju över snittet intresserad av medium och annat raffs och satt och läste igenom olika svar jag fått på frågor från synska män och kvinnor. Jag blev svinstörd eftersom jag vet att jag vid tillfället på vissa av de svaren tänkt: "Yeah right" och insåg nu när jag läste dem igen att jorå, det stämde, bara det att jag vid tillfället inte hade fått del av den informationen än. Fan. MEN! Det kan ju även betyda att allt det bra de sagt också stämmer, let's hope so! Jag fick i alla fall ett sådant trängande behov att läsa horoskop, gå till medium och allt det där och det har jag inte haft på ett tag nu. Mitt behov har känts mättat och det har varit skönt. Det är nämligen så att när jag har det relativt ok så skiter jag i vad som ska/kan tänkas hända och bara lever, frustrerad eller ej så klarar jag mig utan att behöva gräva runt efter ledtrådar till vad som kan tänkas komma. Och i och med detta så behövde jag alltså blogga..
 
Får sluta blogga och ta bort den innan jag blir kändis bara, finns för mycket som skulle vara så jobbigt om det kom ut i världspressen!
 
God natt och farewell!

Kanske det är dags att lägga ner?

Publicerad 2013-08-21 20:25:05 i Diverse,

Jag undrar om det kanske är dags att lägga ner bloggen egentligen.. Det mesta av det som skrivits är något som känns som en del av en annan person. Jag har som ni säkert märkt, ni som hängt med ett tag, ganska mycket mer integritet än vad jag haft tidigare. Jag har skaffat mig lite filter. Jag skriver inte precis vad som helst längre utan håller på detaljer runt det som sårar och gläder mig allra mest! Helt enkelt för att jag numera tycker att det är för privat. Det som är kul med min blogg är ju just det ocensurerade totala självutlämnandet och om jag inte klarar av att bjuda på det längre.. vad är det för vits då? Jag har så många historier att berätta, men vem berättar jag det egentligen för? Vill jag berätta det för den personen?

Vi applåderar när vi landar väl!?

Publicerad 2013-08-21 20:13:25 i Diverse,

Jag ska på ferie! Wiiiho! Ä N T L I G E N lite ledigt! Jag har nästan grinat för att jag inte fått vara riktigt ledig så nu äntligen ska jag.. för första gången i mitt liv på en riktigt jävla svennig charter! Till ett riktigt svennigt resmål, Kreta! Så det blir spännande då att se vad jag gillar bäst, skrikiga svenska barn på Kreta eller dyra hotell i Karibien! Hmm.. jag tror det var en ganska lätt en, men, man kan aldrig veta! Och ja, jag kommer bli jättegenerad när de applåderar när vi landar. Då kommer jag att skämmas för att jag är skandinav.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela