SkatanOchHolken

Fyra länder på 5 dagar

Publicerad 2013-09-26 00:34:49 i Diverse,

Har precis kommit tillbaka till England efter sommaren och börjat skolan och träffat en ny kompis. Jag har även (snart) lyckats klämma in fyra länder på 5 dagar, ganska bra jobbat, i söndags var jag i Sverige och Norge och idag är jag i England och imorgon flyger jag till Spanien. Ja.. jag drar lite halvnonchalant till Mallorca över helg, japp, du läste rätt, över helgen bara, en långweekend, som jag bokade inatt. Kul för mig!

Mat, mat, mat och kloak och mat och magdans

Publicerad 2013-09-14 01:23:52 i Diverse,

Idag har jag varit med två personer som jag känner som inte ni känner....eller? på en liten tur runt, det hela började nere vid Aker brygge, nästan, på en liten matfestival, jag trodde i min stilla naivitet att det skulle vara gratis, pyttsan! Det kostade typ 20-90 spänn för, håll i er nu, SMAKPROVER! Det var nästan bara kött också. Det enda jag fick smaka på gratis var en halv, stekt, minipotatis. Vi valde att lämna matfestivalen till förmån för ett café där det slant ner en cola i halsen på mig för att lindra huvudvärken och sedan fortsatte vi till vad vi trodde skulle bli mer intressanta marker. Hmm.. Nä. Vi gick på ett event på Internasjonalt Kulturmuseeum. Det började relativt bra med att jag fick gå på toaletten (ingen kö), fortsatte med gratis med mat och gratis Cava. Showen började med magdans till alldeles för låg musik (det har kanske aldrig hänt förut att jag har ansett musiken vara för låg) och forsatte med rörigt program och konstig alldeles för lång paus precis i början, vi gick, men jag fick se en massa fina indiska klänningar först och fick kalla Ghandi för "gutten sin" så kvällen får ändå 4,5 morötter av 5 möjliga! Just det, det luktade kloak i hela centrala Oslo.. så jag kanske sänker betyget till 4 då.
 
 

Om jag hade varit kändis och det fruktade bukfettet!

Publicerad 2013-09-14 01:10:51 i Diverse,

Plötsligt händer det.. När du får oväntat besök.. Jag har fått oväntat besök. Egentligen var det väl inte speciellt oväntat alls med tanke på hur sugen jag är på fett i allmänhet, grädde och smör i synnerhet, gärna i kombination med socker. Så i sommar så kom det som ett brev på posten, det fruktade bukfettet! Min mage som alltid varit relativt platt blev plötsligt med bilring. Vilken satans otur! Om jag hade varit kändis så hade det publicerats massor med bilder i världspressen där man kommenterar på bukfettet. Men det är jag inte! Så då publiceras det istället utvalda bilder där bukfettet göms av flyt med kameravinkel och diverse strand/sandlek. Fortfarande paparazzibilder dock! 
 
 
 

Oj oj - Getvecka i Grekland!

Publicerad 2013-09-05 02:15:00 i Diverse,

Jag måste ha blivit otroligt gammal, otroligt ful eller något annat för jag trodde liksom att greker skulle vara lite som italienare och vissla och ösa komplimanger över en hejvilt eller som turkar och smyga sig på bakifrån, uppifrån, från sidan, ja var som helst ifrån och attackera men nix, det var endast en grek på en hel vecka som raggade på mig. Det var visserligen ganska lugnt och skönt men förvånande! ...och lite synd.. i förhållande till att badvakten var skitsnygg. Hur som helst så var det något på Kreta som gjorde mig otroligt lycklig, det var inte godis som man skulle kunna tro men något annat ganska lättgissat om man hängt med ett tag. Nej, det var inte en hund, det var en miljard getter! Getter, getter, getter, överallt! Detta kan komma från min far som satte farmor på att läsa "Petter och hans fyra getter" högt för honom när han var liten, för att sedan rätta henne när hon läste fel.. där ser vi ju tydligt var ett annat drag kommer ifrån också.
 
Den här grekraggningen må ha varit knapp, men den var extremt överraskande! Jag och mitt resesällskap var på en bar, servitören körde standard procedure: "Where are you from? What's your names? Raki?". Vi svarade, log och var trevliga och efter en stund gick jag på toaletten. Av någon anledning (troligtvis för att jag inte ville ta i dörrhandtaget) så sparkade jag upp dörren och skulle gå ut men fastnade liksom strax över tröskeln.. dels av genans för den uppenbart uppsparkade dörren dels eftersom servitören stod och väntade på mig.. med repliken "I think I like you". Följt av den här konversationen:
 
-What are you doing after?
-Eeeerh.. going home.
-Where?
-To our hotel.
-Is that your mum?
-No.
-Is that your mum?
-No.
-Who is it?
-My mum's cousin.
-Can I see you after?
-Ehh. No.
-Why?
-Eeeehh... I've got a boyfriend.
-Are you sure? (till och med folk jag aldrig träffat förr ser på mig när jag ljuger tydligen)
-Ehh heh, yes!
-Really?
-Yes.
-Can I kiss you?
-No!!
-I don't mean like that! I mean like this! (följt av sydeuropeiska kindpussar).
 
Sen gick jag tillbaka till bordet och försökte diskret berätta vad som precis hänt.. det var ganska lurigt eftersom vi var typ de enda gästerna, svårt att göra det diskret. Vi gick inte tillbaka dit. Han ska ha cred för modet.. men man undrar ju om det är den stilen han kör varje kväll..?
 
Till något helt annat så sa jag första dagen såhär: Va är det för kass jävla remix?? Mindre än en vecka tog det..
satt på en nattklubb och utbrast: Vilken låt är det här igen?? Jag gillar den här! Haha, här kommer den:
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela