SkatanOchHolken

En böld

Publicerad 2013-01-25 00:56:25 i Diverse,

Jag har i några månader lidit av en böld på handleden.. den är inte så stor så att den skriker "-Här är jag mother fuckers!" men om jag nämner den så är det ingen som säger att de inte kan se den. Kan det vara för att jag har så tung klocka på mig kanske?

Ja, nu var det då inte Den bölden jag skulle berätta om, jag tänkte ta upp ett vanligare, mer alldagligt böldproblem, nämligen duhduhduuuuh, låt mig presentera: Finnen. Ja, vad ska man säga? Jag har en finne i bakhuvudet som är så stor och gör så ont så att jag faktiskt blev yr förut när jag försökte riva hål på den. När jag lutar huvudet mot kudden så gör det ont. Pissfinne.

Det är barnens fel, kom ihåg det!

Publicerad 2013-01-24 20:44:01 i Diverse,

Citat från chefen (tror det är det hon är..?) för "Otrohetssajten" Victoria Milan: "I dag har Victoria Milan 230 000 medlemmar.
– 99 procent av dem som är med har barn så jag antar att det är barnens fel.".

Kom ihåg det nästa gång din farsa är otrogen, det är Ditt fel, just det, ditt och din syrras!

Inte ett skit!

Publicerad 2013-01-15 23:44:00 i Diverse,

Jag har inte gjort ett skit idag, fast ändå så mycket! Jag har badat och sett ett och ett halvt program av stjärnorna på slottet, ätit brödskalk, ätit fruktsallad, sökt två praktikplatser och mailat en skola inför hösten. Pratat med Gabby och hittat jobb åt henne, hoppas jag :) Eller ja, hon visste redan om det men jag har iaf tjatat hål i huvudet på henne om det! Pratat med en massa andra folk. Har bäddat sängen, ändrat ögonvitan på en kompis i photoshop. Men jag är verkligen skitkass på att vara ensam hemma.. jag har inte varit utanför dörren idag så p.g.a det så ska jag gå till skolan imorgon, oavsett väder, bussförbud! Finner inte mina vitamintabletter så då måste jag verkligen gå till skolan så att jag får lite d-vitamin! I övrigt är jag på svinbra humör, hoppas att jag vaknar så imorgon också! =)

Back to reality

Publicerad 2013-01-13 22:13:22 i Diverse,

Då har jag landat i England och även tagit mig in hemma. Har ingen mat så jag får gå och lägga mig hungrig.. Jag har blivit storasyster igen idag. Jag hade ju hoppats på en kille men det ska nog gå bra med en tjej också.. hehe =) Jag har ju gillat de första två så jag tror det blir superbra med den här också! Så grattis till mig som brorsan sa.

Har haft en trevlig helg och sett folk jag tycker om som jag inte sett på länge. Blev dessvärre fruktansvärt bakfull och känner av fyllenerverna idag också. Huh.

Nu blir det alltså fullt fokus på skolan, känner mig svinnervös och har egentligen ingen koll alls känns det som på vad jag ska göra.

Uhh vad tidigt!

Publicerad 2013-01-03 09:49:11 i Diverse,

Jag är uppe tidigt idag.. vaknade för ca 15 minuter sen och ser nästan ingenting, för att jag är så trött. Jag ska på lunch med Loritha och därför måste jag vara uppe nu så att jag hinner möta henne i lunchpausen. Jag ska äta pizza till frukost :D Tror jag. De har Oslos bästa pizza där jag ska möta henne! Mmmm.

Sen ska jag byta en julklapp åt Lars och sen ska jag jobba. Imorgon börjar jag jobba kl 11. Förstår inte hur det ska gå till. Då måste jag gå upp för kl 9 och jag är ju inte hemma förrän kl 23.45 ikväll. Hur ska jag hinna äta och sova?

Mer jul och nyår

Publicerad 2013-01-02 00:22:36 i Diverse,

Jag var på bar på Grönland i lördags.. i vanlig ordning så blir utländska äldre män sugna på mig.. vet inte vad jag gör för fel för jag är inte sugen på dem. I lördags så råkade den äldre herren vara av slaget "ägare". Dök upp vid bordet med ett glas champagne. Jag sa tack och han blev gnällig för att jag inte frågade vem det var från. Det kanske var arrogant men jag fattade ju att det var från honom och jag var inte intresserad av att få en utläggning om varför jag fått det då jag ville undvika vidare kontakt. Men tack för champagnen. Som antagligen inte ens var champagne. Din gubbsjuka snåla jävel (han bjöd bara mig, inte damerna jag var där med). Hade han velat göra reklam för sig själv så borde han ha räknat ut att sällskapet som var i hans egen ålder åtminstone inte blev mindre skeptiska när han bara bjuder mig.

Julhelgen passerade förbi utan värre skandaler. Kom inte in på Tiki p.g.a den våldsamma kön, kön som jag då alltså julen 2006 svimmade i. Känns som en dålig idé att köra en repris på det. Gick på Mulan och vände i dörren. Det fick bli Palle, en öl blev det där för det luktade alldeles för mycket gammal estet.
Fick iallafall en trevlig julafton och jag och Gabby satt sött framför julgranen som två små barn. Ja, ajg tyckte det kändes helt normalt, det var hon som tyckte att vi såg ut som barn.

Igår var det nyår och jag var med Maria på middag, jättemysigt och sen drog jag på ferre med några från jobbet och kom hem sent. Oväntat.. not. Hursomhelst så var det trevligt och jag har med det fått visa min kollega/chef att jag inte alls är så tråkig som han tror (jag följer aldrig med ut).

Så det var det året, jag satsar på en massa semester, bra betyg och känslan av lycka 2013!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela