SkatanOchHolken

Y E S - En utbildning!

Publicerad 2012-05-30 10:47:41 i Diverse,

Citat i bildtexten får mig att generat dra upp täcket framför ansiktet och fnissa för mig själv.. "Jag har alltid klagat på att jag inte har någon utbildning, så nu tänker jag skaffa mig en" -Bartender..?

Turkisk dagbok:

Publicerad 2012-05-25 04:22:29 i Diverse,

Det är verkligen spännande att få en närmare inblick i hur turism fungerar.. i vanlig ordning, sex säljer, ett litet exempel: den som juckar mest, på vad som helst(kille, tjej, bord, träd), får flest gäster, no question about it. Jag funderar därför på att börja prostituera mig, inget konstigt med det. Nya turister varje vecka, tror att brorsan skulle tycka att det var ok om de sålt mig lite så länge det är bra business.
Om inte killarna här har herpes så finns inte herpes. Det är sanningen. Vill poängtera att detta då framför allt gäller barverksamheten och inte så mycket restaurangverksamheten. Men skål på er alla semesterluder som ska på fylle/otrohetssemester i sommar!

Turkisk turism

Publicerad 2012-05-25 04:16:58 i Diverse,

Ett litet mail jag skickade till en ny bekantskap idag:
Haha! "Din kille" frågade mig igår kväll var du var.. jag sa att du var på hotellet och sov och han bara "men jag sa ju att hon skulle komma och säga hej då!" Jag svarade att: njae.. alltså det kan va så med svenska tjejer, ni ä ju lite seriösare här än vad vi är.. då sa han att jamen du var ju hans flickvän nu, du kunde komma hit igen och han kunde åka till Sverige. Någon timme senare så satt han och tafsade på nån annan.. Mmm vad härliga killarna här är. Turismverksamhet verkar vara ren prostitution! Var glad att du kommit hem och hoppas att ni har det bra! Kram =)

Ett litet mail från mig till Mathilda:

Publicerad 2012-05-20 02:08:47 i Diverse,

Så.. jag var alltså på "disco" igår.. på bardisken har de pålar.. du förstår upplägget, du har ju varit med förr, tar av mig skorna för att vara lite snitsig på stången.. tar på mig dem igen, inga konstigheter, går ner efter en stund och sätter mig vid bordet igen eftersom, you know me, jag är mer sugen på öl än på dans, speciellt eftersom en kille var sugen på mig uppe på baren och jag inte var överdrivet sugen tillbaka.. känner att vänster fot är riktigt jävla svettig.. höger fot var inte svettig, och jag tyckte att det var aning kyligt, funderade därför på vad som var galet, tar följaktligen av mig skon för att kontrollera vad som egentligen försiggår i skon. Ja det kan jag berätta, total massaker! Helt overkligt, inte ett piss ont men blod överallt, alla tår är röda och insidan på skon ser ut som ett slakthus. En av killarna som jobbar på restaurangen är snäll och erbjuder sig att tvätta foten och gör även så och då se jag att halva tåskinnet hänger löst. Tyvärr slets det nog loss lite mer i samband med tvätten så idag har jag haltat runt och blodat ner mina nya vita converse.. men hur var det nu? Det man inte vet mår man inte dåligt av så eftersom det är på insidan kan det få vara så blodigt det vill. High five!

För övrigt

Publicerad 2012-05-13 01:03:12 i Diverse,

För övrigt väldigt besviken på det fruktansvärt dåliga kommenterandet här, jag har visserligen inte bjudit på några pinsamheter från mitt liv och inte varit särskilt duktig med att uppdatera men tycker ändå att jag som framtida Nobelpristagare (Litteratur, självfallet!) kunde förtjäna en liten uppmuntran någon gång ibland..
God Natt små grodor

Så det är väl ungefär som det ska

Publicerad 2012-05-13 01:00:39 i Diverse,

Ja, då var jag i Turkiet då, hittills har jag gjort följande:
  • Fått skavsår (under fötterna!??) för att mina fötter inte är vana sommarskorna än
  • Bränt mig på ryggen (jaha, enda stället som jag blir brun på och inte brukar bränna.. vad hände?)
  • Druckit enstaka små turkiska öl (japp, enstaka)
  • Pratat med turkiska människor (det finns ju en hel del.. lite fler än svenskar även om varannan person här faktiskt verkar vara skandinavisk eller åtminstone nederländsk)
  • Luktat svett (trots att jag inte känt mig svettig och har en jättebra deodorant som påstår sig hålla i 48h)
  • Gosat med en apa, hon hetter Lily och var jättesöt och blev jättearg när hon inte fick sno tandpetare
..så det är väl ungefär som det ska. Det jag är mest nöjd med är självfallet att jag utan att någon, tror jag, märkt det hängt in iallafall 14 av klänningarna jag har med mig i garderoben. Något jag inte är lika nöjd med är min egen placering av min öppna resväska med full packning (minus klänningarna) mitt på hallgolvet.. det kunde jag ha tänkt igenom bättre innan jag rev ut allt, där får jag minuspoäng men om jag ska gå efter M i Londons poängsystem så går det nog bra ändå för jag får nog jättemånga pluspoäng för att jag har familj som flyttar till ett varmt land.

Skum grej

Publicerad 2012-05-09 15:22:58 i Diverse,

Jag sitter och laddar hem Bored to Death på bussen, via deras Wifi, ganska onödig grej att blogga om, ganska onödig grej att överhuvudtaget reflektera över men det känns gött att sitta på ett nät som förflyttar sig och dessutom över landsgränser, är jag på norska mark även om jag är i sverige så länge jag är ombord på bussen eftersom det är ett norskt företag..? Skulle kunna googla mig till svaret, men nej, jag funderar hellre över det en stund.. Länge leve tanken (och google, så att man kan säga: Jag har rätt och du har fel.)

Jorå SVERIGE SVERIGE!

Publicerad 2012-05-07 23:26:16 i Diverse,

Sverige levererar joråsatteeee! Nice! Moahaha!
Det är inte bara Sverige som levererar, jag också, har gjort en svingod tårta idag! Gött för mig det! Och Gabby var nöjd också för att jag hade vanlig mandarin och inte inlagd! Pluspoäng till moi!

Shit vad jag skulle va med på 99hetastelistan om jag var kändis!

Publicerad 2012-05-02 18:34:01 i Diverse,

Jag läste precis en lista på MSN över, jag tror iaf att det var det, 99 hetaste brudarna i år enligt.. kan det ha varit Brittiska FHM? Hursomhelst så hade jag om jag varit kändis SÅ varit med på den listan, vad är det för idioter som gör sådana listor och vad är det för bilder? Hon som vann heter Tulisa och jag har sett henne förr här i England.. Het.. jag vet inte, orange och typiskt äckelbrittisk skulle jag säga, här kommer hon:
Det borde vara olagligt att sminka sig dåligt när man är kändis, om kändisbrudarna ser ut såhär, hur ska då vanliga brudarna någonsin lära sig att sminka sig!?

Tandlossning och blåskärm

Publicerad 2012-05-01 15:53:45 i Diverse,

Så jag bestämde mig häromkvällen för att bli duktigare på att använda tandtråd. Använde tandtråd och kände att jag var svinduktig, vad händer? Jodå, plötsligt har jag en tandbit på tungan och jag blir sur. Idag tänkte jag igen, jag ska vara lite duktig och använda tandtråd, använde tandtråd och gick till skolan eftersom jag även på den punkten tyckte att det kunde behövas viss skärpning. Sitter och gör skolarbete, tar ett extratuggummi eftersom jag precis hade druckit juice och ville återställa ph-balansen någorlunda. Vad händer? Jo, skärmen blir blå och jag får tandbitar i tuggummit! Det verkar som att det är färdigpluggat och färdigtandtrådat för min del. Alltså vad lär man sig av det här? Jo att om man sköter om sina tänder så ramlar de ut!

Oj vad mycket bullshit!

Publicerad 2012-05-01 03:15:35 i Diverse,

Jag har nu skrivit hela 925 inlägg på den här bloggen! 926 med det här! Tänk att man kan få ur sig så mycket onödig skit! Kul! Jag har ju blivit tråkig att läsa på sistone, jag förstår det, det är för att jag inte super eller ligger runt. Då blir det ju liksom inget kul att blogga om.. Kanske får starta en dagens outfitblogg istället.. men det är jag väl för lat och för oengagerad för att få till så vi får väl bara hoppas att jag återgår till att vara ett partylejon, och medans ni väntar bjuder jag på en bild som ajg säkert bloggat förut och om inte så får ni den nu:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela