SkatanOchHolken

Min nya favoritlåt?

Publicerad 2011-06-29 10:19:52 i Diverse,

Kanske kan det vara för att han har samma svorska dialekt som min mamma, eller hon pratar väl lite bättre förhoppningsvis, hon har ju trots allt bott i sverige i över 30 år.. han har varit här i någon månad.. jaja, hursomhelst så tror jag att det här är min nya favoritlåt.. är ju lite svag för fioler!

J flyttar till STHLM!

Publicerad 2011-06-29 00:34:05 i Diverse,

Det här är väl lite som en kontaktannons.. min kära barndomsväninna Joanna ska flytta till allas vårt älskade Sthlm! Hon är hemlös och behöver tas in i värmen, för er som känner att ja.. ni kanske vet något så får ni här en lista över vad människan har att erbjuda:

  • Trevlig
  • Gott humör
  • Äter inte allt för mycket fisk
  • Vet hur man sköljer ur disktrasan (har jag lärt henne, tror hon kunde det innan också..)
  • Snygg
  • Brun
  • Kan bete sig och umgås civiliserat med andra individer
  • Jobbar bra (det vet jag, jag anställde henne t.o.m en gång)
  • Rumsren
  • Betalar vad hon är skyldig
  • Följer med ut om man ber snällt/stannar hemma om man behöver en axel att torka tårarna på
Ja, vad mer kan man begära? Så kontakta mig om ni vet något!!

Fort skare gå!

Publicerad 2011-06-18 22:17:44 i Diverse,

Det måste gå fort när Tickster.com fuckat med dig i flera timmar, första vinglaset downat, 20 more to go! Yeeeh!

Tejp?

Publicerad 2011-06-18 20:55:03 i Diverse,

..hmm... jag undrar om det är läge att tejpa bröstvårtorna.. misstänker att det kan bli nipslips ikväll, detta misstänker jag av tre olika enkla anledningar:
  1. Jag har tubklänning som är lång och lätt att trampa på
  2. Jag har ingen bh och klänningen sitter löst
  3. Jag ska inta alkoholhaltiga drycker
Spännande spännande! Ja för Er alltså!

I förrgår sjöng Malin Kentalåtar för mig, fortsätter i samma progganda och lyssnar på Nationalteatern för att värma upp inför konserten, woo, wooo. Nej, det där kändes onaturligt, jag har för lite amerikanska gener.

Dagens titt-ut!

Publicerad 2011-06-18 18:51:30 i Dagens,

Jag satt glatt i bilen och körde och tittade mig i spegeln för att se så att läppstiftet satt där det skulle när jag  plötsligt ser en älg, han stod längs vägkanten och tittade, ungefär som att han väntade på någon, jag blev rädd, det blev inte han. Det kan vara ärr från barndomen då brorsan fått tillåtelse att köra mig i barnvagn ner till farmor och farfar 100 m längre bort.. plötsligt stod en älgfamilj i vägen, han blev rädd, det blev jag också, han sprang, jag satt fast i barnvagnen. Tack brorsan!

Mail

Publicerad 2011-06-17 16:48:49 i Diverse,

Idag har jag fått ett mail som förtäljde mig att jag kommer att få ett mail, spännande spännande! Så nu väntar jag spänt på mailet som jag alltså inte fått än!

Om jag inte minns fel..

Publicerad 2011-06-16 18:52:51 i Diverse,

.. så är det idag fyra år sedan jag tog mig i kragen och tog mig ur mitt dåvarande förhållande, skitjobbigt då, gött nu! Idag har jag sett två gamla ragg, jobbigt då, gött att inte behöva hänga med dem nu!

Å nu började det regna!

Publicerad 2011-06-15 12:41:38 i Diverse,

Hade precis bestämt mig för att gå och hämta bilen för att packa in alla grejer i den.. Å då börjar det regna, tacktack! Älskar stabiliteten i det svenska junivädret!

Money money money

Publicerad 2011-06-15 12:40:15 i Diverse,

Fick dubbelt så mycket semesterpengar som jag trodde (schhhh, säg inget till morsan) så kanske kanske jag får dra på shopping! (Säg absolut inget till morsan!!). Fast å andra sidan, det är så sjuuukt tråkigt att shoppa så jag kanske helt enkelt skiter i det.

Statistiken:

Publicerad 2011-06-14 14:52:42 i Diverse,

Statistiken har gått upp, gött! Kan vara därför att jag lagt upp lite bilder, sånt verkar ju folk gilla! Jag däremot tycker att det tar för lång tid jag är av lat natur och tycker därför att det är ett jävla projekt att lägga upp bilder men ska försöka vara bättre på det (haha, as if!).
Men tack kära läsare för att ni läser, inte för att jag tjänar några pengar på det utan bara för att jag tycker att det är kul att skriva och för att ni tycker att det är kul att läsa!

Sockervadd!

Publicerad 2011-06-13 15:49:32 i Diverse,

Har ju missat mârten en del år nu eftersom jag varit utomlands. Det enda jag egentligen saknat är sockervadden och på mitt älskade Grünerløkka har jag nu äntligen fått en, vit var den också! YES!

?

Publicerad 2011-06-13 15:45:58 i Diverse,

Frisyren och budskapet stämmer inte helt överens men filosofin stämmer nog ganska bra

Tackarrr!

Publicerad 2011-06-13 13:00:52 i Diverse,

För er som stört er på min ringsignal har jag nu en ny som ni kan störa er på:
Tack så mycket till Rickard som låter mig ha samma som honom :D Han har väl alltid varit lite av en idol, även om jag fortfarande är sur för att han skjutit mig genom dörrspringan med soft airgun.

Hotellet + morsan

Publicerad 2011-06-12 11:13:03 i Diverse,

Cred till hotellet för jävligt fluffiga handdukar, jag har lust att bara stå och stå på badrumsmattan, trampa runt och spinna så som en katt gör. Den är så förbannat mjuk! Det bästa som kunde ha hänt mig idag har hänt mig! Nämligen: MORSAN! Alltid annars enplåga när man är bakfull och vill vara ifred men nu sa hon "Ja, jag måste ju se å få i ungen min mat!". Ja, väldigt bra tänkt! Jag har fått i mig mat som du hämtat och är dig EVIGT tacksam!

Dagens fråga:

Publicerad 2011-06-12 10:57:59 i Dagens,

Ställde mig själv frågan "Om man rullarm kör man egentligen då?", för en stund sedan, då jag är på ett hotell väldigt väldigt högt upp. Väldigt komiskt. Jag fick precis ett telefonsamtal och jag ifrågasatte min körförmåga till den uppringande och fick svaret "Jaja, da triller du bare da!".  Så tydligen är det ok att rulla ner. Nice, då rullar jag snart ner till Grünerløkka och äter pizza! Tack för igår, det var kul till ca 04, varför går man inte och lägger sig då..?

Obehagligt

Publicerad 2011-06-11 10:42:35 i Diverse,

Inatt har jag vaknat inte en utan hela två gånger av att jag själv gallskrikit på grund av drömmar om tekniska saker.
Första gången var vid 7-snåret då jag hade drömt att någon nära mig hade sålt en sak som är värdefull för mig, i drömmen upptäckte jag det genom att saken figurerade på någon tjejs blogg. Jag bara skrek och skrek och skrek. Andra gången jag vaknade så hade jag drömt att jag fått ett mms med en bild av mig själv som var publicerad på en väldigt opassande sida, jag bara skrek och skrek och skrek igen. Men det var ganska skönt, jag brukar aldrig kunna skrika i drömmar, det brukar inte komma ut något ljud. Senaste jag drömde att jag klarade av att skrika var på en spansklektion på högstadiet, vi såg på film (kan ju inte hålla mig vaken hur gärna jag än vill), då jag vaknade av att jag själv skrek, hade även en stor dregelfläck på pärmen som jag sov på. Det var en del andra som också vaknade till liv den gången.

Morr

Publicerad 2011-06-11 10:05:46 i Diverse,

Today I feel like:

  • Killing someone
  • Perhaps kill someone
  • Strangle a person
  • What about killing someone?
  • Puke on someone
  • Punch someone
  • Spit on someone
..but I can't, have a wedding to go to, damn it!

Något vettigt, nej det är fan inte ett dugg vettigt

Publicerad 2011-06-11 00:41:51 i Dagens,

Dagens ok-grej på facebook:
"Kopiera denna om du ALDRIG har gjort något fanskap. Blir den stående i 10 minuter utan invändningar så är det så. Och du är årets ängel."
Så jag tänkte som så.. att om det inte har kommit någon invändning här på bloggen inom tio minuter så stämmer alltså det faktum att allt fanskap som jag (då alltså inte) gjort inte längre räknas. Uhh va gött! (tänk er Tabitha uttal på uhh va gött)

*L*

Publicerad 2011-06-10 23:22:03 i Diverse,

Igår skulle du ha fyllt 24. Jag tänker fortfarande på dig nästan varje dag.

Vattenlös

Publicerad 2011-06-08 22:01:33 i Diverse,

Precis kommit tillbaka till morsan efter en dags ledighet i grannkommunen, ja den där där jag är uppväxt. Vattnet har i inte helt ovanlig ordning försvunnit, skittråkigt eftersom man då varken kan skita eller duscha, man får spola genom att hälla regnvatten i toaletten, yeah! ..duscha ska jag tydligen också få göra, hos min styvbror som bor i krokarna, så det känns ju lugnande. Har precis druckit ett stadigt glas rödvin i sällskap av min styvfar som sitter fast på verandan efter ett benbrott. Tråkigt för honom. Jag tror att jag är allergisk mot myggbett då jag har en stor knöl på benet som kliar och syns genom jeansen. Jag tror även att jag kanske är allergisk mot vin då jag känner mig full efter att ha druckit endast ett vinglas! Ja inte så att jag ligger och spyr och skriker på grannarna men så att jag måste kolla stavningen och känner att det svänger på lite. Det är gött att vara på landet, hoho.

Vattenlös

Publicerad 2011-06-08 22:01:31 i Diverse,

Precis kommit tillbaka till morsan efter en dags ledighet i grannkommunen, ja den där där jag är uppväxt. Vattnet har i inte helt ovanlig ordning försvunnit, skittråkigt eftersom man då varken kan skita eller duscha, man får spola genom att hälla regnvatten i toaletten, yeah! ..duscha ska jag tydligen också få göra, hos min styvbror som bor i krokarna, så det känns ju lugnande. Har precis druckit ett stadigt glas rödvin i sällskap av min styvfar som sitter fast på verandan efter ett benbrott. Tråkigt för honom. Jag tror att jag är allergisk mot myggbett då jag har en stor knöl på benet som kliar och syns genom jeansen. Jag tror även att jag kanske är allergisk mot vin då jag känner mig full efter att ha druckit endast ett vinglas! Ja inte så att jag ligger och spyr och skriker på grannarna men så att jag måste kolla stavningen och känner att det svänger på lite. Det är gött att vara på landet, hoho.

Otrevligt

Publicerad 2011-06-06 21:42:14 i Diverse,

Jag vaknade imorse och kom ihåg vad jag hade drömt.. jag drömde att jag vaknade av att min bebis (som jag tydligen hade fått, blev överraskad i drömmen också) hade diareeat över mig och sängen. Bebisen såg ut som en kompis bebis med skillnaden att detta var min och min hade jättemycket hår i armhålorna, som en fullvuxen man, bebisen hade även en bröstvårta på rätt ställe men den andra mitt i. Trevlig dröm!

Jag blir pokead

Publicerad 2011-06-06 21:37:38 i Diverse,

Jag sitter och internätar i soffan hos min far och min äldsta lillasyster har tjatat sig till att få somna i soffan. Hon har precis fått veta att nu är det sista chansen.. annars blir det sängen! Hon ligger och pokear både mig och datorn så mycket hon bara orkar.

pick me up

Publicerad 2011-06-05 23:29:08 i Diverse,

Jag har läst "The Game", en gång. Jag har kommit på killar som raggat på mig med tips från boken, flera gånger.
Jag funderar på hur det funkar när man tar en supernörd och han får en superkändis i säng. Jag förstår inte! Har precis sett ett avsnitt av vad jag tror heter "The pick-up artist". Det måste ju vara naturligt och är du ocharmig och ful från början så blir du inte snygare för att du har ful hatt och kan en nummerlek. Jag vill ligga med killar som jag valt ut. Inte som valt ut mig. Period.
...Möjligtvis en kombination, det är ju bra om man är överens.

Kiss a swede

Publicerad 2011-06-05 19:43:03 i Diverse,

Enligt den o så pålitliga källan facebook så är det imorgon "Kiss a swedish person day" imorgon, på nationaldagen! Fin uppmaning till alla som har en stackars ensam svensk i sin närhet! Kiss kiss kiss away!

Sitter fast

Publicerad 2011-06-05 18:30:44 i Diverse,

Nu förstår jag min vän Jenny, har alltid undrat varför hon alltid velat vara kvar i Charlottenberg när vi tjatat på att hon ska komma till stan. Det är inget man vill, man bara fastnar, det är ju världens projekt att åka från stället du jobbar och bor, du vill ju bara hem och sova mellan jobbpassen. Jag, Cecilia, är fast i Charlottenberg. Det kom som en riktig överraskning ska jag säga er mina vänner!

Grillat

Publicerad 2011-06-02 18:46:36 i Diverse,

Har haft fullt upp sedan jag började jobba, är trött, sover, jobbar, är trött, sover, jobbar.. Emelie, min nya chef, som inte är speciellt ny varken som chef eller i mitt liv, har varit bekanta i ca 10 år, gillar dansk pølse fick jag veta idag, det sålde de utanför jobbet, i något som tydligen ska vara Danmarks största grill.. undrar om Danmarks största grill då även är Sveriges och Norges största grill, annars hade det kanske varit enklare att få en härifrån? Ja, det var hur som helst många feta norrmän som gladdes åt pølsefesten! Själv får jag ingen korv, alls.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela