SkatanOchHolken

Dagens: mycket

Publicerad 2010-02-28 21:24:39 i Dagens,

-Hur mycket Brownie ska du ha?
-Mycket.
-Den är ganska mäktig då.
-Mycket.
Kommer och visar med kniven hur stor bit som kan tänkas vara mycket.
-Mer.

Dedicated 2:

Publicerad 2010-02-27 00:19:40 i Diverse,



Mathilda, den här är till dig, kommer du ihåg? Jul och nyår 2001-2002, det var då vi drack 8 dagar i sträck när pappa var i afrika, det var då vi gjorde en hel del skulle jag vilja säga. Jag tror att det var den här julen jag fick den cdn av dig, om jag inte minns fel fick du också en westlife cd av mig, egentligen köpte vi dem nog till oss själva men bytte för att kunna säga att vi gett varandra julklappar. Många stora pussar till dig från mig =)

Dagens: Bidrag till samhällsdebatten

Publicerad 2010-02-26 20:47:30 i Dagens,

När jag precis loggat ut från bloggen så såg jag en liten reklamruta där det stod: "Retuscherade bilder ska ha varningsmärke" eller nåt i den stilen, men hallå, vad är det för retards som behöver det, då skulle det vara lättare att kräva att alla bilder som INTE är retuscherade ska märkas, för seriöst, i en tid av sjukligt facebookbrukande där folk faktiskt retuscherar sina semesterbilder så undrar jag verkligen vem som är så dum så att de blir ledsna av en tidningsbild med en perfekt kropp, det är ju typ en på 10000 som faktiskt ser ut nåt åt det hållet alls. Om ni har bra syn och tittar lite närmare och lite nogrannare på folk så kommer ni snart att inse att de flesta ni träffar är ganska så fula.

Det var dagens bidrag till samhällsdebatten.

Over and out.

Till Joanna:

Publicerad 2010-02-26 20:38:04 i Diverse,

Nej, du har ju helt rätt, jag är inte kräsen, bara dum i huvudet, jag får helt enkelt lägga ner, killarna, eller gutta-boys som vi sier det på norsk, ser ju förjävliga ut, jag ser det nu. Borde ha lyssnat på dig tidigare. Tack för att du är en sann vän Joanna och berättar för mig utan att skämmas det minsta att nu är det dags att skärpa till sig om man ska få fortsätta att kalla sig kräsen.

//Din tillgivnaste nyinförstådda vän Cecilia

Dyngförkyld

Publicerad 2010-02-26 20:32:14 i Diverse,

Blä jag är helt täppt i näsan och så måste jag gå hem snart, är på besök hos Afaf men har en liten sekund att blogga eftersom hon lägger sin bebis, visserligen ingen bebis längre, han är tre år men det låter ju sötare så. Husomhelst så tappade jag tråden där, det jag skulle säga är att jag snart måste gå hem eftersom jag ska jobba imorgon och ute är det kallt och det är ju lite jobbigt, då kan man bli mer förkyld.

Så har jag satt mig i en sån där dum killsits igen, damn jag är dum, bara för att man är ensam ibland så hamnar man i såna där puckade lurigheter som man egentligen inte har nåt för och inte är intresserad av. Well well thats life och jag antar att det som händer händer men det är fanimig orättvist i så fall.

//C - with license to watch Disney Channel (ja, det är det jag göra medans jag bloggar)

Dagens: Fråga?

Publicerad 2010-02-26 00:14:48 i Dagens,

Jag har en dagens fråga idag, går det att dricka öppnad hostmedicin med morfin i som är ca ett år gammal? Jag är iaf sugen, sitter och hostar så att slembollarna flyger över lägenheten så det känns som att det hade varit läge att slörpa i sig lite hostmedicin, eller vad tror ni? Jag tror att det blir en bättre natt inatt utan fötter i håret och slem i halsen. Tror det är ganska precis ett år sedan revbensincidenten nu, var väl då jag fick den men revbenet plågar mig fortfarande. Jävla skitben.

//Cecil - som redan fått svar på sina frågor - jä dreckert!

Dagens: bästa vän

Publicerad 2010-02-25 23:42:58 i Dagens,

Idag har jag fått ett paket på posten, det är ju inte ofta man får. Jag öppnade posten i tron att där skulle ligga en massa reklam eller räkningar men där var ingetdera, bara en tidning och ett paket, till MIG! =)) Jag bloggade aldrig igår för att jag hade en helt förjävlig kväll och har idag även haft en helt förjävlig dag men Malin, min tidigare partner in blogg har förgyllt min dag med världens finaste paket och världens sötaste lapp och framförallt världens mest omtänksamma personlighet. Tack Malin, jag älskar dig. Tack alla mina kära vänner för att ni är just det, mina vänner.



Sånna här var det i paketet, en av mina favoriter, Malin vet hon ;)

jobbintervju - men inte för mig

Publicerad 2010-02-23 22:07:35 i Diverse,

Jag är i anställningstagen och har idag fått in ansökan från de två jag tror att det blir, typiskt att alla bra som söker ska vara yngre än mig bara, jag vill ju helst anställa en kille i 30årsåldern. Det hade varit schysst, men det är kanske inte så många normala killar i den åldern som är så sugna på ett sådant jobb.

Nejmen sedär, det hade sparats, det va iofs inte speciellt kul det heller men här vare iaf! Orkade inte skriva klart nu eftersom jag tappat bloggsuget för idag.

//C - The myth, the man (huh?), the legend.

Ett random tråkigt inlägg

Publicerad 2010-02-23 22:05:29 i Dagens,

Det blir bara en dagens video eftersom bögdatorn stängde av sig mitt i mitt bloggande, FUCK. Här är den iaf my beloved Lily Allen at Øyafestivalen 2009, jag såg det och det var värt varenda krona!



Fan va tråkigt att det blev ett så jävla tråkigt inlägg idag.

Hockey och senap!

Publicerad 2010-02-22 15:08:38 i Diverse,

Idag är jag ledig och det är ju schysst för jag har då haft möjlighet att sitta i morgonrock och äta senap och titta på my super sweet 16 marathon hela dagen. Men kors i taket så började jag dagen med att gå upp klockan 06.00 göra frukost och titta på hockeyn, SVERIGE VANN! Woho! Sen gick jag iofs och la mig och sov till 12, men det var jag värd efter den hårda hockeyn!

Jag har så ont i pannan, en sån där underjordisk jävla finne, hela min panna ser ut som en vulkan som håller på att få utbrott, uh va jobbigt! :P

Nu ska jag nog gå och köpa brunutansol och hårfärg, nice!

Dagens: Jag har FYRA vänsterhänta i min lägenhet! Av sex möjliga!

Publicerad 2010-02-17 22:00:54 i Dagens,



Jag har idag insett att jag inte bara har TRE vänsterhänta i min lägenhet utan hela FYRA vänsterhänta, helt otroligt! Peter vill gärna meddela en fördel med att vara vänsterhänt, nämligen att: När man glömmer att tvätta händerna efter att man t.ex kissat eller bajsat så kan man fortfarande handhälsa på folk utan att det är äckligt eftersom man använder högerhanden till att handhälsa. Yeah.

//Cecil - haha

Till alla norrmän:

Publicerad 2010-02-16 22:18:52 i Diverse,

Jag har bara en sak att säga: Vem var det som tog.. OS-Guld OS-Guld OS-Guld OS-Guld OS-Guld OS-Guld? Jo, det var Sverige. Igen! Jag trodde att ni var bra på att gå på tur å stå på ski?

Dagens: Tjän!

Publicerad 2010-02-16 22:06:51 i Dagens,

Du får alltid, oavsett din ålder ligga med folk som är: din ålder/2+7. Jag får alltså ligga med folk som är 18, wihoo! Om du är över 22 så kan du ju räkna lite på det där, det känns hyfsat realistiskt alltså!

Dagens: Besvikelse.

Publicerad 2010-02-15 21:41:25 i Dagens,

Jag måste tyvärr meddela att jag inte fick nån halloweendejt (som jag råkade kalla det igår när jag var hos grannarna). Ingen nappade på min kontaktannons, men hallå, ETT svar kan man väl få iaf? Kan det vara för att jag inte la upp någon bild..? Eller kan det vara för att jag ibland skriver lite för sjukt..? Eller kan det vara för att jag inte gillar att slå mina pojkvänner och helt enkelt inte är psykoflickvänsmaterial? Eller kan det kanske vara att jag är lite, bara LITE kräsen? Vem vet vem vet! Jaja, skitsamma, jag hade trevligt ändå, var hemma och rotade i skåpen hos Sofie och co och fick se Idas ragg från första parkett och fick även dricka en Stor öl och prata snusk med naboene högt så att alla på Broker vet precis vem som gillar vad. Haha.

LEFT to die

Publicerad 2010-02-15 21:31:41 i Diverse,

Jag har funnit mig själv sittandes i min lägenhet med tre svenska män med något gemensamt, de är vänsterhänta, alla tre! Dessutom har de två av dem som är födda 1983 (den tredje är född 1984) samma fyra sista siffror i sina personnummer, alla tre är även väldigt bra på Diablo 2, otroligt!



Power to the vänsterhänta!

Kontaktannons - 14 februari

Publicerad 2010-02-14 16:22:52 i Dagens,

Dagen till ära så lägger jag ut en kontaktannons:

Jag:
Tjej, 22 år, normal kroppsbyggnad, brunhårig (iaf ett tag till), melerade ögon, kan laga några maträtter, städar ibland och ser gärna att du gör detsamma. Gillar att hänga på efterfester till 12-13 på förmiddagen så du bör inte vara speciellt svartsjuk av dig för då blir det mest synd om dig. Tycker även mycket om att äta godis så det är en fördel att du även gör det, annars är risken ganska överhängande att jag äter upp allt och blir fet. Har även några äss i skjortärmen, men det kan ta ett tag innan du får veta vilka de är.

Du:
Kille, 21-28 år, absolut inte fet nånstans och heller inte för stora muskler då jag tycker att det skulle kännas konstigt att dejta en chimpans. Du har helst mörkt hår, men har upptäckt sista åren att blondt också går bra. Du har gärna bruna eller gröna ögon.. men har även där upptäckt att andra färger fungerar, det är helt enkelt skitsamma hur du ser ut, så länge du är skitsnygg och åker skateboard eller snowboard, det är ett måste om du inte har andra speciella skills. Båda de två alltså. Du får gärna följa med på efterfesterna (inte varje gång men ibland) så det är ju bra för dig om tycker om att supa folk under bordet och vara last man standing. Du bör vara flyttbar eftersom jag kommer flytta runt en del de närmsta tio åren.

Ja, är detta du eller någon du känner? Hör av dig!

Jahapp, då var det Alla hjärtansdag iår igen och jag har varit i London och sett mannen i mitt liv

Publicerad 2010-02-14 15:33:20 i Diverse,

Jag sitter här i soffan och är nyss hemkommen från England, jag har då varit på intervju för skolan som jag vill gå. Har fått smått panik med tanke på att flytta ifrån tryggheten här men jag vet ju att jag inte kommer kunna se mig själv i ögonen om fem år om jag inte gjort något med mitt liv.

Ja, nu är det ju den här dagen som det var samma datum förra året i år igen. Jag har fortfarande ingen kille men jag såg mannen i mitt liv på tunnelbanan i London. Han var inte helt perfekt och det gjorde honom perfekt och jag fick ont av att se honom och det gör ont när jag tänker på det nu. Satan att farsan var med just då!

För att lätta upp dagen lite lyssnar jag på skräpmusik och tittar på tattare i husvagn och gapskrattar,
här får ni ett litet smakprov av skräpmusiken så kan ni också skratta lite!

Wahwahwiwah och Dagens: Näringsliv.

Publicerad 2010-02-10 22:53:46 i Dagens,

Imorgon åker jag och papi till England, nice nice nice, börjar bli ganska nervös men det är ok, jag har allt under kontroll och hade inte kunnat förbereda mig bättre, tror iaf inte det. Håller på å packar.

Har varit på födelsedagskalas i det Bergmanska/Johanssonska hemmet, det var förstnämnda som hade bursdag. Kul för honom! Han fick bl.a en orkideé som dog på vägen, det var kallt och rema 1000 hade inget att packa in den i, fick ta en dagens näringsliv gratis men det hjälpte inte eftersom jag inte fick nån tejp. Dagens näring har bestått av mestadels kakor btw, fick sockerchock på kalaset eftersom jag tryckte i mig en hel del godis på vägen dit och åt kolasås med sked, kladdkaka och glass, till det drack jag coca cola. sådär ja. Då vet ni va jag har gjort. Inte så kul, men om jag hade kommit ihåg nån av alla roliga kommentarer hemifrån B/J så hade det här inlägget varit riktigt roligt, det vill jag att ni ska veta!



Här har vi me and birthday boy på halloween för några år sedan, JA vi ÄR utklädda. Nä.

Dagens roligaste:

Publicerad 2010-02-06 20:21:28 i Diverse,

I mataffären:
Jag: -Snygg pojkvän i sikte!
Maria: -Till dig?
Jag: -Till flickvännen som är med.

Maria går och tittar på pojkvännen och jag vänder mig om, där står flickvännen och ser sur ut.. jag går och låtsas som ingenting. Men va fan, man ska väl va glad för att nån tycker att ens pojkvän är snygg, det är inte alla halvrisiga flickvänner som har snygga pojkvänner!

//Cec - blivande snygg flickvän med snygg pojkvän.

Dagens otur: -Ibland går det lite dåligt:

Publicerad 2010-02-06 00:27:19 i Dagens,

Idag har det skett en liten olycka i hemmet, som tur är så kom herrn i huset hem och det gick bra. Jag och Calle satt i godan ro i soffan, två andra personer som jag inte vill blanda in för mycket i händelseförloppet närvarade också, vill inte nämna var i lägenheten de befann sig (den ena satt dock och sket så ni kan ju gissa var han befann sig). Hur som helst så kom brorsan Andreas "Brandsläckarn" Erlandsson hem, gick in i köket och skrek och alla andra skrek också, jag själv misstänkte att jag inte ville veta och avvaktade tills allt lugnat ner sig. Det som hade hänt var att papperskorgen börjat brinna (något som även hänt en gång tidigare i det Erlandssonska hemmet, närmare bestämt nyårsafton 01/02, pappa var i Afrika, på behörigt avstånd från vår hejdundrande fest i hans hus, mamma däremot var i telefon just i den sekunden där någon skrek "-Det brinner i papperskorgen!"), rejält också den ser ut såhär numera:

Dagens kundkonversation:

Publicerad 2010-02-04 21:29:18 i Dagens,

Det kom en kvinna och ställde sig i dörren, kvinnan såg frågande ut så efter en liten stund gick jag fram och frågade om jag kunde hjälpa henne med något:

-Hej!
-Hej!
-Kan jag hjälpa dig med något?
-Nei, du har så fin topp bare.
-Ja.. tack.. kjole!(som då betyder klänning)

Komiskt med tanke på att jag innan jag gick till jobbet i klänning och strumpbyxor diskuterat om den var för kort, vilket den ju egentligen inte var med tanke på att jag är superanti horkort!

Förfrågan

Publicerad 2010-02-04 00:14:27 i Diverse,

Har fått en förfrågan angående hurvida mina raggningsförsök på killen på centret där jag jobbar gått hem eller ej. Jag kan säga såhär,  det är inte jag, det är du.. till honom alltså, han hade hängselbyxor på sig idag.. jag vet inte alltså, i like them young(ish) men en stor bebis är väl ändå att ta i va?

Dagens:

Publicerad 2010-02-03 23:48:25 i Dagens,

Dagens: Jag är skittråkig idag och har inget att blogga om.. förutom min bror. Jag skrev ett sms till honom förut där jag utförligt berättade om bajset som något bajsat över halva toaletten, svinäckligt. Ja hursomhelst så bad jag honom att köpa med en badrumsspray, för mig betyder det, efter en sådan beskrivning, en spray som man städar bort skiten med.. det gjorde det inte för honom, han kom hem med tre doftsprayer. En med rörelsesensor. Så nu yippiekayay motherfucker luktar det engelskt badrum i hela lägenheten. Nice.

//Cec - hon som har retards hanging around all day

Calle har kommit på vad mitt kall i livet är och dagens:

Publicerad 2010-02-03 00:03:37 i Dagens,

Jag ska teckna serier, i stil med Nemi och eftersom jag numera är så dålig på språk så kommer det bli en blandning av svenska och norska i serien och därmed har jag lagt grunden till ett nytt nordiskt språk, det kommer förena de nordiska länderna i en enda stor härlig språkorgie.

Dagens idag är dagens flyt:
Dagens flyt är att det öppnar en ny butik på centret där jag jobbar, där har jag sett en snygg kille.. ÄNTLIGEN säger jag då, det behövdes verkligen lite nytt kött där alltså och han ser svensk ut vilket alltid är ett bra tecken. Nice! Då ska jag börja med mer urringat och högklackat på jobbet från och med imorgon. Häppårrä!

//Cecil med urringning/utringning - för att vara tvåspråkig.

Fan ta dig Mr Big

Publicerad 2010-02-02 00:30:08 i Diverse,

Mr Big ställer till det för mig igen. Så kommer han upp på tv också, plötsligt är det sex and the city på tv och då känns det som att jag ska dö. Just nu står han riktigt oskandinaviskt nära henne. NO. Jag har ju stängt den dörren, men det är väl som i boken jag läser: "När Gud stänger en dörr öppnar han ett fönster istället", så aldrig ska man komma riktigt ifrån.

Men remember, never forget:
Kharma Bites You Right Back.

Och till sist, Mirandas oslagbara: There's cereals at my place.

Ingen bra idé och dagens

Publicerad 2010-02-01 22:10:28 i Dagens,

Finger utan vante utomhus nu - dåååålig idé, jag känner inte pekfingret.

Haha, dagens minne kommer här:
Satt och pratade hockey med Calle och vips så var vi inne på mitt sexliv, ska inte hänga ut någon men göra en liten kort sammanfattning. Jag och killen gick på samma högstadieskola, av någon märklig anledning så var jag och då även han, på Folkets park, jag följde med honom hem till hans kompis och vi skulle då ligga. Tretton kondomer (vem fan har så många hemma?) senare så kommer hans kompis in och skjuter med luftgevär ovanför oss i väggen, jag kände vinddraget i håret.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela