SkatanOchHolken

De klarade sig de små liven

Publicerad 2011-10-31 02:18:58 i Diverse,

De små liven i Nottingham klarade sig, jag såg inget lammkött av intresse. Så jag la ner den planen och söp mig istället dyngrak på Jack Daniels tappade stay-upsen och åt upp någon annans pizza och vaknade med ett fruktansvärt illamående och var på bröllopsmässa med mina kompisar som ska gifta sig och åt provtårta och trodde att jag skulle spy.

Det här är det absolut bästa som hänt mig i år:

Publicerad 2011-10-29 16:23:22 i Diverse,

Så cred till en bekant som la upp den på FB så att jag kunde få glädjen att skicka den till hälften av alla jag känner!

Detta får mig även att tänka på Gym Class Heroes låt Cookie jar som jag associerar till Olivias version av den som även kommer här:
Det var allt för idag, jag drar till Nottingham och utnyttjar mindreåriga pojkar! (Ahh den där var trixig va.. nu vet ni inte riktigt om ni ska skratta eller ringa polisen) Trevlig helg på er!

Mmm.. Ligga

Publicerad 2011-10-29 12:56:21 i Diverse,

Jag har ju som bekant en major crush på han snygga Ylvis-brorsan, varför är inte jag född i Bergen? Då hade vi kunnat vara gifta vid det här laget! Jag såg honom sist jag var i Oslo faktiskt, tyvärr så satt jag i en taxi och han stod på gatan (prostituerad?) hur som helst så är han ju både kul och snygg så, mmm JA TACK. Han är t.o.m snygg när han är full och spyr men jag vet inte om jag tycker att det är så fruktansvärt kul just det här då:

Fail

Publicerad 2011-10-26 18:39:22 i Diverse,

Idag har jag bara failat på alla punkter med min outfit, jag borde vid det här laget veta att det inte går att ha stay-ups under långkjolen jag haft på mig idag därför att det 1. fastnar och åker upp 2. måste dras upp så att det inte skär in. Har heller inte tvättat på en miljard år så jag är nu på de sista kanske 10 paren av trosor.. alltså de där som är helt oformliga och fula och borde brännas upp, det funkade också dåligt under långkjol vilket alltså resulterat i att jag hela dagen varit tvungen att dra lite diskret i "kjolen" (läs trosorna) för att rätta till. En annan miss var att jag hade hudfärgade stay-ups.. i för ljus färg i kombination med ankel boots, vilket alltså gjorde att kjolen åkte upp och fram kom ett par blekfeta vader. Fail FAIL F A I L! Har försökt att gå på flera olika sätt för att undvika att kjolen åker upp men det är ta mig fan omöjligt, jag älskar den men jag tror tyvärr att vi måste skiljas. Eller åtminstone ha ett uppehåll.. tills jag glömt hur arg och besviken jag blir.

Förlåt Mamma!

Publicerad 2011-10-26 01:38:02 i Diverse,

Min mor är sur på mig.. för att hon tycker att jag dricker för mycket.. så FÖRLÅT MAMMA! Jag drack några vinglas och sen vann jag en öl.. om jag vann för att Jag är så jävla smart eller för att jag har så jävla smarta kompisar kan vi väl låta vara osagt men vi svarade rätt på mycket hursomhelst och då tycker universitetet att det blir för jobbigt så då försöker de döda våra hjärnceller med en extra bira! Tackarrr!

hrm

Publicerad 2011-10-25 19:17:38 i Diverse,

Kom hem 04.30 inatt, det var spännande, nej, va? Det var det väl inte alls? Nej det var det faktiskt inte. Jag hade ögonen överallt på alla samtidigt för att se om det fanns någon potential i stan, det gjorde det inte, det var några kukhuvuden som stötte på mig men nä. När jag tänker efter så är det faktiskt som så att de som jag tittar på här, de skulle jag aldrig ha tittat på hemma. Av det kanske jag skulle dra slutsatsen att jag inte borde titta på dem här heller.
I helgen ska jag spana Rugbykillar i Nottingham, spännande! Ska även spana på min polares lillebrorsor (-Ja, de är myndiga!) även detta i Nottingham. Så helt enkelt ska jag titta hur utbudet är i andra delar av det brittiska riket! ..Jag har ju alltså spenderat en hel del tid i andra delar av England tidigare också, speciellt i London och kan ju konstatera att det antagligen även i framtiden kommer att produceras en hel del oattraktiva varelser i landet. Jag har ju varit i åtminstone 11 olika brittiska byar och anser mig därför ha en ganska bra bild av verkligheten.
Jag får ju självfallet be om ursäkt till min Svåger med familj och mina vänner, ni är jättefina ändå!

Dagens låt:

Publicerad 2011-10-24 13:05:13 i Dagens,

Såg precis en 850 och blev glad, det är något fel på mig! För några år sedan kunde jag inte se en röd 850 utan att börja gråta, det var förståeligt då men att bli glad för en 850 nu, njae.. alltså! Här får ni dagen låt:

Borde verkligen gå och lägga mig

Publicerad 2011-10-24 01:53:22 i Diverse,

-Ja! Det borde jag men jag är för upptagen med att lyssna på CSS och tänka på att jag måste åka till London och se dem, att sitta i fönstret och att spana på Sukker, jopp.. trots att jag hatar den där ytliga skiten (t.o.m för ytligt för mig, ur en synvinkel iaf) så måste jag bara fortsätta att klicka på nästa-knappen, i typ tre timmar, osunt, men jag är ju en ganska lättroad individ så sett! Måste köpa ny tandborste också, har ju snart inget tandkött kvar och att inta ha tandkött är ju ingen höjdare alltså! Får börja snusa.. det ska ju tydligen vara bra för ph-balansen i käften! Eller dåligt för bakterierna, inte vet jag! Annars är ju en annan variant att hångla mycket med en snusare.. men det finns ju inte så många snusare här så det kan bli svårt, kanske får importera en snusare att hångla med, då är ju även oddsen ganska bra att han är svensk vilket alltså gör oddsen ganska höga för att han är snygg också.. mmmm :D

Skön

Publicerad 2011-10-21 17:00:12 i Diverse,

Nån lillkille från Idol som jag inte vet vem det är eftersom jag inte ser på Idol har fått till ett ganska så fett svar på Aftonbladets/Alltomsthlm-reporterns fråga:
"Till sist, du är ju singel, vad letar du efter?
– Jag är hetro så jag letar efter en tjej. Men det kan vara vem som helst, bara kemin funkar."
Lite för oytligt för min smak men väldigt moget och avspänt, härlig stämning!

Det var väl inget!

Publicerad 2011-10-21 16:40:18 i Diverse,

Alltså ursäkta mig.. men BARA sju?! Vilket land pratar vi? Hur många centiliter kör de? Han måste väl också få ha det lite slitigt och bli snorfull och spy i handen före han hinner till toaletten eller va fan han nu vill göra när han är klapp! Och sju, seriöst? Fjantreportern skulle gärna få följa med till Oslo på en Jackåcola-experience eller varför inte till Arvika på en hembränts-safari!

Just det!

Publicerad 2011-10-15 19:04:33 i Diverse,

Glömde en sak, när jag satt på tåget förut så satt det ett helt gäng med tyskor runt mig.. och jag förstod vad de sa.. jaha, kan jag tyska nu alltså? Bra i så fall, då kan jag ju flytta till Berlin ändå! Happy times!

I väntan på Dennis

Publicerad 2011-10-15 18:30:00 i Diverse,

..så sitter jag och blir förbannad, eftersom jag lätt fastnar i saker som har med ord att göra har jag ju varit tvungen att börja spela det här Wordfeud nu när jag äntligen förstått vad det är! Skitjobbigt eftersom jag inte kommit in i det än och alltså inte vinner! ÄN!
I övrigt så har jag idag varit på hela 3 olika brittiska orter. Har fått långa naglar, antagligen ganska tillfälligt det är ludd i några av dem och det är jag ju ganska så superallergisk mot.
Lyssnar på Ave Maria och tycker att den är superbra, Beyonces version alltså. Vill se ut som en lång version av Shakira, på tal om Beyonce. Är det inte en av världens absolut vackraste varelser? Shakira alltså.
Igår såg jag 20 musikvideos med Steps, inte helt frivilligt skulle jag vilja påstå, shit va många dåliga låtar de har gjort! Gud! För att inte tala om självaste videorna! Vad fan sysslade regissörer och annat filmfolk med på 90-talet?

Out of town och jag hatar Ikea

Publicerad 2011-10-15 03:17:30 i Diverse,

Jag ar pa besok i en annan stad, spannande!
Har aven varit pa Ikea idag.. det hela slutade med att jag stod gratande av besvikelse utanfor Ikea efter ett besok i food shopen, de har slutat salja Marabou. De har slutat salja dammsugare, de har slutat salja mazariner, de har slutat salja svensk ost och de kan darfor dra at helvete. Ja nu ska det bara vara egna marken, det finns val fan inte en enda javla kund som aker till Ikea for att kopa Ikeas EGNA matprodukter!? Antingen sa aker du dit for inredning eller for att du ar utlandssvensk och har hemlangtan och vill kopa svennegrejer! Jag hatar Ikea och de ska aldrig mer fa mig att grata.

FY FAN

Publicerad 2011-10-14 09:29:25 i Diverse,

Ni vet när man vaknar och tror att saker är bra och sen så slår det en att just fan, saker är ju skit, fan. En sådan morgon har jag inte haft, jag vaknade och tänkte fan direkt, jag behövde alltså inte bli överraskad på något sätt.. men sen så kom en tanke plötsligt till mig som inte slagit mig förut som kommer ha stora konsekvenser för mitt liv de närmsta månaderna och det kommer bli ett helvete. FA-AN!

Om jag aldrig frågat

Publicerad 2011-10-13 14:02:49 i Diverse,

Om jag bara aldrig frågat så hade jag kunnat låtsas som ingenting och gått vidare med mitt liv och låtsas att allt var som det ska utan känslan som äter upp mig inifrån och förlamar mig. Ja, jag vet att livet går vidare ändå och att det kommer bli lättare men det känns som det gjorde 2008, fast värre och den plågan har fortfarande inte gått över, mitt hjärta plockar fram den när jag blir avvisad och kastar den i ansiktet på mig tills det inte finns något kvar av min självkänsla. Jag är rädd att det här också kommer att bli en sån händelse, fast värre.

Jag har ett projekt

Publicerad 2011-10-12 23:30:50 i Diverse,

Jag har ett Halloween-projekt på gång, har precis kommit på vad jag ska vara på Halloween och är superspänd på det! Vad det blir tror jag får bli en överraskning!

Stöld och reklam

Publicerad 2011-10-12 23:11:18 i Diverse,

Snodde den här från Jennies Facebook och gör samtidigt lite reklam för min gamla kollega Tobbe (..men ryktet säger att de inte behöver någon reklam på min lilla blogg, att det går bra för dem i Sverige, KUL!)

Hur fan överlever ni?

Publicerad 2011-10-12 17:58:49 i Diverse,

Sist jag ställde den frågan till någon så fick jag ganska snart veta att: Det gör man inte, för han orkade inte mer. Jag vill orka men jag vet faktiskt inte hur jag ska klara av det. Jag hatar att bo här som jag bor, det borde jag ju ha förstått, vad fan ska jag i en äcklig brittisk liten håla att göra!?
Jag vet ju att jag lever på vackra saker, byggnader, människor, blommor, god mat, här finns inget av det. Jag har inget djur, jag har ingen av mina bästa kompisar, jag har ingen i min familj och allt är fult. Men jag skolan, jag vill ju jobba med sånt och det finns nästan inga sådana utbildningar och de som finns ligger antingen på ännu värre ställen eller vägrar svara mig!
Det senaste två dygnen har jag rökt två ciggpaket, druckit ett glas apelsinjuice och ätit en cheesecakebit och en banan. Det enda jag kan ta mig för att göra är att röka, lyssna på klipp på sr.se och googla min utbildning på alla möjliga tänkbara sätt.
Att vara känslomänniska och så snäll som jag är är antagligen den värsta kombination någon kan bli född med. Jag hatar att vara såhär öppen och sårbar, det är min absolut svagaste sida och jag blir förbannad på mig själv för att jag låter saker bli såhär illa. Jag mår illa. Andreas sa att alla han känner i stort sett har precis samma problem som mig, men det hjälper ju inte mig att alla andra har det jävligt, jag vill inte att någon, inklusive mig själv ska ha det jävligt men jag känner mig faktiskt som världens mest misslyckade människa. Jag ska alltså tydligen inte klara av att vara i ett europeiskt land och studera något som jag verkligen vill därför att jag är oälskad, av en enda person? Åh vad jag blir arg, ledsen och besviken på mig själv!! Det som gör mig ännu mer arg ledsen och besviken på mig själv är också att jag inte kan förmå mig att hata honom, bara mig själv! Och den ekvationen säger ju tyvärr en del om dagsformen.
Nej, det måste bli ändring och det jävligt fort.

Jahapp

Publicerad 2011-10-12 00:25:19 i Diverse,

Jahapp då var stunden som de flesta som känner mig väntat på, då var jag heldumpad. Jag har huvudvärk så att jag vill spy och kommer antagligen gå ner till den där härliga vikten där jag ser mig själv naken i spegeln och gråter över vad jag ser (ingen röv och inga bröst, det är därför man gråter då).
Jag visste det egentligen redan när han inte ville ha någon tandborste eller om jag varit lite mindre naiv så hade jag ju kunnat veta det redan i februari när jag blev dumpad första gången, men ne-ej Cecilia tycker att halvbra är bra nog (ja tydligen, tog mig ju bara 10 år att komma över han som det tidigare refererats till som "The Love of my Life", trots att han ju inte ville ha mig, bra där). Just därför är knepet att lägga sig under någon annan ingen bra lösning, du tar inte itu med problemet, du bara försjkuter det, kanske byter objekt.
Jag tänker faktiskt fortfarande gifta mig när jag är 26 och skitsamma om jag träffar personen jag ska gifta mig med dagen innan jag gifter mig, förhoppningsvis så håller det men gör det inte det så kan man alltid skilja sig. Om ni känner någon som har vita raka tänder, är brun(men helst skandinav), längre än mig, helst gröna eller bruna ögon, helst ingen jobbig dialekt (jaja, värmländska är en skitjobbig dialekt men så länge den inte är för grov så får det gå bra), som ansar pubishåret (gillar inte att få det mellan tänderna), har ett jobb som han har arbetsmoral nog att gå till, inte är alkoholist/narkoman/psykopat (eller något annat jobbigt), läser böcker, gillar Skavlan, gillar att supa mig under bordet vid 6-7snåret på morgonen men är pigg nog att spela tv-spel och köpa cola till mig dagen efter. Just det han åker ju skateboard också, icke att förglömma, eller åtminstone snowboard! Ja känner ni denna hyvens kille så kan ni ju tipsa honom om att det finns ett känslomässigt vrak att boksera till strandkanten, väl där kommer vraket putsa upp sig helt självt och förvandlas till sitt rätta jag, ett lysande skepp som kan ta dig var som helst!

Innan året är slut

Publicerad 2011-10-11 12:48:46 i Diverse,

Innan det här året är slut så ska jag ha fått blommor, det har jag bestämt, så jag ska inte ha som mission att ligga med någon, det brukar det ju vara men nope, har bestämt att jag ska få blommor och det får man ju oftast inte som tack för sexet liksom.

Orange

Publicerad 2011-10-11 12:45:51 i Diverse,

Jag har, i alla fall i det här ljuset, en sån där konstig orange brunfärg, märkligt för jag brukar ju få en gråbrun ton. Överraskning!

Nästan en vecka

Publicerad 2011-10-11 12:05:21 i Diverse,

Har inte bloggat på nästan en vecka. Har inget att blogga om. Man hinner bara få näsan över vattnet innan nästa våg kommer. Träffade en trevlig pensionär på tåget från flygplatsen. Umgås ju gärna med pensionärer som bekant så jag pratade med henne hela 1 och en halv timme. Svinet ovanför mig spelade sitt spel igen inatt, jag lyssnade på Sommar i P1 med någon som jag tror hette Gita Norby, var inte så spännande, men ok ändå. Somnade och i vanlig ordning vaknade jag även igen, vid 07.30 ungefär. Ja, det var inte speciellt spännande att vakna idag heller. Funderar på att åka hem, Norwegian har ju börjat flyga så då kanske någon kan förbarma sig över mig och betala min biljett? Allmosor tas gladeligen emot, kan sättas in på mitt Swedbank-konto, föredrar att få pengar på det norska, i norska kronor gärna.

Sommar

Publicerad 2011-10-04 13:42:25 i Diverse,

Jag sitter här vid min dator och lyssnar på Sommar i P1, lyssnade på Karl Ove Knausgårds sommarprat, han pratade om den 22a juli, Oslo, för mig en av de absolut värsta dagarna någonsin, helvetet på jorden hade verkligen brutit ut när först min barndomsvän fyra dagar tidigare hittats död och sedan den stad som jag känt mig mest hemma i blir attackerad, mina kvarter, det gör ont. (En liten parentes, jag kan inte skriva ont utan att lägga på ett e på slutet.. som jag sedan tar bort eftersom jag vet att det ser konstigt ut och låter fel, är fel). Hursomhelst så tänkte jag på att jag är glad att morfar slapp se vad som hände hans stad, så kanske allt har sin tid och plats.. och om tre timmar är det tid för att åka tåg till "flygstationen" som min vän sa igår.

Hollywood

Publicerad 2011-10-03 20:10:53 i Diverse,

Tänk om livet var som en film, om du kunde titta på någon och veta att det här kommer vara för resten av livet, det kommer vara skitdåligt ibland så att man minns att man inte ska ta något förgivet, men de allra flesta dagar helt fantastiskt. För länge länge sen kände jag mig lycklig, jag trivdes med mig själv, mitt liv och allt var äntligen bra, så träffade jag någon som jag inte alls trodde att jag skulle bli intresserad av, men det blev jag. Jag ville berätta allt som jag aldrig berättat för någon annan, jag ville göra allt jag kunde för att han skulle bli glad. Han ville prata och umgås med mig lika mycket som jag ville umgås med honom, han ville göra söta saker som gjorde mig glad. Vi upptäckte hela tiden nya saker som vi hade gemensamt och vi kunde prata nästan dygnet runt, åh, det var fantastiskt.. men livet är ingen Hollywood-produktion

Jag är så duktig så!

Publicerad 2011-10-03 13:12:18 i Diverse,

Jag har precis kommit hem från gymmet, duktigt av mig, ska bara försöka göra lite skolarbete så kanske jag till och med kan säga att jag är jätteduktig!

Snälla Gud

Publicerad 2011-10-03 02:03:21 i Diverse,

..snälla..
..snälla..?
..Snälla?
..Snälla!
Snälla!
SNÄLLA!!
Nej, nu får du fan lyssna!
Men förresten, förlåt för att jag svor och tack för idag, det var ok!

Skränande britter

Publicerad 2011-10-03 01:51:18 i Diverse,

Har äntligen fått igång PS igen! Så nu har jag såklart fastnat som jag alltid gör! Av den anledningen är jag fortfarande vaken.. hörde ett gäng skränande britter utanför på gatan.. tänkte att det väl antagligen var några ungdomar.. det var det inte, nooope, skulle gissa på 75årsåldern, nice, ute mitt i natten, högst troligt även fulla. Det är kul för dem tycker jag, det är väl inte bara ungdomar som har rätt att vara fulla på stan mitt i natten, nej, precis.

Fina strumpor - smygbild

Publicerad 2011-10-02 19:54:00 i Diverse,

Idag har jag varit på Rugby, det bör man när man bor i Huddersfield för det är "The home of Rugby League". Dagens match var dock mellan universitetes gamla och nya lag.. ungefär ALLA i det gamla laget spydde igår.. Men jag vet oavsett inte vem som vann, förstår inte riktigt spelet och så var jag hungrig också.
Man får tydligen se ut hur som helst när man spelar sådana där matcher så de här fina strumporna fann jag på en kille! Matchande skor också, 10 poäng!
(Jag vet inte varför bilden ligger åt fel håll, det är macs fel, inte mitt..)

En humoristisk britt

Publicerad 2011-10-02 19:48:43 i Diverse,

Detta är inte bara den rent verbalt roligaste personen jag känner i England, bilderna talar sitt tydliga språk, han är roligt personifierad!

Fucking Åmål!

Publicerad 2011-10-01 02:49:23 i Diverse,

Jag har anskaffat mig Fucking Åmål, vilket tillvägagångssätt jag använt tänker jag dock inte avslöja då det kan leda till höga böter! Tycker dock att det är ok, jag har ju faktiskt redan betalat för den en gång, det är bara det att det är väldigt svårt att trycka in en VHS i datorn. Vet inte om ni provat det..
Hur som helst så har jag även numera Pocahontas på datorn och den skulle jag vilja se.. men jag misstänker att den är lite för.. hur ska jag uttrycka mig? (Jag tar det på engelska så det blir mindre känslosamt) Emotional, att se på Pocahontas nu mitt i natten ensam, jag har ju alltid haft lättare för att känna med djur än med människor.. Haitikrisen.. alla tänkte på de stackars människorna, skit i dem, vem hjälper djuren!? Så därför blir det nog Fucking Åmål i natt!
..Ja, eller Skavlan såklart! Honom är ju jag lite kär i, i smyg. Han kan ju göra den där konstigt näbbgrejen med sin mun, och det imponerar ju såklart! Nej fy fan, Skavlan är schysst, men jag tror faktiskt att Maria Bonnevier får behålla honom!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela