SkatanOchHolken

Bra nära

Publicerad 2011-07-31 23:09:37 i Diverse,

Bra nära att säga att jag aldrig mer ska dricka, jag tror att jag är allergisk mot alkohol, jag drack mindre än en vinflaska allt som allt, mått svindåligt hela dagen och nu på kvällen har jag även drabbats av akut bakfylleångest och då har jag inte ens gjort något så jag behöver inte skämmas! Ok att man ska skämmas i största allmänhet när man hängt en halv kväll på Mulan men om man bortser från det så har jag fan skött mig, inga konstiga fyllesamtal/fyllesms, inga utläggningar om hur jobbigt något varit, inte varit otrevlig eller för trevlig mot någon. Hata alkohol, du är INTE min vän. Nu ska jag svettas ut det och vakna lycklig imorgon och inte dricka på iaf minst 5 dar.

Barn på bakfyllan

Publicerad 2011-07-31 17:12:44 i Diverse,

Jag försöker se på tv i lugn och ro, jag försöker blogga och göra annat värdelöst på internet, men det går inte för det är några som spelar flöjt, piano, gitarr och leker med paraplyer framför tvn, väldigt intressant är det även att hänga på min dator och lämna fingeravtryck på skärmen.. Mmmmm, jag bara äääälskar att vara bakfull runt barn!

Picka mig inte i ryggen!

Publicerad 2011-07-27 21:11:12 i Diverse,

Idag på jobbet har hela två kunder pickat mig hårt i ryggen för att få min uppmärksamhet! Men snälla, när jag redan står med en kund, hur svårt ska det då vara att förstå att du måste vänta? Väldigt svårt tydligen, jag får nästan blåmärken av de norska kärringarna som kommer och inte lite försiktigt petar mig i ryggen utan hårt pickar mig i ryggen. Skräpnorskar, som min släkting (som själv är norsk) så fint uttryckte det!

Say WHAAAT?

Publicerad 2011-07-25 17:03:07 i Diverse,

Lauryn Hill släppte "The Miseducation of Lauryn Hill" 1998, alltså när jag var 11, jag trodde att jag bara lyssnade på Spice Girls när jag var 11, det gjorde jag tydligen inte alls eftersom jag sprang till skivaffären och köpte skivan direkt. Inte visste jag att jag hiphoppade redan som 10åring eftersom jag hade Fugees skivor före jag köpte den.. hmm, time flies! Ännu konstigare är det att jag förstod vad låtarna handlade om.. för jag har alltid vetat vad de handlat om eftersom jag när jag lyssnar på det nu inte blir ett dugg förvånad som jag blir över en hel del andra sånger jag hör som jag inte lyssnat på sedan dess. Ja, jag har ju alltid varit ett mycket klokt barn, det är ju bara så. Jag funderar för övrigt på att köpa en ny telefon och en ny kamera, tänkte ta det på avbetalning i pappas namn :D Har precis fått lön och skulle absolut kunna betala för det men har ingen lust att betala.. vill hellre betala nästa månad.. För nästa månad är studiebidragsmånad och när man pluggar utomlands får man mycket pengar samtidigt, mycket pengar!

I miss my life

Publicerad 2011-07-25 11:11:12 i Diverse,

Har jag vaknat på fel sida eller? I miss my life! Mitt Oslo, mitt Oslo! I miss you I miss you I miss you!!!

Alla fjortisarna

Publicerad 2011-07-25 10:47:54 i Diverse,

Alla 14åringarna i min klass håller på och skriver på facebook hur mycket de läääängtar tillbaka till skolan, är det mig det är fel på? Vem fan vill bo med en massa idioter i en korridor, bli väckt mitt i natten för att din granne har sin första fylla och spyr utanför din dörr och sen har efterfest och bara mååååste ha med dig. Gud vad jag inte vill dit, jag vill bara få min utbildning och sen skaffa ett normalt boende så att jag kan ha ett normalt liv utan 19åriga engelsmän som är spydiga och går i nästan icke-existerande klänningar mitt i vintern.

Något positivt

Publicerad 2011-07-25 10:41:26 i Diverse,

Eftersom jag i många år levt i tron att jag är en positiv människa, något jag kommit fram till att jag absolut inte är, så tänker jag ändå lyfta fram något positivt mellan all den här skiten, eller kanske det enda positiva i skiten: Jag fick 7000 mer i lön än jag trodde att jag skulle få! För att följa min naturliga läggning, pessimismen, så gör detta dock ingen skillnad, bara mer att betala till mamma då jag verkar vara skyldig henne en hel årslön.

Jag ska ha mig ett kylskåp!

Publicerad 2011-07-25 00:18:39 i Diverse,

Jag har aldrig ägt ett kylskåp, nästan lite ovanligt för att ha bott i Norge där det är nästan obligatoriskt att ta med sig egna vitvaror! Jag ska inom 4 år ha ett eget kylskåp, dyrt ska det vara också! Jag ändrar mig, jag ska inom 6 år, ha ett eget kylskåp, dyrt ska det vara också! Jag ska ha ett SMEG-kylskåp och en Svenskt Tenn-soffa när jag är trettio, uhh vad fint det blir, då kan man bo i vilket råtthål som helst och ändå vara lycklig för då är det fint ändå, fina färger som du älskar och de älskar dig tillbaka! =) Åhh vad mysigt vi ska ha det, jag, Smeg och ST ska se på film, äta chips, ha sex och annat man kan göra tillsammans (jag vill ha ett lågt kylskåp så tänker mig att det går att få plats att ha sex mellan taket och toppen av kylskåpet.. eller?). Eftersom jag är ganska hungrig kanske jag får ha två kylskåp, ett kan stå i garderoben, jag har ju ändå så dålig tid jämt så det kanske är bra att kombinera påklädning, mat och sex. Spara lite tid liksom!

Smickrad eller spy? Dagens fråga

Publicerad 2011-07-25 00:04:16 i Dagens,

Min nya profilbild, den där med kort klänning (alltså SÅ kort är den ju inte, visar mer ass i mina svarta, inte så värst täckande, heltäckande, tights) medför oönskad attention från Östeuropa, Afrika och nu sist, en vestkant-wannabe från Sandefjord, en gubbe, i pappas ålder har pokeat mig. Jag säger pass på den alltså! Jag avböjer vänligt men bestämt, jag vill inte ha några gratisresor till "Syden"! (Eller jo förresten, det vill jag visst, om du inte följer med och jag får ta med mig en viss kille i min egen ålder som jag valt ut själv!)

Veckan som gått, fuck you!

Publicerad 2011-07-23 23:38:22 i Diverse,

Det här kanske har varit den mest fuckade veckan i mitt liv! Min vän, min stad, min musiker! Va fan gör du med dem Gud!?
Den här låten har jag lyssnat på en miljard gånger så nu får ni den alla tre, min vän, min stad och min musiker:

Jag har varit på dåligt humör

Publicerad 2011-07-18 11:21:14 i Diverse,

Jag har varit på dåligt humör en stund och lyssnade nu på diamonds on the inside och det dåliga humöret har släppt lite, skönt! Har med all säkerhet redan bloggat den här låten antingen här eller på uhhbilligt.blogg.se för längelänge sen. Här får ni:

Skärsår

Publicerad 2011-07-18 11:08:49 i Diverse,

Jag har två skärsår på ena handen efter lördagskvällen, gick det vilt till eller? Jag antar att skärsår ingår i mitt "Har du blåmärken efter att du varit ute så vet du i alla fall att du hade kul!". Så jag hade tydligen kul, eller ska jag säga som jag sa efter Sicilien: "Kul och kul, vi hade trevligt"?

Jag hade jättekort klänning igår, det var kul för mig

Publicerad 2011-07-17 21:43:33 i Diverse,

Jag hade jättekort klänning igår, det var kul för mig för det har jag aldrig, men anständig som jag är så hade jag ju självfallet långärmat och ingen urringning, man får ju tänka på det enkla gamla stiltipset, har du urringning till navel så har du inte kort kjol, har du mycket läppstift så har du inte mycket ögonskugga... eller så kör man bara more is more och ser ut som ett luder, det kan vara kul det med! Jag och Mathilda hade som more is more som tema på nyår en gång, tyvärr misslyckades vi båda och såg kanske mer ut som skolflickor, på ett ganska oporrigt sätt..

Going aaaaaaoooooooohhhhht!

Publicerad 2011-07-16 21:23:40 i Diverse,

Jag går ut ikväll, spännande, haha, nej, jag får ångest av att gå ut här men.. vill ju träffa brudarna så får offra mig, skulle även vilja bojkotta bryggan eftersom jag tycker att de är ena svin som tar 150 spänn varje jävla lördag, var fan tror ni att ni ligger egentligen, Ibiza, Miami? Jag kan meddela att ni ligger i Oskarstad a.k.a Arvika, alltså inte värt att betala 150riksdaler för!

Skjut mig i huvudet

Publicerad 2011-07-15 22:34:39 i Diverse,

Jag har en låt i min playlist som heter "Skjut mig i huvet" och lyssnar på en annan låt i samma playlist med en textrad som lyder "shoot me through the head", nämnas bör att playlisten är max 20 låtar lång.. Är detta ett sammanträffande eller rent av ett budskap..? Haha

Norsk invandrarkvinna, ännu säkrare!

Publicerad 2011-07-14 11:00:32 i Diverse,

En kund häromdagen:
-Hvooor myee kosstter deeen here?
-398 och så är det halva priset på den.
-Så de blir alltso 150 da?
-Erhm.. nej, det blir ca 200.
Samma kund 5 minuter senare:
-Er de 30 kroner eller 30 procent?
Jag svarar: -30 kronor.
Jag tänker: Men va fan, det står ju kronor, inte procent, men spelar det någon roll? Du kan ju oavsett inte förstå hur mycket det kostar?

Kanske världens tråkigaste 24åring:

Publicerad 2011-07-10 00:11:30 i Diverse,

Härmed nominerar jag mig själv till världens kanske tråkigaste 24åring, skulle ut.. har precis beställt taxi hem till pappa efter ungefär en timmes övervägande, plussidorna är att jag kommer vara pigg och nykter på jobbet, slipper förlora körkortet på väg till jobbet, minussidorna är att jag inte får träffa barndomsgänget och kanske "missar" något (Yeah right). När jag var 13-15 och blev tvingad att sitta hemma en helg trodde jag att jag skulle dö, det gjorde jag inte. Så jag överlever nog ikväll också, kanske jag till och med ÖKAR chanserna att överleva genom att inte supa mig dyngrak och skämma ut mig på den jävla bryggjäveln.

Victoria Victoria, min Victoria!

Publicerad 2011-07-08 22:21:00 i Diverse,

Var i världen är du? ..det vet jag, men du verkar vara utanför stan, har du det bra? Vad gör du? Ja, en liten kärleksförklaring till dig från mig! Hoppas att allt är fint och att vi snart kan skypea!

För långa tånaglar?

Publicerad 2011-07-08 19:40:54 i Diverse,

Igår kväll när jag var hemma hos Gabby så fick jag plötsligt in ett finger under tånageln, på golvet satt Meja det lilla monstret och var supernöjd, har hon för små fingrar eller har jag för långa tånaglar är nu frågan..? Idag sa hon Cecilia, ok, det kan ha fattats någon bokstav men det var klart och tydligt ett Cecilia! Då behöver hon inte lära sig några fler ord, hon kan det viktigaste!

Jag tänkte att jag skulle ha massor av tid

Publicerad 2011-07-06 11:14:24 i Diverse,

Jag tänkte att jag skulle ha massor av tid idag på morgonen men så vaknar jag nu, kasst, det var säkert välbehövligt men jag tänkte ju softa runt i huset i mina kanintofflor och dricka te på balkongen och duscha i 40 minuter och så vidare, nu har jag bara ok med tid, inte supermycket tid! ..men när jag tänker efter, vem fan bryr sig om det? Jag får väl skärpa till mig och gå upp då!

Invandrarkvinna hyr ut lägenhet i Sthlm

Publicerad 2011-07-01 22:27:58 i Diverse,

..har tydligen inte riktigt koll på hur bostadsmarknaden där ser ut. Lägg ut en Sthlmslägenhet på blocket och du har 100 svar inom tio minuter. Joanna berättade för mig igår att hon ring en utländsk dam och frågat:
-Finns lägenheten kvar?
-Ja ja har jo lagt ot den på blocket!
-Jaaa, jag är väldigt intresserad!
-Dä är flera månader tills jag ska hyra ot, do ska inte ringa å trakassera mäj no!
..då kanske du borde lägga ut annonsen senare då.. eller kanske skriva datum för när det är ok att ringa och "trakassera".

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela