SkatanOchHolken

Leaving all my worries behind

Publicerad 2010-06-30 23:59:19 i Diverse,

Fy fan! Jag har fått avslag på min flyttanmälan, alltså - jag får inte folkbokföra mig i Sverige, alltså - jag riskerar med tanke på lån, utlandsstudier, utlandsboende för länge före och sånt skit att få 10000 svenska kronor kvar att leva och bo för per år efter studieavgiften, hata skatteverket! Jag har skrivit ett långt och trevligt argt brev till dem idag som jag avslutar med: "Men jag tycker verkligen att det är konstigt att Skatteverket hellre ser att jag lever på socialbidrag än studerar".

Well well, nog om det, imorgon åker jag och Åsa till Israel! Hoppas att det blir fett! Hoppas att mina batterier i kameran håller! Hoppas att jag får med mig passet! Hoppas att jag inte får en klimatchock och blir mer förkyld!
Åhhh det ska bli så kul!! SÅ KUL! Jag har ju inte bloggat på några dagar, det är för att grannarna hos Jennie har så lite gästfrihet när det kommer till internet, dåligt! Så det jag har ägnat mig mest åt sista tiden kommer här:



Hängt med Victoria och gjort konstiga grejer alltså.. =) Haha!
Love you Victoria =)

Hoppas att Åsas föräldrar bjuder på mer internet än Jennies grannar, annars kan det bli en låååång, eeeeensam och triiiist vecka för er!

Puss puss

I am Carrie - or maybe I just wish I was

Publicerad 2010-06-25 22:26:57 i Diverse,

Sitter som Carrie i Sex and the City och skriver på datorn och röker en cigg, på balkongen, hon har ingen balkong så jag är ju lyckligare lottad, nu är det ju inte min balkong utan Jennie och Carros, men oavsett så är jag så tacksam att jag kan sitta ensam och skriva och röka på en balkong i mitt älskade Oslo med världens finaste himmel ovanför mig en av mina sista dagar före jag flyttar, har haft en fin dag på jobbet också så härmed dubbar jag Midsommarafton till en svensk variant av Thanksgiving!

Tack för att jag får bo här Jennie och Carro, det betyder så mycket för mig, TACK!

Trevlig midsommar på er allihopa!


Bild: Stulen från http://teamformsvacka.se som jag inte vet vad det är men de blir säkert glada om ni kikar in där. Hej på er!

Dagens fråga: Får han ligga eller inte?

Publicerad 2010-06-25 10:23:33 i Dagens,

Det här med kändisskap brukar ju leda till ligga för folk, jag har nu bytt tv-kanal och tittar på MTV istället, där visas David Guetta feat. Kid Cudi - Memories, David Guetta gör väldigt konstiga miner och ser allmänt redneckig och sluskig ut, får han ligga för att han är kändis?

Kattsvans

Publicerad 2010-06-25 10:19:03 i Diverse,

Jag vaknade precis och tänkte att lite bakgrundsmusik i form av MTV kunde vara trevligt, MTV fungerade inte så jag bläddrade vidare och precis när jag är på VH1 för andra gången (tyckte inte att det var något bra första gången) så kommer det en katt och hoppar upp på digitalboxen, lägger svansen över den där lilla platsen com lyser när man byter kanal, detta resulterade alltså i att jag var tvungen att se hela Faithless - God is a DJ-videon, jag tycker varken att låten eller videon är speciellt bra. Jaja, jag jag kunde ha gått och flyttat på svansen men jag är ju nyvaken vafan!

Jag har En kompis..

Publicerad 2010-06-22 10:33:53 i Diverse,

Alltså, jag har En kompis, nej, det där lät konstigt, provar igen. En av mina kompisar, nej det får bli som jag började först: Jah har En kompis som kan sova längre och tyngre än alla andra kompisar, för ca 10 timmar sedan somnade jag och Jennie i soffan, två timmar senare så vaknade jag och vi gick och la oss istället. Hela morgonen har jag legat och lyssnat på hennes alarmsignal från telefonen som ligger på hennes nattduksbord på andra sidan dörren från mig precis brevid hennes huvud. Hon vaknar inte, det har även ringt två gånger, det vaknar hon inte heller av. Alarmet har åtminstone varit på fyra gånger nu, det snoozar sig självt om man inte stänger av det så går det igång igen efter en stund. Jag är lite sugen på sällskap men jag vågar inte riktigt väcka henne för jag tror inte att hon tycker att hon har sovit lika länge som jag tycker att jag har när jag sovit i tio timmar..

God afton (senare i afton för nu är det som bekant dag) på er!

Packapackapackaflyttflytt!

Publicerad 2010-06-21 21:01:52 i Diverse,

Nu är jag på plats i Vinters och Carros lägenhet, har förstått det som att C inte är hemma så ofta för tillfället så jag och J kommer nog mest vara ensamma hemma, jag ska t.o.m få vara helt ensam hemma i flera dagar snart. Lite tråkigt att jag aldrig fick vara det i mitt eget hem och att de inte ska vara här när jag är det men gud va skönt att kunna göra vad man vill utan att tänka på andra. Känns som att det nog kommer bli ett tag tills jag får vara helt ensam igen så jag bör nog ta vara på den tiden noggrant!

Till något helt annat: Jag var ute och åkte raggarbil i lördags, det var trevligt som fan, lyssnade på en massa raggarmusik och drack öl i baksätet på Elins och Martins gamla vrålåk! Försökte mobilblogga med bild under tiden men det gick ikke så det var ju synd, vet att jag had något kul att skriva men fuck no! Nätfel :P

Fan vilket tråkigt blogginlägg, hoppas att jag är roligare imorgon!

Puss på er era svinpälsar och ålrens!

Nu är jag tydligen för tråkig..

Publicerad 2010-06-17 11:34:57 i Diverse,

för nu har statistiken sjunkit brutalt, men det är inte så lätt att hinna med att blogga mellan alla småsmå öl man ska hinna dricka och den stora flytten man ska flytta. När jag är klar i England och köper lägenhet/hus så ska jag nog inte flytta på många år för fy fan va det är tråkigt att packa ner grejerna och så mycket skit som jag flyttar runt på. Gamla Slitz och FHM, kontoutdrag från 2007, reklam, tidningar som det stod nåt kul i som jag hade tänkt klippa ut men glömde att jag skulle göra det. Prydnadssaker jag inte tycker är fina längre. Hudkrämer som är för gamla, som jag aldrig använde.
En annan sak som man gör är ju att man packar ner sakerna i fel lådor för att man missat att packa ner nåt som egentligen skulle ligga i en annan låda och så tänker man "äh, jag lägger dem här, jag kommer komma ihåg att jag gjort det" -yeah right! så står man där och letar och letar efter den där lilla grejen man lagt på ett svinbra ställe. Nu ska jag äta frukost på min terass (I wish, egentligen är det i soffan med sol från öppet fönster) och sen ska jag packa packa packa, kjipt assssss.

Have a nice day and do the american dream for me too.

//Cec

Prostitution

Publicerad 2010-06-17 02:01:08 i Diverse,

Det som hände när prostitution blev olagligt i oslo var att hororna flyttade sig från skipper gata till karl-johan. Har varit utanför krogen i ca 3 min och gått uppför gatan och mött ca 20-30 prostituerade. Bra lag. Extra aktuellt blev mitt blogginlägg precis när jag var inne på delideluca och mannen bakom mig säger: har vi tur möter vi några nigerianska horor utanför. God natt.

Jag bara älskar facebookstatus som..

Publicerad 2010-06-13 21:54:26 i Diverse,

säger något i stil med: jag har fått mitt hjärta krossat för 15e gången den här veckan, jag ÄLSKAR ju honom (fast inte samma honom som igår..) usch ni är så dåliga vänner (fast jag skriver det bara indirekt) men jag ÄLSKAR mina superbra vännerstjärnastjärnahjärtahjärta, jag har världens bästa familj med världens bästa barn som aldrig skriker (fast jag vill egentligen bara strypa ungjäveln när jag ska se på ensam mamma söker eller skriva nytt fb-status) och världens bästa kille som aldrig pratar med en annan tjej eftersom han BARA ÄLSKAR MIG JÄTTEMYCKET (fast egentligen är jag jättesvartsjuk och en riktigt jävla Fritzl-kärring, som så långt det går utan att andra folk blir för misstänksamma, helst inte släpper ut min kille alls. Eftersom jag innerst inne vet att han spänner på första bästa brud som går förbi eftersom jag inte velat ligga med honom sen han inte sa att min svinfeta röv såg snygg ut i mina nya vero moda-jeans när jag hade PMS och betedde mig som en jävla fittkärring förra våren).

Tack, tack, TACK för att ni finns alla ni patetiska små facebook-vänner för att ni så vänligt låter mig skratta åt er och aldrig med er!

Lots and lots and lots of love C

Smaken förändras eller är det bara en desperat psykos? + dagens mest störande (hittills)

Publicerad 2010-06-13 13:33:52 i Dagens,

Jag har de senaste dagarna sett flera personer som jag tidigare för någon vecka/månad/år sedan tyckt varit skitsnygga men har nu plötsligt tyckt att de sett ut som crap. Varför är det så, är det nyhetens behag/psykos bara när man får syn på ett väsen av hankön och sen när man vant sig vid utseendet så är det inte kul längre och man ser hur fula de egentligen är? För ja, jag tycker att ni är fula allihopa, på sitt sätt.

Dagens mest störande (hittills, har ju inte kommit så långt på dagen än): Är den där lilla snorvalperskan som är med överallt, hur gammal var du egentligen? 10?? Om ens det och du går runt med väskor som kostar lika mycket som jag tjänar en dålig månad? Usch, äckligt äckligt äckligt. 10åringar ska leka och vara lortiga och klä ut sig med mammas dyra väskor, de ska inte ha egna och gå runt outklädda med dem. Det ska nämligen inte göra något när en tioåring tappar sin väska eller spiller en kebabtallrik på sin nya klänning. Eftersom jag egentligen är emot att ge näring till sådant som sånt här som stör ihjäl mig så väljer jag att inte nämna namn på ungen. Så kan ingen veta säkert utan känna sig träffade ifall det skulle vara så att någon behöver göra det.

Man ångrar bara det man aldrig gjorde:

Publicerad 2010-06-13 11:59:38 i Diverse,

Mitt i en förmiddagsdiskussion så kommer ämnet att ångra det man aldrig gjorde upp:

-Ja, du har rätt i det jag ångrar ju att jag aldrig följde med NN till ** när han ville det, hade jag gjort det hade det kanske inte blivit ett lika brutalt slut.
-Nej men då kanske du hade blivit gravid och gift dig istället!
-Nejnej! Gravid hade jag aldrig bleve vettu, det är inte min stil!

Trikkelitrikktrikk

Publicerad 2010-06-12 20:50:08 i Diverse,

Sitter på trikken, ska och slappa på rehab.. Och jag ska få min favoritmat! Är väldigt glad att jag inte drack en droppe igår, jag var ute och åt med mina bästa killar, alltså Christoffer och Johan, väldigt trevligt, jag var lite sugen på en liten liten öl men struntade i det. TUR! För jag har varit på jobbet 11,5 timmar idag, hade varit trist att stå framåtlutad hela dagen. Trodde inte att jag var så sliten alls så tänkte mig kanske en liten liten öl, en after work bara men jag sket i det och åkte hem och nu har jag tagit ännu ett moget beslut om att åka till Nordstrand. Men man vet ju aldrig vad som bjuds.. Puss C

Osloeran är snart över

Publicerad 2010-06-11 19:33:58 i Diverse,

Ahhh, jag får ont både invändigt och utvändigt av att tänka på att Osloeran snart är över. Hur ska Oslo klara sig utan mig? Det värsta att tänka är ju att många inte ens kommer märka det, det är ju såklart några hundra personer som blir berörda av det, som kommer märka det, mina kompisar, kunder m.f. Men det kommer ju gå runt flera tusen personer helt oberörda av min frånvaro. Jag hoppas att jag inte behöver så lång tid på mig att bygga upp ett lika bra nätverk som jag har i Oslo men jag misstänker att jag inte kommer få ett lika bra umgänge, det är nog svårt att få i ett land där man inte känner någon, men det är ju tredje gången jag flyttar till en ny stad ensam så det ska nog gå bra ändå, think positive! :) :) :)

Dagens: uppföljning... (stalkning)

Publicerad 2010-06-10 21:39:02 i Dagens,

Han snygga på jobbet jobbade idag. När jag skulle flyga in på jobbet så dök han snygga upp och skulle in samma väg men jag var tyvärr skitstressad, eftersom jag som vanligt var sen, och han var seg så jag kastade mig framför honom med mitt nyckelkort. Kan ha verkat lite fräckt men va fan, har man dålig tid så har man och han fick ju iaf spana ass så han borde väl också vara glad!

//CE - som det står på alla lergrejer jag har gjort i skolan.

No - Sí

Publicerad 2010-06-10 21:33:46 i Diverse,

They say No - I say Yes! Som en naturlig följd av att vara en rebell:




Sickan - we belong together!

Wienerbröd

Publicerad 2010-06-10 21:23:19 i Diverse,

Hittade precis wienerbrödsmulor innanför t-shirten (som jag inte ens hade på mig när jag åt wienerbrödet), inte konstigt att man är fet.

Inne och utelistan den här veckan:

Publicerad 2010-06-09 22:39:12 i Diverse,

Inne:
-Cecilias broccolirätter.
-Cocaine cowboys-dokumentären.
-Den schyssta regnjackan jag vistats i sista dagarna.
-Att jag fått ciggåterbäring.

Ute:
-Slut på kontot.
-Att han snygga på jobbet inte jobbat idag.
-Att jag inte har några öl.
-Att jag har ont i magen.

Välkommen välkommen.

Publicerad 2010-06-08 23:26:32 i Diverse,

Till mig själv som kommit hem från Kristiansand idag och till Rickard som flyttat in idag eftersom jag ska flytta ut snart. Hoppas att vi får en fin tid tillsammans utan fisk och sura disktrasor i mitt hus.

Svensken vet.

Publicerad 2010-06-08 23:24:46 i Diverse,



De här schyssta tröjorna sprang jag på ute i lördags, de menade att det var reklam för något skivbolag men jag sa bara "Jag vet vem så det är chill!"

Va?

Publicerad 2010-06-06 14:10:14 i Diverse,

Ja man lär sig ju något nytt varje dag, idag har jag lärt mig att Arendal definitivt inte behöver nämnas så ofta som det gör, det är ju ingenting! En statoil, en stor skylt, lite fula hus och en häst. Jag har också lärt mig att det generellt är väldigt fint här nere och att sörlänningar inte kan bete sig i trafiken, varken gångtrafikanter eller biltrafikanter. Något annat märkligt är att busschauffören hela tiden kallar bussen för bilen. Är det normalt? Hade känts mer naturligt om han omnämnt den som fordonet. Nej nu fick jag akuta magsmärtor så jag får kanske ta och sova istället!

2 och en halv timme senare.

Publicerad 2010-06-06 12:34:51 i Diverse,

Hamnade som vanligt på efterfest igår. Typiskt, för nu sitter jag på en buss till Kristiansand och dit är det ganska långt. Skulle egentligen inte säga nåt om igår men jag har ont i huvudet och tycker synd om mig själv. Det jag däremot skulle säga är att det är skitstörande med gardiner i bussar för när det svänger så får man dem i ansiktet. En annan grej som jag skulle vilja säga är att det är skitskum skog här. En hejvild blandning av alla träd som växer i norden ser det ut som. Det är ganska fint med sån skog, omväxling förnöjer... :) puss puss C

Till Lars:

Publicerad 2010-06-05 22:49:25 i Diverse,

Kära Lars efter din önskan har jag nu lärt mig att blogga från mobilen, det känns som ett nytt kapitel i mitt bloggliv, nu kan vad som helst hända i bloggen. Just i detta nu sitter jag brevid dig på ett uteställe. Tack för att du läser min blogg. Se till att jag inte blir för full i kväll. Tack.

Dagens musikvideo:

Publicerad 2010-06-05 18:19:53 i Dagens,

Här kommer dagens musikvideo och jag skulle även vilja ge ett dagens tips till alla er Oslo-bor, Mir på Grünerlökka är ett meget trevligt ställe, trodde jag varit på alla uteställen men ikke, haha. Tack för igår mina herrar och få damer!

Längtar till Robyns tre (!!!) nya skivor kkommer iår, det blir fett!! Jag har redan alla andra cd-nörd som jag är!



Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can

There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around
Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

I'm in the corner, watching you kiss her
(Oh, oh, oh)
I'm right over here, why can't you see me
(Oh, oh, oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
(Ooh, ooh, ooh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)

I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles

I'm in the corner, watching you kiss her
(Oh, oh, oh)
I'm right over here, why can't you see me
(Oh, oh, oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
(Ooh, ooh, ooh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)

So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don't see me, standing here
I just came to say goodbye

I'm in the corner watching you kiss her
(Oh, oh, oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
(Ooh, ooh, ooh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)

Japp, jag sitter faktiskt här i min ensamhet, eller idag är det faktiskt i min självständighet, i ålrens tightsen! Har köpt etiopisk take-away och det var nog det bästa jag kunde gjort idag, lite "riktig" mat är bra ibland! ...sen så är det ju musikens dag idag så möjligheterna för att det blir lite lite lite utgång är väl inte helt uteslutna.

Lyssna på låten nu!

Puss puss

//Cecil

Morsan tror att jag är alkis.

Publicerad 2010-06-03 23:53:30 i Diverse,

-Fair enough. Det skulle jag också ha trott om jag varit min dotter. Idag satt jag i parken (vilka brukar hänga i parken där morsan bor.. ja just det.. crap!) och igår var jag på Guns n roses, det var fett, Axl ser ju ut som världens redneck hela tiden nu för tiden men han hade fortfarande moovesen och jag blev kär i en av gitarristerna men idag när jag googlade honom ångrade jag mig tvärt när jag såg honom utan hatt.. jag tar tillbaka det jag som om "my bed anytime anyday", verkligen, han såg ut som en plastikopererad 45åring, det är väl antagligen precis vad han är men då undar jag, varför går de runt och ser ut sådär? Skaffa en annan kirurg, NU, SNÄLLA!

//C - precis sådär lagom för att skriva ett litet blogginlägg och sen gå och lägga sig nöjd och belåten, somna som en stock (inte få stock) och sen sova utan smink men lite svettig, vakna uttorkad vid 5-snåret och sen sova till halvnio.

Varför sitter jag här?

Publicerad 2010-06-02 01:18:15 i Diverse,

När man kan göra så mycket bättre saker.. som att sova!
Jo för att jag får ont i magen:
Av att titta på facebook och få allt bekräftat som jag inte vill ha bekräftat.
När jag är full.
När jag är nykter.
När jag skickar sms.
När jag inte skickar sms.
När jag tänker på dig.
När jag tänker på dig.
Å dig.
Å dig.
Å dig också!
När jag äter för mycket.
När jag äter för lite.
När jag tänker på att jag ska lämna Oslo.
När jag tänker på att jag har valmöjligheten att stanna kvar.
När jag tänker på att jag ska bo i Arvika en stund i sommar.
När jag tänker på att jag inte ska flytta till Stockholm.
När jag funderar på hur jag ska bo i England.
När jag tänker på att inte flytta till England.
När jag tänker på att jag faktiskt Ska flytta till England.
När jag inte gör saker som jag egentligen vill göra.
När jag är feg.
När jag inte varit feg.
När jag tänker på att jag kanske får ångest om jag gör så.

Det var bättre förr, när inte ångesten fanns. Word!

Fan va frustrerande det är att vara singel

Publicerad 2010-06-02 00:54:56 i Diverse,

Jag är så frustrerad! Jag har i dagsläget en supercrush på tre olika personer:

Person nr 1 är den där jävla bartendern som jag tjatat om i över ett år nu men som jag fortfarande inte har vågat gjort något för att kontakta. Nu flyttar jag ju snart så det börjar dra ihop sig om man säger så!

Person nr 2 är han som jag haft mitt livs bästa sex med. Honom trodde jag att jag såg i parken idag och jag har sista veckorna variit väldigt sugen på att smsa honom och det har jag gjort men inte fått något svar, fair enough, tror inte han bor här längre och han kan ju på ett år rimligen ha fått brud. Å andra sidan så tog det ett tag innan han svarade sist också. Time will show.

Person nr 3 är en som jobbar typ vid mitt jobb som är så söt så söt, ja för han är nog mer söt än snygg fast han är söt på ett vis som gör honom snygg, han har jag ingen aning om hur jag ska attackera, har ingen direkt plan. Hur kan man göra för att det inte ska bli pinsamt resterande dagar som jag jobbar. Samtidigt så är dte ju egentligen lite skit samma för jag ska ju verkligen bara jobba där en kort stund till och sen flytta utomlands. Skulle det dock gå åt helvete så skulle jag få sån ångest så att jag skulle vara tvungen att sjukskriva mig. Att allt ska va så omständigt.

Har köpt ett par byxor och inte ens det gör mig glad, ahh okeida, lite glad blir jag!

Något som däremot gör mig glad är att Jeanette menar att hon kan fixa lammkött till mig i Kristiansand på måndag, det blir bra det. Feit asssss. :D

//C - I ain't bitter! Jo, det är jag faktiskt, som fan!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela