SkatanOchHolken

Jag är så jävla suuuuuur

Publicerad 2012-03-19 15:28:52 i Diverse,

Jag är så jävla sur! Och försöker skriva en uppsats och nu kommer batteriet i datorn ta slut för att jag suttit på fb för länge och det är superbög för jag har inte med mig laddaren! S U U U U U U U U U R T

Trötter

Publicerad 2012-03-13 20:58:13 i Diverse,

Sov pissdåligt idag och missade första lektion i skolan men sen var jag där länge som fan och jag gjorde faktiskt flera saker i skolan och blev redo att gå dit på 25 min, det är nog det i särklass snabbaste jag någonsin gjort något! Helt otroligt!
..jag menar såklart i natt, inte idag, jag sover faktiskt mest på nätterna, inte så mycket på dagarna. Nu är jag svinsliten och ska väl säkert försöka lägga mig tidigt men egentligen lägga mig sent..

Hoppsan

Publicerad 2012-03-12 00:42:03 i Diverse,

Det blev sent hela helgen, men va relativt "nykter" och det blev därför inte speciellt dyrt, TROTS den här fruktansvärt utdragna fyllan, som vanligt sisådär 12hspass. Har inte varit bakfull heller, bara trött! Bakfyllan - Cecilia 100000000-1. ÄNTLIGEN liksom! Men den kommer väl imorgon då säkert, skit. FET har jag blivit under helgen också! Ja, det var väl ungefär det, nu ska jag borsta håret och sova.. borsta håret ja, det kommer väl ta ca en timme...

Något annat också

Publicerad 2012-03-07 22:13:47 i Diverse,

Inte för att jag gillar Moderater men jag läste precis på Aftonbladet.se att Fredrik Reinfeldt och Filippa ska skiljas, det tycker jag är fint för dem för hon ser ju bra jävla elak ut, eller innanful som en släkting kallar det, hon tycker att Nicole Kidman ser innanful ut, det tycker jag med! Fredrik ser ju snäll ut om än en aning torr, men han ser snäll ut trots att han är Moderat. Jag gillar ju visserligen Carl Bildt också, även om han har fel politiska läggning.

åh nej!

Publicerad 2012-03-07 22:10:39 i Diverse,

Jag hatar när hackare tas av polisen, för vi behöver hackare för att få ut info som är viktigt för allmänheten: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14484818.ab
På tal om något helt annat.. jag har så fruktansvärt äcklig lökandedräkt, och mig veterligen har jag inte ätit någon lök alls! Min låtsaspappa är allergisk mot lök, tur att jag är i England, han hade kanske spytt om jag varit i närheten.
Har ändrat min studiebidragsansökan, undrar om det blir mer pengar till mig :D Kanske kanske!

TjuvTjuvTjuvTjuv

Publicerad 2012-03-06 00:09:56 i Diverse,

Jag har varit och tjuvat runt på internetet, stulit från andras sidor.. Och här är resultatet, veckans helt klart skönaste bilder:
Den här är min absoluta favorit, chillin!

Jag får så många barn

Publicerad 2012-03-03 13:02:58 i Diverse,

De kommer och kommer på löpande band mina små bebisar! Lotan har blivit storebrorsa och jag har fått en bebis till! Uhhh vad mysigt! Kommer tyvärr inte få se den på några veckor än och jag har inte fått någon bild.. Jaaa, det där var ett litet gnäll Malin, jag vill ha en bild!
Som bekant så får jag ont i lungorna när jag ligger ner för länge, nu har jag legat i sängen i tolv timmar och det är aldeles för länge, men fan man blir ju sliten av att va sådär hääärlig hela tiden.

Stolt som en tupp

Publicerad 2012-03-02 00:29:47 i Diverse,

Idag har min lilla bebis, eller ja, min och min, Gs bebis, sagt det här till mig: Hej Cissi! Hej Cissi! Hej Cissi! Sisådär en femton gånger, sen sa hon även: Hej på dig bus! Och bäst av allt så sa hon I love you. Åhh vad jag blir glad och stolt över min lilla Meja!
En annan trevlig nyhet är att jag ska få besööööök! Om bara Ryanair slutar fucka upp beställningen så får jag hela TVÅ personer på besök, annars bara en. Hoppas på två!
Har haft en trevlig dag, var i skolan hela dagen, duktigt! Avrundade tyvärr med huvudvärk, det var synd för annars hade jag haft ännu trevligare för jag hade tänkt gå på en modeshow, men men, sparade väl 50 spänn iaf :P
..hon är väl kanske inte riktigt lika mycket bebis längre..

Jag är i skolan.. huh?

Publicerad 2012-03-01 11:05:18 i Diverse,

På torsdagar har vi världens tråkigaste ämne, Structures, förra året var det hur kul som helst men i år, helt värdelöst, så bestämde jag mig igår kväll för att jag var tvungen att se till att gå hit idag, då såklart så har vi världens största uppgift, såklart lyckas jag komma hit den enda dagen som det ska göras något jobbigt, vilken otur!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela