SkatanOchHolken

Prinsessan Madeleine gifter sig och jag är jätteglad

Publicerad 2012-10-25 16:35:26 i Diverse,

När jag gick in för att läsa nyheterna imorse så blev jag väldigt glad över att läsa att Prinsessan Madeleine snart gifter sig.. men varför då..? Det är konstigt det där med kändisar.. Hursomhelst så tycker jag att hon gjorde världens töntigaste men ganska gulliga ljud i slutet av "The Big Announcement".. titta själva: http://www.kungahuset.se/kungafamiljen/aktuellahandelser/aktuellt2012oktoberdecember/prinsessanmadeleineochherrchristopheroneillforlovade.5.292a62ce13848168ac52a4e.html 

Vad jag sysslar med..

Publicerad 2012-10-23 01:21:32 i Diverse,

Det är food festival på universitetet på onsdag och jag är ju en sån där utlänning så jag ska delta med de andra Skandinaverna och ha ett bord med diverse Skandinavisk mat.. så jag gör affischer.. he he he.. här kommer de:
 

Håkan Juholt

Publicerad 2012-10-21 02:59:03 i Diverse,

 
 Tyvärr jättedålig bildkvalité, men titta vad söt han är när han vinkar! Titta helst på det i rörlig bild på svtplay.se, från Sommarpratarna. 

Linnea: Svar till kommentar!

Publicerad 2012-10-21 01:08:30 i Diverse,

Eftersom jag är rätt så säker på att ingen läser mina svar på kommentarer så svarar jag via ett inlägg istället: Jodå Linnea, jag har märkt av löningen.. eftersom det var tomt på båda kontona så satt jag spänt och väntade! Detta hade jag tänkt fira med att gå och lägga mig klockan 21, var så pass nära att jag precis stod och tog av mig morgonrocken och hade en fot i sängen när min roomie dök in och meddelade att vi skulle till affären för att köpa ananas.. väl i affären gav hon mig en vinflaska och erbjöd sig att betala den. Jag som kände mig som en nyrik ryss efter att de norska kronorna trillat in på kontot sa, nejdå, det går fint. Väl hemma drack vi två klunkar var och sedan var den slut.. det var en dvärgflaska. En sån man köper när man har lite klass och bara ska ha en slurk till maten. Så blev det ett telefonsamtal till baren i huset bredvid, hade de öppet? - ja. Kunde vi få köpa en flaska? - ja. Det fick vi så länge vi påbörjade den där så alltså fick S suga i sig en cl och så gick vi hem. Drack inte ens upp flaskan, blev full på mindre än en halv flaska vin alltså. Fick ångest och betedde mig konstigt på internet. Såg på Skavlan, sov 6h. Var vaken två. Sov två till och gick upp klockan 12 och läste ett kapitel i en bok, mådde dåligt och såg istället på Veckans Brott och väntade på att S skulle komma hem från jobbet. Köpte doughnuts och coca cola, grät till X-factor, tillfrisknade och gick och la mig. Så så firade jag tillökningen på mitt konto.. hur firade du själv?

Tackaaaarrr!

Publicerad 2012-10-19 18:51:53 i Diverse,

Jag har fått post idag! YES! Ett härligt tjockt paket med en massa godis och ett jättefint tack-kort! Ja nu förstår jag alltså att jag kommer bli en sån där svinjobbigt förälder som hela tiden visar bilder på sina barn och deras teckningar som alla andra tycker är svinfula och så vidare.. Jag blev nämligen svinstolt när jag öppnade paketet och såg kortet från min lillasyster, här kommer det:
 
 

Om du läser..

Publicerad 2012-10-19 00:24:12 i Diverse,

Om du läser det här så gör du det antagligen av en av följande anledningar:

1. Du har mig på facebook och klickade på länken som dök upp - Bra fortsätt med det!

2. Du googlade något konstigt och fick därför upp min blogg - Kom gärna tillbaka igen!

3. Du tänker på mig - Då vill jag att du ska ställa dig frågan: Varför gjorde jag det?

Söndagsmys

Publicerad 2012-10-14 17:09:46 i Diverse,

I dag har jag inte duschat, bara hostat, ätit för mycket mat och legat på soffan. Sett på skräptv och ätit godis, ja det har också varit viktiga delar av dagen so far.
Vi har varit på världens mysigaste restaurang som var så igenväxt så att det som växte på husfasaden faktiskt även växte på insidan. I övrigt har jag haft en supertrevlig helg, umgåtts med en del skandinaver både "gamla" och "nya". Jättetrevligt!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela