SkatanOchHolken

Dålig bloggtrafik under helgen.

Publicerad 2010-01-31 21:30:59 i Diverse,

Har varit strandsatt hos morsan ute i skogen mer eller mindre hela helgen, detta gjorde dock inget för jag har haft tid att tänka ut vad jag ska ha i portfolion och jag har idag ägnat nästan hela dagen åt att med hjälp av Maria ta bilder och välja bilder och beställa bilder, det ska bli sååå spännande, det är supernervöst men samtidigt schysst att ha nåt att tänka på, keeps my mind busy!

Har köpt en ny telefon, stör mig på telialoggan, den är låst, fast den funkar med norskt kort ändå.. men fin är den, ska inte säga helt säkert men jag tror att det är en sonyericsson w955 jag köpt, kan detta stämma tro?



Min lilla ängel. MIN.

//Cecil - the artist

Pungen - Svar till mig själv.

Publicerad 2010-01-29 00:15:30 i Diverse,

"Testiklarnas storlek beror mest på hur mycket spermiebildande kanaler det finns. Vanligtvis är testiklarna mellan 12 och 30 milliliter." Se där ja, ganska stor skillnad från kula till kula kan man då tycka, men det kan man ju räkna ut med tanke på hur stor skillnad det är på kukarna som är ute och går på gatorna.
1. urinblåsa, 2. blygdben, 3. penis, 4. svällkropp, 5. ollon,
6. förhud, 7. urinrörsmynning,
8. colon sigmoideum, 9. ändtarm, 10. sädesblåsa,
11. ductus ejaculatorius, 12. prostata,13. Cowpers körtel,
14. ändtarmsöppning, 15. sädesledare, 16. bitestikel,
17. testikel, 18. pung.

Dagens fråga och dagens konversation:

Publicerad 2010-01-28 23:52:46 i Dagens,

Idag har jag en dagens fråga, frågan uppkom i samband med att jag och Calle gjorde en sallad, salladen bestod delvis av avokado..
Så, Dagens fråga:

Hur stor är egentligen en standard pungkula, utan påse och krafs runt? Är det någon som vet det?

Dagens konversation mellan de två andra som hänger i min lägenhet:
-Vad ska du bli när du blir stor?
-Kukryckare eller Tjurfäktare tror jag.
-Men inte på riktigt! Om du får välja vad som helst!
-Då skulle jag nog vilja jobba hos Puckli, där uppe bland molnen, servera honom te och grejjer.
Och praktisera hos Kattamor.

Då var det bokat, jag, farsan och en extra resväska.

Publicerad 2010-01-27 00:25:18 i Diverse,

Då var det alltså bokat, torsdagen den 11 februari flyger jag, fadern och en extra resväska (han har bokat en extra resväska, helt otroligt! Det trodde jag inte om honom, har ju känt honom i många år nu och detta kom som en total överraskning.) till London för att på fredag förmiddag färdas med tåg till Norwich för min intervju på Norwich University College of the Arts. Fantastiskt.

Senast jag var i England var jag 16, det är rätt länge sen nu, hur lite jag än vill erkänna det så är det länge sen, ska bli kul att komma tillbaka, kanske de har ändrat sina matvanor lite, hoppas det. När jag var 14 och var på språkresa gick jag upp 7 kilo på tre veckor och det är inte något som jag inbillade mig, alla, då menar jag ALLA påpekade det när jag kom hem, detta skall icke upprepas.


Farsan, han som slår på stort och tar med extra resväska.

//Cec - som idag ätit fyra knäckebröd, en bounty, en milkyway, en krokanrull, en chokladbolle och en vårrulle. Niiice.

Jag har

Publicerad 2010-01-25 13:03:51 i Diverse,

ingen lust. ingen lust alls. ingen lust alls att gå upp ur soffan. ingen lust alls att gå upp ur soffan som jag nästan spenderat de fyra sista dygnen i. varför skulle jag? jo för att gå till jobbet. man måste ibland. det är fint väder.

Dricker smör, äter jäst och grädde:

Publicerad 2010-01-23 22:58:01 i Diverse,

Jag har alltså bakat semlor, därav rubriken, för alla vet ju att det bästa med att laga mat och baka är att äta sig mätt under tiden, på sås, stekta champinjoner eller vad för fett som nu kan tänkas ingå i den tilltänkta maten/bakelsen. Är inte helt klar än men räknar med att ha hunnit trycka i mig åtminstone 3-4 stycken strax före tolvslaget. Här ska ni få se en riktigt hemtrevlig semelbild som jag hittat på google och snott från nån annans stackars blogg, trevlig var den iaf:

Dagens tips: Jag drack inte ett enda ord

Publicerad 2010-01-23 22:42:52 i Dagens,

Telefonsamtal med äldre släkting (ja med annan äldre släkting, äldre som i både äldre än mig och som i gammal, iaf mycket äldre än mig):

-Jaha är du också nykter? (Efter att ha pratat med sin dotter och tyckt hon var tråkig som var nykter en lördagkväll)
-Ja, jag dricker ju inte längre..
-Hah! Sen hur länge då?
-Nejmen du vet jag var ute igår med Marias jobb och då drack jag inte ett ord!
-Haha, å du är inte full!?
-Nej men jag sa ju fel, men jag var ute igår och drack ingenting.
-Nehej, varför inte det då?
-Jag var ute i söndags och drack en 0,4 öl och ett halvt glas vin, fick superångest, vaknade 6 på morgonen och kunde inte somna om och spydde när jag skulle borsta tänderna och i onsdags när jag var ute så drack jag också en 0,4 öl och fick superångest.
-Jamen det kan ju inte ha med det att göra.
-Jo, jag säger ju att det blev precis lika.
(Liten konstpause före el grande finale)
-Jamen du dricker väl för lite då!

Det är tur att jag får så smarta tips från mina släktingar.

Dagens tips:

Publicerad 2010-01-21 21:46:59 i Dagens,

Konversation mellan mig och en äldre (för att inte genera henne förklarar jag härmed att det är äldre som i äldre än mig och inte som i gammal) släkting:

Jag: -Fan jag kan inte dricka alkohol längre, en öl och jag sitter så här och torrlipar och har ångest, samma i söndags och då spydde jag ju dessutom, ska det verkligen vara såhär, jag är ju bara 22, jag gillar ju att vara partychick!
Hon: -Jamen du får väl testa några andra droger då. Jaa.. heroin kanske?

Bra förebild!

//Cecil - som Lorrie säger

Dagens idiot(er): Betala mer än vad det står på menyn är inte riktigt min grej.

Publicerad 2010-01-21 21:39:21 i Dagens,

Dagens idiot(er): Idag var jag och Maria ute och åt. Vi hade tänkt äta på Mat & Mer men de hade ändrat sin meny och då alltså flyttat den enda rätten vi ville ha, anledningen till att vi åkt dit, till lunchmenyn. Trots att det nästan inte var några andra gäster där, de hade alla ingredienser och att vi på ett mkt trevligt sätt gjort klart att vi var där endast för att äta den maten och tänkte gå om vi inte fick det så fick vi inte det. IDIOTER, det var fan en sleten jävla pastasallad vi skulle ha, inte zebra och leopardsoppa.

Hur som helst så sket vi i dem och åkte vidare till restaurang nr två på önskelistan.. där var det kö utanför restaurangen, ganska oaktuellt när det är minusgrader.

Vi gick då alltså, by foot, vidare till ett litet hak som jag och morsan en gång varit på, bara för att inget annat den gången var öppet, vi blev väldigt positivt överraskade den gången.. det blev vi inte idag.

Det börjar med att servitören/kocken inte pratar norska.. jag frågar (på norska eftersom han inte verkar prata nåt annat språk heller) om de har mozzarella.. Människan vet inte vad det är!!! VA? Är det möjligt? Tydligen, där borde vi ha insett att det här kan bara gå åt ett håll, åt helvete. Vad är det för jävla man-power kock liksom?

Jag får salladen jag beställt och frågar var vinegretten som nämns i menyn är. Han förstod inte vad det var men tillslut fick jag mer, det var tydligen redan på, men så snålt tilltaget att det inte syntes överhuvudtaget.

Salladen såg för övrigt ut som en pizzeriasallad, ni vet, inte pizzasallad utan sån sallad som man tar istället för pizza på pizzerior, fast med ungefär hälften av ingredienserna. Salladen bestod alltså av: Tomatklyftor, stora sneskurna gurkbitar, en superstor lökring med en hög riven parmesan och jävligt kasst skuren sallad. Yeah.

Jag fick iaf notan och hade för avsikt att betala de 72 kronorna det stod i menyn att den kostade trots att det var en skitsallad, jag tittar på notan och där står det plötsligt 84 kr så jag ber servitör-kocken om en meny och visar honom genom att peka och säga 72 - 84. Då får den jäveln ur sig: "-Ja meeen meeeenyn dålig, litt dyrere egentlig." Va fan? Nej! Nej! Nej! Jag betalar inte mer än det står på menyn (vad är det med norska restauranger å ta sig dricks hela tiden, förtjänar du dricks får du dricks, så enkelt är det!). Jag svarar: "-Jamen jag betalar inte mer än vad det står på menyn för det var ju en skikkelig dårlig salat" så äntligen görs något rätt. Svensken, notera - SVENSKEN som plötsligt står brevid säger: "Ja, men då stryker vi den helt". Tack.

Angst angst angst..

Publicerad 2010-01-20 22:13:29 i Diverse,

..som man sier på norsk. Har inget att ha ångest över men har det lik förbannat. Usch usch usch. Jag har varit ensam på jobbet skitlänge idag och börjar komma på mer och mer varför jag inte pallade förra gången, man får ju psykbryt av att stå ensam så länge och ha så mycket tid att tänka på.

//Cecil - det går snart över

Jag är på så bra humör idag =)

Publicerad 2010-01-19 19:51:45 i Dagens,

So don't you dare take my sunshine away! Har haft en bra dag på jobbet, var glad imorse när jag vaknade, åt skitgott knäckebröd förut, har nästan inte gjort av med några pengar idag, ska ge pengar till välgörenhet, antagligen tvärtemot alla andra och ge till djuren men ändå, fin dag so far =) Det fina humöret ska härmed firas med en gammal goding, Spice Girls live i Stockholm (för övrigt den sista konserten med alla fem innan Geri hoppade av!) med mig och Sofie i publiken! 



Detta var alltså dagens dagens =)

Killar:

Publicerad 2010-01-19 00:43:20 i Diverse,

Fy fan vilken patetisk ras. Och nej, nu menar jag ingen av er två som just nu känner er träffade.

Dagens låt och dagens surkärring före klockan blir ny dag:

Publicerad 2010-01-18 23:22:50 i Dagens,

Idag blir det dagens låt, för så känner jag mig idag och igår och dagen före det och antagligen imorgon också, here it comes yall:




By the way så tänker jag även dra dagens surkärring: Tack så jävla mkt för att du/ni sabbat mina högtalare, alltså de I datorn, TACK, verkligen!

//Good night from a lonely rider - the queen of ålrens, I wish I had ålrens-listan kvar, den kunde ha påmint mig om ett och annat. Love you Gabby :)

Dagens citat:

Publicerad 2010-01-16 23:01:54 i Dagens,

"Har man inte ont i vänsterarmen så har man ont i högerarmen och blöder man inte i röven så blöder man fanimig ur näsan"

Ansökan skickad, skor och väska köpta.

Publicerad 2010-01-15 18:34:19 i Diverse,

Nu, för ungefär två minuter sen, skickade jag in ansökan till skolorna i England. Det känns hur bra som helst, jag är verkligen spänd över hur det ska gå! Jag kommer sitta och hålla tummar och tår i flera månader framöver.

Jag har köpt ett par skor och en väska, tänk att man kan bli så glad över det, rea var det också och skorna har jag varit sugen på länge men inte köpt för att jag helt enkelt aldrig sett dem i min storlek förut.. skumt att de fanns nu men jättebra för mig för det kostade bara 200 spänn, bara att invänta sommaren, jaojao!
Sofie har fräckt nog fått ur sig: jag tycker inte att du är så bohemisk längre. Jag vet att det är sant, men jag blir lite ledsen så nu har jag köpt mig en liten halvhippie väska idag, så ska vi se vad vi kan rota fram ur garderoben att ha till! :)

Wii

Publicerad 2010-01-14 21:26:29 i Diverse,

Det skjer ting i store byer.. som sagt, det var ju totalblecka under helgen och nu är wii-dosorna borta.. vissa i familjen misstänker mitt ragg, jag är dessvärre inte där att jag säger blankt nej, synd, känner ju inte folken men tror att det i så fall kan vara en hämndaktion eftersom vissa i familjen med "omnejd" inte betedde sig helt önskvärt.

Har förresten testat mig idag, skulle göra en helcheck men blev ganska sne när varken jag eller min väninna som var med fick göra undersökning fast att båda ville, fick bara pissa i en kopp och inget mer så man får väl göra som med allt annat.. åka till Sverige och fixa det!

//Cec

Mina små vänner

Publicerad 2010-01-13 21:58:25 i Diverse,

Ja, de fyller faktiskt bara fyra i år:



Vart fan är bitterheten idag? Och humorn, jag har tappat båda, ack vilken förlust!  Jag lägger mig ner och dunkar huvudet i golvet, råkar sätter en dammråtta i halsen och dör!

Dagens filmklipp

Publicerad 2010-01-13 21:23:08 i Dagens,

Idag blir det dagens filmklipp i brist på annat, jag älskar Notting Hill, jag känner mig alltid som Julia Roberts gör i den här scenen (Kan börja titta vid 01:54, det är där det bästa kommer) och jag hatar det, men det är ändå det mest romantiska jag någonsin sett i en film. Sätt er ner, ta ett glas vin, tänd en cigg och fäll en tår till den här scenen:

Inventering

Publicerad 2010-01-12 23:13:31 i Diverse,

Har precis kommit hem från inventering på mitt nygmla jobb. Jag har under alla mina butiksår alltid fruktat inventering eftersom det alltid är nåt som går åt helvete.

Inventeringen sket sig direkt, såklart, men det ordnade sig efter KUN 20 minuter, vheqen tur! Jag har nästan inte varit med om en inventering som gått så fort TROTS att det sket sig. Nu ska jag iaf inte vara med på någon mer det här halvåret, det vägrar jag.

Imorgon ska jag ha upplärning med en liten väninna vid namn Joanna, hoppas inte att hon blir alltför avskräckt redan första dagen för jag behöver verkligen någon som kan ställa upp lite extra ibland. Kul för mig iaf att få ha sällskap de första timmarna imorgon.

Halleluja och god natt!

Sammanfattning av ålarnas liv

Publicerad 2010-01-12 12:31:39 i Diverse,

Ålen föds i Sargassohavet och färdas som yngel i 3 år med Golfströmmen till våra (svenska) breddgrader, där de blir glasålar. De tar sig upp i insjöarna och lever där i 20 år, för att sedan förvandlas till blankålar. Strax innan de återvänder till Saragassohavet förändras deras matsmältningssystem så att de inte längre kan uppta någon näring via maten. Hela vägen tillbaka lever de endast på sina fettreserver. Väl i Saragassohavet leker de och dör sedan.

Snott från wikipedia.

Fan är det det här livet går ut på?

Avelsförbud:

Publicerad 2010-01-12 02:51:24 i Diverse,

Jag ska inte idka otukt på en månad, förra gången utökade jag det med en extra månad så vi får se om det blir det den här gången med men från och med idag så ska jag inte ligga med nån på en månad, alltså den 12:e februari (damn, skulle ha tagit det från februari till mars istället eftersom februari är kortare).
Men, det finns ju alltid ett men, undantaget som bekräftar regeln helt enkelt. Jag får ligga om jag skulle råka springa på snowboard-norsken för sånna möjligheter är man ju helt jävla slut i huvudet om man inte tar. Ok, god natt igen!

Som jag beter mig kan jag inte säga någonting alls...

Publicerad 2010-01-12 02:31:55 i Diverse,

..och det STÖR mig! Fuck. När man själv inte kan bete sig så kan man ju inte klaga på andra, och jag vill klaga, verkligen! Men då kastar jag sten i glashus och det är dumt för man blir fort avslöjad med det, tyckte jag skötte min dirty business bra men ack så fel man kan ha! Jag har dessutom blivit en riktig surkärring, jag gillart inte men va fan gör man när alla man känner är dumma i huvudet?

Dagens låt:

Publicerad 2010-01-12 01:28:57 i Diverse,

Som min käre vän Calle sa: Den här låten borde vara Theme song, soundtrack, till mitt liv, usch va hemskt, haha:

Dagens dummaste/smartaste, beroende på hur man ser på det..

Publicerad 2010-01-12 00:47:56 i Dagens,

Idag fyller Sofie år, eller igår fyllde Sofie år kanske jag borde säga, med anledning av detta så har jag, Sofie och Joanna varit och hängt på Bjørungs medans Lisa "jobbat", ja jag vill kalla det "jobba", med tanke på hur lite folk det var där och hur mycket hon var med och spelade TP. Jag tappar ju alltid tråden så därför ska jag nu komma till poängen. Dagens dummaste: Vi sitter i godan ro utan andra bargäster och spelar, det går väldigt bra för TeamSofieÅLisa och jag tycker det verkar väldigt konstigt att de klarar fler frågor än Mig(och Joanna), när jag plötsligt ser en klar färgskillnad på frågekorten, deras frågor är ju gula, våra blå, de har barnfrågor och vi har vuxenfrågor! Sen när vi körde samma frågor så vann ju såklart rätt lag.




Jag googlade TP och fann denna fina bild, hade egentligen tänkt lägga upp en bild av Trivial Pursuit men tyckte att den här passade bättre med tanke på att jag är lite inne på toalettpapper för tillfället!

Dagens kommentar: Det är det som är det dumma med vänsterhänta, de kan använda högerarmen också. Apropå en, ja vi kan väl kalla honom bekant, som är vänsterhänt och är vild med högerarmen när han blir fasthållen i vänsterarmen.

G´natt!

Trött på folk

Publicerad 2010-01-11 20:00:20 i Diverse,

Hela den här helgen så har det varit en massa idioter som surat ner min värdefulla tid genom att inte kunna bete sig.

Idag har jag gjort min första dag på mitt nygamla jobb som butikschef på Coast, det gick bra, har gruvat mig hela helgen.

Idag har jag också fått min referens från JC som jag helt enkelt aldrig frågade efter när jag slutade men nu behöver för att söka skolor. Jag blev så glad, kunde inte ha fått en bättre referens! Therese är den bästa chefen, EVER!

Puss å kram

Jag är inte typen som säger aldrig mer..

Publicerad 2010-01-10 23:31:10 i Diverse,

Men nu ska jag faktiskt säga det: Aldrig mer! Jag orkar inte mer, jag vill inte vakna och må dåligt både ut och invändigt.

Kan det vara här min karriär som partylejon tar slut?



Peace Out och One Love som Herr Bergman sa. God natt

Dagens samtal

Publicerad 2010-01-07 00:14:12 i Dagens,

Det får bli två Dagens idag.. Dagens samtal blir det nu:

-Ursäkta att jag snyter mig i handfatet, det blir ju miljövänligare så.
-Kör på det du tycker funkar du.
-Ja men det är ju miljövänligare, jag är ju lite miljövänlig av mig, det är bara när jag blöder i röven som jag använder mycket papper.

Dagens mat

Publicerad 2010-01-07 00:00:57 i Dagens,

Idag har det inte hänt nåt särskilt kul så idag blir Dagens Dagens mat:
Idag har jag bakat paj, samma som vanligt broccoli och mögelostpaj. I love it. Jag älskar ju som bekant ost och broccoli och fett så det passade utmärkt!

Jaha, då var man chef igen då!

Publicerad 2010-01-06 23:57:23 i Diverse,

Idag fick jag erbjudande om att bli chef igen, jag är ju som vanligt alltid i en trixig arbetssituation och hade inte så mycket annat val än att säga ja, fick iaf en liten löneförhöjning, alldeles för liten om du frågar mig men en höjning är ju alltid en bra höjning, en sänkning är ju alltid en dålig sänkning.

Jag ska alltså på måndag back to basics skulle man kunna kalla det då blir det såhär igen:



..fast mörkhårig då!

//Cecilia - trixelitrixtrix

På fredag ska jag på bio - Tomme Tønner

Publicerad 2010-01-05 00:32:58 i Diverse,

Kim Bodnia är med i en.. Norsk film, hejsan hoppsan plötsligt blev norsk film något spännande, så spännande att jag vill gå på premiären! Har dessväre, trots min stjärnstatus här i byn inte blivit inbjuden till nån premiär men funderar på att köpa mig två biljetter och sedan tvinga någoon att köpa loss en biljett av mig. Premiären är alltså på fredag jag vill helst ha herrsällskap men om någon absolut vill tränga sig på så kan det gå för sig i brist på annat. Filmen jag vill se då är ju alltså:

Tomme Tønner



Och ja, jag vet att både Fatso och Slipp Jimmy fri var bra.

Dagens

Publicerad 2010-01-04 20:49:08 i Dagens,

Dagens smssvar:

Nej jag vet tyvärr inte om du fått
någon post hit för jag har undvikit
postlådan ett tag nu, jag vill inte ha
fler räkningar.
Men visst jag kan kolla och höra av mig.

Så mycket att göra, så lite tid, så mycket facebooktid, va fan?

Publicerad 2010-01-04 20:46:02 i Diverse,

Jag ska söka skolor inför hösten, jag känner att jag mer eller mindre gjort mitt på arbetsmarknaden utan fortsatt utbildning. Jag har varit deltid, chef och heltid, ja i den ordningen haha. Det måste hända nåt mer om jag ska se någon mening med att spendera så mycket tid på jobbet.



Sånt här ska jag jobba med! Tapeter och mönster!

Jag måste ha ett nytt jobb innan januari är slut också, annars kan jag ju inte bo kvar, det går runt dåligt utan jobb för tillfället. Så fullt upp med andra ord, men vad gör jag?
Jo, jag sitter på facebook och drölar runt med killar och super och har mig, så idiotiskt, vad spelar det för roll i det långa loppet som är mitt liv som eftersom jag är ensam i huvudet på mig själv precis som du är ensam i huvudet på dig! Då är ju jag det viktigaste i mitt liv och inte en massa örj som jag egentligen inte alls har tid med.

//Cecilia - Ålrensets drottning

Dagens

Publicerad 2010-01-03 23:58:25 i Dagens,

Då blir det helt enkelt en liten kategori här som heter "Dagens". Det kan t.ex vara dagens lista, dagens sämsta, dagens snyggaste (om jag mot förmodan skulle se någon som var värd att nämna och samtidigt lyckas fota denna).

Idag blir dagens iaf Dagens lista om mig själv:



  • Jag gillar djur men inte så mycket så att jag vill utföra sexuella handlingar på dem, jag är ju ingen hillbilly.
  • Jag gillar att läsa kriminalromaner, så mycket så att jag funderar på om jag på sikt kommer att utvecklas till en halvalkoholiserad polisgubbe i 50-60års åldern.
  • Jag tycker om champinjoner, så mycket så att jag skulle bli glad om jag fick hårdstekta champinjoner i födelsedagspresent.
  • Jag är utan att veta varför väldigt imponerad av fåglar och varenda gång jag gör något kreativ så smyger de sig in nånstans de små luringarna
  • Min terapeut har sagt att jag inte alls är sjuk i huvudet (så då har vi det utrett i ett tidigt skede)
  • Blommor är bland det bästa jag vet och som liten skulle jag bli kändis... eller florist!
  • Jag blir utta, för som Joanna sa: "Kräsen blir utta." Och jag är ganska kräsen.
  • Jag hatar folk som inte sköljer ur disktrasan i först varmt och sen kallt vatten för att till sist vrida ur ordentligt.
  • Nu blev det äckligt på tv och jag måste byta kanal, jag kan inte se skräckfilmer, jag blir livrädd.
  • Jag tycker att SVT-play är tidernas bästa uppfinning, där samlas mina favoritprogram som t.ex "Debatt" och jag kan se på dem när jag vill.
  • Jag har läst ryska
  • Kan knappt titta på en skateboard utan att slå ihjäl mig men äger två och låter gärna som att jag kan lite mer än så och älskar allt och alla som har med skatande att göra
  • Tycker att sås är livet och skulle kunna leva på enbart sås.
Well well boys and girls, time to sleep, too bad sailor, too bad!

Jag jag jag - och så mig själv förståss:

Publicerad 2010-01-03 23:23:41 i ,

Det här är då jag som jag ser ut för tillfället:



Jag har varit blond i många år men kände för ett tag sen att det var dags att prova på att vara lite mörkhårigare igen. Jag har inte varit så lös på länge så det var tydligen ett bra drag verkar det som.

Jag kommer antagligen fortsätta blogga i samma stil som förut, det gjorde jag ju tidigare på http://uhhbilligt.blogg.se tillsammans med min kära Malin, alltså om:
  • Idioter i allmänhet
  • Idiotiska killar
  • Idioter i synnerhet
  • Idioter man träffar på jobbet
  • Mig själv
  • Jag
  • Cecilia
  • Sickan, min hund (ok då, pappas)
  • Den jag bor med, alltså Andreas, min storebror, som många tror är min lillebror om det är för att jag ser gammal ut eller om det helt enkelt är för att han inte kan bete sig, det låter jag vara osagt.
  • Mitt fruktansvärt misslyckade kärleksliv (jag hoppas verkligen att otur i kärlek tur i pengar stämmer i det långa loppet)
  • Mina fantastiska uttalanden
  • Och mkt mkt mer.
So enjoy, I will!

Jag kan inte blogga ordentligt!

Publicerad 2010-01-03 23:11:15 i ,

Jag kan inte blogga ordentligt eftersom jag har sådana problem med att få texten att synas, ska det verkligen behöva vara så när man dels har fått hjälp av en person som hållit på med sånt sedan internet kom och dels har läst varenda jävla guide som finns och t.o.m frågat amatörbloggarvänner?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela