SkatanOchHolken

Dagens konversation två: Skild?

Publicerad 2010-11-30 23:53:59 i Dagens,

M: Du förresten.. ska jag skriva att jag är skild eller singel?
Jag: Jaaa.. du kan väl skriva att du är skild kanske.. då fattar man ju att du har fått tag i nån nångång iaf!

Dagens konversation:

Publicerad 2010-11-30 23:26:18 i Dagens,

M: Kan jag säga att jag gillar att åka skidor eller ljuger jag då?
Jag: Ja, det kan du väl.
M: Jo men jag kan ju åka skidor.
Jag: Ja men du kan väl följa med till alperna om det är så..
M: Jo, om det är det som ska till så!
Jag: Ja, om det krisar, typ om nån flyger dig till ett berg i helikopter och det är enda sättet att ta sig därifrån så kan du väl ta dig ner.
M: Jo.

âme

Publicerad 2010-11-30 22:54:32 i Diverse,

Skulle precis lägga upp en musikvideo med min nya favoritlåt då jag upptäcker att det fan inte GÅR.. för den FINNS INTE. Nu jävlar är jag jävligt förbannad, jag tror att det här är en effekt av för lite socker, fy fan! Humöret alltså, inte att musikvideon inte finns. Ni som har Spotify kan väl då ägna några miunter åt min nya favoritlåt när ni ändå inte har något vettigare för er än att läsa bloggar!

âme - I remember this forever

Imorgon ska jag göra det här:

Publicerad 2010-11-30 20:38:50 i Diverse,

Ananas! I skolan, som slutprojekt i ett ämne, det var meningen att jag skulle ha med mig grejer till det också men jag orkar fan inte, jag fick ingen mat mellan 08.45-15-15 idag, utan att spy (vilket jag trodde att jag skulle göra) så tog jag mig hem och åt möglad falaffel från igår tillsammans med rissallad och pitabröd och nu är jag sjukt sugen på godis men har inga pengar p.g.a en transaktion som inte gått igenom så får glatt ha sockeravtändning!

6 personer

Publicerad 2010-11-30 20:33:32 i Diverse,

Idag var vi hela sex personer i skolan, ingen lärare, varför då kanske ni undrar då, har ni magsjuka i England? Nej, det har vi inte, det har bara snöat lite. Helt otroligt att ett helt land kan sättas så ur spel för lite snö! Bussarna gick inte tågen var miljarder år försenade. Brorsans flyg var tolv timmar försenat. Härligt det är att bo i ett sådant här fint u-land!

P.S Idag känner jag mig riktigt desperat!

Häppårrä!

Sur

Publicerad 2010-11-30 00:25:29 i Diverse,

Jag är lite sne men ska lägga mig och kolla på "Mina vänners liv" och komma ihåg att livet går vidare och va tacksam för att vi har rinnande kranvatten även i u-landet England! Wohoo!

Fan page finnes nu på facebook!

Publicerad 2010-11-29 22:15:48 i Diverse,

Framförallt så tycker jag att ni ska "Gilla" eller "Like" som det står på min eftersom jag fortfarande har facebook på engelska men ni kan även bli vän med skatjäveln som går under namnet Skatan Och Holken, men som sgat fram för allt LIKE på fan sidan :) Aight!

Nose spray som det alltså inte heter!

Publicerad 2010-11-29 18:34:09 i Diverse,

Det heter inte nose spray min lära nässpray, som man skulle kunna tro att det heter, och det verkar inte som att man direkt använder det här för folk blir lite sådär: Jaha, ska du verkligen använda det? Men hallå? Hallåååå, det kan ju inte bara vara vi värmlänningar som blir täppta i näsan så att vi nästan dör och inte kan sova? Det verkar liksom inte som att folk riktigt förstår vad jag menar när jag pratar om nässpray. Hur kan man leva sitt liv utan nässpray? Hur HUR H U R???

De enda facebookstatusen av betydelse

Publicerad 2010-11-29 15:06:06 i Diverse,

Något som stör mig ganska rejält är folk som gnäller på att folk gnäller på fb. Folk som bara vill ha statustexter som säger saker som: "Idag har jag och min älskade bebis och min nya kille ätit pannkakor - mmm" eller "Åh vilket fint väder, ska dricka en fantastisk kaffe och sen köpa nya skor till mig och Algot". Jag vill se status som t.ex: "Fy fan, idag sket jag verkligen i det blå skåpet på jobbet, möte med chefen imorgon, antagligen sparken!" Humor, sarkasm! Kom igen!

Tolvåringar!

Publicerad 2010-11-29 14:17:03 i Diverse,

Jag sitter i vanlig nördordning och hänger på flashback, hittat en tråd om en 19årig kille som har problem med en tolvåring i hans brorsas klass, hon vill tydligen ligga men det vill inte han. Någon rolig jävel har iaf svarat på tråden med ett litet tips om vad han kan svara henne: "Jag kan tyvärr inte vara din kompis just nu, SMS:a mig på din 15 års dag så kanske vi kan försöka igen."

Haha, jag skulle så ha varit man.

Snööööö!

Publicerad 2010-11-29 09:44:30 i Diverse,



Nu börjar snön likna nåt, så pass mycket snö har kommit att jag tycker att det är dags att börja lyssna på sånt här!

Spyor

Publicerad 2010-11-28 22:19:49 i Diverse,

Helt out of the blue så spydde jag mig själv i munnen förut när jag satt och kollade filmer på youtube med brorsan och Adi.. hade jag haft munnen öppen så hade jag antagligen spytt på Adis huvud, skumt hur kroppen fungerar, eller inte fungerar..

Dagens: Besvikelse

Publicerad 2010-11-27 14:13:31 i Dagens,

Efter ett väldigt tjohoande från min sida om att det minsann blev riktig snö här också så vaknade jag upp till det här, tillåt mig att vara besviken, kass jävla snö!

Huddan!

Publicerad 2010-11-27 01:50:37 i Diverse,

Det snöar i Huddan för första gången sen jag kom, det är RIKTIGA snöflingor, nästan som hemma! WOOOOOOOHOOOOOOOooooooo!!!!!!!

Jazz

Publicerad 2010-11-27 01:47:28 i Diverse,

Ni som har turen att bo i en stad där de har förstått vad Jazzbrunch innebär för bälbefinnadet (och för bakfyllan!) så vill jag bara säga, grip möjligheten, gå på Jazzbrunch! (Kör full ut, drick Bloody Mary till maten och va salongsberusad strax efter lunchtid och skit i det, det är bara jantelagen som säger att du inte ska va salongsberusad mitt på dagen, de andra vill ju också va med men kan inte, för de jobbar, men det gör inte du, gå på museum!) Jajajaaaa! För er andra som inte har möjlighet att äta och lyssna på liveband så kan ni sätta på era fulaste byxor, skita i att duscha (men kom igen, tvätta händerna och ansiktet, det gör man oavsett!), fixa en kopp te, kanske du äter en mandarin och några nötter och när du torkat av citrusfruktsaften från dina fingrar på mysbyxorna så sätter du dig lugnt och skönt och lyssnar på den här låten (efter att du gjort melodikrysset, självfallet! Vad trodde du?!). Ni som kör hemvarianten kan i lugn och ro ta fram hembräntflaskan, pressa i en halv gurka i brist på tomater och bara må, lycka till:
..Kanske jag är min fars dotter trots allt, trots vissa tidigare tvivel från min sida..

Ibland är allt livet bra orättvist!

Publicerad 2010-11-27 01:10:14 i Diverse,

På handen har jag fått ett hjärta ritat, det går inte bort men det syns inte längre vad det föreställer så det ser mest ut som att jag är lortig, kom igen, jag använder ju t.o.m nagelborste, uh va störande. ännu mer störande är att jag fått en finne precis mellan röven och ryggen, då kan jag ju inte visa skåran i vanlig ordning när jag går ut imorgon! Ja alltså inte för att det är något jag strävar efter, men det är ju bara så det blir, se er om i världen så får ni se en och annan röv, huh!

Borde göra en lista till

Publicerad 2010-11-27 00:13:28 i Diverse,

  • Jag har inget minne, jag borde göra en lista på vilka som ska få julklappar, som jag ju redan sagt att jag gjort.. Jag Ljög.
  • Jag borde göra en lista på vilka jag legat med. Jag Ljög. Det har jag redan.
  • Jag borde göra en lista på vilka låtar jag lagt upp eftersom jag väldigt ofta är fast på samma låtar i många många år.. Jag hade tänkt lägga upp Leonard Cohen's In my secret life "-I cheat and I lie"..
..men jag tror jag skiter i det och lägger upp något mycket mer oväntat istället:




btw, jag hade kunnat ligga igår, med en irländare.. men det har ju hänt nåt med mig (kanske blivit vuxen?) jag tyckte att han var snygg men betedde sig för konstigt, que? Första gången i världshistorien! Spännande, fast jävligt trist!

Ibland så skulle man vilja be om ursäkt

Publicerad 2010-11-24 01:20:02 i Diverse,

Ibland så skulle man vilja be om ursäkt, ungefär såhär skulle den ursäkten som jag ibland skulle vilja säga låta: Ursäkta mig, jag var lite full när jag försökte ligga med dig, jag tycker inte att du är snygg. Fast egentligen är det nog mest till en själv ursäkten då skulle vara riktad, för att man försökt ligga med någon som man egentligen inte vill ligga med. Har inte hänt så många gånger. Men ja, det har hänt. FÖRSÖKT that is.

För att låtsas som att det här är en modeblogg:

Publicerad 2010-11-24 00:32:18 i Diverse,

Som alla andra modebloggare i Sverige och Norge så ska jag härmed säga att dessa finns i min ägo! Efter att ha sett dem på min kompis kompis fötter i London, lyckats att för en gångs skull ha samma skostorlek som någon, provat dem och desperat försökt få köpa dem av henne har jag nu lyckats stalka upp dem i Norge, Tack Maria! Jag hoppas verkligen att det inte är för kallt eller för slaskigt när jag kommer hem för jävlar vad det ska traskas runt i de här till jul! Yeah yeah yeah! Thank you Santa!



Ska även försöka mig på att inhandla några schyssta lågklackade högskaftade stövlar, det hade känts trevligt att ha med, får se vad tomten har mer till mig i sin säck. Satan, jag glömde Svenskt Tenn-väskan jag vill ha, vem vet, CSN-påskharen kanske har något i sitt ägg till mig?

Dagens: Namn

Publicerad 2010-11-22 18:13:24 i Dagens,

Dagens namn är Cecilia, C E C I L I A, namnet jag som fyraåring skrev med gul tusch på alla sidor i "När jag var liten"-boken! Ja, så vem är det då som har namnsdag idag? Jo, det är JAG!
Firar med en liten bild:


På tal om böcker.. jag tror att alla ska få böcker i julklapp i år, gud så behändigt bara att leta upp en passande bok till alla inblandade, ja nu ska jag skriva julklappslista! God jul! P.S Snart börjar julkalendern och nu till skillnad fårn när man gick i skolan så kan man se ALLA avsnitt eftersom det finns internet! Woho!

Inte konstigt att barn framstår som väck hela tiden

Publicerad 2010-11-22 17:33:04 i Diverse,

Jag har precis vaknat upp från en lite middagslur, jag vaknade av en kombination av att jag dreglade och därför var kall på käken och av att det var svinhög musik på datorn från filmen som jag såg på. Jag förstår nu varför barn framstår som så jävla spacade hela tiden, de sover ju middag, det finns inget som gör mig märkligare än det!

Lasagne

Publicerad 2010-11-22 14:24:38 i Diverse,

En av de rätter jag brukade vara bra på, bäst skulle jag nästan våga mig på att säga, jag hade alltid flera paket lasagneplattor hemma, man visste ju aldrig hur många som skulle komma på middag, numera är jag så orutinerad så att jag fick göra lasagnen på fjärilsmakaroner. Och äcklig ikea-tomatsås.. huh, vi får se om det blir ätbart. Jag tror inte jag får kalla det lasagne va?

Det enda jag gjort..

Publicerad 2010-11-21 22:40:01 i Diverse,

Det enda jag gjort idag är att gå sminka mig, gå till mataffären och göra skolarbete. Skolarbetet går sädär, ja hyfsat kan man kanske säga. Sminket däremot var väldigt skojigt, jag har ju (enligt min mor, håller med själv också) aldrig haft en sån där period under tonåren där jag sminkat mig riktigt jävligt, men idag.. jag såg ut som en femtonårig prostituerad, men det sket jag i och gick ändå. Var en och annan äcklig gammal man som glodde men men, det får man väl bjuda på såhär på en söndag!

"Jag grips av panik för jag är själv i det här"

Publicerad 2010-11-21 22:36:11 i Diverse,



"Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag".
Jag har aldrig hört den här låten i orginal men Petter gör den hur bra som helst och meningen "jag grips av panik för jag är själv i det här" fick mig att tänka på en sak. När någon försvinner från en, någon som dör, så är man oftast inte ensam i den sorgen för man känner andra som också känner den personen men när man är olyckligt kär och när man blir övergiven så är man ensam i den sorgen, helt ensam.

Sluta ljuga

Publicerad 2010-11-20 21:52:49 i Diverse,

Det är så många killar som går runt och påstår sig vara 20nånting men som egentligen är 30nånting, annars är det synd om dem, att de ser så gamla ut. Eller är det så att när man kommit i min ålder då ska man träffa folk som ser gamla ut? Usch va tråkigt! Botox botox botox!

..vikten

Publicerad 2010-11-20 16:48:33 i Diverse,

Jag trodde naiv som jag var att jag flyttat till England och lyckats med konstycket att Inte gå upp i vikt. Pyttsan: Provade precis mina mysbyxor - de klämmer, F A A A A A A A - A N!

Elvis has left the building - utan öl.

Publicerad 2010-11-20 16:33:20 i Diverse,

Jag var på Elvis-kväll igår, han drog utan att ta en endaste öl efteråt, jag blev bakfull trots att jag sovit 8 timmar och bara drack tre öl, är inte det för jävla dålig stil? Kvällen i bilder (ganska dåliga bilder..)


Hassan

Publicerad 2010-11-20 16:14:27 i Dagens,

Lyssnar på Hassan och känner mig jävligt nöjd över att DJ:en igår var så full så att jag fick spela och att jag dessutom hindrade honom från att köra hem själv. Dagens sura nyhet, som jag uppptäckte precis nu är att jjag har mögel runt mitt fönster, men va fan liksom, vad är det för feeeel på England, hur svårt ska det vara att bygga hus som inte möglar bort om du åker en vecka till Kreta.

Dagens mest störande

Publicerad 2010-11-18 17:50:03 i Dagens,

Jag gillar ju Lykke Li väldigt mycket och såg precis release-datumen för hennes nya skiva:
  • UK 28th February
  • US 1st March
  • Sweden 2nd March
Varför i HELVETE släpps det sist i Sverige, visselrigen så handlar det bara om dagar men USCH vad störande!
Nu kommer ju jag vara i England vid release tillfället så jag kan ju köpa det först men fan vad det stör mig att det släpps sist i Sverige!

Dagens fåntratt!

Publicerad 2010-11-18 13:18:16 i Dagens,

Hur gammal är Pink egentligen..? Börjar hon inte närma sig 35 snart? Jag vet att många tycker att hon är jättebra, men känns det inte lite pinsamt att va nästan 35 och fortfarande behöva hävda sig och prata om too cool for school? Eller har jag inte lyssnat tillräckligt noga på hennes nya låt? Gillade hon kanske skolan och gick ut med toppbetyg? Det är inget fel med att vara annorlunda, i verkligheten så är ju inga personer lika varandra helt och hållet men det känns bara så jävla passé att vara 15 år från högstadiet och kanske 10 år in i musik-karriären (när började hon egentligen) och fortfarande behöva göra sånger om hur annorlunda hon är. Gör upp med dina plågoandar/kom över det utan att göra upp med dem, gör upp med dig själv, väx upp.

Jag vet att ni också gör det!

Publicerad 2010-11-18 00:22:07 i Diverse,

Nu sitter jag här och plågar mig själv igen, jag sitter och facebook-stalkar utan dess like. Vem är du kompis med, vad har ni skrivit till varandra, när var det, hur känner ni varandra, har ni legat, när var det i så fall? ..och inte för att jag vill - för att jag måste och för att jag kan och är ganska sjuk i huvudet och har ganska många tvångsmässiga beteenden och har druckit 3 små klunkar rosé. Stäng din jävla profiljävel och sluta förfölja mig så att jag kan sluta förfölja dig. Jävla as.

Jag vet att detta inte är något som bara jag sysslar med utan att det i vår facebook-dominerade värld är helt normalt. Frågan är bara när det går för långt. Jag är ju inte alls svartsjuk av mig men hur fungerar det här för folk som är det och som har riktiga problem? Inte alls antagligen. Undrar om någon har blivit mördad för något som någon svartsjuk jävel fått för sig p.g.a facebook - ÄN? (Ja, än, för det kommer helt klart att hända, inte en, inte två men hur många gånger som helst).

He was a skater boy..

Publicerad 2010-11-17 23:57:24 i Diverse,

Idag har jag sett den första personen som varit skateboard-buren sen jag kom hit.. tyvärr var han inte snygg, vad är det för feeeeel på England?

P3

Publicerad 2010-11-17 18:46:34 i Diverse,

Jag bara ääääääälskar P3 och lyssnar på det online nästan varje dag. Det är väldigt trevligt att få en update på vad som försiggår i Sverige och framförallt Sthlm eftersom det ju är ett av alternativen på ev. bostadsorter när jag har graduateat. Något annat jag älskar är när vi hittar på egna ord genom att sätta på en svensk ändelse på ord ex.: Ska vi skypa ikväll? När jag satt och facebookade igår så.. Jag sitter här och softar. Coola skor.

So fucking pissing me off!

Publicerad 2010-11-17 00:24:32 i Diverse,

Var på banken idag för att ta ut pengar (har inte fått nåt kort..). Då jag ska visa mitt körkort så visar det sig att jag har glömt plånboken hemma, my bad, går hem och hämtar den, kommer tillbaka. Puckot i luckan finner mig inte i deras register jag blir svinförbannad eftersom jag har 10000 på ett konto där, hon säger att de kanske har stavat mitt namn fel så att jag måste gå hem och hämta mitt kontonr för att de ska finna det jävla kontot.. Jag hämtar kontonumret och de hittar mig till slut. Frågar varför jag inte fått nåt kort, får som förklaring att jag skrivit att jag både jobbar och studerar (vilket jag inte har, skrev att jag behövde ett konto ifall jag skulle jobba deltid, för att kunna ta emot lön.) och att det verkar misstänksamt så att de ev. kan tro att jag håller på med sedeltvätt och därför inte får något kort. Men ring mig och berätta det då! Nä. Jag satt med en jävla banktant och fyllde i pappren och frågade hela tiden, vad ska jag fylla i här? Hon svarade skriv såhär så ska det gå igenom. Inkompetenta jävla pissengelsmän! Sen frågade jag om jag åtminstone kunde få tillgång till internetbank så länge.. de tittar frågande på mig och säger: Jamen det har du väl redan fått? Näjj! Jag har inte fått ett skit! INTE ETT SKIT!

Nu ska jag sova lite tror jag.

Puss puss

Jag hoppas att jag får behålla mitt språk.

Publicerad 2010-11-16 14:02:10 i Diverse,

Jag sitter just i detta nu och läser lite diverse bloggar. Jag hoppas verkligen att mina språkproblem inte förvärras, det här med att jag inte kommer ihåg hur jag ska formulera mig därför att jag blandar svenska och norska. Det är nämligen så jävla jobbigt att läsa bloggar som folk som inte har någon som helst koll på hur man uttrycker sig skriver, man fattar ju för fan inte vad ni menar!

Skärp er - lär er att svänga er med språket på ett behagligt sätt!

//Språk-polisen

Radio

Publicerad 2010-11-16 13:35:20 i Diverse,

Satte på radion för att pigga upp mig själv och vilken låt spelar de? Justin Timberlake - What goes around. Precis vad jag INTE behövde, känner mig jävlig som det är utan att behöva få dåligt samvete för saker jag gjort för länge länge sen i ett liv långt långt bort. Tack.

Neheeeej!

Publicerad 2010-11-16 01:32:01 i Diverse,

Trodde inte att jag skulle hamna på smygfylla ikväll igen, men det gjorde jag, bara för att en kompis lillsyrra är så bra på att tjata! Verkligen, men i vanlig ordning blev hon full, gick hem, jag blev Fullare, gick inte hem, gick hem senare, ännu fullare och nu sitter jag här, men mina potatis-pasta-gnocci(vad är det och hur fan stavas "ni"?). Oavsett så är det väldigt mitt-i-natten-gott och jag tänker äta upp alla. Ja, det glömde jag säga.. jag fick en vinflaska, ja det kan man säga, inatt så knackade det på min dörr, jag öppnade inte, då ringde det på min telefon, två gånger.. jag svarade inte så jag fick ett sms.. Idag när jag träffade den som ringt så sa hon att det var en kille som hade köpt en vinflaska till mig, han hade även skaffat chips till mig..

Eftersom jag är smart och förstår vad en kille vill med chips och vin mitt i natten så väntar jag till dagen efter, det tänker jag fortsätta med eftersom det var jackpott (ahhh, okeida, fick inga chips) men fick en hel gratis vinflarra och blev ganska onykter.. Så nästa gång om jag inte är sugen på dig.. don't bother, really don't (I wont fuck ya, I really wont!)

Puss puss, sleep tight!

British as I am..

Publicerad 2010-11-15 01:28:26 i Diverse,

..så var jag ikväll ute för att göra ett litet pub-quiz men det var inställt så istället blev det en del biljardspelande, efter två vinglas så missade jag att jag satte tre bollar, efter tre vinglas och en redbull vodka (Va? Jag dricker ju inte ens vodka!) så var jag under ungefär 10 minuter hela tiden en boll före och sedan en boll ifrån att vinna, men icke.

God natt.

I brist på annat att göra

Publicerad 2010-11-14 19:47:41 i Diverse,

Jag har precis sett ett avsnitt av "Bonde söker fru" i brist på något vettigare att göra (eller för att jag är för lat för att göra något vettigare), vilket osexigt tv-program! Det jag egentligen tänkte säga var att programmet är baserat på ett program som heter "Farmer Wants a life", skojigt namn.

Skitful/Skitfull

Publicerad 2010-11-14 15:56:53 i Diverse,

Jag hade tänkt pigga upp lite här genom att visa en bild på mig själv där jag är skitfull men jag hittade ingen för jag är jävligt bra på att undvika kameror när jag kommer över ens viss promillegräns, så istället tänka jag visa en skitFUL bild, så här kommer före och efter bilder:

Före nyårsfesten:



Efter nyårsfesten:


Är det möjligt? Japp.

Från oss alla till er alla..

Publicerad 2010-11-14 00:46:38 i Diverse,

..en riktigt dålig kväll:
Jag är ju inget big fan av 50 cent, skulle aldrig stalka honom för att ha det klart, men den här gillar jag:



Speciellt delen som säger: "Cause I don't like ya anyway, fuck all ya!" Det var bara det jag ville säga till er! Over and out - from the hood of the hudd!

Skavlan i mitt hjärta

Publicerad 2010-11-13 21:09:29 i Diverse,

Jag har så länge jag kan minnas älskat att se på Skavlan, jag kommer ihåg hur jag som ung tonåring kom till mormor och morfar i Oslo och var sur för att jag var tvungen att vara borta från mina kompisar hemma i flera dagar och på en helg dessutom! Men så satte vi oss i soffan med kringle som mormor bakat och Solo och After Eight om man hade tur och så såg vi på Skavlan, det var så fruktansvärt mysigt! Kanske morfar kliade mig på ryggen och jag somnade i soffan. Nu sitter/ligger jag i min säng i England med 9 tuggummin i munnen och blåser bubblor och gråter framför Skavlan:

Snus

Publicerad 2010-11-13 18:31:22 i Diverse,

Tyckte precis att jag kände doften av snus - jag blev lycklig. Det kändes tryggt, stabilt, hemtrevlig och svenskt.

Jaha och nu då?

Publicerad 2010-11-13 18:02:28 i Diverse,

Skitfint väder idag, det tog mig bara 5 och en halv timme att göra mig iordning och jag är fortfarande osminkad.. resultat: Jag missade att gå ut i solskenet så då känns det ju ganska meningslöst att gå utanför dörren över huvud taget. Jo, jag vet att det är lördag så att jag ju borde vilja gå ut och supa skallen av mig, men som jag nämnt tidigare så är det mittivueckanfylla som gäller här. Så jag sitter snällt vid datorn och väntar på att Bert ska visas i Svea rike så att jag sen kan kolla det på svtplay.se.

Jag har iaf gjort en vettig sak idag, jag fixade nåra fula gamla brädor igår som jag ska ha till mitt senaste projekt i skolan så jag har tvättat dem och på tisdag är det bara en månad till jag kommer hem och det är mindre än två veckor tills brorsan kommer på besök, fett som de skulle ha sagt i förorten.

Kan inte hjälpa

Publicerad 2010-11-13 17:28:00 i Diverse,

Jag kan inte hjälpa att kolla på små filmer som Aftonbladet lägger upp, såg precis en rubrik som sa "Låg du med Linda Rosing?" Ja, vem hade Inte klickat på den liksom? Precis, det hade du med även om du inte vill erkänna det, ja då hade ju det här såklart en koppling till det där bloggprogrammet jag såg för ett tag sen. Den stackars bedragna bloggpojkvännen var det som hade legat med Linda Rosing.. hade det inte varit för att han legat med henne och jag inte vill va bukis med henne så hade han kunnat få ligga med mig med!

Oseriös - jag?

Publicerad 2010-11-13 16:07:48 i Diverse,

Satt i godan ro och skypade med en kompis och hon berättade att hon blivit medlem på en datingsida, jag tycker ju att sådant är väldigt kul även om jag inte skulle kunna tänka mig att träffa någon på en sådan sida. Hur som helst så blev jag också medlem, svarade på 300 frågar och skulle precis kolla utbudet när jag plötsligt blir uutloggad för att en minut senare få ett mail där det står att jag blivit borttagen då jag är alldeles för oseriös. Tack, jag har ju alltid ansett mig själv vara en av de seriösaste människorna jag känner men ack så fel man kan ha.

Nakenbilder

Publicerad 2010-11-13 14:28:06 i Diverse,

Jag är lite sugen på att ta nakenbilder, eller kanske underklädesbilder, för ungefär en gång i månaden när jag går upp på morgonen och tittar mig i spegeln så är jag så jävla snygg, de eventuella bilderna hade ju varit jättebra att ha och titta på när man alla andra dagar i månaden ser fet och jävlig ut. Det är lite märkligt att man kan känna sig som världens värsta looser samtidigt som man känner sig svinsnygg. Det går ju inte helt hand i hand men det har det väl aldrig direkt gjort i den här hjärnan. Men det hade varit skönt om det kunde göra det snart.. Det är lite tröttsamt att leva på gränsen till schizofreni hela tiden. Jag får nog ta och äta lite bönor och choklad, gå en promenad och se på "Come dine with me" och "Bert" så kanske det här blir en bra dag det också. Men först ska jag tvätta brädorna som jag har i min dusch..

Blä

Publicerad 2010-11-13 14:21:13 i Diverse,

Vaknade idag och trodde att det var en bra dag men hade fel, kom väldigt snart på att jag hade drömt om dig ditt jävla as och önskar att du snart kunde sluta förfölja mig. Strax efter denna jobbiga insikt så märkte jag att jag även hade huvudvärk, satte mig upp i sängen för att sätta på tre sista avsnitten av "Sofies värld", tittade och kände mig inte ett dugg bättre. Sen insåg jag att jag måste göra mer skolarbete för att jag är för seg och ska ha nåt möte med min lärare på tisdag, igen! Kan ni inte bara låta mig vara seg så länge jag gör allt klart till inlämningsdatumet? Nej.

Störst av allt är hatet - för det är ju också kärlek.

Glee

Publicerad 2010-11-11 15:29:34 i Diverse,

Jag har precis sett senaste avsnittet av Glee, avsnitt 6 säsong 2, det är det bästa avsnittet hittills, jag har grinat och grinat och grinat, ja, det är ju lite så att det där med att kolla på tv och grina runs lite in the family så att säga.. Det här är inte avsnittet men en liten reklam om ni inte vet vad det är:

Trist

Publicerad 2010-11-11 14:25:25 i Diverse,

Tycker att det är så jävla tråkigt att folk har egna liv som de är mer intresserad av än mitt, när blev det så, sen när kretsar inte alllt runt mig? Nu luktar det bränt här, det är nog fel på elementet (men gud vad svårt det var att stava till det!) så ajg får nog gå, blir så dyrt om jag ska köpa allt nytt igen.. Häjjhäjj!

Självbiografi

Publicerad 2010-11-10 18:19:36 i Diverse,

Jag vet inte så mycket om bloggar för jag läser ju (numera: nästan) inga men jag råkade se ett av aftonbladets webb-tv-blogg-program för någon vecka sen och nu när jag loggade ut från hotmailen så kkom det upp något om att en av de som deltog i progammet ska skriva en självbiografi.. Jah! Jag tror att det stod att hon var 16, hon hade, om citatet stämmer, själv sagt att hon förr brukade inspireras av den där bloggbruden Kissie, hon själv kallar sig för Dessie.. Ja ni hör ju själva. Jag funderar inte på att skriva en självbiografi men jag tror nog att min skulle vara bra mycket intressantare..

Vi kör väl en till va?

Publicerad 2010-11-09 22:18:33 i Diverse,



"Dere må komme på Fugazi, kakene har kommet" Så jävla fett! Jag ska definitivt komme på Fugazi i december, eller det där lät ju inte helt bra, jag ska inte komma på Fugazi (eller why not?) jag ska på Fugazi åtminstone, det ska jag!

Jamen jag kör väl en dagens låt då!

Publicerad 2010-11-09 22:08:14 i Dagens,

Har säkert haft den här tidigare men jag gillar den även om jag gillar den lite lite mindre nu efter att Jaa9 & OnklP har dissat mig i sin nya singel "Party svenske" (men ok, bara halva mig, jag har ju som jag brukar poängtera liiite mer rätt att vara i Norge än andra "vanliga" svenskar). Fast vad fan, de ska inte säga nåt, jävla bonnläppar, jag är ju antagligen mer från Oslo än vad de är, de är ju från nån liten norsk håla som säkert inte ens har McDonalds. Jag vill inte ligga med OnklP längre. Där missade han minsann nåt!



På tal om musik, jag har ju sett fram som fan emot att få höra en massa ny schysst housemusik och diverse sånt, men icke! Engelsmännen jag känner lyssnar ju på My Chemical Romance och Panic at the Disco (Ursäkta ev. felstavningar på bandnamnen, jag ogillar dem så pass skarpt att jag inte bryr mig om att kolla upp stavningen nu).

Vad fan är det jag ljuger om?

Publicerad 2010-11-09 21:58:05 i Diverse,

Är det inte så att det är USA man kallar "Det stora utlandet", ja om jag inte är helt bakom flötet (även om det kan vara svårt att tro så händer det ibland att även jag är det) så är det väl det och då skulle jag bara vilja rätta mig själv, jag bor definitivt inte i USA, jag bor ju i det land vilket vi svennar förknippar med fula människor, fotbollshuliganer, veckans brott i Hänt Extra, Brat Camps och regn!

Weise vs Weise

Publicerad 2010-11-09 21:49:23 i Diverse,

Med en far som Arne Weise lär det ju inte vara en lätt match att försöka sig på att på något som helst mediavis försöka fylla pappas skor, jag har ju bara hört att sonen Weise är med i Idol ryktesvägen eftersom jag ju numera bor i det stora utlandet men tjenare! Kolla vad lika, det har ni väl redan sett men det har inte jag, sätt på barnet en tomteluva och vi vet med all säkerhet vem som ska vara årets julvärd i SVT!

Tack för chokladen

Publicerad 2010-11-09 16:39:27 i Diverse,

Jag fick tre kingsize chokladkakor av min kära big sis när vi träffades i London i helgen, fantastiskt! Jag tror för övrigt inte längre att jag har brutit någon tå. Har bara väldigt ont i en istället för tre. Ja, tillbaka till chokladkakorna, jag har en plan för eftermiddagen som jag tror stenhårt på, den ser ut ungefär såhär: ligga i sängen och enbart röra sig för att byta från Bert på SVTplay till Desperate Housewives på 4OD och för att dricka te eller äta choklad! Mmm fantastiskt! Här kommer lite bilder från helgen som försvann i ett nafs:

Tår

Publicerad 2010-11-09 00:16:40 i Diverse,

Jag tror att jag har brutit en till tre tår, jag har tappat känseln och vet inte helt vilken/vilka tår som egentligen gör ont men det gör iaf jävligt ont, det är ett som är säkert! Händelsen som orsakat den eventuella tåfrakturen är inte ens alkoholrelaterad!

Jag är kär

Publicerad 2010-11-09 00:15:07 i Diverse,

Jag är kär i en kille som jag satt och flirtade med på tåget hem igår. Det pågick så länge så att jag faktiskt skrev ner mitt nr på en lapp som jag tänkte ge honom när jag skulle gå av, men så gjorde jag inte det och jag kommer typ gråta mig till sömns i ren och skär panikångest det närmsta halvåret för att jag inte gjorde det! Whyyyy man whyyy?

Världens sämsta fotograf har varit i Manchester idag

Publicerad 2010-11-04 01:21:37 i Diverse,

Idag har jag varit på en liten klassresa kan man kalla det, oorganiserad så det blev inte så mycket vettigt gjort direkt, men jag fick ett litet smakprov på staden och fick ett litet kulturellt inslag i mitt liv och det ska ju leda till lycka så det är ju väldigt skönt att veta att jag har lite större chans att överleva mitt liv! Hälften av bilderna från museet är så otydliga så att jag själv nästan undrar vad det är jag tagit kort på.. jaaah! Ska bjuda på några där man kanske ser vad det är:



För er som inte såg vad det var så var bild 1. En liten docka i ett litet dockbadrum, bild nr 2 var En superförstorning av mitt finger och bild nr 3 var ett träd i metall.. ganska så fancy, skulle vilja ha ett själv!

Heyheyhey! Imorgon drar jag till London efter många svinsura miner från mitt håll eftersom det bara är efterblivna folk som jobbar på nationalexpress men skitsamma, konduktörerna och de på plattformarna brukar vara trevliga så jag ska bara prata med dem!

P.S Anställ inte folk som inte kan prata språket ordentligt för att jobba via telefon! För det är väl för fan inte mitt fel att du inte kan prata ordentligt så det är väl för fan inte du som ska bli sne? Det är väl JAG som ska blir förbannad för att du är en inkompetent jävla idiotjävel?

God natt mina älskade små bloggvänner!

Puss å kram

Idag är jag ganska fet

Publicerad 2010-11-02 17:13:48 i Diverse,

Jag tänke laga mat och gick till mataffären.. kom hem med två rabarberpaj-liknande saker, en chokladmousse-liknande sak, två lakritsgodisar, en brownieförpackning och lite frukt.. Ja.. inte så svårt att räkna ut vad som kommer på besök i mitt liv nästa vecka.. för er som inte fattade den... jag är på slutet av p-piller kartan.. Igår försökte jag köpa choklad i godismaskinen här på området.. den gick som vanligt sönder före jag hann och köpa nåt, tror det var lite därför det blev så mycket idag, desperation från igår. Borde verkligen skärpa mig! Men en fetdag i veckan får man ha!

Stackars Lily

Publicerad 2010-11-01 16:11:15 i Diverse,

Läste precis att Lily Allen min älskade favorit har fått ett missfall i sjätte månaden, det måste ju vara väldigt jobbigt för det är en ganska stor bebis då, stackars stackars söta lilla Lily!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela