SkatanOchHolken

Fantastisk dag

Publicerad 2010-04-30 00:22:48 i Diverse,

Jag har haft en så fantastisk dag idag, men jag tror att jag skriver mer om den imorgon..
Lite snabbresumé iaf: Varit ute och ätit både pizza och sushi med Sofie, supertrevligt! Köpt nya skor =)) Trikk(s)chauffören väntade med att åka tills jag satt mig och gjorde sedan likadant med ett pensionärspar, gullig! Snygga killen som jag spanat på i flera månader på jobbet bor skitnära mig upptäckte jag när jag var påväg hem idag, nice, fast misstänker att han har flickvän - onice! Kom hem till chokladdoppade jordgubbar och fem minuter senare knackade det på dörren och vi fick besök och jag bjöd på vin, gött för jag var skitsugen på rödvin och då fick jag då en anledning att dricka det! Wiihoo - Mitt i vueqa som Kosstas skulle sagt! God natt! =)

Tack gud för "mindre snygga" brudar..

Publicerad 2010-04-26 22:52:52 i Diverse,

Jag blir så glad när jag ser att brudarna mina gamla ligg eller (ok jag erkänner att det händer) de som dissat mig, ligger med brudar som är "mindre snygga", precis som jag lärt mig i skolan att inte säga "maten är äcklig" den är bara "mindre god" har jag även lärt mig att kalla brudar som inte är så speciellt snygga för "mindre snygga". Å tack Gud för dem, jag blir lika glad varje gång!

//Cecil Beeeeeatch.

Nu har jag bestämt mig.

Publicerad 2010-04-26 22:09:32 i Diverse,

Nu har jag bestämt vilka jag ska ligga med i sommar, jag har valt en ungdom och en b-kändis. Ser fram emot sommaren som kommer med stormsteg. Nice.

23

Publicerad 2010-04-25 17:00:43 i Diverse,

Nu har det inträffat, jag har fyllt 23, det gjorde jag igår, åren går fort, skitfort. Jag är inte ens i närheten av att kunna kalla mig själv tonåring längre! Till min stora glädje mitt i ålderskrisen igår så hände följande: Jag hade bestämt mig för en ganska stillsam kväll i gott sällskap och var på väg ner till Aker Brygge för att fira min födelsedag. Jag, Maria, Helene och Miriam går över vägen och går förbi några "russar", Maria säger: -Russen spanade in dig! Jag vänder mig om och vrålar: -YES! Så länge tonåringar vill ligga med dig så är det ok. När de inte vill det längre har du blivit gammal. Thats a fact.

Svar på mitt facebook-inlägg:

Publicerad 2010-04-19 19:22:25 i Diverse,

godmorgon Mel B! hur många sköna partytricks ligger du inne med? jag kan inte så många, jag kan inte ens shotta ordentligt men jag är ganska rolig ändå. ett umgänge med mig gynnar dig framförallt pga den stora skaran, som du kanske skulle uttrycka, "lammkött" jag är bekant med och jag vet ju att du gillar sånt. jag ser fram emot sommaren. //ginger

Nej jag kan inte gå å lägga mig

Publicerad 2010-04-19 19:18:22 i Diverse,

Det har varit ganska dåligt här på bloggfronten på sistone, skitkasst av mig men det är för att jag är så sliten hela veckan fram t.o.m onsdag-torsdag och då är det ju liksom dags att gå påt igen. Det blev liknande visa den här helgen som förra, kom hem nångång mellan 07:30-08:00 igår morse och var som en robot nästan hela dagen. Blä, jag måste lära mig att gå å lägga mig i tid när jag är ute och röjer!

Turkmeniztan hela dan!

Ett Litet wallinlägg på facebook.

Publicerad 2010-04-13 22:51:23 i Diverse,

Jag säger som i innlägget nedanför: Hej Zannah! Jag vill med detta inlägg inbjuda till en överenskommelse som gynnar både dig och mig, dig möjligtvis långsiktigt och mig kortsiktigt. Jag ska ju som du kanske hört bo i Arvika i sommar och där bor ju som bekant Du! Det är inte så många i vår ålder som bor där längre då alla utvandrat till Oslo. De få som bor där som jag umgås med har antingen småbarn eller är gravida, så om inte du är gravid eller har småbarn så är detta en inbjudan till umgänge i sommar. Det gynnar dig för att du långsiktigt kanske kan få mina småbarnsföräldrakompisar och har nån att skuva barnvagn tillsammans med när de får sitt tredje och du ditt första och de gynnar mig kortsiktigt då jag har någon att dricka öl med i sommar som om jag har tur kanske även bjuder på middag. Ha en fortsatt trevlig kväll! //Skatan

Önskefelskrivning

Publicerad 2010-04-09 20:52:14 i Diverse,

Jag skrev precis fel, jag skrev "Här sitter jag och är fet en frdagkväll medans ni är ute och dricker öl, livet är allt bar orättvist" Tänker bara på en sak tydligen, öl, vin, sprit, BAR! Vet att jag skrev fel på fredagkväll också, men det va ju inte speciellt viktigt så det orkar jag inte ändra på!

Önskefelskrivning

Publicerad 2010-04-09 20:52:13 i Diverse,

Jag skrev precis fel, jag skrev "Här sitter jag och är fet en frdagkväll medans ni är ute och dricker öl, livet är allt bar orättvist" Tänker bara på en sak tydligen, öl, vin, sprit, BAR! Vet att jag skrev fel på fredagkväll också, men det va ju inte speciellt viktigt så det orkar jag inte ändra på!

Yes liksom!

Publicerad 2010-04-08 19:39:10 i Diverse,

Det bästa med att jobba i butik är ju självklart alla schyssta kommentarer som kommer ut ur folk, idag när jag stod i ett berg av kartonger med inplastade kläder på ett häng bakom, notera Bakom, så att man knappt kommer fram till dem så kommer en kund och frågar: -Hvorfor er klærne inplastede? Jag svarar: -För att jag packar upp dem, de är nya. Hon säger: -Åhh ja så de er ikke noe speciellt med dem? Jag: -Nej, jag har bara inte kommit längre. Är det bara jag som tycker så eller är det inte ganska så obvious att kläderna är inplastade på grund av att jag ju står och plockar upp dem ur kartongerna?

Bebishår

Publicerad 2010-04-07 00:04:07 i Diverse,

Alla runt mig föder ju barn nu hela tiden och jag undrar om det kan vara så att jag på något vis blivit smittad, jag har fått bebishår i luggen, det är kanske 5-6 hårstrån som står rätt ut hela tiden.

Överlevnadstips (för er som lätt kärar ner er) för sommaren:

Publicerad 2010-04-06 23:59:32 i Diverse,

Ett litet utdrag ur en chat med min lilla G:

-Ja, fy fan, blä blä blä. Hur ska jag överleva sommaren egentligen, tänk om jag börjar örja med nån å blir knäckt? -Äsch sätt på småpöjkera du, så ska du se attt det e lungt, dom e ändå så jävla omogna om du skulle börja datea nån!

Ja, det är ju sant, NICE!

Det blev en ganska Glad Påsk

Publicerad 2010-04-06 23:11:47 i Diverse,

Hej å hå i stugan, jag har varit hemma och träffat alla mina kära Arvika-bor, det har varit trevligt, har varit ute och måste erkänna att jag är väldigt imponerad över The Roofs nya inredning och bowling-bana!



Tyvärr blev det inget påskligg det var lite ledsamt men jag tar nya tag till helgen och min kära psyk-sambo (alltså han reder ut mitt psyke, han är inte sjuk i huvudet) har piggat upp min dag med att det ju finns en helt ny generation på köttmarknaden i Arvika i sommar. NICE säger jag eftersom jag tycker att jag mer eller mindre har avverkat de jag vill som är plus minus nåra år från mig. Jag ska ju bo två och en halv månad i Arvika i sommar så ni som är födda mellan 1982 och 1992, köp årskort på atletklubben (jag gillar inte bilringar, men gå bara dit tre gånger i veckan, jag gillar heller inte chimpanser) så ses vi på bryggan, eller vem fan vet, vi kanske ses på Hedéns parkering!

//Cec - jag kommer inte träna, däremot kommer jag sola, färga håret, sminka mig, raka mig, duscha och borsta tänderna.

Surt sa räven..

Publicerad 2010-04-06 22:54:46 i Diverse,

I was so wrong for so long
only tryin´ to please myself
boy i was caught up in his lust
when i don´t really want no one else
so, no, i know i should have treated you better
but me and you were meant to last forever

so let me in, give me another chance
to really be your girl
cause when the roof caved in and the truth came out
i just didn´t know what to do
but when i become a star we´ll be living so large
i´ll do anything for you
so tell me boy

Mmmm whatcha say
Mmm that you only meant well?
well of course you did
Mmmm whatcha say
Mmmm that it´s all for the best?
of course it is
Mmmm whatcha say
Mmm that you only meant well?
well of course you did

Unskyld ass...

Dagens bästa: Smoking skills

Publicerad 2010-04-06 22:36:29 i Dagens,

Dagens bästa idag var när jag läste på min släktings ciggpaket, jag tyckte att en bokstav såg misstänkt hemskriven ut och upptäckte att där inte stod "Smoking kills" som sig bör utan "Smoking skills". Detta förklarades med ett enkelt: -Jag tror inte på dåliga affirmationer!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela