SkatanOchHolken

Återupptäckt!

Publicerad 2011-09-30 22:33:29 i Diverse,

Nästa gång ni ser någon stå och spy något gult över dansgolven så kanske det är jag, jag har återupptäckt Bacardi Breezer! Jag tyckte att det var äckligt i ca 8 år och bestämde mig idag för att testa igen!

Avskaffa monarkin

Publicerad 2011-09-29 20:37:13 i Diverse,

Varför skulle vi avskaffa monarkin? Underhållningsvärdet som Kungen sitter på är så stort så jag vet inte var jag ska ta vägen, hittade den här bilden på Aftonbladet.se, funderar på att skriva ut den och ha den på väggen!

Otrevlig överraskning

Publicerad 2011-09-29 14:43:20 i Diverse,

Har fyllenerver, stegar in i min lägenhet och hör ett klart och tydligt "Hiya!" och vänder mig mot köket med ett leende för att hälsa tillbaka, leendet stelnar, där sitter den kinesiska tjejen från förra året, hon som var så obehaglig och glodde så mycket på mig, ställde så många märkliga frågor och antagligen stötte på mig. Mina fyllenerver blir så svaga så att de hamnar inte bara utanpå kroppen utan bredvid kroppen! Jag låser snabbt dörren om mig och tänker enbart gå ut för att gå till skolan!

Idag har jag vaknat på fel sida

Publicerad 2011-09-28 12:15:41 i Diverse,

Jag vaknade på fel sida idag, jag försöker sova så länge som möjligt för att få utbildningen att gå så fort som möjligt men det kanske inte är bra att sova för länge? Sur som fan var jag när jag vaknade!
Angående igår och mitt dödande, jag blev så arg till slut så att jag helt enkelt klädde på mig och gick upp och knackade på, hårt knackade jag, flera gånger.. inget hände, knackade igen och till slut så kom en kinesisk tjej från lägenheten brevid den ovanför mig och gick in i den jag knackade på hos. Jag försökte få kontakt och hon förstod mig inte alls så när jag hade försökt beskriva problemet på ungefär tre olika sätt så sa hon "Yes, ok" och gick in, tyvärr inte i rummet som orsakade min sömnbrist.. jag gick ner och efter ungefär 10 minuter blev det tyst.. are. Och jag somnade och vaknade i ungefär samma tillstånd som jag vaknade. Jag vill ha ett nintendo 8bits! Det kanske är därför jag blir sur, jag blir kanske egentligen bara avundsjuk.

Han kommer dö

Publicerad 2011-09-27 23:13:26 i Diverse,

Han som bor ovanför mig kommer dö, jag hatade honom redan efter första natten, kanske det var andra.. jag trodde han lyssnade på musik och det måste man väl få göra högt innan klockan 22.. han lyssnar inte på musik, han spelar typ W.O.W eller liknande med så hög volym så att jag typ blir döv! TV-spel i all ära, LOVE IT! Men för fan, det är ju inte speciellt söta ljud det är ju bara OVÄSEN!!! HATA!
God natt mina söta bloggläsare, nu ska jag banka i taket/golvet (beroende på vems rum man ser det ifrån).

S.A.O.B - var är du min vän?

Publicerad 2011-09-27 22:34:01 i Diverse,

Svenska Akademiens Ordbok var är du, jag har ett ord-dilemma som google inte finner svar på åt mig! Jag har smsat den allvetande fadern och han har inte smsat tillbaka, jag hoppas verkligen att jag har rätt. Jag hatar att ha fel, jag kan inte stava fel, det går inte!

Fascinerande

Publicerad 2011-09-27 22:17:48 i Diverse,

Det är väldigt fascinerande hur mycket hud man egentligen kan ta bort från fötterna utan att det är skadligt, nej det är t.o.m bra för fötterna! För övrigt så känns det som att jag är på festival och sover i tält då grannen bestämt sig för att lyssna på någon form av konsertliknande ljud på absolut högsta volym! Funderade på att lägga mig men det känns ju tveksamt om han ska hålla på sådär!
Nu hörde jag precis en skateboard utanför också, vanligtvis hade jag kastat mig mot fönstret för att titta men jag är för trött för jag har syndat. Jag sov lite förut också, skulle titta på Kaos i Båstad men somnade och det var säkert lika bra!
Jag ska till Alicante på tisdag.. det ska bli trevligt, om det inte är för kallt. Jag undrar vad jag ska göra då, jag lär väl inte vilja hänga med pappa dygnet runt så jag ska försöka undersöka möjligheterna att gå ut ensam utan att bli våldtagen, styckmördad eller bara somna ensam i en gränd. Återkommer med info.

Det här med naveln igen

Publicerad 2011-09-27 17:33:59 i Diverse,

Det har ju helt klart sina fördelar att ha piercing i naveln.. eller ja, iallafall en fördel, man får väldigt lite navelludd, det har jag märkt nu att jag börjat få igen, snyggt och fräscht!

Jaaaaa!

Publicerad 2011-09-27 14:49:37 i Diverse,

Ingen idé att sluta tro på jultomten, idag har de hittat en Disneyfilms-stor skatt på ett fartyg på havets botten! 200 ton silver, det är ganska mycket silver det! Läste även på Aftonbladet.se att en 96årig tant vid namn Eva ska flytta till Thailand, hon tycker att det är ensamt i Sverige eftersom man och vänner dött bort.. hon sa tydligen att hon kanske dör på resan men i så fall får det bara vara så. Hihi, ja, det kanske inte är så noga när man är så gammal, men tänk att fortfarande ha lust att förverkliga sina drömmar så när man är så gammal. Hoppas att jag också blir så när jag blir 96! Fast å andra sidan så vet jag att jag är alldeles för bekväm för att orka tänka på att flytta efter 30 typ, ok då, 65..?

Klippklipp klipp

Publicerad 2011-09-27 11:15:29 i Diverse,

Jag har klippt fingernaglarna, det var spännande, det är inte ofta man får göra det när man biter på naglarna! Men det är fan så svårt, all cred till er som gör det flera gånger i veckan!

Update

Publicerad 2011-09-25 13:20:54 i Diverse,

Ja, det gick sådär med kontaktannons-tröjan, fick inga norska vänner men såg heller ingen som såg norsk ut på min promenad. Träffade en gammal engelsk man som verkade tycka att jag såg lustig ut men han sa inget om det, bara att jag inte fick gå igenom hans trädgård de andra britterna tyckte att jag såg trevlig och christmasy ut! Jahapp.

Dagens outfit

Publicerad 2011-09-24 17:32:54 i Diverse,

Jag tänkte gå ut på en promenad iförd den här outfiten, det finns ju nästan inget norskare så jag tänkte mig att den borde kunna fungera ungefär som en kontaktannons:
Hej, jag är norsk och vill ha norska kompisar, är du norsk, kommentera tröjan som en ice breaker så kan vi leka sen!

En partysvensk som varit i farten

Publicerad 2011-09-23 15:38:57 i Diverse,

Kan tänka mig att det varit en "partysvensk" i farten här, först stod det I love weed och så kanske en annan partysvensk kommit för nu står det något som ska föreställa I love Swedes, tror vi..

När jag fyller år

Publicerad 2011-09-23 15:14:37 i Diverse,

När jag fyller år så önskar jag mig en sån här tårta, tyvärr hade någon varit där och smakat före jag kom så jag fick inte se hela men jag hoppas att jag får en sån här när jag fyller 25! Förslagsvis kan det ju stå Cecilia istället för Lotus på den då!

Vestkanttorvet-bil på St Hanshaugen

Publicerad 2011-09-23 14:58:24 i Diverse,

Eller ska vi säga Ila, för det är ju ganska tydligt att jag ljuger om jag säger att det inte är Ila skola i bakgrunden. Trevligt med sådana där små fina bilar, vill ha!
Ja alltså, det är ju inget Vestkant över bilen alls, det står det på motorhuven!

Naken

Publicerad 2011-09-23 12:11:35 i Diverse,

Jag har tagit ur min piercing i naveln, det känns konstigt, ser konstigt ut.. kan ha att göra med att jag faktiskt mer eller mindre inte sett min navel de senaste tio åren.. känner mig väldigt naken, på ett helt nytt sätt.

Nåt nytt varje dag

Publicerad 2011-09-22 23:38:53 i Diverse,

Gaúdi blev tydligen ihjälkörd av en trikk står det på norska VG, det har jag aldrig hört förut men jag tycker såhär: Det var väl jävligt onödigt?

Å andra sidan

Publicerad 2011-09-22 23:35:13 i Diverse,

Å andra sidan så är mina sängkläder inte speciellt fräscha de heller så jag skulle kunna va så risig så att jag skiter i att duscha och går å lägger mig och sedan tvättar både mig själv och sängkläderna imorgon förmiddag.. men ja, det har ju aldrig riktigt varit min stil att vara så äcklig (bara när jag är sjuk), så jag får nog tyvärr både duscha nu och imorgon förmiddag och tvätta sängkläderna.

Oops

Publicerad 2011-09-22 23:33:08 i Diverse,

Något annat jag glömt är att duscha efter träningen.. det är också ganska äckligt så det borde jag kanske göra något!

Har jag hört fel?

Publicerad 2011-09-22 23:32:10 i Diverse,

Har jag hört fel eller är det så att man kan bli täppt i näsan av att ha tända stearinljus, jag är så täppt så att jag vill att någon suger ut snoret ur näsan på mig. Ja jag vet, det där var riktigt äckligt sagt men att vara täppt i näsan är bland det värsta jag vet och jag har glömt att köpa ny nässpray, FAIL!

Fresherrrrrrrrs

Publicerad 2011-09-22 01:30:28 i Diverse,

Ja, då har jag varit ute på en onsdag i Huddan under freshers week, det har jag inte varit tidigare så det får jag väl säga var spännande! Det var tro det eller ej, en hel del snygga killar ute, det var ganska oväntat eftersom vi är i England och killar helt enkelt inte är snygga, en av mina kompisar hann nu innan jag gick.. gick alltså strax efter 12slaget, hångla med hela tre killar, ganska bra jobbat får jag säga! Jag hånglade inte med någon men två försökte ta mig på brösten och en försökte hångla med mig men jag avböjde vänligt men bestämt.. jag vill helt enkelt inte. Kanske låter konstigt.. ännu konstigare är det kanske att jag redan är hemma, jag är ju ledig imorgon, men ja, jag är inte psykiskt förberedd på en bakfylla till så jag ber till GUD att jag inte blir bakfull imorgon och att biljetterna till London är billiga och att Åsa vill ha besök! Som sagt: Gud, giv mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden! AMEN (med amerikansk svart fet kärrings uttal!)

Bakfull

Publicerad 2011-09-21 17:27:08 i Diverse,

Jag är bakfull och har alltså i vanlig ordning bakfylleångest! Jag hatar att vara ensam på bakfyllan, jag vill ligga i sängen tillsammans med någon som klappar mig på huvudet och berättar att det kommer gå över, den här gången också. Åhh, jag saknar mamma.

24h 10min

Publicerad 2011-09-19 10:23:40 i Diverse,

Då är det 24h 10min tills jag är i England igen. Det kanske är därför jag har ont i huvudet. Känns som att jag har feber. Axlarna är uppe vid öronen.

Ett stabilt gammalt ragg

Publicerad 2011-09-18 10:44:00 i Diverse,

Grattis kära bloggläsare, nu har jag blivit så känslomässigt förstörd så nu kan det hända att jag kommer att gå tillbaka till mitt rent bloggmässigt gamla roliga jag, där ni kan få läsa om mina fylleligg och dylikt. Det är ju mycket roligare att läsa om än allt trams jag skriver om när jag fokuserar på en person. Det är lättare att hantera ett stabilt gammalt raggs nycker så jag borde kanske ta en favorit i repris och ligga med.. ja ni som läst ett tag förstår ju direkt vem jag menar, jag har fått höra att jag så sett är ganska förutsägbar.. Hoho, vi får se! Blev ju inget ledsen sist, blev faktiskt mest glad! God works in mysterious ways, å det är jag faktiskt skittrött på!

Det som är ganska tråkigt med det här är ju att jag är väldigt dålig på att "dagragga", så det kanske inte blir något kul bloggmaterial alls ju! Eftersom jag tänkt mig att vara nykter framöver, det enda jag ska ägna mig åt är att:

  • Gå till skolan (ska väl ha valuta för pengarna)
  • Göra mina skoluppgifter (så att jag får betyg.. kan va bra, annars är det ju ganska onödigt att gå i skola)
  • Förbereda mig för utställning på Rackstad Museet (har gått med på ett samarbete med Solberga)
  • Se på SVTplay (skjut mig, det är fantastiskt hur många bra program de har!)
  • Lyssna på Sommar i P1 (ja, folk är mer intressanta än vad man kan tänka sig)
  • Träna, träna, träna, träna (jag tänkte mig ungefär 4 dagar i veckan)
  • Dricka smoothies
  • Och om jag ska gå ut så ska jag göra det på fredagar och lördagar och då ska det vara ALL IN, riktiga Oslofyllor till ÅTMINSTONE 7 på morgonen, antagligen på Circus.

Mjao

Publicerad 2011-09-18 00:15:50 i Diverse,

Jag har verkligen gjort mitt yttersta, nu ska jag lyssna på Sommar i P1 igen, kanske möjligtvis Carl Bildt, hade kunnat svaret på en av frågorna i Geni ikväll om jag lyssnat på hans program en gång istället för att lyssna på Cecilia Forss program inte en utan hela TRE gånger igår och idag. Men hennes var bra, kan hända att det blir det igen, vi får se! Eller nej, JAG får se, ni får faktiskt inte se. Hej på (Årjängs)Mârten!

Det är väl lika bra

Publicerad 2011-09-15 18:22:52 i Diverse,

Det är väl lika bra att börja jobba på att skaffa en KK, eller möjligtvis tänka på det där celibatet.. har inte helt bestämt mig angående celibatet än, det kanske är en bättre idé? Eller skita i både och och boka en resa någonstans! Om inte det hade varit så förbannat dyrt hos tandläkaren hade jag ju haft en halv biljett till Australien fixad, bara sådär! Jag får nog börja borsta tänderna mindre (ja, mindre, jag borstar för hårt..) och använda mer tandtråd!

Gymnasiet

Publicerad 2011-09-13 13:39:04 i Diverse,

Ha! Nu står jag på min gamla gymnasieskola och bloggar!

Jag ska berätta för barnen här om vad jag studerar, spännande!

Om jag ska vara helt ärlig

Publicerad 2011-09-11 23:34:30 i Diverse,

Så är jag faktiskt seriöst rädd för att bli mördad, jag är inte rädd för överlagt mord men ett slumpmässigt, fel plats vid fel tidpunkt. Jag vill så gärna flytta till ett stort hus eller en schysst lägenhet, men hur ska jag kunna bo själv egentligen, enda anledningen att jag klarade mig i Stockholm var väl att det var så trångt så att man med full säkerhet kunde säga, nope, det är ingen annan här, ingen annan får plats! Oslo gick bra för där fick jag aldrig va ensam hemma, en viss person vägrade sova borta. Hmm.. ännu ett bevis på mitt till synes märkliga tillstånd och förmåga att skriva en hel del om något totalt irrelevant!

Ingen

Publicerad 2011-09-11 19:28:05 i Diverse,

Varken Gud CSN eller någon annan har satt in pengar på mitt konto, ska det betyda att man ska få betala vinterjackan helt själv, med sina surt förvärvade sommarjobbspengar (som dessutom är slut, kommer lite mer den 25e, men då är det ju för sent) så då är frågan om man inte ska se om killen kan vara prostituerad istället och kanske lägga in ett litet bud, allt kan ju köpas för pengar sägs det!

Fashion is a girls best friend

Publicerad 2011-09-09 18:17:51 i Diverse,

Om inte man kan köpa killen man vill ha (tyvärr är det allt för sällan de man är sugen på är prostituerade) kan man ju i allafall se till att köpa kläderna man vill ha - och där tog jag beslut om att köpa en ny blå vinterjacka från Benetton, kun tvåochetthalvt. Då är det bara att hoppas på att CSN, Gud eller någon annan som förstår värdet av att ha en ny vinterjacka sätter in pengar på mitt konto snart!

Ont i halsen

Publicerad 2011-09-08 14:48:16 i Diverse,

Idag ska jag göra följande:
  • Få sugmärken av en rysk doktor, ont ska det tydligen göra
  • Fortsätta vara bakfull
  • Tränga mig in på en middag hos en kompis kompis
  • Eller eventuellt göra nåt annat
  • Fortsätta ha ont i halsen och näsan
  • Kanske göra nåt annat

All right!

Publicerad 2011-09-07 20:53:35 i Diverse,

Fick ingen öl på indiern nere på hörnet däremot blev jag jävligt mätt! Fick heller ingen öl vid tvådraget då jag noterade att klockan var långt efter kl 12 så nu äntligen har hon släppt på ölen, hon följde dock med mig till kylskåpet så att jag inte skulle ta hennes flatmates öl (det skulle säkert inte göra något men ändå) och som jag fyllde i: Ja, det spelar ingen roll hur snäll man är, det är ingen som gillar att bli av med ölen!

Ut på äventyr!

Publicerad 2011-09-07 16:49:04 i Diverse,

Är hos Vinter och supernördar mig med både dator och telefon! Känns hur bra som helst att sitta och fundera och kommunicera med henne (nördigt nog mesta dels via facebook). Har ju som bekant bara två grejer jag tycker är kul, att flirta och att ha trevlig middag/fylleslag med vänner! Så nu får vi se var livet tar oss, det brukar ju kunna bli ganska vilt i vårt sällskap..! Så har vi riktig tur/otur så kommer vi inte hem förrän vid 9-11 snåret, men jag vet inte, tror kanske inte min hals klarar det, känns som att jag fått en fasan i halsen!

Mitt livs kanske andra eller tredje bajsblöja..

Publicerad 2011-09-06 09:13:51 i Diverse,

Jag vaknade strax före 07.30 av att Gs bebis gråter lite, jag hoppades att hon skulle somna igen.. hon började sjunga så tänkte att YES, hon kommer somna igen.. Fail.
Jag bytte blöja och tänkte YES, hon har inte bajsat.. Fail, super fail! Efter två vällingflaskor luktade det inte direkt bebis längre och jag klarade av blöjbytet utan att spy en enda gång och med bara en kväljning!

Om det någonsin

Publicerad 2011-09-06 08:22:22 i Diverse,

Om det här någonsin går över så ska jag aldrig mer släppa in någon i mitt liv, jag ska aldrig mer tillåta mig själv att tycka om någon. Aldrig.

Håret igen

Publicerad 2011-09-05 23:32:53 i Diverse,

Nu är det T-minus 11,44h tills jag ska klippa mig.. jag har i vanlig ordning inte klarat av att bestämma mig än.. Om jag har löss så slipper jag bestämma mig, för då vill hon nog inte klippa mig.. samtidigt tänker jag att det kan vara så att lusjävlar dör av blekmedel.. eller? Jag tror dock tyvärr inte att jag har några löss så jag måste väl helt enkelt bestämma mig.. damn it!

Det kan va dags för Ålrenslistan igen

Publicerad 2011-09-05 11:47:04 i Diverse,

Jag och min kära vän G hade en gång en ålrenslista, där hade vi regler för killar och alkoholintag och smsande och dylikt. Det var en bra lista, stort sett det enda jag minns var att det skulle gå minst 48h efter senaste alkoholintag innan man fick höra av sig till diverse ragg, då slapp man dra förhastade slutsatser och fylleringa och sånt tjafs som är vanligt när man lever singelliv. Jag tror att det kan vara dags för en vit månad, eller två. Rent sexuellt och känslomässigt alltså. ..jag ska tänka på saken! Återkommer (kanske) om beslut i frågan.

Svårt att bestämma

Publicerad 2011-09-05 10:36:28 i Diverse,

Imorgon är det dagen som jag väntat på lääänge, jag ska äntligen till frisören men jag klarar inte att bestämma mig, vad ska jag göra med håret!? Det är ju schysst att ha långt hår men det är ju ännu schysstare att ha en snygg riktig frisyr.. hmm

Bildjäveln vägrar lägga sig rätt

Publicerad 2011-09-05 09:22:43 i Diverse,

Hursomhelst så tycker jag att vi är oförskämt fräscha, klockan är minst 5.
Riktigt lika fräsch var jag inte natt till igår då jag försökte ta mig uppför backen hem till pappa men ramlade, skrapade upp knä och armbåge och ramlade igen och snurrade ett varv! Härligt!

Oj!

Publicerad 2011-09-05 09:08:29 i Diverse,

Förra tätta inlägget var mitt 700ade, det var ju kanske lite trist att det blev just ett sånt! Men all right, Grattis till mig som nu har 701 inlägg här på bloggen och Grattis till mamma och Victoria som fyller år idag!

Alicante here I (might) come

Publicerad 2011-09-02 22:20:11 i Diverse,

Det vankas resa till Alicante för fadern och co, jag tänker som Socialdemokraterna: "Alla ska med!" Så jag följer nog med! ..hoppas att de är sugna på att betala också, så blir det ännu bättre!

Konsum-tanten

Publicerad 2011-09-02 20:15:49 i Diverse,

Jag såg den sura Konsum-tanten förut och tänkte, ta mig fan så ser hon lika sur ut privat, sen tänkte jag, det kanske är när man är som mig som man blir så bitter

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela