SkatanOchHolken

Hur tänkte de där?

Publicerad 2013-02-12 19:51:22 i Diverse,

Här undrar jag.. jaha.. vad ska man göra med den om den inte är för "Human consumption" men det ändå är 20årsgräns.. det känns lite märkligt.. och vad är det överhuvudtaget egentligen, det framgår ju inte heller.. och varför kommer den reklamen upp när jag är inne på tyda.se.. är det bara brassrökare som använder tyda.se, eller mestadels, eller hur tänkte de där?
 
 
 

Desperat - det verkar så

Publicerad 2013-02-12 19:47:47 i Diverse,

Varenda gång jag går in på facebook, nästan varenda gång och även när jag går in på andra sidor.. så kommer sån här reklam upp.. man undrar hur fan det står till, hur det kommer sig att jag framstår som SÅ desperat, jag googlar inte ens män, dejting, sex eller något annat relaterat.. hmm..
 
 
Den allra härligaste är en som jag tyvärr bommat att ta screen shot av som heter nåt i stil med tattdating.com, det är en riktigt risig bild på någon som är tatuerad. Kom igen liksom, neeeej, jag vill inte vill inte vill inte!
 
Den första undrar man ju också om det är en bögdejtingsida.. är reklamen missriktad eller hur fungerar det där egentligen?
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela