SkatanOchHolken

Jag ägnar kvällen åt Björn Skifs

Publicerad 2011-03-31 21:00:23 i Diverse,

Kan ni tänka er att det är hela 35 år sedan den här var med i melodifestivalen? Det kändes ju som att jag levde när den var med, men nooo. Ja, hur som helst så ägnar jag kvällen åt att lyssna på Björn Skifs och photoshop som vägrar samarbeta!

Äntligen #2

Publicerad 2011-03-31 02:07:16 i Diverse,

För första gången av mina kanske 15 besök i London fick jag nu ÄNTLIGEN sitta längst upp i bussen (att jag inte gjort det tidigare kan ha berott på att jag nästan aldrig åkt buss i London tidigare eftersom det är lättare kartor för tuben och dessutom ännu lättare att trycka £15 i handen på en cab driver vilket ni som följer bloggen vid det här laget vet att jag har en viss förkärlek till.. hycklare tänker ni, japp säger jag, jag är en dålig miljöpartist! Men jag åker mycket tåg.. puh, där lättades samvetet lite..)


Notera gärna att kartan vill lura in mig på Zoo också, jag undrar om det är för att jag ska se på de stackars liven eller om det är för att de ska låsa in mig..?

Fågel, fisk eller mitt emellan?

Publicerad 2011-03-31 01:59:56 i Diverse,

För en gångs skull så är det helt utan tvekan mitt emellan! Äntligen liksom! Tänk alla gånger man gissat fel, man skriker upphetsat MittemellanmittemellanMITTEMELLAAAAN! Men nej då, det är fisk!

Backstreet med boysen

Publicerad 2011-03-30 12:12:48 i Diverse,

När jag var runt 10 år så härjade Backstreet Boys som värst, det gjorde även Spice Girls och jag älskade ju Spice Girls, hade inget alls till övers för Backstreet Boys.. men för kanske fyra eller fem år sen så började jag så smått lyssna på dem... Och inatt så hände något riktigt märkligt, jag drömde att jag var på någon bakgata/bakgård och hade dans-battle med Backstreet boys, ni vet break dance, stå på armbågar och grejer. Jag har tydligen blivit ett fan.

Inomhus i London

Publicerad 2011-03-29 17:10:54 i Diverse,

Inomhus i London kan man:

  1. Ligga
  2. Äta Marabouchoklad
  3. Frysa
  4. Sminka sig
  5. Söka jobb på camping
  6. vara rädd för att ha mal i resväskan
  7. Frukta att vara tvungen att åka hem imorgon
  8. dricka proteinpulver
  9. städa toaletten
Jag har gjort 2, 3, 4, 5 och 7.

Okeida, jag har varit liiite rädd för mal i resväskan.

Det ska läras tidigt:

Publicerad 2011-03-29 00:25:35 i Diverse,

Som britt så ska man veta redan i unga år att krig, det är grejen det! -Vi lär dem historia och slänger på ett "Det var en gång" så får de en romantiserad bild och tycker att det är ok att döda afghaner när de blir större.

Min vän dvärgen

Publicerad 2011-03-28 02:31:34 i Diverse,

Jag blev uppmött vid Kings cross 17.17 sharp i fredags eftermiddag av min vän dvärgen. Jag visste inte att jag hade en dvärgvän tidigare, detta informerades jag dock glatt om vid mötet 17.17. Hon, min dvärgvän, hade varit ute och spatserat och stött på två olika alkoholister vid två olika tillfällen i sökande av kontakt, båda två hade meddelat henne att hon nog var dvärg. Otippat att bli påhoppad sådär med mindre än två timmars mellanrum. Message from God?

Fredagens citat:

Publicerad 2011-03-28 02:27:07 i Dagens,

Åsa: Jag känner mig alltid så snorig dagen efter jag har druckit!
Jag: Jag med, jag känner mig alltid snorig fan! ...Det kanske beror på att det nästan alltid är dagen efter..?

Strippklubb

Publicerad 2011-03-23 18:01:29 i Diverse,

Idag har jag tagit en ovanligt lång joggintur, det tog en timme och omfattade både ett nytt spår och min vanliga tur, nu vet jag både var Casinot OCH strippklubben ligger, kan vara bra att veta om jag får besök. Om jag blir pank också för den delen.. de söker personal på klubben...

Dagens bedrift

Publicerad 2011-03-23 15:10:04 i Dagens,

Jag har dammtorkat! Jag är väl för duktig! Något annat som jag sysselsatt mig själv med idag är det här:
Tycker att det är schysst hur jag missade stor bokstav i efternamnet..

Brev skare va!

Publicerad 2011-03-22 18:56:42 i Diverse,

Jag har fått brev! Från mamma, det innehöll två tuggummipaket (tyvärr fel smak, mint/melon istället för melon..), tre pigall, mitt sj prio-kort och mitt csn-kort. Ett litet brev fick jag med också, jag älskar att få brev, e-mail är så jävla tråkigt i jämförelse! Skicka gärna brev ni också, då blir jag glad förstår ni!

Revben/Ribbein - favorit i repris

Publicerad 2011-03-21 19:00:20 i Diverse,

Jag har ont nu igen, i det jävla revbenet, det är väl ca två år sedan, vad det nu var som hände, hände och fortfarande kommer den och går, den satans värken!
Jag har gjort mögelostpasta idag, jag har lånat en gryta av grannarna för när jag gjort det i mina grytor s har det luktat så jävla äckligt, den här gången var det gott, men inget smakar ju lika gott här som i skandinavien, varför är det så? Märkligt! Är det vattnets fel kanske. Jag blir inte grön i håret iaf, ska man inte bli det när det är så mycket klor?

Dagens fy fan:

Publicerad 2011-03-21 00:05:01 i Dagens,

Jag har öppnat plasten runt mitt nya toapapper uppochner, jag HATAR förpackningar som är öppnade från fel håll! FAN! FY FAN!

Oslo Oslo Oslo

Publicerad 2011-03-20 22:11:56 i Diverse,

Jag saknar dig, om man ändå visste hur bra man hade det när man hade det. Fast när jag tänker efter så visste jag det då med. Jag var bara tvungen att göra det här, men nu har jag två uppsatser och två projekt och det känns ganska tungt. Men det är åtminstone inga säljtal att uppnå. Inga kunder att bli utskälld av för att de inte får lämna tillbaka klänningen de själva spytt på och rivit sönder med armbandet som fastnat för att de varit för fulla.
Det finns så många ställen att hinna bo på! Jag vill flytta till New york också, jag kommer nog alltid vilja gå den där journalist-utbildningen där. Dagens sura nyhet är att Spotify tagit bort "ADHD love me not" -Samsaya. Så kakene har ikke kommet (som ni vet att hon säger i videon om ni läst bloggen ett tag och sett videon i mitt inlägg), de har gått!

ett försök till:

Publicerad 2011-03-20 17:48:00 i Diverse,

Brorsan, som du vet sedan snrt 24 år tillbaka i tiden så fyller jag år den 24e april. Jag har i några år nu blivit lovad en ny cykel men diverse flickvänner med dyra vanor har tyvärr kommit ivägen. Så jag har inte fått någon cykel, när jag för kanske 5 år sedan insåg att: "-Nej, Cecilia, du får ingen cykel!" så började jag önska mig ett Nintendo 8 bits, eftersom jag en gång i tiden hade ett tillsammans med dig min kära bror.. som mystiskt försvann och det var inte jag som hade bort det så tänker jag att i år Kanske det kan vara året som min önskan slår in.

I år är det ju även såhär att jag fyller år på påskdagen och därför tänker jag att det kan vara det bästa tillfället någonsin att önska sig ett nintendo för då kanske påskharen hjälper mig..

-Kära påskharen, om inte Andreas hör min bön så kanske du hör mig, du är jättefin och jag kan klia dig bakom öronen och till och med skala morötter till dig om du hjälper mig med min önskan. Amen.

Lukt-tv

Publicerad 2011-03-19 12:14:51 i Diverse,

I söndags pratade jag med några kompisar om att det hade varit coolt om det fanns lukt-tv, otroligt nog pratade de om det på radion bara någon dag senare och nu är det tydligen på gång, coolt! Men jävligt äckligt! Det ska tydligen komma till spel och sånt först, jag hoppas verkligen att supermario luktar lite som suddigum med lukt! Det hade varit optimalt! Men tydligen så kommer de med standarddofter som bacon och sånt, jag kanske inte ska se fram emot det så mycket ändå, det verkar ju inte speciellt vegetarianvänligt..

Dregel

Publicerad 2011-03-18 22:17:43 i Diverse,

Jag förstår inte varför, men jag dreglar ALLTID när jag somnar när jag inte har tänkt sova, har precis sett på Amelie från Montmartre, vad hände? Jo, jag somnade. Vad hände sen? Jo, jag vaknade. Vad upptäckte jag då? Jo, att jag dreglat på överkastet. Det gör jag aldrig när jag har lagt mig för att sova. Jag vågar ju inte sova på tåget eftersom risken är överhängande att jag dreglar på den som sitter brevid.
Jag kommer ihåg en gång på spanskan på högstadiet, vi tittade på film och jag somnade i vanlig ordning, vaknade av att jag själv skrek, hade antagligen drömt något. När jag tittar upp, alla andra också för den delen, så har jag en stor mörkröd fläck på min vanigtvis klarröda spanskpärm. Nice!

Konstig ny grej

Publicerad 2011-03-16 19:52:21 i Diverse,

Facebook verkar ha lanserat en konstig ny grej vid namn "Memorable Status Updates", släkten har tydligen haft mycket trevligt, ska vi leka en lek? Ja det ska vi! Vad har alla de här statusuppdateringarna gemensamt (Ja förståss förutom att det inte är ett uns av bitterhet i någon av dem, något jag saknar)?



Jo här kommer det, det finns vatten runt operan, på stranden och i Frankrike, logiskt va?

Ohohoh LO(H)ndon!

Publicerad 2011-03-16 19:33:07 i Diverse,

Yaaaay! Jag ska till London nästa vecka, det blir nog fett, den här gången ska jag försöka mig på att:

  1. Äta ordentligt så att jag inte behöver bli irriterad på alla idioter
  2. Kolla en massa marknader och loppisar och sånt
  3. Äta ännu mer god mat!
  4. Rita rita rita och rita ännu mer
  5. Ta en massa bilder till mitt kakelprojekt
  6. Bli full iaf en dag
  7. Leta upp Lucy in Disguise, Lily Allens butik!
  8. Jogga.. eller nej, jag skyller på att resväskan är för liten för att ta med skorna. Det är sant!

Ohohoh LO(H)ndon!

Publicerad 2011-03-16 19:33:07 i Diverse,

Yaaaay! Jag ska till London nästa vecka, det blir nog fett, den här gången ska jag försöka mig på att:

  1. Äta ordentligt så att jag inte behöver bli irriterad på alla idioter
  2. Kolla en massa marknader och loppisar och sånt
  3. Äta ännu mer god mat!
  4. Rita rita rita och rita ännu mer
  5. Ta en massa bilder till mitt kakelprojekt
  6. Bli full iaf en dag
  7. Leta upp Lucy in Disguise, Lily Allens butik!
  8. Jogga.. eller nej, jag skyller på att resväskan är för liten för att ta med skorna. Det är sant!

Dagens nya favoritlåt:

Publicerad 2011-03-16 18:53:16 i Diverse,



Du ser hur jag ser ut men du ser också någonting mer
Du är den enda som verkligen förstår mig
Den enda som ser vem jag är innerst inne...
Och du gillar det INTE!

Ahhhh! Den här ska jag lyssna så jävla mycket på närmsta dagarna!

För er som inte känner igen rösten, eller kanske känner igen men inte kan placera.. JA! Det är han i Las Palmas! Lyssna på hans album "Att leva med skammen"!

Det här kan ni tänka över:

Publicerad 2011-03-12 23:12:00 i Diverse,

Ni som sitter i ett olyckligt förhållande, tänk på den här låten och fundera, håller du din partner ifrån att bli lycklig med någon annan eller tvärsom, bara för att det är bekvämt eller för att ni är rädda för att vara ensamma, det är hemskt! HEMSKT!



Och ni som inte sett Dream girls med Jennifer Hudson.. se den!!! Var nära att jag skrev Show girls där, hehe, det är ju en helt annan typ av film kan man ju lugnt säga, men den är också riktigt bra! Nästa inlägg blir dedikerat till Show girls om dte finns något kul från den på Youtube!

Sköldpaddor

Publicerad 2011-03-11 22:43:13 i Diverse,

När jag var sex år hade jag en sköldpadda, Love hette han, på svenska, syrran hade nämligen en som hette Ove och det ville jag att min med skulle heta men då fick det bli Love för brorsans hette Link. När man inte har bytt vatten på de stackars sköldpaddorna på en stund så luktar det inte så gott..

Jag hade något mellan framtänderna alldeles nyss som jag inte fick bort med nageln.. jag tog då min (torra) tandborste och kände en välbekant doft/odör.. det luktade sköldpadda.. jag tycker inte att det var så länge sen jag bytte den men jag undrar ändå.. är det dags att byta tandborsten när den luktar sköldpadda?

Jag har fått en fin kommentar här på bloggen

Publicerad 2011-03-10 17:05:49 i Diverse,

Den börjar med den trevliga inledningen: Raggarsvin. Och sen är det något om någon låt som tydligen önskats och något om att vi ska skypa..
-Ja det hade vi kanske kunnat göra.. om du inte hade skrivit kommentaren som ANONYM smart ass!

Dagens insikt!

Publicerad 2011-03-10 17:03:16 i Diverse,

Jag har liksom alltid tyckt att det varit något som inte stämt med Carola, att hennes frikyrklighet liksom inte har passat in helt, det har känts fel bara.. Idag har jag insett varför!


Det är ju för att hon är utvikningsbrud i USA egentligen!


(Och ja, jag vet, Carmen Electra är en miljard gånger snyggare men de ser ju typ likadana ut ändå och båda är lite sådär "FHM-tjocka")

Pagrotsky in my heart!

Publicerad 2011-03-09 12:27:37 i Diverse,



Det hade ju varit helt fantastisk, då hade vi ju haft världens kanske, kortaste statsminister om något år! Åhh han är så söööt! =)

Nästan borta

Publicerad 2011-03-08 22:11:35 i Diverse,

Nu har bakfyllan nästan gått över.. jag har nog aldrig druckit såhär mycket vatten i hela mitt liv. Imorse spydde jag galla och det var i vanlig ordning inte speciellt trevligt. Du tittar ner i toaletten och tänker, jävlar, jag skulle nog ha ätit mer igår.. men då hade det kanske blivit mer att spy upp.. vem vet. Och där började jag sjunga på "inte du, vem vet inte jag", man kan inte säga "vem vet" en enda gång utan att tänka på den låten.. och ska jag vara ärlig så tycker jag inte att den är speciellt bra..
Jag ska snart sova så att den här skitdagen är ett minne blott. Sen ska jag bäva inför morgondagen som också är en jävla skitdag. Och sen ska jag (kanske) bli full igen (funderar på att vara mogen och inte dricka) och få en annan jävla skitdag. Halleluja det är fint att vara student och kunna skita i att gå till skolan med den enkla ursäkten - jag blev full igår. Det fick man inte på jobbet.

Min älskade:

Publicerad 2011-03-08 14:33:33 i Diverse,

Min älskade Victoria sa idag: Åhh jeg skulle ha vært der så kunne jeg ha klemt deg litt på hånden!

Det är en riktig kompis det, vet vad jag behöver.

Internationella kvinnodagen

Publicerad 2011-03-08 08:47:31 i Diverse,

Idag är det både internationella kvinnodagen och semeldagen, jag ska dock varken fira att jag är kvinna, då jag hellre hade varit man, eller äta några semlor, då jag hellre vill spy. En och en halv flaska vin på kvällskvisten igår satte sina spår. Tack Gud för att du är så jävla supportive all the time. Nu är jag tillbaka till mitt gamla, sura, bakfulla jag, så: Let me entertain you. Jag hatar er. Promise!

Du är så jävla tråkig

Publicerad 2011-03-06 21:51:56 i Diverse,

Jag, som inte har tid att blogga för att jag är ute och super skalllen av mig hela veckorna har idag blivit anklagad för att blogga tråkigt när jag väl gör det. Av någon som ägnar lördagkvällarna åt att dricka för mycket kaffe och därför sitta vaken och kolla på pensionärstv.. (hade jag bara druckit kaffe!!)

Idag har jag joggat i verkligheten, med verkligheten så menar jag utomhus istället för på löpbandet. Jag tyckte mig vara i ganska god form då jag senaste 7 veckorna (okej då inte den här veckan) spenderat 4-5 dagar i veckan på gymmet på löpbandet. Jag hade missbedömt läget totalt - TOTALT - T O T A L T! Jag körde all in och sprang fort som fan upp för en lodrät backe och efter ungefär 500 meter så dog jag. Ja, åtminstone så fick jag en nära-döden-upplevelse, det fräste slem ur mig och hade någon petat på mig så hade jag antagligen exploderat och fräst slem över dem också. Det kom en polisbil förbi.. jag funderade en sekund på om detta kanske kunde vara tillfället då jag skulle ta lite närmare kontakt med polisen och be dem köra mig till närmsta sjukhus. Jag hann trots mitt kritiska tillstånd både tänka "Fan de där tioåringarna kommer ju snart ikapp mig, skit, de kommer tycka att jag är en jävla loser" och "Helvete, det är såhär det måste kännas att få en hjärtinfarkt!"

Men Malin..

Publicerad 2011-03-05 15:44:52 i Diverse,



Hur ser jag ut egentligen..? Ok jag erkänner att jag tycker att det är mysigt att se ut som en isbjörn men ändå! Och strumporna känns väldigt lämpliga till skorna!

Dagens musikvideo:

Publicerad 2011-03-01 19:58:30 i Diverse,

Idag har jag varit i en kakelfabrik och sen har jag bakat små supersöta pajer och nu ska jag på födelsedagsfest så jag har tyvärr inte tid att vara kul idag.. därför blir det bara en liten dagens.. dagens musikvideo blir det, hörde den precis på radion och den är lika bra nu som när jag hörde den första gången:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela