SkatanOchHolken

Vilken besvikelse!

Publicerad 2012-12-26 02:14:00 i Diverse,

Huhjah! Jag har varit ute idag.. jora. Det var fullt överallt och luktade äckligt och var allmänt kasst. Det var trist för jag trodde liksom att man skulle springa på en massa roliga folk och ja.. inte vet jag, så speciellt spännande är det väl ändå aldrig att gå ut. Men lite trevligare iaf. Men de jag nu väl träffade var iaf trevliga så det var ju ett poäng till Arvikas uteliv. God natt. P.S burgaren var god. D.S. P.S.2 Maria fick ingen ost på sin. Nu VET jag att det jag sa förra året, som jag tyvärr glömde ikväll, stämmer. Jag ska aldrig mer gå ut på juldagen. D.S.2

Jorå

Publicerad 2012-12-15 23:41:15 i Diverse,

I guess I jinxed it, again. Men skit samma. Imorgon ska jag på pepparkakshusutställning och baka lussekatter ska jag också.

Jag vill ha ett heeeeem

Publicerad 2012-12-15 23:39:45 i Diverse,

Jag vill ha ett hem, ett ställe där jag ska bo länge. Där jag kan inreda och göra i ordning, ha djur och blommor och bygga, pyssla och baka. Gud vad jag längtar efter ett hem.

Ooooj vad länge sen!

Publicerad 2012-12-14 00:28:40 i Diverse,

Jag har inte bloggat på jättelänge ju! Av två anledningar, jag har inte haft någon grund att behöva skriva av mig.. inte varit svinfull eller ledsen. Jag har även varit svårt upptagen! Idag har jag lämnat in min slutuppsats och det känns bra! Hoppas lärarna också tycker det :) Jag har tyvärr inte hunnit baka lussekatter, det är jag jättebesviken över men kanske jag får tid nu före jul, jag hoppas det! Jag har packat idag för imorgon åker jag hem, då ska jag träffa turken! ..ja brorsan alltså! Sen ska jag till Maria och katterna och umgås med dem i pyjamas, kanske t.o.m får en massage? :D

På lördag, dagtid, tänkte jag hälsa på min kusin och leverera en jacka som jag fraktar åt hennes man. Sen på eftermiddagen eller kvällen, ska jag träffa Dennis, a.k.a Henke Larsson. Han hälsar alltid på mig jag hälsar aldrig på honom. Det är dåligt av mig, han bor ju i Göteborg. Det är ju så trevligt där, men det hjälper inte för jag tar mig aldrig dit ändå!

Och om jobbet kunde vara lite snabbare kanske jag även hade vetat om jag ska jobba på söndag eller ej, men närra, det vet jag inte!

Jag ska uppdatera med lite julbilder då framöver!

Sov gott!

Ska det va så jävla svårt?

Publicerad 2012-12-01 14:51:37 i Diverse,

Ska det vara så jävla svårt att få ur sig några få ord?? Ja, tydligen! Jag ska ha 4000 ord till klara tills den 14:e eller den 13:e eftersom jag ska åka den 14:e. Faaaaaan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela