SkatanOchHolken

Dagens låt: Om och om igen

Publicerad 2013-05-27 23:25:49 i Dagens,

Jag har ju fått för ovana att bara hänga hemma hela tiden (tur är väl det eftersom det går sjukt mycket pengar varenda gång jag går utanför dörren..) så idag hängde jag hemma tills klockan 19 då jag gick och kollade busstiderna och insåg att det var alldeles för länge att vänta på bussen i 42 minuter, speciellt eftersom de är sjukt opålitliga de där busstiderna! Så jag beställde helt enkelt en taxi och träffade min nya favoritdansk Maria, typiskt att vi kom på att vi gillade varandra så mycket så sent, hon drar på onsdag :( Vi åt en trerätters på en av mina favoritrestauranger, eller rättare sagt, JAG åt trerätters.. hon är lite sportigare och åt bara två..
 
Sen när jag kom hem så skrev Gabby och undrade vad "Den där låten som vi alltid lyssnade på som handlade om nån rullgardin och någon skog" hette. Självfallet visste jag vad den hette! Hon brukade säga att hon tänkte på mig och en kille jag brukade hänga med förr när hon hörde den, ganska tragiskt, den går ungefär såhär "Men så en dag när som vanligt jag gick och talade med träden, tog du tag i mig och drog hem till dig och så låg jag utan kläder" och sen blev allt skit i låten och han hamnade på krogen, ja, Cecilia i ett nötskal. Men jag har inte gjort så på länge, har skärpt till mig, nu är jag bara på krogen för att jag vill gå på krogen, inte för att jag är ledsen, då stannar jag hemma. Spännande hur man lär sig va? Jag kände mig vuxen när jag vaknade på min 26:e födelsedag, bevisade ju tydligt att jag inte är ett dugg vuxen i fredags men bortsett från det så tycker jag att jag börjat bli relativt vuxen... fast innerst inne kommer jag nog aldrig bli äldre än 14. Här kommer låten: 

Det blir bättre och bättre! Och ananastatueringar!

Publicerad 2013-05-27 13:14:14 i Diverse,

Nu kommer Selly-Bob hem med chips till mig och jag blir jätteglad för det! Sen så har jag funderat på en sak de senaste dagarna! En kompis hade en statusuppdatering där han undrade vad han skulle tatuera under en annan tatuering.. jag spontansvarade "Unicorn" "Or pineapple". Han undrade varför fan han skulle vilja ha det, det undrar inte jag, jag undrar mer vem vill INTE ha en ananas tatuerad..? Men sen så är det ju det där med att jag tror att jag kanske skulle ångra mig om jag tatuerade mig, för att jag skulle känna att jag aldrig var riktigt naken.. Skulle ju aldrig kunnat ha p-stav tillexempel för att jag vet att jag skulle vid något tillfälle få panik och vilja ta bort den och möjligtvis bli så frustrerad så att jag skulle skära upp armen själv.
 
...å andra sidan kanske jag inte alls vill ha någon ananastatuering.. vad i helvete liksom? 
 

Sliten och stackars - ja just det, Aftonbladet!

Publicerad 2013-05-27 11:10:08 i Diverse,

Jag är på bra humör idag, så jag kanske till och med bjuder till och går till parken med nån kompis! Helst skulle jag vilja gå till parken med en kille som kan ligga på en filt, eller nej förresten, madrass och klia mig på ryggen, det hade varit trevligt, hade inte haft något emot att stanna i sängen heller. Jag tror att det är dags att tvätta.. och dammtorka och dammsuga.. spännande :P
 
Ja just det, nu kom jag på vad jag egentligen skulle skriva! Aftonbladet, neeej, hallåå, seriöst, lägg av!
 
 
Om mamma läser det så är det bra, jag får inte säga "ligger" för henne för att hon tycker att det låter så vulgärt.. jag vet inte jag, jag kan komma på både ett och två och tre värre uttryck.

Eftersom jag inte direkt är snabbast i länet..

Publicerad 2013-05-21 17:53:24 i Diverse,

..så har jag inte beställt mina business cards a.k.a visitkort förrän idag, buuu! MEN, svinbra för de blev så himla mycket finare än om jag hade beställt dem när jag sa att jag skulle eftersom jag totalt ändrat uppfattning om hur de ska se ut sen dess! Här är de:
 

10 saker som känns mer intressant än att göra det du ska

Publicerad 2013-05-20 16:10:12 i Diverse,

1.Sova
 
2. Äta, allt, var som helst, hur som helst, restaurang, take-away, smörgås, chips, i parken.
 
3. Ta osmakliga bilder på dig själv när du äter godis och lägga upp på instagram.
 
4. Hänga på kyrkogården och ta bilder och lägga upp på instagram.
 
 
6. Hitta ord på ditt tangentbord och ta bilder och lägga upp på instagram.
 
7. Skriva det här totalt världelösa jävla blogginlägget.
 
8. Bli "kissnödig" var 15:e minut.
 
9. Kommentera skiten ur ALLT på facebook/instagram/flashback/reddit.. you name it!
 
10. Köpa nya disktrasor så att du kan städa köket ordentligt.
 
 
 
 

Det här är ingen björk men lite uppskattning i vardagen är väl alltid trevligt..?

Publicerad 2013-05-19 15:49:44 i Diverse,

Helgen har gått i björkens tecken.. Jag är ingen botaniker av rang men jag vet att det här, det är minsann ingen björk. Till min stora besvikelse har jag bara sett björkar som står placerade precis bredvid CCTV-kameror och har därför inte kunnat stjäla någon gren.. I Sverige hade man ju bara gått ut och tagit en björkjävel, här blir det så himla komplicerat eftersom det ta mig fan är folk ÖVERALLT och kameror, dessa ständiga kameror. Inget får man göra. Hur som helst så kom min sambo på ett ställe där hon tidigare hade roffat grenar och körde mig dit, där råkade det ligga ett avsågat träd så det passade ju fint, dessvärre låg det precis vid någon form av hem för folk med diverse diagnoser (ja, man behöver nog inte ha någon diagnos för att vara så olämplig mitt på dagen, speciellt inte i England, men de här killarna hade det iaf..). Jag hann inte mer än att sätta ena foten utanför bilen innan det busvisslades hejvilt, följt av "Aaahhh nice arse" och "Bend over, bend over". Jag blev lite illa till mods eftersom jag är av typen som vill skrika något drygt tillbaka men förstår att här så är det ungefär under sådana omständigheter som man får en kniv i magen. Jag höll därför tyst och ägnade mig åt min trädvandalism, de fortsatte att vråla och jag tryckte in trädet i bilen och satte mig, när vi åkte så började de kasta grejer efter bilen och skrika att vi var, ja det gamla vanliga. Så ja, jag är ganska glad att jag höll tyst. Det är säkert bra träning för mig att vara i England och göra just det, hålla käften.

Känslor

Publicerad 2013-05-18 12:46:35 i Diverse,

Igår hade jag den där känslan som jag hade för ett tag sen, superexalterad och man vet att nåt bra ska hända, idag har jag bara den där känslan när ryggraden vill ut ur ryggen och piska dig i ansiktet, urgh, äckelkänsla. Försöker motivera mig med I can see clearly nu, funkar dåligt. Men på repeat så.. vi får se, jag får testa att sjunga med lite! Ja men det fungerade ganska bra faktiskt!

Hade in fb funnits hade jag haft ett rent hem

Publicerad 2013-05-18 12:08:00 i Diverse,

Det är ju universellt känt att studenter hittar på allt möjligt för att slippa göra det de ska, hade inte facebook funnits så hade jag troligtvis haft det jättestädat här just i detta nu men istället så ligger jag i sängen och äter chips. Jag är sjukt omotiverad. Jag tror att om facebook, skype, städning, fylla och killar inte hade funnits, då hade jag nog kunnat vara riktigt produktiv! Idag ska jag beställa business cards, det ska bli kul, känns väldigt vuxet, tror man kanske tappar några vuxenpoäng genom att ens förtag bara är påhittat och inte finns på riktigt dock.. "Hej, jag heter Cecilia, jag är fem år och leker affär". 

Uppe med tuppen eller nere med nåt annat - funderar. Andreas (brorsan) med långt hår.. ser jag ut som utan smink

Publicerad 2013-05-17 03:30:00 i Diverse,

 
Och uppenbarligen tar jag bilder på mig själv, det var inget som bara råkade hända.. eller?
Sen så var det väl heller inte så att jag bara råkade vara uppe nu va? Jag har bara fruktansvärt dålig självdisciplin.. Och om nån undrar varför jag är grön under ögonen så råkar det inte bara vara så heller, nej jag tvättade bort sminket dåligt och jag hade på mig grön ögonskugga (eclipse) från Make Up Store idag och slog på stort och tvättade bort sminket med schampo istället för sminkborttagning och fick ont i ögonen och ja, sket helt enkelt i att det blev som det blev och nu sitter jag här och undrar varför fan jag fortfarande är vaken när jag har så mycket att göra imorgon!
 
PS. Kolla vilken stretchig näsa jag har, fått en basketboll rätt på framifrån utan minsta skada! Det är svinpraktiskt att inte ha något näsben!
 

Och annars då - blåmärke på sidan av tån

Publicerad 2013-05-17 00:31:11 i Diverse,

Jag har lite svårt att gå.. jag var full förra söndagen (inte den som precis var..) och sparkade lite runt mig och fälldes och så vidare.. skit ska skit ha som man säger.. jag tror att jag bröt tån.. eller lite mer precis fästet till tån, jag kan inte gå ordentligt, fortfarande, nästan två veckor senare och jag har ett blåmärke på sidan av tån och det gör jävligt ont. Härligt! Men jag har verkligen inte tid att bryta fötterna av mig så jag får härda ut och dricka mer whiskey så att jag inte märker nåt, det tror jag är trixet!
 
 

P R O D U K T I V I T E T

Publicerad 2013-05-17 00:26:13 i Diverse,

Jag har nog aldrig varit så duktig som den här veckan.. jag har bara målat naglarna en enda gång! Det har inte hänt på flera år! Därför unnar jag mig att bara skriva ut grejer ikväll och eventuellt brodera lite mellan klockan 00-01. Så då kanske det inte blir någon nagelmålning ikväll heller, känns konstigt. Jag kan för övrigt inte skriva ut något mer ikväll för eftersom allt alltid ska fucka upp samtidigt och gärna efter att butikerna har stängt så har både färgen i skrivaren och fotopappret tagit slut. Mitt månadsabonnemang på internet tog också slut idag, likaså mina favoritsmörgåsar i butiken på skolan, nakd-barerna i butiken och även smöret i mitt kylskåp men vad gör det, jag har ju fått hur mycket som helst gjort - research file - check!
 
När jag blir stor ska jag ta reda på var den där Lejon och fågelbilden kommer ifrån och köpa den och så ska jag ha den i minst två gånger två meter på väggen.. kanske i taket ovanför sängen så att jag kan se den när jag vaknar, då skulle jag vara lycklig varje dag!
 
Sen skulle jag även kunna tänka mig att ha samtliga plagg från bild två i min garderob, ska garanterat ha jackan, får jag det så kommer jag garanterat vara lycklig varje dag!
 

Hur ska man bete sig?

Publicerad 2013-05-10 00:41:04 i Diverse,

Jag har lite svårt att vara mig själv för tillfället.. jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig.. jag känner lite som så att jag borde bete mig mer vuxet, mindre sarkastiskt och vara en bättre person. Men som bekant så tycker jag bara om hundar som ser glada ut och att ha folk över på middag.. så om jag inte utöver det får vara sarkastisk och barnslig.. hur ska jag då bete mig? Ja, det är nu alltså ingen som sagt att jag inte får fortsätta med detta beteende, förutom mamma (mestadels för att hon inte förstår sarkasm och ironi), men jag har ju märkt att det ibland inte riktigt går hem och att man kanske ibland kunde ha lite mer taktkänsla.. men igen, guuuud så tråkigt! Men igen, ack så snäll jag skulle vara om jag höll käften och tänkte före jag talade..

God natt

Lägga dig ner

Publicerad 2013-05-08 20:49:38 i Diverse,

Idag är en typisk sån dag som jag bara vill lägga mig ner och ge upp, att bara få lägga mig ner och sova och vakna upp i en annan tid, ett annat liv.. jag antar att saken inte blir bättre av att jag lyssnar på svindeprimerande musik och skiter i att laga mat och röker en miljard cigg och är full hela tiden och inte gör skolarbetet.. Jag tror egentligen att saker och ting blir annorlunda redan imorgon.. men eftersom det är som det är idag så ska jag dela med mig av en liten textrad som ni säkert hört på radion om ni nu lyssnar på radio (själv hörde jag den på en av englands kanske absolut sämsta nagelsalonger..): "Funny you're the broken one but I'm the only one who needed saving, cause when you never see the light it's hard to know which one of us is caving". Så jävla svårt att veta, håller helt med.

Fascinationen i konsten att ragga

Publicerad 2013-05-04 19:45:00 i Diverse,

Det är inte många saker som fascinerar mig så mycket som pick-up lines och böcker som The Game.. det som fascinerar mig är inte hur fan det kan fungera, jag förstår att om en kille är charmig och din smak och säger "rätt saker", ja då faller man dit, men det som fascinerar mig är hur efterblivna tjejer är! Om en kille kommer fram och inte är din smak på något som helst sätt och det är tydligt att han har lärt sig allt han säger till dig genom att läsa böcker.. hur kan ni då gå hem med honom, HUR, HUUUUR!?
 
Som jag nämnt tidigare så har jag vid ett flertal tillfällen sagt till killar att "Sorry, det där funkar inte på mig, jag har också läst the game!" Vid ett tillfälle visade det sig t.o.m att killen höll föreläsningar i raggning.. hoppas för hans skull inte att han hade med sig någon som skulle lära sig av honom den kvällen, han fick inte följa med mig hem om vi säger så!
 
Jag ser på ett TV-program som heter The Rules of Seduction, det handlar om killar som jobbar med att ragga på olika vis och den ena huvudpersonen ser ut såhär: 
 
Och han menar då att han aldrig haft ett jobb för han jobbar bara med att ragga och undervisa, men om han nu är så duktig, hur kommer det sig då att han legat med under 100 personer?? Det är över 350 dagar på ett år så för att ligga med 100 personer på ett år behöver man bara ligga med typ två i veckan och det bör väl inte vara speciellt svårt att få till om man är "proffs". Man kan t.o.m vara ledig/sjuk i två veckor och fortfarande göra det!  Sen undrar jag på frisyren också. Jag känner ingen som tar med nån med sån frisyr hem? Dessutom har han slapp hållning och framstår som ganska homosexuell, inget fel med det men det funkar ganska dåligt när man ska ligga med tjejer, eller?
 
Jag fick höra en ny favorit pick-up line dock: "I like girls with great shoes, cause great shoes indicates good taste in underwear". Den hade jag kanske gått på.. men igen.. nej, för hade det kommit från någon som jag inte själv bestämt att jag gillat så hade jag ju bara blivit irriterad.
Kontentan av det hela var iaf att alla hade dåliga morsor och egentligen bara ville bli älskade.. Det var ju fint..
 
Så ett tips till er tjejer, gå inte hem med dem förrän efter typ 100:e dejten och deras 500:e terapisession.. Så kanske ni blir lyckliga tillsammans, ni och er pick-up artist! Go helg! Och vad ska jag göra kanske du undrar? ..jag hoppas fortfarande på att S ska ändra sig och vilja gå ut.. annars så ska jag sy.. Yep, honest truth.
 

Såld direkt - jag byter till netcom!

Publicerad 2013-05-02 00:49:10 i Diverse,

Jag minns en gång när jag och Maja satt i soffan hos mitt ex, som bodde precis bredvid mataffären, och tittade på TV, så plötsligt dök det upp en reklam angående nån specialketchup (tilläggas ska göras att jag inte ens gillar ketchup). Reklamen var så fantastisk så 10 minuter senare var vi tillbaka i lägenheten med specialketchupen i hand. Detta är enda gången jag kan minnas att jag köpt något efter att ha sett en reklam men nu blev jag ju sugen eftersom den här är så idiotisk och gullig samtidigt:

Dagens låt: Skadar aldrig att upprepa sig - Gang Starr

Publicerad 2013-05-02 00:28:41 i Dagens,

Så därför tänker jag upprepa mig, på två sätt, det första är med min vän Johannas fantastiska citat: "Ska man vara chef så måste man vara tydlig". Eftersom jag är chef, på insidan, inte på utsidan just nu, så tänker jag vara tydlig och upprepa mig, så here it goes, den här är bra den:
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela