SkatanOchHolken

Två plus en blir tre

Publicerad 2011-12-26 02:49:03 i Diverse,

Precis hemkommen efter en liten visit på, vad jag precis fått veta kallas, Jurassic Park, så har jag:
  • Fått i mig alldeles för många öl
  • Fått i mig alldeles för många cigg
  • Blivit jävligt hungrig
  • Känt att det nog blir jobbigt att jobba imorgon
  • Känt mig gammal i förhållande till min (20 år) äldre släkting som har 20åringar som raggar på henne, äckligt.. men tjän för henne.
Så nu ligger jag i min ÄNNU äldre släktings (vi pratar nästan 70 år gammal) lägenhet och ska sova. God natt!

Lite fööör exalterad

Publicerad 2011-12-22 00:19:58 i Diverse,

Jag är lite fööör exlterad över mina nya strumpor! Jag tycker att de är helt fantastiska och som vanligt så är gratis gött och jag fick dem av farmor, min fina söta lilla gossiga farmor, tack :D
Färgen på de till höger (jag menar egentligen vänster, har bara haft problem med höger och vänster på sistone!) är helt åt helvete dock.

En gammal klassiker:

Publicerad 2011-12-17 23:48:09 i Dagens,

Japp, en gammal klassiker, har inget med dagen att göra.. jag vet inte men är ganska så säker på att den handlar om att få stånd.. och det hoppas jag inte att någon av killarna fick ikväll.. väldigt opassande i så fall! Haha!

Inga blommor so far

Publicerad 2011-12-13 14:31:47 i Diverse,

Jag skulle ju ha fått blommor före nyår, det börjar liksom dra ihop sig, jag har fortfarande inte fått några blommor. Dåligt. Men det är dåligt med killar här uppe som jag bor, eller det kanske det inte är, vad vet jag, har inte varit ute och tittat men det är åtmistone dåligt med killar i lägenheten. Hursomhelst så åker jag ju hem snart och där lär det ju verkligen inte vara någon som har vett att köpa blommor till mig, mitt bästa kort är nog farmor, hon kanske vill köpa blommor till mig men henne vill jag ju inte gifta mig med, inte längre, ville det när jag var ungefär 5 år, brorsan ville gifta sig med Prinsessan Victoria, det blev inte så heller.

Veckans favoriter - typ dagens:

Publicerad 2011-12-12 16:20:43 i Dagens,

Den här är ju bara sjukt bra:
Den här är riktigt fin, på ett vis åtminstone:
Den här.. ja men fy fan, det är ju som jag brukade säga, jag får nästan orgasm när jag ser på biltjuvsfilmer, nu har jag ju inte sett filmen men jag hör ju låten och det räcker ju verkligen långt och dessutom så älskar jag ju CSS som Lovefoxxx är med i och dem såg jag live i onsdags:
Förband till CSS var YADi, även hon en ny favorit, och jag nästan lovar att ni kommer få se mer av henne framöver, hon har en svinbra låt som heter Heartbroken som tyvärr inte finns på youtube än som jag skulle tippa blir en av hennes första singlar:

Dissad

Publicerad 2011-12-10 02:43:42 i Diverse,

I natt har jag blivit dissad.. efter ungefär fyra glas rödvin, en hel hoper cigg, en massa prat, en del tårar, en del, skratt och lite youtube-klipp har jag blivit dissad och får sova på soffan, ingen middag fick jag heller! Snåla svin, men det är ok! Varför? Jo ENBART för att det är min kompis säng jag inte får sova i.. för att hennes kille sover där. Det hade varit en helt annan femma om det varit en kille, då hade jag inte sovit på soffan, då hade jag gått hem.. nej just det, det hade jag inte, glömde den lilla detaljen att jag ju faktiskt inte har ett hem. Det är ju lite surt men på söndag när jag lägger mig, då har jag ett hem. Skönt.
Imorgon ska jag på fest, man skulle ju kunna tänka sig att jag ser fram emot det, det brukar jag ju göra och det har jag gjort även denna gång. Jag har bara så mycket skolarbete att göra och antagligen så kommer jag bli för full och arg och ställa till en scen. Men skit i det nu ska jag se på julkalendern och sen sova, men först, till er som inte tror att jag gör något i skolan (det har ju varit lite oroliga frågor från Svea Riket.. med all rätt), jo det gör jag faktiskt:

Världens tråkigaste dröm

Publicerad 2011-12-06 09:08:56 i Diverse,

Jag drömmer ganska sällan just nu men inatt äntligen så drömde jag.. Jag har ju nu flyttat ut från Snow Island, där jag bott senaste 1,5 åren och är tillfälligt hos Christy, hon är på praktik varje dag.. det drömde jag om, hennes praktik, uhh va tråkig. Nu ska jag se på julkalendern som den gigantiska 5åring jag är.

Jag tror att jag nog redan haft med den här

Publicerad 2011-12-03 16:26:08 i Diverse,

Jag tror att dne här låten redan varit med på bloggen (men det vet vi ju vid det här laget att jag är inte är främmande för att lägga upp samma låt, åtminstone 5 gånger). Nu har musikvideon kommit.. och jag ÄLSKAR DIG LADY GAGA!

Jag blev bara lite blöt

Publicerad 2011-12-03 16:00:39 i Diverse,

Jag blev bara lite blöt i regnet på väg till gymmet. Eftersom jag är ganska lat så stämmer även rubrikpåståendet på svetthalten också, jag blev bara lite blöt, på ryggen. Nu tänker jag på killar och därför så bjuder jag på lite gammal hederlig Brittanmusik:

Jag var ambitiös

Publicerad 2011-12-03 13:58:05 i Diverse,

Jag var ambitiös och hade bestämt mig för att gå till gymmet. Skulle precis klä på mig så tittade jag ut genom fönstret och såg hur jävla förbannat mycket det regnar ute, dåligt, jag undrar om det är ett tecken på att jag ska vara hemma och skriva uppsats istället?
Nu slutade det att regna.. jag får väl gå då, jag som precis skulle berätta om mitt revben..

Jag ritar fina teckningar

Publicerad 2011-12-01 17:59:34 i Diverse,

Jag ritar fina teckningar, det är inte så ofta, har gjort hela tre stycken hemma och fyra i skolan de senaste tre dagarna.. huruvida de jag gjort i skolan är fina eller inte kan väl kanske diskuteras men de hemma är faktiskt riktigt trevliga. Trevligt.
I övrigt så behöver jag en paus, jag har fått ut en error-rapport och behöver nog trycka på delete.

Jaha

Publicerad 2011-12-01 09:11:20 i Diverse,

Trevligt att vakna ilsken som ett bi. Lika arg när jag vaknade som när jag la mig, ingen poäng med att vakna då, ska jag gå runt en hel dag och väsa åt folk alltså?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela