SkatanOchHolken

Kosesöndag på Bygdøy

Publicerad 2013-03-24 20:58:31 i Diverse,

Ganska nöjd med att vara ute i solen.. men man kan bli gladare..
 
Och gladare blir man.. av förhöjt blodsocker!
 
Och svinglad blir man av sockerchock!
 
Kosesöndag på världens dyraste café på Bygdøy!
 
 
 

Cecilias trädgård

Publicerad 2013-03-20 01:24:19 i Diverse,

Jag längtar så himla mycket tills jag kan sitta i min egen trädgård och rensa ogräs, plantera blommor och kratta löv! ..jag är seriös.
 

Är det adrenalin i den här?

Publicerad 2013-03-13 19:32:51 i Diverse,

Har varit hos läkaren idag. I höstas fick jag en knöl på handen och det visade sig vara en "Ganglion", har ingen som helst aning om vad det heter på svenska. Det är som en gelekapsel med mjuk gel inuti.. Finns ingen anledning till att de dyker upp. Läkaren sa att jag kunde testa att slå hårt på den med en bok, då kan de spricka och försvinna ut i blodet. Det fungerade dock inte så idag har jag tagit bort den. Nästan, själva kapsel är kvar men innehållet är borta så snart ska jag kunna stötta mig på handen igen.. om inte jag råkar vara den ena lyckliga av fem som får den tillbaka, då får jag isåfall operera ut den och då får jag ett coolt ärr på handen. Jag fick bedövning och de frågade mig hela tiden hur jag mådde, jag förstod inte varför för jag tycker att det är lite löjligt att börja må dåligt för att de suger ur lite gelé ur kroppen. Det ändrade sig snabbt när jag kände att jag fick hjärtklappning och blev illamående. Jag ställde frågan: -Does it contain adrenaline? -Yes. -Oh no. Så i vanlig ordning så fick jag lägga mig ner och vila och må dåligt. Jag hatar adrenalin.

Exakt en månad!!

Publicerad 2013-03-12 01:09:00 i Diverse,

Det är exakt en månad sen jag bloggade idag, det är riktigt kasst!
Jag har varit upptagen kan man säga..
Väldigt upptagen med att ha ett totalt sammanbrott faktiskt. Härligt.
Det gick över relativt snabbt och jag mår så jävla bra nu!
Jag tror att det här kanske är den bästa dagen sedan 2006 ungefär.
Och det bästa av allt med att det är det är att något som borde ha gjort mig svinledsen hände igår.. men det skiter jag i! Jag vaknade natt till lördag och hade jätteont i hela huden och spydde och sen vaknade jag med feber på lördag. Låg i sängen hela dagen och drack vatten, klockan 21 tryckte jag i mig en värktablett (nej, jag ljuger såklart, inte en..), gick upp ur sängen, duschade, klädde på mig och sminkade mig. Åt ett knäckebröd och en banan och ringde en taxi. Beställde en whiskey och dansade röven av mig, sov ca tre timmar och drog på photo shoot med skolan.
Som vanligt tappar jag ju tråden.. alltså, det bästa med att den här dagen är så satans bra är att jag tycker det trots att jag varit riktigt sjuk, så dålig så att jag grät och att det hände något riktigt tråkigt och idag har det mest spännande jag gjort innefattat att åka till mataffären.. resten av dagen har jag torkat damm och tvättat. Så det där säget; Det är inte hur du har det, utan hur du tar det, ja, det stämmer verkligen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela