SkatanOchHolken

Trött

Publicerad 2012-04-21 23:13:41 i Diverse,

Jag tycker att det är väldigt tröttsamt att killar vill ha tjejer som är otrogna och sviniga, är du snäll däremot så får du bara skit. Och antagligen så vill du ha den manliga motsvarigheten till det som killarna vill ha. Det är kanske dags att börja bli ett as på riktigt, förr har jag bara varit ett as omedvetet, kanske det är på tiden att lägga samvetet och känslorna på hyllan och bete sig som ett riktigt svin.

Ojojoj Nu vare länge sen sist!

Publicerad 2012-04-20 11:37:44 i Diverse,

Jag har inte bloggat på riktigt länge, antagligen mitt längsta blogguppehåll någonsin!
Vad jag har sysselsatt mig med sedan sist är bland annat, en tur till Asien där jag torkat upp hundkiss och hundbajs, en sverigevisit med inkluderat norgebesök, lärt mig att skolarbete kan vara ganska kul, hoppas verkligen att det håller i sig, lärt mig att min mobiltelefons alarm inte ringer när telefonen är avstängd, tråkig lärdom.
Börjat lyssna på meditationsljud när jag ska sova, lyssna på positivttänkandeljud när jag ska gå upp! Druckit mycket mindre alkohol =))
Tänker inte lova något men det kan hända att jag kommer blogga med lite tätare mellanrum framöver, aknske lägga upp lite bilder! Puss Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela