SkatanOchHolken

Don't shout at her, she drinks whiskey!

Publicerad 2013-04-30 12:57:25 i Diverse,

Det var en spännande helg jag och min partner in crime var ute mest för att vi ville men delvis för att fira min födelsedag, igen.. Det var jättekul förutom att jag blev utskälld rätt upp och ner, två gånger, av två olika män.. eller den ena får vi nog kalla kille kanske. Den första skrikapan dök upp när vi var på bar nummer 2, han var drygt 60 år och pappa till en bekant, jag hann ungefär säga: trevligt att träffas och så började han skrika.. trevligt. I vanlig ordning så var vi tillbaka på bar nummer 1 efter en stund, allt flöt på relativt bra tills skrikapa nummer 2, kompis till en jag känner, dök upp och började skrika om att "You're taking the piss", jag kan ju inte påstå att det är helt omöjligt att jag gjort det vid något tillfälle någon gång.. men ja, i det här fallet är jag iaf 99% säker på att jag varit snäll hela kvällen. Det hela blev svinkomiskt när en man som noterat att jag drack whiskey dök upp och la sig i och sa "Don't shout at her, she drinks whiskey!". Hjälpte dock inte och idioten surnade till ännu mer och stormade iväg och jag stod som ett frågetecken. Tyvärr så leder detta även till att jag Aldrig kommer få jobb på det enda företag jag vill jobba på eftersom han är chef där.. triiist.
 
Fick även höra rykten om mig själv.. att jag håller på och smsar med två olika killar, har träffat båda en gång och vet inte vad de heter och tycker att båda är svinoattraktiva och ingen av dem har mitt nummer.. (eniro finns ju inte här så man kan inte stalka folk lika lätt) jorå såatte! Men det är ju kul att vara så pass intressant så att det går maneaterrykten så sett, synd att det får mig att framstå som att jag har dålig smak bara :D

Och såklart, helgens höjdpunkt, Cecilias spellista:

Publicerad 2013-04-26 21:32:18 i Diverse,

Den här veckan (som om det vore någon form av tradition att jag lägger upp en helgplaylist.. lögner lögner och åter ljug) får ni en liten mix av gammalt, gammalt gammalt och något nytt, som känns gammalt eftersom alla jag känner redan spelat sönder den. Från moi till ya'll: 
 
1.Ni kan börja med den här för att få in fredagsmovsen:
 
2.Sen kan ni fortsätta med en gammal favorit som alltid får mig att komma ihåg att jag kommer vara störst, bäst och vackrast (och kanske fullast..) på krogen:
 
3.Efter att ni också fått den känslan, att ni liksom vill gå och gnida er mot väggarna eller ta på er själva så kan ni lyssna på den här som borde få er att känna er lite som Dr. Snuggles, iaf första 10 sekunderna:
 
 
Och nu förstår ni börjar det bli riktigt bra stämning så då tycker jag att det är dags att förstöra den lite med en nygammal favorit, hugg halsen av dig själv och dansa loss:
 
 
 
Nu bör ni ha börjat bli lite svettiga och då tycker jag att ni kan få köra lite Arvikastil och ta ert raggarpack till kompisar och trycka in en riktigt lortig gammal Volvo och lyssna på den här och slå lite med armen i taket och kasta McDonaldspåsar ut genom fönstrena:
 
 
Och så kommer vi då till El Grande Finale, ni blir liiite mer sofistikerade, kanske går över på vin istället för hembräntet ni fick tag i i bilen, kanske t.o.m tar en tur till någon trevlig takterass i London och röker en spliff istället och lyssnar på årets bästa låt:
 
 
Trevlig helg på er! Vem vet, imorgon kanske jag bjuder till och bjuder på min stripplåt!

Om ni ska på fylla i helgen (själv vet jag inte än..)

Publicerad 2013-04-26 21:08:17 i Diverse,

Idag är jag så himla stolt över mig själv.. medans alla i min klass stressar ihjäl sig hänger jag i London, Leeds, York och Manchester och äter dyr mat och dricker öl, vin, cava, whiskey, ja, det jag kommer över helt enkelt. Jag planerar att i vanlig ordning göra några 22-05 pass med skolarbete. Började igår kväll med 22-01. Gick såklart svinbra. Idag kom jag till skolan 09.30, ingen blev sur heller, jag låtsades som att jag inte visste att jag kom för sent och de hade den goda smaken att inte berätta det för mig. Jag själv hade den goda smaken att stanna en timme längre än jag får och slutade kl 17. Det mesta gick som det skulle, något som är helt overkligt då jag knappt fick någon assistans alls med laser cuttern. Så nu har jag kanske 40 nya guldfärgade fuskläderhårborstar.. väldigt användbart..

Men nu till humorn, eftersom vi alla vet att det är det jag gör bäst, här får ni en liten lista inför helgens festligheter:

1. Kom-i-håg att bara för att du tycker att någon är snygg är det inte alls säkert att han/hon tycker att du är det.. reka lite först, kollar personen inte tillbaka, flyttar sig eller gör konstiga miner när du försöker blinka lite till dem eller närmar dig, då kanske du ska tänka över om killen/tjejen du precis dissade kanske var nåt ändå..?

2. Om någon säger att den inte förstår vad du säger och samtidigt himlar med ögonen mot sin kompis, då kan det faktiskt betyda att den inte är intresserad, inte nödvändigtvis att den faktiskt inte förstår vad du säger (JA, jag menar DIG din fyllebritt från i lördags! Förstod visserligen inte vad du sa heller men poängen var att jag var jättetydlig och trevlig de första 20 minuter, det var ditt eget alkoholintags fel att jag var tvungen att bli otrevlig, förlåt).

3. Om klacken är för hög, du får nageltrång av skon så du inte kan gå, stayupsen klämmer och klänningen är för kort, skjortan för tight och andedräkten för dålig, ja då kommer du inte ha kul, men någon annan kommer, på din bekostnad. Gå hem, gör om, gör rätt.

4. Om du får en peng i din pint, downa inte om du inte vet säkert att du klarar det.. det är Inte charmigt att spy på golvet!

5. Gör inte som jag och stanna ute till 11..AM. Det är ok att gå hem runt 01snåret. Take it from someone who knows.. men om ni nu måste härma mig, se till att ha på er kläder som ni inte behöver skämmas i när ni går hem och ha tillräckligt med pengar på er så att ni kan ta en taxi.. det suger liksom att behöva gå hem i.. tjaaa.. påfågeldräkt..

6. Det är även bra att ha på sig glasögonen eller ta av sig fylleglasögonen innan man bestämmer sig för att följa med någon hem/ta med sig någon hem/hångla med någon ute. Det finns flera anledningar till detta.. Några av dem är: Det kan vara din chef.. det kan även vara din granne, din lärare eller någon annan du absolut inte vill råka vakna med minnesbilder av eller ännu värre, hemma hos. Det kan även vara så att det är ditt ex och det är ju ditt ex av en anledning (för att svinet dumpade dig eller för att du var så jävla trött på idioten). Här vill jag lägga in en liten parentes: (Det här har jag bara hört om, inte upplevt själv. Jag har ALLTID glasögonen på mig).

Brorsan sa..

Publicerad 2013-04-20 03:13:14 i Diverse,

Brorsan sa en gång något väldigt vist.. kanske. Det var hur som helst väldigt väldigt sant. Han sa: Om du hatar dem så vill du fortfarande knulla dem. Jag hatar honom inte längre. Beslutet jag tog i januari är det bästa jag har tagit i hela mitt liv. Det är så lätt att stå på utsidan och säga vad som borde göras och så svårt att stå på insidan och göra det som borde göras. Men har du att göra med ett svin så kanske du ska fundera på att äta grisfötter till jul, avliva svinet helt enkelt. På tal om kött, jag fick ett tips av big sis' angående en serie Fresh Meat, åhh vad jag älskar den, ta er en titt vet jag!

Manchester

Publicerad 2013-04-15 23:08:26 i Diverse,

Idag har jag varit i Manchester och där köpte jag ett kort som jag nästan dog när jag såg, såhär stod det på kortet:
Svin glad blev jag när jag köpte det, dagens bästa inköp!

Hohära!

Publicerad 2013-04-08 21:41:00 i Diverse,

Hohära har varit på besök.. vad tycker jag om det? Eftersom hohära är en av mina favoriter så tycker jag att det är gööörbra med besök. Hon skötte sig ypperligt. Jag fick låna ut lite kläder eftersom det är så kallt men förutom att hon frös och snodde mina kläder så tror jag att båda hade en ganska angenäm helg. Mest jag kanske som hade både kompis och blev utbjuden.. Malin fick visserligen sin beskärda del av uppmärksamhet hon också.. men i form av en alkis som stod och skrek och vägrade flytta sig ur vägen eftersom han tyckte att "You're FIT!". Jag verkade tydligen inte tillräckligt skräckinjagande så när jag höjde rösten blev han bara jobbigare och mer närgången. Tur att britter besitter civilkurage, en förbipasserande man röt åt honom och han pös i väg. Tack för hjälpen mannen!
 
Nya skor fick hon också!
 

Åhh vad roligt

Publicerad 2013-04-08 21:35:19 i Diverse,

Fick en så himla knäpp men jättefin komplimang på min nya profilbild av min kompis Johanna, den lyder som följer: "Blir nästan lesbisk..."

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela