SkatanOchHolken

Söndag vare här..

Publicerad 2013-06-30 23:35:00 i Diverse,

Som sig bör på en söndag sitter jag i pyjamas i soffan och har ätit chips och pizza! Igår tog jag bil till jobbet.. från Sverige till Norge och sen tog jag bil tillbaka till Sverige efter jobbet och gick på krogen. Det var en skum kväll. Jag träffade en hund vid namn Gunnar, väldigt trevlig kille! Han öppnade min väska och tog mina tuggummin. Jag skulle sova hos G (ja inte Gunnar alltså) men det blev inget.. för vi var på efterfest tills runt 12snåret. Så jag har sovit ungefär 30 minuter idag, 15 min hos henne, 15 min i bilen på väg.. TILLBAKA till Oslo igen! Haha. Sen sist: Onsdag Huddersfield-Manchester-Oslo, Torsdag Oslo-Arvika, Lördag Arvika-Oslo-Arvika, Söndag Arvika-Oslo. Ganska bra inklämt där! Jag var tvungen att kissa i en buske mitt i stan i natt, det var jag inte nöjd med, däremot var jag jättenöjd med min pommes frites med kebabsås och ost! I fredags så såg jag förresten en snygg kille i Arvika! Skräll säger jag!

God natt

Papperskorgen

Publicerad 2013-06-22 20:13:55 i Diverse,

Jag har bytt påse i papperskorgen, bara så att ni vet! Både den risiga i mitt rum och den i badrummet och den i köket. De andra byter jag såklart ofta men den i rummet brukar bara innehålla papper och sånt. Jag har haft en så himla konstig vecka.. jag bestämde mig för att göra två konstiga grejer. Egentligen nästan identiska. Det ena var att skicka ett mail till en kille jag träffat och fråga hur det är med honom för jag har insett att jag betett mig som en idiot, superidiot. Jag vaknade till ett I love you, vände ryggen till och sa, att det där var oväntat du! Sen var jag tyst och sen sa jag, nu skrämmer du mig. Sist jag såg honom så sa jag att jag skulle gå och att jag inte kunde ringa honom senare för att jag hade tagit bort hans telefonnummer.. Vet att han haft en massa skit i sitt liv på sistone så jag tänkte att det kanske kunde vara fint att visa att jag bryr mig. Det var det tydligen inte. Sen bestämde jag mig för att jag skulle ta reda på varför en annan kille jag träffat plötsligt ändrade sig. Så jag frågade helt enkelt på ett diplomatiskt normalt sätt om jag möjligtvis kunde få veta varför eftersom jag gillar att veta varför, det kunde jag inte få veta. Vad som gör mig ännu mer konfunderad är vad som hände med helt vanligt hyfs? Förr brukade man ju ändå få en indikation på att de tappat intresset, man kunde förstå det och så la man ner det för att det blev konstig stämning, nu för tiden får man en indikation på att man är det bästa som hänt och sen försvinner de never to be seen again. Nu vill jag såklart inte att det här ska bli någon gnälla-på-killar-blogg, alla killar är såklart olika och tänker olika och fungerar olika. Men jag, jag fattar ingenting. Det enda jag fattar är att jag måste skaffa mig en ny hobby! Eller en hund.

papperskorgsanalys

Publicerad 2013-06-21 01:30:39 i Diverse,

Om jag hade kommit hem till någon och sett min egen papperskorg så hade jag definitivt dömt den personen, jag hade verkligen tyckt att det var en riktig pissperson, det här är min sovrumspapperskorg, den innehåller följande:
 
  • Ett bananskal
  • Två chipspåsar
  • Ciggplast
  • Coca cola-burk
  • Rödvinsflaska
  • Trepacks-daimpapper
  • Diverse A4 skolpapper
Hmm.. Notera hur fin och ren min beigea heltäckningsmatta är dock, duktig!

Fin muslim goes blöt katt

Publicerad 2013-06-21 01:25:24 i Diverse,

Ni vet sådana där slappismuslimer som bara har en halsduk lite casual hängande runt håret.. jag skulle vara en så himla bra sån muslim, jag testade idag när jag var ute, på grund av det plötsliga skyfallet.. jag skulle vara en jätteful muslim om jag skulle vara tvungen att ha en hijab hårt knuten runt håret men om jag däremot skulle ha en sjal slappt runt håret, gud vilken snygg muslim jag skulle varit! ..inte lika snygg dock när jag 10 sekunder senare förvandlas till en blöt katt, eller bara något katten släpat in, jag har inget emot regn egentligen.. "Det finns inget dåligt väder.. bara dåliga kläder", idag hade jag verkligen dåliga kläder, tygjacka, fodrad som sög åt sig allt vad vätska heter och öppna skor. Öppna skor kanske möjligtvis är bättre dock.. för då rinner det ju ut igen, torkar antagligen snabbare. 5 whiskey och cola senare så är jag iaf hemma och torr igen. Det verkar som att det enda jag gör är att vara ute och dricka whiskey.. det kan ha att göra med att det är det enda jag gör.. Det är så mycket folk att säga hej då till, de andra åren så har jag dragit först så jag har undvikit att säga hej då, jag har bara, oops, det blev inget, jag drog, hejhej. Men i år så är det ju lite mer på riktigt så nu vill jag gå ut med alla, hela tiden och det är faktiskt skitkul!

Dagens outfit...

Publicerad 2013-06-17 23:15:28 i Diverse,

Dagens outfit.. det är en bra en.. en klassiker som jag kommer fortsätta med i flera år framöver om jag inte blir för fet.. och det blir jag inte!
 
Hårsnodd: gammal, stulen, tillbakastulen, brun från H&M, stad okänd.
Mascara: relativt ny, felköpt, brun istället för svart, samma som vanligt, Max Factor Dramatic Look.
Älghorn: lånade av stylingassistenten.
                     
Läppstift: Vegas Volt från Mac, köpt på lortköpcentret Oslo City efter flera timmars plågande av stackars butikspersonal.
Klocka: Köpt på "fel sida" Ramblas, Barcelona, efter en relativt obekväm situation med en prostituerad narkotikaförsäljerska med världens blåtira och hund, av en mycket ihärdig klockbutiksägare med oväntad servicekänsla, både för att vara på den sidan och för att vara Spanjor, tio poäng till honom! Casio.
Topp: (Som man inte kan se alls eftersom det är så man gör när man gör modereportage) Svart, Oasis, Huddersfield.
Kofta: Svingammal med stor rosett som inte tål maskintvätt, bara kemtvätt men det skiter jag i och kör den i maskin ändå, Coast.
Kjol: randig, känner mig som en geting, på ett bra sätt, också ganska gammal, men inte SÅ gammal. Känner mig även ganska fransk.. också på ett bra sätt. Från COS (och det känns ju såklart också bra, me love COS!)
Underkläder: Privat, svart och relativt spännande.
 
Och för övrigt så har stylingassistenten och jag själv varit på praktik idag, eller kanske mer volontärarbete, hängt upp lite skit på galgar i S butik, fort gick det också, RUTINERAD. Sen har vi stickat.. skulle stå på utställningen och prata med folk.. fanns bara inte speciellt mycket folk att prata med. Någon hade lämnat stickor och garn så.. ja, stickade en liten kant och bytte t.o.m garn mitt i. I övrigt så är jag ungdom och tänker bara på sex, drugs and rock n roll.. eller mer, hugs, drugs and house. Måste säga att det inte är mycket vettigt alls som går genom min skalle för tillfället. Försöker läsa lite nyheter men blir ständigt påmind om att jag inte fått med mig ett endaste dugg av vad som händer i världen.. och ja, det är ganska skönt egentligen. Jag softar :)
 
 
 

Så gillar jag texten också - delvis

Publicerad 2013-06-17 01:38:00 i Diverse,

Jag gillar de här delarna av låten i förra inlägget:
 
Ok, now he was close
tried to domesticate you - det här gillar jag för att det är en viss skräckblandad förtjusning i tanken på att vara hemmafru, kanske lite mysigt men ett ljusårs avstånd från mina ambitioner, fast igen, jag är ju ganska olika så lite skönt hade det kanske varit att gå hemma och lalla, putsa fönster, baka kakor, ha fina förkläden och plantera om blommor, rensa ogräs och stryka gardiner.
 
You the hottest bitch in this place
I feel so lucky
you wanna hug me - att bli kallad bitch i någon form av kollektivt sammanhang som här ungefär: "one of my bitches" går inte hem hos mig, jag gillar att inte bli jämförd med andra tjejer eftersom jag anser mig väldigt mycket mindre jobbig än de flesta andra tjejer på så vis att jag inte är hysterisk och krävande (gör vad du vill och låt mig göra vad jag vill, kväv mig inte så kväver inte jag dig men behandla mig med respekt). Men.. jag kan trots det kollektiva bitchandet inte motstå hur gulligt det är, det med "hug me" är inte ens en censurvariant av texten, så jävla gulligt!
 
God natt från Cecilia-djuret :)

Ett gulligt djur - jag alltså - dagens låt

Publicerad 2013-06-17 01:24:54 i Dagens,

Ibland när jag är på bra humör så tycker jag att jag ser ut som ett djur och det tycker jag egentligen är ganska trevligt, jag tycker mycket mer om djur än människor, förutom ormar, vill dem inget ont men jag tror att de vill mig ont. Och spindlar, de vill också äckla sig. Hela tiden. Jag har drömt jättemycket om ormar och ålar på sistone. Jag är osäker på om det började före eller efter den fruktansvärda ormhändelsen förra veckan då jag gick nerför huvudgatan i Lindley och ett barn kom målinriktat mot mig med en orm i handen och jag slutade andas och fick hjärtklappning och började nästan gråta. Han skrattade. Det gjorde inte jag. Ormen var inte vid liv.. hade heller aldrig varit vid liv, den var gjord av plast. Jag tycker om en orm, jättemycket, Sir Väs i Robin Hood! Jag har faktiskt en gosedjurs-Sir Väs, som sitter runt en lampa hos mamma.
 
Nu är det dock inte en orm jag ser ut som, kan inte riktigt sätta fingret på vad det skulle vara för djur men det måste vara ett konstigt ett eftersom jag ser ut som Jokern i Batman när jag tycker att något är riktigt kul.. och Jokern i Batman ser ju ganska konstig ut..
 
Som alla andra så lyssnar jag nu på den här, om ni vill se bröstversionen av videon så får ni googla låten och skriva unrated, de har ganska bra bröst så definitivt värt att se, risken är såklart om ni är tjejer att ni blir avundsjuka och utvecklar en ätstörning.. det gjorde jag.. jag har nästan inte ätit någonting idag, bara daim, chips, mer chips, coca cola och flingor..
 

Hade tur!

Publicerad 2013-06-16 06:49:37 i Diverse,

Jag hade tur.. kan man säga, hon vaknade precis när jag var påväg att gå och tvätta av mig sminket, kom och halvsov i min säng i 15 minuter och sa sen, vi ska ut, jaha sa jag.. Så gick vi ut, kom ut vid 1.30 och blev hjärtligt välkomnade på vår stammisbar, där hade de tydligen haft världens slagsmål precis innan vi kom dit, någon form av rasistiskt fotbollshuligangäng, ni kan ju tänka er själva.. brittiska rasister som samtidigt är fotbollshuliganer.. jag är inte imponerad av britter in the first place, inte imponerad av fotbollshuliganer, inte imponerad av rasister.. så ja, glad att vi precis missade det. Sen så var djn, vår polare, ganska trött på det så han ville gärna berätta hur mycket han hatar vita personer, men inte mig då, haha, "I fucking hate white people, but not you obviously, but I fucking hate white people", hans polare är vita då.. så det blir ju lite jobbigt men, ja, jag förstår honom, britter..
 
Det är ju ganska mycket assgrabbing going on här.. så nån bekant till honom tyckte att det var ok att ta mig på röven vid upprepade tillfällen, han ser ut att vara närmare 40, borde man inte ha lärt sig då..? Nej, tydligen inte.. Jag berättade för honom att det fan inte är ok, han verkade skämmas lite.. i ungefär 10 sekunder. Hans kompis var ganska kul också.. han sa "Oh! You're swedish!!" Jag: "Yeah, I told you last time I met you" han: "Oh.." jag: "yeah" han: "Was that here?" "Yeah, just over there" "Oh, well sorry about thinking that you were swedish twice!" "I am swedish.." "Yeah but sorry about thinking you were swedish twice!" "I AM swedish" "I've always had a thing for swedish girls!" "..yeah, everyone does.. it's sort of the way it is.. :/" "Can I take you for a date?" "No" "Why?" "Cause I'm not interested.." "Why?" "Not attracted to you.." "But I'm really attractive!" Ja, det blir ingen date, det gör verkligen inte det alltså.. Men tack för visat intresse!
 
Pizzan var inte så god som den brukade vara heller, men det är gott med mat då :D Råkade stoppa taxin på bensinstationen också, så imorgon äter jag hula hoops och daim till frukost och dricker cola, mmmm :D

Lördagskväll

Publicerad 2013-06-15 23:42:10 i Diverse,

Ungefär såhär spännande tycker jag att det skulle vara att gå ut..
 
Ungefär såhär spännande är det i verkligheten.. S textade mig från sitt sovrum och undrade vad jag gjorde.. hörde det inte och svarade några minuter senare.. på de få minuterna har den jävlen lyckats att somna.. så nu har jag alltså ingen att gå ut med (..ingen som jag vill gå ut med iaf) och heller ingen att umgås med här hemma, jag känner mig som en t-rex. Jag sov en timme mellan 18-19 så jag är heller inte helt redo för att gå och lägga mig.. Så jävla uttråkad, men egentligen är det säkert inte ett dugg synd om mig.. jag var ute både måndag och igår..
 
När jag vaknade imorse var det bara en enda grej jag ville göra, åka skateboard, så jag måste nog ta hit min skateboard! ..det jag gjorde istället för det var att gå till S butik och sätta på prislappar och vika kläder, var riktigt trevligt om än inte speciellt likt mitt egentliga dagskall! 
 
 

Vad jag har lärt mig idag..

Publicerad 2013-06-15 04:50:27 i Diverse,

Idag har jag lärt mig följande saker:
 
1. Det är inte bara jag som är snobbig och tycker att Wetherspoons är en lortig kedja som man aldrig vill gå till..
2. Det är inte alls så spännande som man kan tro att ha sin slututställning..
3. Det är faktiskt inte ett dugg kul att ha slututställning om inte man har familj/kompisar som kommer, man känner sig mest som en idiot..
4. Man känner sig antagligen som en idiot oavsett, speciellt om man är britt och faktiskt Har sin familj där eftersom man måste introducera dem till sina klasskompisar och britter inte är speciellt bra på att bli introducerade och ta i hand (de blir lika förvånade varje gång) utan minst 5 glas alkohol innanför västen..
5. Man kommer in på stället man trodde att man var portad från..
6. Håller man sig till Makers Mark så går det bra..
7. Det är ingen idé att dela taxi, man får betala lika mycket varje gång ändå..
8. Om man inte använder nässpray så känner man inte att det luktar jättemycket puke på Parish..
9. Om man kisar så är bartendern nästan snygg, bara nästan..
10. Dörrvakten på Parish tar ungefär två år på sig att komma över ditt skämt om polisanmälan för sexuella trakasserier.. (Vad är det med män och skämt? Jag gillar inte att generalisera.. men jag känner fan inte en enda man som klarar att en tjej är sarkastisk..!?)
11. Femfresh är det bästa som hänt.. man får spola ner dem i toaletten så när det är slut på toapapper så är det bara att använda dem.. namnet gives it all away, det bästa som hänt!
12. Den här listan suger verkligen
13. Jag går och lägger mig och det känns bra!

Ledsen - England dåligt val..

Publicerad 2013-06-14 01:36:18 i Diverse,

Nu blev jag ledsen, för att jag är i England.. Eller för att jag valt att studera här.. för ingen jag känner kommer till min show imorgon, hade jag studerat hemma så hade kanske någon gjort det, hade hoppats att någon skulle flyga in men icke :(

Dagens låt även om jag avskyr Frej:

Publicerad 2013-06-13 19:45:35 i Diverse,

Vid min verkligt briefa encounter med Frej, som är en del av Far och Son, som förut var med i Slagsmålsklubben, så uppstod ömsesidigt hat/avsky. Jag kan ju inte hålla käften och var tvungen att berätta hur löjlig jag tyckte att han var under konserten med vissa jävligt fåniga kommentarer.. Det gick väl inte helt hem alltså.. så ja, om han skulle träffa mig igen är jag ganska säker på att han skulle komma ihåg mig ungefär som "Den-jävligt-dryga-fjortis-jäveln-på-Arvika-Festivalen".. som sagt ömsesidigt.. men han ska få det här, jag ääääääääälskar den här! ..men igen, tror att det nog har mer med Simon G att göra än Frej Larsson, men skitsamma, SÅ långsint ska jag inte vara!
 
 
 

Jag är sjuk i huvudet

Publicerad 2013-06-13 19:35:11 i Diverse,

Jag satt precis och skypeade med min polare i Minnesota och inte helt oväntat pratade vi om killar, idag mest en analys av ett av hennes ragg. Vi avslutade med att jag sa att hon skulle lyssna på "Fullbordat samlag" - Simon G, hon sa då att hon gillar hans "Elda med papper", har inte lyssnat på den på länge så jag lyssnade på den och fann mig själv gapskrattandes ensam medans jag fyllde diskmaskinen.. Jag fattar inte vad det är med min skalle.. jag tycker ju att det börjar bli tråkigt att vara singel Men.. jag blir svinglad när jag inte har någon kille i mitt liv alls, så nu är jag då svinglad, det jobbiga med det är bara att jag vet hur det blir, man får vara i fred och glad i ungefär fem minuter och sen dyker det upp någon som jag inte kan hålla mig undan (och det vet jag att jag inte kan eftersom jag tycker att det är alldeles för spännande) och sen går det åt helvete, så går det runt så månad efter månad. Men just nu är det svinbra i alla fall! Jag kanske får vara såhär glad hela sommaren om jag har tur för jag träffar ju aldrig killar på sommaren. Till skillnad från alla andra så har jag aldrig en sommarflirt, hänger bara med killar på vintern, så vem vet, det kanske blir en svinkul sommar då! Jag tycker såklart att ni ska lyssna på hela albumet "Att leva med skammen" men här får ni då Minnesotatipset:
 

Ingen röntgen :(

Publicerad 2013-06-12 21:31:46 i Diverse,

Fick inte röntga idag heller, jävla dret. Hade möjligtvis kunnat tvinga mig till det men vid närmare eftertanke så var jag där och ultraljudade handen för inte så länge sedan så jag tyckte att det kändes lite jobbigt att tvinga mig till det.. samma läkare.. han tyckte jag var ganska löjlig när jag var där med handen också, men då fick jag ju iaf lite surgery så, inte så löjlig, hade ju ont och det blev bättre efteråt. Han trodde att jag hade fått en spricka i foten.. trodde att det skulle gå över efter 6 veckor.. det sa han efter att jag meddelat att det är 6 veckor sedan det hände.. så jag får tydligen vänta ett tag till.. eller? Jag har iaf svinsnygga ben idag, så det är ju kul! Här är de:
 
 

Kokainist

Publicerad 2013-06-12 14:34:43 i Diverse,

Det här var nytt för mig, finns det i SAOL? Har jag vart utomlands för länge eller är jag bara obildad?

Hur står det till i foten egentligen?

Publicerad 2013-06-12 14:29:22 i Diverse,

Spännande! Jag är ju ingen van doktorsbesökande, det enda jag gör hos doktorn är att få nya p-piller och kollar så att jag inte bär på någon otrevlig sjukdom, ja, ni vet sådana där som man kan få om man slarvar med kondom.. komihåg att inte göra det! (Vilken bra och ansvarstagande förebild är inte jag?!). Hur som helst, idag ska jag till doktorn, om precis en timme faktiskt, då ska jag röntga foten! Tror jag åtminstone, jag har ju en tendens att fastna med lilltån i grejer och har, tror jag, brutit den flera gånger. Den här gången har det visserligen inte med mina dinosaurieformade fötter att göra utan att jag gillar Street Fighter och utmanade en kille i kampsport, slängde honom över ryggen (yes, säker!) och han fick tyvärr tag i min arm i fallet och jag flög också runt och hamnade med foten jävligt konstigt och har sedan dess haft lite problem med att gå och fått ett blåmärke på sidan av tån. Så nu är det jättespännande eftersom jag tycker att det skulle vara väldigt kul att kunna få bekräftat att jag brutit något (hej, jag är fem år gammal och vill skryta om att jag brutit foten) eftersom det aldrig blir bekräftat när jag gör något. När jag bröt revbenet så vägrade de röntga mig men jag har ju fortfarande ont 5 år senare så det verkar ju som att det var något fel alltså..

Om jag får bekräftat att det är fel på den så ska jag nog ljuga ihop någon rolig historia om hur det hände, typ att jag varit i Riga och blivit attackerad av 15 rånare och slog ihjäl allihopa, eller nej, slog ner kanske. Så kan jag sätta på gips sen och inte få bada på hela sommaren (bra, jag vill ju helst inte bada). Som sagt, spännande!

Ääääntligen hemma

Publicerad 2013-06-11 12:04:00 i Diverse,

Det är märkligt hur saker ändrar sig.. Jag kunde inte vänta på att åka tillbaka hit när jag var i Norge. Inte för att det är något större fel på Norge (..eller jo förresten, vem försöker jag lura!?) men här har vi ju alla chavs som är det absolut obehagligaste jag vet i hela världens, förutom kanske leksaksormen som skrämde livet ur mig på gatan igår, huh! Ja en chav är en person, vanligtvis kille, i gympaskor, träningsdräkt och liten fejkBurberry/Gucci-väska, de går gärna konstigt så att det ser ut som att de blivit skjutna i ena benet, vilket de inte har eftersom det enda stället de härjat på är på gatan next to mums house... Där rånar de stackars turister/barn/kvinnor/handikappade friskt, skriker efter, kastar grejer på och beter sig allmänt ouppfostrat. Som vanligt tappar jag tråden.. det känns lite förvånande egentligen att jag blev så glad över att komma tillbaka.. dels så har jag ju efter varje år inga kompisar kvar eftersom de flyttar hem, dels så har jag inget jobb.. ja, jag vet inte alltså, vad som är grejen, det kanske bara är det att alla mina saker är här och att det är skönt att ha ett riktigt hem.. Hmm.. jag kan bara inte vänta på att köpa hus, men hur ska jag ha tid till det och hur ska jag kunna bestämma var det ska vara? Suck.

Det bästa med att vara i Arvika + dagens låt:

Publicerad 2013-06-09 11:25:00 i Dagens,

Det bästa med att vara i Arvika, förutom att det är här Sickan bor (tyvärr inte där jag är..), är att vakna hos mormors syster dra på sig mormors morgonrock och gå ut på balkongen och dra en cigg. Då blir jag svinglad! Jag är ju en sucker för konstiga grejer så den här morgonrocken är precis en sån konstig grej som gör mig superglad. Så eftersom jag nu är ensam här så glider jag runt i morgonrocken, äter finn crisp med bregott, hänger på balkongen och lyssnar på tre låtar, nämligen följande: Under Pressure - Queen & David Bowie, Let's Dance - David Bowie och den här:  

Det här går ju för fan inte!

Publicerad 2013-06-05 18:33:00 i Diverse,

Nu kunde jag äntligen efter flera veckors insomnia sova ut och sov först till tio och kände att det var för lite och sov till tolv istället.. vad har jag gjort sen..? Jo jag har ätit tre smörgåsar, en med blåbär, som jag inte ens tycker om, och två med jordnötssmör, städat badrummet och duschat och sminkat mig. Inte ett dugg har jag fått gjort med andra ord.. Så många saker som jag borde ha gjort. Jag har spenderat min tid på skype och på att röka en miljard cigg. Så vet jag att jag kommer bete mig precis likadant när jag kommer tillbaka till England för S är inte hemma då. Dumt dumt dumt. Jag borde ju vara ute och härja men har ingen lust. Idag ska jag iaf till brorsan och se på "hans" nya lägenhet och sen ska jag sova där några nätter. Men han ska inte vara där och alla andra jobbar och jag med för den delen. Jag måste ju ta mig ut så att jag får lite nya intryck så att jag har något kul att blogga om och framförallt så att jag har något att göra.. Jag fick åka buss gratis igår, påfyllningsnätet för mitt busskort var nere så jag kunde inte fylla på så därför fick jag vänligt men bestämt be om att få åka gratis, det gick bra.. tyvärr går det inte att fylla på här så vi får se hur det går nu när jag ska in till stan igen..
 
När jag landade i Oslo den här gången så kändes det inte som att jag kom hem.. så nu vet jag inte var hem är längre. Förr var det hem när jag kom hit. Sverige har inte känts som hemma på många år, eller egentligen aldrig. England.. hmm.. jag vet inte. Jag är förvirrad, jag vill att allt ska vara självklart att jag ska veta att det jag gör är rätt men inget känns 100% rätt.

I kristider - utegångsförbud

Publicerad 2013-06-03 23:25:00 i Diverse,

I vanlig ordning så har jag ekonomin i ordning.. egentligen, bara det att pengarna så att säga sitter fast i framtiden.. typ i form av att jag inte jobbat för dem än och att jag inte får skattepengarna än på länge.. Jaja, det är helt och hållet mitt eget fel eftersom jag är dum i huvudet..
Sen så är jag ovän med min personliga bankman också så jag funderar på att ev. byta till lån i farmorbanken, farmorbanken ställer inga frågor och inga krav. Undrar hur mycket man kan låna där.. det lär behövas en del jao..
Jag tror att utegångsförbud kan vara nyckeln till en ekonomi som lever i samspel med verkligheten. Då kan man tjäna pengar som man inte måste betala tillbaka utan kan använda själv när man får dem..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela