SkatanOchHolken

Över farfars säng hängde ett broderi

Publicerad 2012-08-24 00:14:41 i Diverse,

Det är så cliché men det är så sant:
 
LÄR DIG LIVETS SVÅRA GÅTA
ÄLSKA, GLÖMMA OCH FÖRLÅTA
 
Detta hängde alltså över farfars säng, jag undrar om han tänkte över det och vad han i så fall tänkte, till vilka situationer han upplevt han relaterade broderiet till.. Jag saknar dig farfar.

STAY P O S I T I V E

Publicerad 2012-08-24 00:10:00 i Diverse,

Det är en av livets svåraste uppgifter, att fokusera på det som är bra och att inte ätas upp inifrån av ilska och besvikelse. Men hey, jag ska träffa många trevliga kompisar som jag inte sett på länge/inte sett så mycket av i sommar närmsta två veckorna, ska till London och äta på min favoritrestaurang och jag älskar mitt jobb och ett tu tre så är jag en bachelor rikare och än en gång fri att flytta var fan jag vill, har tre städer på önskelistan, kanske fyra så i det stora hela är livet jättespännande just nu, det gäller bara att komma i håg det och ignorera eventuella störande moment och bli glad och minnas hur glad man blev i efterhand efter att man haft söta små kunder som piffar upp ens dagar! Tack alla söta små kunder =)

Vilket bra inlägg!

Publicerad 2012-08-22 00:15:30 i Diverse,

Jag läste ett inlägg på nån blogg förut som jag inte riktigt vet hur jag kom över men åh vad bra det var, passade perfekt idag, har haft en sån där riktigt dålig känsla hela dagen idag och det var riktigt jobbigt på jobbet förut, kan ju inte stå och lipa när du ska kränga grejer, eller hmm.. då kanske folk sympatihandlar.. har då troligtvis bättre effekt i mindre butiker där man följer med folk genom hela köpet. Här är blogginlägget som jag kom över förut: http://www.devote.se/articles/bloggvaerlden/hur-kommer-man-oever-att-den-man-aelskar-aelskat-naagon-annan_20-2292.htm
Först råkade jag lägga in Jennies kontonummer, det var liksom det senast kopierade. Jag vet inte om så många är intresserade av det men jag kan ju såklart lägga in även det om någon är sugen på att ge henne en slant!

Så var det klippt igen

Publicerad 2012-08-21 01:09:27 i Diverse,

Det går bara åt ett håll när jag och Jennie träffas.. och det är käpprätt! Jorå. Lördag: skulle dricka en öl... vid 7-snåret (ja om inte det var då jag stod och förgäves försökte läsa busstabellen medans J sov vill säga..) snubblade vi ut ur taxin och hade då varit på minst tre barer, kanske fler(?), på minst två hemmafester hos folk vi inte kände. Försökt ta in på hotell och lekt dj:s hos några tonåringar. Joråsåatte.. Det gick bra den här gången också kan vi väl säga då, det slår aldrig fel. Men tack för en trevlig kväll!

Att ta bilder

Publicerad 2012-08-16 00:02:28 i Diverse,

Jag älskar att ta bilder och jag blir ibland lite av en paparazzi men jag är samtidigt motståndare av att förstöra kvällar genom att bara sitta och fota och inte umgås. Dock tycker jag att jag ibland missar, att jag borde ha tagit bilder. Som ikväll, nu känner jag, varför gjorde jag inte det, har haft en supertrevlig kväll och skulle ha viljat föreviga den! Tack för ikväll, ni är så söta! =)

Flickfotograf och beach boy

Publicerad 2012-08-12 21:31:45 i Diverse,

Idag har jag ätit tre bullar och agerat både flickfotograf och beach boy, skulle dock vara en fruktansvärt dålig livräddare på beachen eftersom jag tycker att det är för kallt för att bada.

En favorit

Publicerad 2012-08-10 01:06:50 i Diverse,

En tidning, inga konstigheter. Tidningen heter "BRA DAMER", helt ok namn, man kan anta att det är ett kvinnomagasin, man kan läsa om: Kunstpils, Gravid i Tokyo, musikk, juss for damer och så vidare.. Jaaaa, just det, jag glömde ju det mest väsentliga och mest naturliga i ett magasin som heter "Bra damer", den lilla nätta rubriken: "Paulina, 31: Nazist og småbarnsmor". Haha, WTF?
 

Hon med bananflugorna

Publicerad 2012-08-10 01:00:48 i Diverse,

Hon med bananflugorna på "Konsert", Festival om jag får be, fast utanför, ovanför och bortanför, men ändock, med solen i ryggen och rapparna på scen och i perfekt läge på bron:
 

Bananflugorna

Publicerad 2012-08-10 00:50:06 i Diverse,

Bananflugor har varit på tapeten idag, både när jag och Jennie var på konsert (ja, på vägen hem.. och vi var egentligen inte på konsert, vi sniktittade från en bro men såg hur bra som helst!) och när jag kom hem och Maria meddelade mig att mina bananer hade bananflugor, jag tror att hon tycker att jag ska kasta dem, men jag gillar ju bruna bananer va fan!
 
Den här vred Jennie nacken ur led för, hon bröt ihop, jag med, lätt dagens, veckans och kanske årets: 

Fylleslag

Publicerad 2012-08-10 00:35:11 i Diverse,

Grannarna har fylleslag såhär på en torsdag, de är inte direkt i min ålder heller, de är närmare pensionsålder. Kul för dem! Det skränas och så vidare utanför, jag hörde herrn i huset väsa något om "Har dere noe dricke i glassene da?". Ja, det vet ju såklart inte jag om de har, men jag tror nog att de haft.. Nu kom jag på att jag glömt låsa, det ska jag göra så att det inte plötsligt står någon som tagit fel dörr i köket! God Natt

Jag får väl släppa till lite då

Publicerad 2012-08-07 23:21:18 i Diverse,

Ja alltså inte så, jag håller benen ihop. Jag släpper till och bloggar lite alltså! Jag har idag, för ca 10 minuter sedan skrivit ett mail till min, ja-a, jag kan väl kalla henne min favoritdesigner kanske. Känns bra. Har ingen aning av vad som kan komma från det men det jag hoppas på är en lång och lycklig praktikperiod som leder till en massa spännande kunskap! I övrigt har jag alltså inte sysselsatt mig med så mycket de senaste dagarna förutom att jag varit på jobbet och hos mamma och på konstutställning med brorsan och försökt förtränga vad som pågår i mitt hjärta. Gå med i Occupy for Animals på facebook så gör ni mig lite gladare! Skriv under deras länkar också! Kram, God natt

Att bestämma sig - inlägg från 9 juli som jag aldrig postade

Publicerad 2012-08-02 19:48:14 i Diverse,

Det verkar så enkelt för andra att bara bestämma sig för att sluta vara destruktiva och bryta gamla mönster. Att bara sätta sig på röven i protest och säga att nej jag tänker inte prata mer med dig. Jag blir ledsen av dig, jag orkar inte, kontakta mig aldrig mer. Men hur kan man motivera sig själv när man fortfarande hoppas? Jag vill må bra, hur kan det inte vara nog motivation?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela