SkatanOchHolken

Förra blogginlägget

Publicerad 2012-01-31 17:02:16 i Diverse,

Förra blogginlägget fungerade tydligen som lite falsk marknadsföring ser jag.. 3ggr så många läsare som en vanlig dag, det var inte meningen att vilseleda er, jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Eftersom alla andra visar brösten hela tiden

Publicerad 2012-01-31 14:28:05 i Diverse,

Jag gör ju aldrig det, men jag ligger hemma och har feber idag så jag tänkte att jag kunde unna mig att visa brösten liten såhär på internet en grå tisdag, det var väl kul för mig! Kanske för er också? Vem vet!
Jävligt snygg för att vara sjuk, jag vet, men det blir så när man har naturligt snygga ögonbryn, bra webcam, med bra funktioner och vet att visa sig från sin bästa sida och vett nog att inte ligga så som jag egentligen gör:

Ojojoj!

Publicerad 2012-01-31 01:15:15 i Diverse,

Nu har jag inte bloggat på 9 dagar, det är av den enkla anlendningen att det är mycket roligare/mer givande att blogga när man är bitter/jävligt less på livet/förbannad/olycklig. Det har inte hänt så mycket spännande som jag kunnat blogga om och jag har heller inte varit något av de fyra faktorerna som gör det lättare att blogga på sistone för förra söndagen (den veckan innan den söndagen som var igår, inte igår alltså.) när jag gick och la mig så hände något märkligt ska jag säga er jag kände plötsligt att jag var glad igen, jag var tillbaka till mitt normalläge, helt overkligt för det försvann ju runt 2006/2007 och har bara skymtats vid enstaka tillfällen och kortare perioder sedan dess och försvann helt 2011 men nu jävlar! 2012 är mitt år, det är helt säkert. Gud vad jag ser fram emot resten av året!
Idag har jag förresten känt honom som jag är kär i i ett år. Han blir säkert livrädd när han läser det här men det skiter jag i för det gör mig glad att skriva det! Men skit nu i det och titta på denna fantastiska konversation mellan mig och min homie Mathilda, jag blir så glad när jag får vara lustig, åtminstone tycker jag att jag är lustig och det är ju det viktigaste eftersom jag inte försöker mig på någon komikerkarriär (ÄN!):

Skator i biblioteket

Publicerad 2012-01-20 16:31:59 i Diverse,

Jag fick i mig en hel del rödvin/glögg igår.. något jag inte fått med mig var att jag var ledig idag.. Kravlade mig surt upp ur sängen och åkte iväg till skolan.. jaha, ingen här ingen där så jag har nu suttit i biblioteket HELA DAGEN! Det har ALDRIG hänt förut, spännande upplevelse, nej, ärligt, inte ett dugg spännande!

Nu ska jag sova

Publicerad 2012-01-18 02:12:28 i Diverse,

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag och bara ätit god mat. Tack för det de få perosner som varit inblandade :) Nu ska jag sova gott och länge, åtminstone 9 timmar. God natt!

Funn på Finn(.no)

Publicerad 2012-01-13 17:23:43 i Diverse,

Smörkrisen är tydligen över då någon generöst lagt upp detta:
En annan person bjuder givmildt bort sin fina fina Wrestlingbild (fann flera liknande om någon är intresserad!)
Cred till M för smörannonsen.

Separationsångesten höll i sig kan man säga..

Publicerad 2012-01-11 22:33:27 i Diverse,

Ja.. det gick ju bra det här, först blev jag svinnervös eftersom jag igår fick höra att ljudet skulle vara det värsta, så jag låg och tänkte på ljudet och hur hemskt det skulle låta och frågade om de hade öronproppar, nej det hade de inte, det knakade bara lite så det var lugnt..
Det som däremot inte var lugnt var separationsångesten som gjorde sig påmind när jag kände hur det började bli för sent att ångra sig.. Jag började gråta lite.. för att jag kände att vi skulle skiljas åt så ja, jag tog helt enkelt med mig tänderna hem, blodiga och jävliga, med tandkött kvar på dem.. tandhygienisten sa att hon skulle göra dem lite fina då eftersom jag ville ta med dem, de blev inte så fina men hemma är de!

BLÄ

Publicerad 2012-01-10 19:40:31 i Diverse,

Nu har jag bokat resan tillbaka till England.. :/ Alltid lika mycket ångest när man ska dit, antar att det är därför jag drar ut så förbannat på det varje gång. Jag har separationsångest, men det har, hehe, inte ett piss med England eller Sverige att göra.. jag ska dra ut två visdomständer imorgon och det känns skumt att veta att det här är sista natten vi sover tillsammans, imorgon är sista gången jag äter med dem nu kanske är sista gången jag drar tungan bakom dem, skumt!!!

Såhär vill jag känna mig

Publicerad 2012-01-08 13:15:11 i Diverse,

Jag är bakfull och jävlig och men det är skitfint väder så jag ska pälsa på mig dra på blå och bli en bättre människa och försöka känna lite på påskpossessionen på Sicilien, kanske det coolaste jag varit med om, även om Sicilien bjöd på dåligt väder och dålig mat så bjöd de iaf på något vettigt!

Blåmärke

Publicerad 2012-01-03 00:05:10 i Diverse,

Jag har ett stort blåmärke på armen som jag inte vet något om, men som jag brukar säga, har du blåmärken vet du att du haft en kul kväll! Så vad kul för mig, att jag haft en kul kväll!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela