SkatanOchHolken

Fin bil!

Publicerad 2011-08-30 09:25:10 i Diverse,



-Är du från Holland?
-Nej..
-Du är väldigt stor, väldigt stor! Du måste vara två meter lång.
-Nej..
-Hur lång är du då?
-Enåsjutti.

Sheeello Barbie!

Publicerad 2011-08-27 15:08:29 i Diverse,

Varit i Jerusalem hela dagen, en försäljare försökte få in mig i sin butik genom att säga Sheellooo Barbie till mig, inte bara en gång utan fyra gånger, jo det är ju verkligen ett jättebra sätt att locka in kunder till butiken! (Jag köpte inget av honom men jag köpte en massa annat raffs.. för närmare bestämt 1300.. hoppsan)

TA - By night

Publicerad 2011-08-25 10:05:26 i Diverse,

Idag ska vi ut, förra året var vi ute en onsdag men vi har fått info om att Torsdag is the day så i år testar vi det, ska bli spännande, förra året hade vi ju en riktigt helkväll trots att vi stort sett var de enda som var ute.. Så det kan ju tänkas att det blir superfett i år med tanke på att vi nu timear in rätt dag!

Jaha då åker vi

Publicerad 2011-08-21 23:45:01 i Diverse,

Då har alla packat och ingen glömt något.. men vi har inte åkt än så något lär någon glömma, annars är det ju liksom ingen riktig "syden-tur". Men det är ju inte meningen heller.. med tanke på att vi inte har någon riktig "syden"-destination. Maja är supertaggad och nervös inför den fem timmar långa flygresan, det är enligt Åsas utsago "alldeles för länge att sitta still". Jag har föreslagit att vi ska leka lekar men sist jag försökte med en billek (i fredags på väg till Gardermoen) så fick jag ont i huvudet av all tankeverksamhet, så det är möjligt att jag avstår helt.

Mätt

Publicerad 2011-08-21 11:39:00 i Diverse,

Jävla typiskt, när jag byter land så tänker jag alltid att jag måste passa på att äta alla de där sakerna som jag gillar som bara finns i det landet så nu har jag tryckt i mig en påse Hula hoops och en påse McCoys.. visserligen är det verkligen inte full size på påsarna men jag köpte ju frukostmat igår kväll och nu ligger jag här i sängen och är mätt, vilken otur!
Idag ska jag åka och möta Åsa på hennes jobb, hon jobbar i ett svinstort köpcenter, fint är det också så jag måste klä upp mig lite så att jag inte känner mig för slafsig för de dyra London-tanterna. Jag borde gå upp nu egentligen så att jag kan göra något vettigt idag, eller något kul åtminstone.. fast det är ju inte så lätt eftersom jag inte tycker att saker är kul, jag tycker att JAG är kul däremot så jag ska nog göra något trevligt i eget sällskap tills klockan slår tre och Åsa blir frisläppt..

Om jag inte var vegetarian

Publicerad 2011-08-21 11:29:14 i Diverse,

utan britt istället så skulle jag nog nu gå ner och köpa ett kilo kycklingvingar på kycklinghaket här brevid. Men ärligt talat så är jag nog mer korv-med-bröd-typen.

Håkan Juholt

Publicerad 2011-08-21 11:04:15 i Diverse,

Jag tror att jag måste rösta på Socialdemokraterna nästa gång, jag älskar Håkan Juholt, först var jag skeptisk, vad var det för jävla pajas egentligen? Men det är nog min nya idol!

Maaaat

Publicerad 2011-08-20 22:20:29 i Diverse,

Mina pensionärsintressen:
  • Äta på restaurant
  • Läsa en god bok
  • Brodera
God Natt, klockan är nu 21:20 i London, lördagkväll. Det är ju faktiskt en dag imorgon också..

Kasst

Publicerad 2011-08-20 14:46:02 i Diverse,

..jag har fortfarande inte kommit utanför dörren.. Jag är i London, va fan sitter jag här och bloggar för? Det var ok väder imorse lite sol och några moln.. nu regnar det, bra där, sminka sig i en timme, fb-chatta i en timme, duscha och äta frukost i en timme, prata med Åsas flatmate, skypea i två timmar, få ur tummen och gå ut.. Ja men det är ju kallt! Vilken idiot! Jag får nog dra mig mot Covent Garden för lite mat på min favorit-restaurang som igår visserligen fick lite konkurrans, Åsa har hittat en annan helveggie till mig!

Fågelbajs

Publicerad 2011-08-18 18:28:00 i Diverse,

Alltid lika tråkigt, du sitter och har det trevligt och så dyker det upp en sparvjävel och bajsar på dig!
Men kameran känns stabil - GÖÖÖÖTT!

Inga bilder

Publicerad 2011-08-18 18:16:26 i Diverse,

Nu blir det nog inte så många bilder den närmsta tiden, because I am going to Israel! =)) ..MEN jag har köpt ny kamera så efter det kan det nog bli en och annan bild plus att jag ska på Johan och Tottskis 30årsfest direkt när jag kommer hem och jag räknar med att det blir vilt utan dess like så det kan förhoppningsvis resultera i en och annan skön bild. Exciting! Det är dessutom så bra placerat så att jag kan kravla mig hem om det skulle bli för illa, eller t.o.m tvinga pappa att bära mig hem, eller sova i garaget om jag inte vågar visa mig inne! Så detta mina vänner blir något att se fram emot! Ja, om jag kommer ihåg att ta några bilder vill säga.. det är ju det med! Hursomhelst så drar jag till London imorgon och det blir nice, bara lönen kommer in på kontot snart så blir det här superbra!

Överraskning!

Publicerad 2011-08-15 11:37:10 i Diverse,

Plötsligt hade jag ett mail i min annars tomma inbox, jag blev överraskad.. tills jag upptäckte att det var jag själv som skickat mailet, bra där.

Dagens: bild (among others)

Publicerad 2011-08-15 01:17:00 i Dagens,


-Yes? No? ..No? Nehej, jag trodde att det här var the place to be in Sicily, var det därför tanterna fick ragg och inte jag? Från klarhet till klarhet!

Dra kortet

Publicerad 2011-08-15 01:08:46 i Diverse,

Om du inte blir sugen på att dra kortet för att maten är fantastiskt god och du tycker att det är på sin plats att betala så kanske den här kortterminalen gör att du blir sugen på att pröjsa för det du tryckt i dig på Blå Lotus på Söder:


Jag betalade i alla fall gladeligen!

..Men ska han verkligen vara sådär skev i foten?

Modeblogg

Publicerad 2011-08-15 01:05:05 i Diverse,

Tänk vilka skojiga garderober ni skulle ha om jag hade varit modebloggare:



Enda felet är att jag tyvärr inte vet var man köper grejerna..? You said you diggin me man this shit is big in Japan, aha! Där har vi svaret, den finns i Japan!

Möte

Publicerad 2011-08-15 01:01:33 i Diverse,



Sickan, FÖRLÅT MIG för att jag inte räddade dig ur denna situation! Jag älskar dig!

Jag funderar

Publicerad 2011-08-11 23:04:41 i Diverse,

på att göra några förändringar i mitt liv, jag funderar på att:
  • Sluta dricka alkohol (har haft mycket kul tillsammans men jag tror nog att vi har haft mer tråkigt tillsammans)
  • Börja träna (ja.. det kan ju faktiskt vara ganska trevligt)
  • Sluta röka (hmm.. vi har ju varit goda vänner så länge...)
  • Sluta äta godis och bakelser (men vad ska jag då äta?)
  • Klippa av håret (denna ständiga fråga)
  • Börja spara till att hälsa på Victoria (vilket borde gå lätt om jag slutar med allt det andra och inte köper gymkort utan motionerar utomhus)

Hår

Publicerad 2011-08-11 22:59:30 i Diverse,

Idag var jag ungefär en saxlängds avstånd från att göra en Britney, klippa av mig håret.. sen luggen.. till slut blev det bara färgning, skulle bli blondare men har tydligen blivit rött, skumberg!

Mitt liv

Publicerad 2011-08-02 23:55:01 i Diverse,

Jag önskar mig ett liv där alla är ärliga, vad är ett förljuget liv. Vem mår bra av det? Varken den som ljuger eller den som blir förd bakom ljuset. Varför ljuger folk så mycket. Jag trodde att saker var annorlunda nu, det är så länge sen, jag var så liten.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela