SkatanOchHolken

Rycker mig själv i kragen och ser vad sthlms-dagen har att erbjuda!

Publicerad 2010-08-28 11:45:20 i Diverse,

Jag visste att jag skulle ha tagit med mig en skjorta till sthlm, jag använder aldrig skjorta så jag tog inte med mig någon men jag är så sjuuukt sugen på att ha skjorta på mig ikväll så jag tror att jag måste gå och köpa en för mina surt förvärvade sista små kronor! Åsa säger att jag måste ha BH under toppen som jag ska ha under skjortan (som jag inte köpt än), undrar om det är för att hon tycker att jag har för stor mage och alltså behöver större bröst för att dölja magen..? Hmm..?
Igår var väldigt trevligt, jag fick lite quality-time med både, big-sis, Susanne och Åsa det enda tråkiga inslaget var att jag hade så fruktansvärt obehagliga byxor på mig så jag var tvungen att köpa ett par nya, omgående och byta till dem, men å andra sidan så fick jag ju därmed ett par nya byxor och det är ju kul för mig!
Snart ska jag gå och duscha och äta frukost och ikläda mig anständigare outfit och sen ta en tur till systemet och förhoppningsvis komma till Beyond Retro eller någon liknande butik. Fast jag borde väl kanske inte shoppa.. Mer?
Vill bara berätta en sista liten sak: JAG HAR LÄGENHET I ENGLAND!
MOooooooah!

Köp inte grisen i säcken - träffa pojkvän/flickvän på vintern!

Publicerad 2010-08-25 01:15:11 i Diverse,

Ett tips till alla utseendefixerade singlar där ute, träffa inte någon på sommaren (dels såklart för att man inte har någon lust att vara ihop med någon under den bästa fylleperioden på året där man åtminstone TROR att man ska få ligga varje dag) det är nämligen så att på sommaren kommer folk ut lite mer ur sina råttbon än på vintern. Ökad aktivitet = ökad förbränning, folk kan vara smalare på sommaren än på vintern, en del kanske till och med har gjort en klassisk "Beach-vilket-år-det-nu-må-vara" och tränat sig i toppform inför sommaren.

En annan faktor att lägga till i beräkningen är ju också att folk är brunare på sommaren och hur gayigt det än är med killar som solar solarium så TACK GUD att en del gör det, annars skulle jag aldrig, jag upprepar, ALDRIG klara av att ligga med någon på vintern. Jaja, JAG VET, jag är alltid blek själv, det tar ju åtminstone 3 veckor av dygnet runt-pressande utomlands för att jag ska bli brun men jag försöker åtminstonde hålla mig såpass färgad så att jag inte blir grön som en del kan bli, BLÄ! Brunfärg gör mycket.

Min slutsats är alltså att om man träffar någon som på sommaren verkar som världens kap, du kanske tror att du fått med dig Johnny Depp eller Carolina Gynning hem men plötsligt så blev det vinter och så sitter du där med någon som är skrämmande lik din farsa/morsa, i dagsskick, inte ens i deras glansdagar. Jag säger bara FiFan!

Nu är det höst! -Tack Gomorron Sverige för den informationen!

Publicerad 2010-08-23 10:44:39 i Diverse,

Jag ligger i soffan och tittar på Gomorron Sverige där de så vänligt meddelade att nu är det minsann höst och nu ska vi alla dö bort själsligt i höstmörkret.

Något annat som är tråkigt är att Fugazi har 20årsgräns på lördagar (kanske alla andra dagar i veckan också, vem vet?) Det var hur som helst  väldigt mycket 14åringar där som inte kunde beté sig, de knuffas, spiller öl och är allmänt otrevliga, självfallet var inte det här några vanliga fjortis-20-åringar utan Vestkantfjortisar och alla vet ju att om ens pappa har en dyr bil, rätt adress och ett fett bank-konto så kan man göra hur man vill för att "pappa betalar"

Något jag hört om:

Publicerad 2010-08-19 01:42:14 i Diverse,

Jag har hört om någon som kallas fylla, jag vet inte vad den är eller vad den vill oss men såhär kan det bli när den slår till*:



*Personen på bilderna har inget samband med texten.

-Hela världen kretsar inte kring dig! -Jo.

Publicerad 2010-08-19 00:44:13 i Diverse,

Man brukar ju säga till folk som är väldigt självupptagna att hela världen inte kretsar runt dem eftersom inte hela världen bryr sig om just den enda människan, men ibland undrar jag om inte hela världen kretsar kring mig. Idag har det skett ett profilbildsbyte som jag bara ville spy när jag såg och jag undrar om det var med flit som personen bytt till just den bilden, för jag kan inte tänka mig att någon annan skulle orka få illamående känslor av en helt normal bild på det där viset. Jag tror att den kan symbolisera ett enda stort jävla: "Fuck you, jag hade rätt, du hade fel, HAH!"

Oslo - Stockholm - Stockholm - Oslo

Publicerad 2010-08-16 00:51:24 i Diverse,

Åhh jag saknar Oslo, mitt sommaroslo, det bästa som finns, där kan man, som jag tidigare idag sa till Joanna, beté sig som man vill utan att någon vet om det, man ska iaf ha ganska mycket otur om någon ser en när man står och spyr bakom någon gammal volvo. Fast det gör man inte, man tar en taxi hem och så spyr man i den om man har otur eller så klarar man sig tills man kommit hem! Det är bra när man klarar sig hem. Då är det verkligen bara en sak mellan dig och toaletten, eller spyhinken och om du är riktigt kass, sängkläderna. Det är risigt det. Jag saknar Stockholm också, åhh, fina perfekta Söder, nu är det inte länge tills vi möts igen och det ska bli fett det! Ohh yes!

Dagens mest patetiska person..

Publicerad 2010-08-15 13:52:55 i Diverse,

...är jag! Tack för nomineringen. Är så pass pinsam idag så att jag lyssnar på Ted Gärdestad - Låt kärleken slå rot och det här:


Men bara jag får på mig masken så ska jag ta mig utanför dörren och jävligt snygg ska jag vara också, var faktiskt (helt oväntat) brun och smal när jag vaknade imorse!

Fjortis40åring

Publicerad 2010-08-11 13:00:34 i Diverse,

Här om dagen på jobbet så kom det en kund som inte direkt ville ha hjälp men som ville småprata lite när hon tittade runt. Hon var rimligtvis, efter en snabb bedömning av hennes utseende, i fyrtioårsåldern. Vi pratade i uppskattningsvis 2 minuter och hon hann säga liksom, ju och typ kanske 30 gånger. Jag förstod inte alls vad hon sa eftersom hon egentligen inte fick ur sig några andra ord än just de tre och nåt litet "Ahhh, om du förstår", "Jaa-a" kvittrade jag tillbaka med ett stort påklistrat leende även om det susade i mitt huvud i brist på förståelse för vad hon sa.

I natt födde jag ett litet barn.

Publicerad 2010-08-11 12:50:55 i Diverse,

I natt drömde jag om att jag födde ett litet barn. Igår läste jag en artikel om en tjej som fött barn utan att överhuvudtaget veta att hon varit gravid. Det har jag hört om tidigare med det är alltid folk som varit ganska tjocka som man hört om och man har aldrig fått förklarat hur de kan ha haft mens under tiden. Men den här tjejen var smal, hade inte putmage alls, fram till den dagen då hon födde. Hennes livmoder var felvänd och därför kan barnet ligga väldigt långt bak i ryggen och p-piller åt hon så hon räknade med att inte kunna bli gravid och av att äta p-piller får man ju en oäkta menstraution varje månad.

Hur som helst så drömde jag att jag var tvungen att åka till sjukhuset för att jag hade så ont och jag hade ingen som helst aning om att jag var gravid men plötsligt så låg det en blond liten bebis där, Gabby blev väldigt glad men jag var lite skeptiskt en kort stund. Ninna hette bebisen, jag frågade om hon ville heta det och då svarade hon ja och hon svarade nej på alla mina andra förslag. Är glad att det inte var såhär i verkligheten för jag räknade lite på vem som skulle ha varit pappan om det hade varit i verkligheten och det hade ju varit en genetisk katastrof!

Dagens språklektion:

Publicerad 2010-08-10 01:23:04 i Dagens,

Värmländska: När vi nu ha lössna på enn betä kan vi like gärne lössne på enn te, här kommör han:
Svenska: När vi nu har lyssnat på en låt kan vi lika gärna lyssna på en till, här kommer den:
Norska: Når vi nå har hørt på en sang kan vi like så godt høre på en til, den kommer her:

Inner-self..?

Publicerad 2010-08-08 21:03:23 i Diverse,

Jag har fått en fin kommentar från en person som kallar sig för Inner-self så apropå den kommer detta lilla blogginlägg till världen: Jag kan inte komma på vem du kan vara. Känner jag dig? Om du känner mig så borde du ju veta att jag inget hellre önskar än att någon ska missta mig för en rosa fjortis som precis blivit av med oskulden och fortfarande inte har supit sönder sin stackars rumpa som 10 år senare, precis som brösten, börjat hänga.

Jag har ju i mitt skriftspråk alltid varit väldigt mogen och precis men jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det ibland nästan inte går att förstå. Jag har helt enkelt bott för långt från Värmland för länge, för långt bort från lärare som kan stötta mig i mitt språkbruk. Jag ber på förhand så hemskt mycket om ursäkt för hur fruktansvärt sorglig min skrift och mitt tal kommer att vara efter tre år i England. Undskyld assssss!

Fängelseparken - bra utsikt trots allt

Publicerad 2010-08-08 20:53:51 i Diverse,

Inatt var jag och Victoria ute, inget blev som vi hade tänkt oss men vi fick till slut en falafel och gick hem, på väg hem så kom det fram en kille och frågade om han kunde få sjunga en sång för oss.. för att inte verka fräck, trots att jag helst ville trycka in hela falafeln i käften på en halv sekund, så sa jag ja. Han sjöng jättebra, alltså, JÄTTEBRA! Sen ville han nog att det skulle ha charmat så mycket så att han skulle få ligga men det fick han inte, det var dumt för han var egentligen jättesnygg.. Fan att man ska vara så jävla tjock.

Idag har jag ätit gammal falafel följt av thaimat uppföljt av ny falafel och avslutat med en McFlurry med båd Daim och kolasås, nästan ingen glass, åt inte så mycket av den för det stod en pundartjej en halvmeter bort från mig och harklade sig och spottade ut snorklysor hela tiden och jag var ju lite halvhängig efter Jägern igår..

Ja förresten! Jag vaknade imorse, IGEN, av att Jen's granne lyssnade på den där Rihanna kärlekslåten på repeat på högsta volym, om inte den grannen snart blir utkastad så blir aldrig någon utkastad.

Avslutade dagen i fängelseparken, astrevligt och många spännande djur och människor att titta på. Killar som kastar frisbee.. kanske mitt nya intresse..?

Dumt dumt dumt

Publicerad 2010-08-05 13:12:46 i Diverse,

Jag och Jen drog på en tisdagsfylla i, ja vad tror ni, tisdags, det är alltid nice och jag förstår inte hur jag har kunnat bo i Oslo så länge utan att tidigare ha hamnat på Fugazi, kasst av mig tycker jag med tanke på hur många snygga killar som var där, Jennie och Joanna hade verkligen rätt: Inget annat uteställe har så många snygga killar på samma gång!

Jag har två superstora svinäckliga skavsår också, kan inte ha normala skor och i vanlig ordning när jag har börjat träna har jag då alltså blivit handikappad så att jag inte kan fortsätta, va fan är det här för skit? Ska jag behöva vara fet resten av livet? NooooooOOOOooooOOOOOooooOOooo!

Nu blev jag glad!

Publicerad 2010-08-05 13:07:23 i Diverse,

En vän berättade precis att det blir England för honom och det känns ju svinbra, då kommer jag ha två svennekompisar i London, asbra även om jag ju ska bo svinlångt bort så känns det schysst att veta att de kommer vara en liten(lång)tågresa bort och ett inrikessamtal bort inte minst!

Nyvaken och nyförbannad

Publicerad 2010-08-03 11:15:31 i Diverse,

Jag är nyvaken och nyförbannad, för det första så vaknade jag av att någon jag inte känner ringde mig och sen kollade jag på klockan och upptäckte att jag sovit tio timmar något jag inte alls hade planerat. Sen upptäckte jag att jag har fått inflammation i foten i år igen så att jag inte kommer kunna jogga idag. Sen kom jag ihåg vad jag hade drömt och blev ännu mer trött på mig själv, vad är det för jävla skit att hålla på och drömma om killar. På tal om drömmar så drömde jag att jag hade sex med Justin Bieber häromnatten...
Jag åt dessutom broccoli, ärtor, sparris, blomkål och vitlök igår, ni kan ju tänka er själva..

Ha en trevlig dag, det ska jag ha, om ett litet tag när jag blivit ren, känner mig aslortig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela