SkatanOchHolken

43

Publicerad 2015-10-11 02:14:19 i Diverse,

Har under veckan fått höra hela TVÅ andra personer (alltså: personer som inte är jag) som också önskar att de vore över 40 år. Någon sa en gång till mig "Stop wishing your life away", men det är ju inte det att jag önskar livet av mig själv eller önskar att jag ska vakna upp som 40plussare imorgon men jag vet ju att livet är så mycket bättre som 28åring än som 18åring så det är svårt att inte tänka att det kommer vara en miljard gånger bättre när man är 43. Hope I didn't just jinx it. Det skulle ju vara himla tråkigt.

Dagens bild!

Publicerad 2015-10-11 02:07:22 i Dagens,

 
Älskar folk som är så ärliga. Så typiskt mig själv. Om jag får säga det själv.
 

Det fina med att vara singel

Publicerad 2015-10-11 01:49:59 i Diverse,

Det finns en del fördelar med att vara singel ändå!
 
T.ex så kan man sitta i turkosa leopardmönstrade träningsbyxor, raggsockor och morfars Mariusgenser utan att någon kommer och klämmer en på rumpan när man är upptagen med att rita rävar och spindlar till klockan 01.30.
 
Man kan se på tio avsnitt av Raising Hope utan att någon slickar en i örat (ja, det är ju ändå lördag och det är väl sånt som fyllon håller på med?).
 
Man kan dra med sin kompis på en öl på Broker utan att ha med telefonen eftersom ingen ringer och är full och skriker för att man inte svarar och inte har berättat att man är ute och dricker öl. 
 
Det är heller ingen som inte kommer hem när krogen stängt och glömmer ringa  för att berätta att de ska på efterfest och kommer hem med svansen mellan benen dagen efter och berättar att de råkat ligga med sitt ex och man slipper följaktligen ta ställning till om man bara ska slå personen på käften eller slå personen på käften och göra slut.
 
Man kan äta så mycket lösgodis man vill utan att någon tar dina favoriter när du somnat på soffan.
 
Man kan köpa vilken hund man vill och döpa den till vad man vill utan att någon lägger sig i.
 
Ja, det är rätt gött faktiskt!

Varit med förr

Publicerad 2015-10-06 22:16:07 i Diverse,

En fin liten kommentar från en gammal vän och en svunnen tid. Är övertygad om att den varit med förut, men det är fint så det tål att upprepas:
 
 
Har testat tysk alltså, det var väl sådär om sanningen ska fram. Tyskland däremot, det ser jag mycket potential i, men mest som boendeland, inte så mycket som bra jaktmarker. Har fortfarande inte legat med en miljon män, det kan vara därför jag är singel. Eller kanske för att jag litar på folk som tycker att det är passande att heta något med Arse. Det kan vara det också. Nedan kan ni se en äkta Rojalist.
 
 
 

Dagens låt!

Publicerad 2015-10-06 22:02:00 i Dagens,

Det enda jag vill lyssna på för tillfället, efter Buenos Aires förra året har jag ju älskat Electrotango och den här har satt sig lite extra eftersom den är så himla glättig!
 
 
Får cirkuskänsla, det är alltid bra, hade jag inte varit så feg så skulle jag ha rymt med cirkusen för länge sen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela