SkatanOchHolken

Jag älskar dig mer än någonsin...

Publicerad 2010-07-29 18:35:52 i Diverse,

...Gabby! Jag har en ganska så sur dag idag och du är egentligen inte hemma men du åker hem ändå och det är jag så tacksam för, jag behöver få sitta och gråta lite i ditt knä och det blir så jäkla bra, kan vi se på film och äta godis även om jag inte orkar äta så mycket kanske.

Jag hade en jävla tur nu med tanke på att Gabby kommer hem, hade inte hon gjort det så hade jag gjort något pinsamt som jag säkert hade fått ångest för så tack ännu mer baby!

Förlåt för att jag är så tråkig, det är för att jag just för tillfället har litelite svårt att skratta åt min egen olycka, men snart blir det bättre och då kan jag vara rolig igen!

Vill även skänka ett tack till Jenny som gav mig en HEL LÅDA med mina favoritgodisar GRATIS! Puss älskar dig också!

Jag är den sportigaste jag känner just nu!

Publicerad 2010-07-26 23:13:03 i Diverse,

Jag har idag inhandlat nya joggingbyxor och kommer även snart att inhandla nya joggingskor, då måste jag ju fortsätta jogga, kan ju inte hålla på och lägga ner en massa pengar på det utan att använda det, eller hur, men det är ju viktigt att man ser snygg ut när man gör saker, ifall man skulle råka springa på nån i skogen, he heheeeh. Neee, är inte så desperat för tillfället så jag är ganska nöjd med att bara lyssna på musik och se ut som ett troll som håller på att dränkas i sin egen svett som dessutom går i slow motion!

Börjar överväga att sluta lyssna på Aaron Carter..

Publicerad 2010-07-23 19:59:20 i Diverse,

Jag satt i godan ro och laddade hem musik och lyssnade på Aaron Carter och min 3,5åriga lillasyster kommer inflygandes och skriker, "Jaaa! Det är Musse, vi dansar!" När jag sa att det inte alls var Musse så insisterade hon på att det var det och började dansa, lite längre in i låten ändrade hon sig dock och frågade "Vad är det här för ljud?" Ljudet var Aarons röst. Jag överväger starkt att sluta lyssna på Aaron Carter nu alltså..

C i löpspåret ta mig fan!

Publicerad 2010-07-22 21:55:25 i Diverse,

Om jag skriver det så blir det sanning för det blir så pinsamt att skriva det utan att genomföra det ifall man skulle bli påkommen med att typ sitta på facebook istället så nu drar jag fanimig ut på en joggingtur! Fettet ska bekämpas!

Hebreiska e nice!

Publicerad 2010-07-21 22:10:13 i Diverse,

För någon dag sedan upptäckte jag att all reklam på min facebook var på hebreiska. Jag tänkte att det väl hängde kvar från Israel och snart skulle försvinna men nej då, en gång hebreiska - alltid hebreiska.

Just nu tittar jag på ett naturprogram, leoparder har märkliga sexrutiner, de parar sig i en vecka i taget och äter nästan inte under den här perioden och sen så lämnar de varandra och ses inte på flera månader, ibland flera år. Hmm.. det kanske inte var så märkligt ändå.. jag tycker att jag känner igen det här beteendet..

På TV idag, alltså Dagens:

Publicerad 2010-07-20 00:15:31 i Dagens,

Idag såg jag på nyheterna att det hade fötts en liten Tapirunge på ett Zoo i Sverige, de går på toa i vattnet, det är ju smidigt, blir de inte så äckliga, de vill kramas och sånt också:



Bara så att du vet så hör de till djurfamiljen "Uddatåiga Hovdjur" och gillar att vädra med sin cirka 35 cm långa snabel samtidigt som den spärrar upp ögonen, vi skulle nog kunna bli bra vänner, jag har också udda tår och vickar på näsborrarna och spärrar upp ögonen när jag funderar. Plus att vi för tillfället har ungefär likadana slingor.

Kanske för att jag hostar..

Publicerad 2010-07-19 23:58:52 i Diverse,

Jag har känt mig lycklig ett tag men just nu känner jag mig lite olycklig, vet inte om det är för att jag är i Arvika, mkt möjligt, om det är för att jag supit fyra dagar i rad, mkt möjligt, om det är för att jag hostar så att jag inte kan sova, mkt möjligt.. känner mig lite såhär:

Min nya favoritsport: Tennis

Publicerad 2010-07-19 20:38:18 i Diverse,

Jag gillar ju egentligen bara sporter för att det finns snygga manliga sportutövare.. nu har jag kommit på att Tennis, det är nog grejen, jag har då därmed utökat mina chanser att bli gift efter som jag nu gått från att bara kunnat tänka mig att gifta mig med någon som åker skateboard eller snowboard till att kunna tänka mig att gifta mig med någon som gör det elller spelar tennis. Tyvärr så kan jag inte sitt och glo på tennisspelare på nätet för jag tittade för lite häromdagen för att uppfatta namnen på de snygga som jag såg fightas på tv, typiskt.

Israel i bilder

Publicerad 2010-07-19 20:23:12 i Diverse,


Marknad Tel Aviv


I Bethlehem har de inte Starbucks som i resten av världen.. men de önskar nog det?


Church of Nativity och Åsa iklädd Palestinasjal för att skyla sig eftersom hon är tjej.


Skum häst i Jaffa


Stor vattenmelon - Liten Åsa


Vi var ju inte riktigt bjudna på Kungabröllopet men Attachén hade reklammaterial och även förlovningsfoto på både regerande och kronprinsess-par.


Här föddes då det lilla Jesusbarnet, i det där lilla hålet tydligen..


I Jaffa, Tel Aviv, med schysst reflektion av min fotoarm i Åsas glasögon.


Här fick man inte ta kort och här skulle bilen gås igenom för utfart ur Bethlehem.. här tog vi kort och här blev bilen inte genomsökt - eftersom de inte har rätt att göra det på diplomatbilar, moahahahaha! Graffittin är ju lite hemsk alltså.. det där är muren som stänger in Palestinierna i Bethlehem.. Till vänster utanför bilden står en man med automatvapen, bakom honom två till..

Jag luktar skitmycket fotsvett och har ont i halsen.

Publicerad 2010-07-19 19:36:52 i Diverse,

Festivalen är nu över och jag luktar fotsvett som fan och har ont i halsen, tråkigt som satan, men men, det där med fotsvetten finns det ju ett lätt botemedel mot.. tvätta fötterna, ja jag har ju alltså redan gjort det två ggr efter festivalen men ballerinaskor är fan döden. Halsen vet jag inte vad jag skka göra med, tror att jag är alllergisk mot morfin, tog enligt doseringen på förpackningen till halsmedicinen igår och blev illamående som satan och kunde inte sova för att det inte bet på min hosta.




Kan ni se kärleken mellan dem?

Chillifingrar och tandkrämstunga och ta-mig-fan-flisfot!

Publicerad 2010-07-13 23:32:11 i Diverse,

Idag har jag bjudit min kära Malin på Thaimat, mitt eget recept, jättegott men jag lyckas som vanligt smaka på den färskka chillin, förstöra smaklökarna och inte inse att det är alldeles för starkt förrän någon annan ska smaka och dör bara av att titta på den. Jag körde ju såklart en gammal klassiker och stoppade fingret i ögat, yes!

Sen så fick jag vänta jättelänge utanför badrummet på att få spotta ut tandkrämen så det sved som fan på tungan eftersom jag tagit så jävla mycket och den var ganska stark.

Precis när jag skulle sätta mig för att skriva det här blogginlägget så trampade jag i sängen och fick en flis i foten, flis, i sängen! Va Fan?

Dagens roligaste:

Publicerad 2010-07-11 23:57:20 i Dagens,

Råkade trycka fel när jag skulle logga in på hotmail och kom över det här som förklarar ordet "Ho": "A word Santa Clause says three times when he sees your wife, mother and sister together in the same room."

Glömde en liten liten grej..

Publicerad 2010-07-11 23:55:35 i Diverse,

Ja alltså, rubriken i förra inlägget fick ju ingen som helst anknytning till inlägget, jag menar bara att killarna i Israel fattar lite bättre än killarna i Stockholm och att utelivet i Israel är lite bättre än i Stockholm, well.. that´s all.

Och med tanke på 5-0, Grattis som fan till SPANIEN! Jag hörde det.. PÅ RADION, haha, alltså, jag lyssnade på det på radion istället för att se det på tv, old school!

Tel Aviv - Sthlm 5-0

Publicerad 2010-07-11 12:51:47 i Diverse,

Nyss hemkomna från Israel bestämde vi oss, eller vi hade redan bestämt oss tidigare i veckan, för att gå ut i Stockholm. Hela ute-upplevelsen var helt bisarr. Ja, det är trevligt med lite uppmärksamhet, absolut, men vad fan var det för konstigt kåtslag som hade drabbat Stockholm inatt egentligen? Och vad är grejen med att varenda kille har läst "The Game"? Vi hann knappt in genom dörren innan det dök upp en ensam kille med någon dålig linje och när vi hade blivit av med honom dök nästa ensamma kille upp och när vi blivit av med honom dök två killar upp och när jag gick till baren var det en man där som började. När vi gick ut och ciggade dök två danska killar upp (de enda normala under kvällen) och sen dök en tredje ensam kille upp och den dök en av de två killarna upp igen och sen när vi gick och köpte fylle-mat dök det upp två killar till och raggade. Har jag missat någon, ursäkta i så fall! Helt jävla otroligt, ett gigantiskt kåtslag måste ha glidit in (ja, det är väl precis vad de vill göra, glida in..) över Stockholm med värmen! Men visst, är killarna som man är intresserad av lika sugna så, inte mig emot, bring it on!
Nu ska jag och mina risiga utlandsmage gå och duscha!

Tel Aviv by night!

Publicerad 2010-07-07 18:48:07 i Diverse,

Woho! Ikväll ska vi ut, vi ska möta gud på flera sätt idag, först var vi i Bethlehem under dagen, så nu har jag stått, more or less, på platsen Jesus föddes. Jag trodde nästan att jag var i ett fångläger, det var lite krångligt att få komma ut men diplomatskylten på bilen hjälpte kanske lite grand..

Så ska vi då ut och kolla vad Tel Aviv har att erbjuda nattetid, sitter osminkad utan bh och funderar på vad jag ska köra för stil ikväll jag funderar på att det kanske hade varit spännande med lite Pippa Långstrump-stil men vet inte om jag vågar så jag funderar på SvampBob Fyrkant istället.

Always come back to your love

Publicerad 2010-07-06 18:05:26 i Diverse,



Har haft en del tid till eftertanke i solen och opassande nog i mina kärleksbekymmerstankar så slog den här låten än en gång ner i mitt liv! Jag och Åsa har, såhär på eftermiddagen, suttit och youtubat lite och jag kom då på att jag ju gillar Samantha Mumba som fan, eller, "den lilla mörka tjejen med afro" som jag beskrev henne för att Åsa skulle förstå, jag sa även att "hon har gjort den där låten som vi hörde inne i en butik i London 2001 eller 2003", lätt att förstå. Men vi kom på det till slut så här har ni en gammal goding!

Jag är inte 15 längre, VA?

Publicerad 2010-07-06 14:17:29 i Diverse,

Jag har de senaste 8 åren gått runt och trott att jag varit 15 år men jag har nu tillbringat de senaste dagarna med 15, 16 och 17-åringar och har därmed förstått att jag med åren som gått fått en viss mognad. Spännande, men jag känner mig som en hundrafemtio år gammal kärring.
Lite skryt.. nu ska jag ut till poolen igen.
Shalom!

Ehhhhjj! New Jersey!

Publicerad 2010-07-05 10:20:22 i Diverse,

Igår var vi på en liten marknad här i Tel Aviv, folk stod i sina stånd och gapade och skrek på alla möjliga sätt för att få ens uppmärksamhet och kanske få sålt någon skit, en man fick ur sig: "-Ehhhhjj! New Jersey!!" Precis där stannar jag upp och undrar, hur tänkte han där? Vem som någonsin hört talas om hur folk är i New Jersey blir sugen på att köpa något av en som förolämpar dig på det viset? Det blev inget köp.

facebook + Israel = njäääe

Publicerad 2010-07-04 11:00:10 i Diverse,

Jag är som bekant i Israel, där får man inte facebooka tydligen, eller alla andra får men inte jag, de hade bestämt sig för att jag var tvungen att få en kod skickad till min mobil som jag skulle skriva in för att bekräfta att jag var jag och ingen konstigt Israel som ville hacka mitt fbkonto. Problemet var bara att mitt telefonnr var fel, 00 fattades före 46, då undrar jag varför fan dte gjorde det, jag kan väl mitt eget landsnr ordentligt!? Ja, det kan jag. Så jag fick inget sms. Ett argt mail till brorsan i Norge och ett 50 kronors samtal senare så hade han ordnat numret och när jag nu skulle försöka för 17:e gången så ille de inte skicka någor sms längre, nej nu räckte det med ett enkelt litet bildspel där jag fick säga vem som var vem i min vänlista. Jag vill bara gråta.. av lättnad, ilska, glädje, sorg..

Ha en fin dag och bränn er inte på röven som jag gjorde igår, det är inte snyggt med stringtrosor och brännmärken efter vanliga bikinitrosor alltså!

Puss puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela