SkatanOchHolken

TV är bra skumt alltså

Publicerad 2011-05-28 15:58:55 i Diverse,

Jag ser på en tv-kanal som jag inte förstår vad den heter.. först såg jag ett program med det smakfulla namnet "Sex with mom and dad". Pappan var upprörd för att den 17åriga dottern hade sex. Varenda gång en amerikan öppnar käften angående sex så måste man ju bli förbannad. Vad är det för fel på dem??
Nu ser jag på något om gamla barn/ungdoms-kändisar, haha, i ameikat verkar det verkligen kunna gå att göra tv av vad som helst.. tydligen så tittar ju folk (läs jag) på det!

Det kanske verkar som att vi inte har kul..

Publicerad 2011-05-27 00:27:33 i Diverse,

Det kanske verkar som att vi inte har kul.. men vem fan har väl det? Vi har det skitkul! Kan det bli bättre än Torsdagsfylla och Latin Kings? ..Ja, det tror jag, men va fan, när jag snodde "Välkommen till Förorten" av brorsan så var jag jäääävligt nöjd och det är jag fortfarande.. motsatsen till nöjd med CD-stöld var när jag lånade brorsans Yabba Dabba Dance och sedan fick utskällning för att jag repat skivan.. det hade jag inte, men han tvingade mig att köpa loss den.. Han är även fortfarande arg på mig för han trodde att jag snodde 200 spänn av honom när jag
var fyra år.. Det gjorde jag aldrig!

Tack för ikväll!

Publicerad 2011-05-26 22:59:22 i Diverse,

Tack för ikväll Malin och tack för gästblogget, har redan hört rykten på stan om att det var fina bilder!
Tack för ikväll och för rödvinet Gabby! (Vi fortsätter ett tag till va?)

Gästblogg// M

Publicerad 2011-05-26 19:20:15 i Diverse,

Jahapp, så fick man det stora äran att gästblogga då! Cecilia får agera nanny så länge och såhär kan det se ut....


Min lille skatt... och Lotus =)



Ja, det var allt för mig =) // Malin

Då var man bil"ägare" igen!

Publicerad 2011-05-25 19:05:24 i Diverse,

Idag har jag varit i Munkfors.. Jag har varit i Munkfors en gång tidigare i mitt liv, det enda intryck det gjorde på mig förra gången var att det var en liten håla med jobbig dialekt och ful folkpark. Jag gick i trean. Vi var på klassresa tillsammans med en annan tredje klass, närmare bestämt min kära väninna, Elins klass. Vi använde våra surt förvärvade pengar till att betala för bussresan till detta guds glömda ställe, de slapp undan. Det är åtminstone vad mitt barnminne berättar för mig.
Jag blev inte speciellt mycket mer imponerad den här gången, Han som sålde bilen till oss hade längre hår än mig, hans fru hade vit knyt-topp och stringtrosorna långt uppe på ryggen. Yeah.
Men nu har jag ett fordon att frakta mig själv mellan morsan och Charlottenbergs köpcenter med, livet leker verkligen när man blivit såhär gammal, kul att bo hemma, verkligen!
Jag är ju av den läggningen att jag gillar ordvitsar och bokstavslekar och dylikt.. registreringsskylten har bokstäverna GME, game tänker jag och säkert även ni automatiskt då, jag associerar direkt till player, associerar vidare till det här (som vi firar bilköpet med):
Jag vet, jag tröttnar aldrig.. kanske det hade varit mer passande med den där låten som går ungefär såhär: "Har dyra kläder! Pappa betalar!..." Så kunde jag inget mer.. men det var ju heller inte pappa som betalade. Det var mamma. ..och för att vara helt ärlig så har jag inte fått den. Fan.

606

Publicerad 2011-05-25 18:54:46 i Diverse,

Mitt förra inlägg var mitt 606:e inlägg på bloggen, väntar med spänning på det 666:e!

Gaga, the lady of my mood

Publicerad 2011-05-23 12:21:50 i Diverse,

Sommaren 2008 hade jag haft inte bara ett utan tre jävla skitår, jag mådde inte speciellt bra och fortsatte i vanlig ordning att försätta mig i helt idiotiska situationer. Jag hade festat till många låtar med många människor de senaste åren för att glömma allt jobbigt men sommaren 2008 så flyttade jag till Oslo och Lady Gaga släppte sin första singel Just Dance och jag var såld direkt! Jag lyssnade på den dygnet runt och livet blev sakta bättre, Oslo hade också sina baksidor men definitivt fler framsidor ;)
Nu har hon precis släppt sitt nya album och jag är supersåld på en låt och det är den här jag ska plåga er, mina kära vänner, med den här sommaren:

Så ska det vara!

Publicerad 2011-05-23 09:46:15 i Diverse,

Det är gammalmodigt och löjligt men ändå gulligt på något obehagligt vis att fråga pappan om lov men gud vilket gulligt frieri:

Hur många dagar?

Publicerad 2011-05-23 08:13:57 i Diverse,

Det finns många saker att orka, inte orka, stå ut och inte stå ut med i livet, för en del är själva livet det de inte står ut med. Hur mycket saker ska man orka eller stå ut med och hur många dagar ska man orkar, vilja eller stå ut? 1 minut? 2 timmar? 3 dagar? 4 månader?

Jag erkänner

Publicerad 2011-05-23 00:22:15 i Diverse,

Jag erkänner, jag gillar Tove Styrkes White light moment! Jag tycker att det är ett skitskumt namn och är egentligen ganska emot sådana där idol-fånar och annat patrask, men jag kan inte låta bli att börja digga med foten (som jag har placerad på gaspedalen) när den kommer på radion.

Morr

Publicerad 2011-05-19 10:31:21 i Diverse,

Jag vaknade vid 07.30 och kände att jag definitivt vaknat på fel sida, tänker att det nog är trevligare att vakna på rätt sida och sover ett tag till. Vaknade svettig och ÄNNU surare nu med en katt som skriker mig i örat, gnider sig på min dator och tappar kattmat över mig. Nice!

17 mai är över för i år

Publicerad 2011-05-18 12:20:39 i Diverse,

Då var 17 mai över för i år, jag hade bunad och allt var frid och fröjd, i vanlig ordning så gästades min kropp av ett lätt illamående och en dunkande huvudvärk, men fin var jag:

Länsförsäkringar, skum frisyr

Publicerad 2011-05-18 11:59:36 i Diverse,

Den här reklamen kanske har gått jättelänge, vad vet jag, men Felix Herngren får ju alltid till det, han är riktigt gött otrevlig i den här reklamen. Jag skulle bra gärna vilja veta hur de tänkte när de valde den där frisyren.. och jag skulle bra gärna vilja veta hur det kommer sig att jag har bommat den i alla tidigare Länsförsäkringsreklamer. En sådan hillbilly-frisyr borde inte undgå mina modeögon!

Åh Norge, min (o)vän!

Publicerad 2011-05-15 22:43:59 i Diverse,

NRK värmer upp inför 17 mai genom att skicka mig ett kravbrev på kringkastingsavgiften! Har jag någon tv? Nej. Bor jag i Norge? Nej. Har jag fått något tidigare brev om att jag ska betala? Nej. Får vara glad för att jag vann i skattelotteriet i år åtminstone.

Norge, du är verkligen ett överaskningarnas land! Inget fungerar som det ska, lika förvånad varenda gång man öppnar brevlådan och får ett brev.

Jag är så himla sugen på festivalen!

Publicerad 2011-05-10 00:46:17 i Diverse,

Förra året på festivallördagen så satt jag och några andra och skålade för den sista festivalen, men det blev det inte och jag ska definitivt vara där i år! Det är uppemot tio band jag vill se som jag aldrig kommer se eftersom att jag kommer vara aspackad i öltältet istället, men fan va kul det känns att veta att jag även i år har möjligheten! Ska nog köpa biljett snart tror jag! Och nej fan, nu kom jag på att jag tror att jag lämnade gummistövlarna i England, SATAN!

Romeo och Julia

Publicerad 2011-05-09 00:12:42 i Diverse,

Igår såg jag en film som hette Letters to Juliet. Jag ser ju nästan aldrig på film nuförtiden eftersom jag anser det vara en förhållandesyssla och jag av den enkla anledning att jag är miserabel singel alltså inte kan se på film. Igår umgicks jag med ett par så då blev det film.. (idag också förresten, alltså umgicks med ett par, ett annat par, såg på film). Filmen vi såg hette Letters to Juliet.. tror inte att det kommer bli någon värre succe men jag tycker ju nästan aldrig att en film är dålig så jag tyckte att den var fin, obotlig romantiker som jag är, jag grät lite också, men det gör jag ju visserligen till Pocahontas också.
Idag har jag fått ett nytt namn, Meja kallade mig utan uppmaning Pepilia och jag fick även världens största leende och sen en stor kram när de kom och hämtade mig på tågstationen. Om hon sover länge imorgon så tycker jag om henne ännu mer. Glada små barn är allt bra trevligt. Ehh va? När började jag gilla barn egentligen? Hmm.. jag misstänker att det kan ha varit när det där söta barnet jag hade på dagis klappade mig i håret och sa att mitt (då vita) hår var fint och sen somnade mot min axel.. eller eventuellt samma vecka när jag kom på att man kan bli hur tajt som helst med barn och få dem att gå med på vad som helst så länge man säger att något är hemligt och att det bara är vi två som vet. Varför fungerar det inte så med vuxna? Jag vet i alla fall att det INTE var när jag var i trysil och den där söta lilla overallbeklädda krabaten som jag snällt log mot sträckte ut tungan och gjorde den fulaste lipning jag någonsin sett tillbaka.

Jag förstår inte

Publicerad 2011-05-07 21:59:31 i Diverse,

Jag förstår egentligen inte riktigt hur det gick till men plötsligt så satt jag i Sthlm istället för i Huddersfield. Är det bra eller dumt? Är det onödigt eller smart? Jag har iaf fått besöka min kära Mathilda och nu ska jag få somna till en film i soffan, äta svenskt lösgodis som efterrätt till min favoritmat; Etiopiskt!

Kan man ha mer otur?

Publicerad 2011-05-06 16:03:46 i Diverse,

Jag bokade samma rum för nästa år, enbart så att jag skulle kunna ha det över sommaren och slippa flytta mina grejer. Min bokning har försvunnit och jag står utan rum över sommaren. Vad fan gör jag med mina saker? Jag HATAR UNITE!

Jamen tackarrrr

Publicerad 2011-05-06 12:04:45 i Diverse,

I onsdags så sa en kompis "Good Cecilia you're so slim!" Well.. det har jag aldrig varit i hela mitt liv så jag visste ju att det var en lögn men sen forsatte hon och sa, du har gått ner i vikt och bla bla. Jag sa att "No, I've gained weight from all that shit in Sicily". Så vägde jag mig idag då... Tyckte att jag var bra tjock och hade gått ner 5 kilo. Kanske inte är självuppfattningen är helt 100 just nu.. hmm. Men oavsett, nice, beach 2011 säkrad och bikinin jag köpt i large som ändå klämmer kommer ju passa bättre!

En dålig svensk film

Publicerad 2011-05-06 07:52:35 i Diverse,

"Fjorton suger" är en dålig svensk film, filmen suger, det enda som är bra med den är titeln. Jag tyckte verkligen att det sög att vara 14, hah! Jag hade fel, det var fantastiskt, jag skulle bara ha vetat hur det är att vara 24.

Ny karriär

Publicerad 2011-05-05 11:31:54 i Diverse,

Jag har som bekant inget sommarjobb än så jag funderar på om man skulle ändra det i några få enkla steg:
1.Spara ut hår
2.Vaxa
3.Knulla
Jag tänker att porrstjärna måste ju vara en ganska enkel väg till sommarjobb! ..Varför heter det egentligen porrStjärna, det är ju inte många som har någon stjärnstatus av dem direkt, jag menar, tänker er någon riktigt ful tysk brud. Inte mycket glans där inte!

Nackdelen med att bo i en liten stad

Publicerad 2011-05-05 04:58:22 i Diverse,

Nackdelen med att bo i en liten stad, vilket jag inte gör, on purpose, jag har verkligen inget där att göra! Är att när du bor i en liten stad så får du vänförslag som du inte vill ha på facebook, jag skiter väl i om vi har 200 gemensamma vänner, jag ogillar dig skarpt, du känner inte mig och jag har sagt NEJ, till din vänskap flera gånger, sorry to break it to you, men jag har inte "råkat" trycka på deny-knappen, jag har bara ingen lust att vara vän med dig.
Speaking about not being friends, för en timme sedan stod jag i toalettkö.. pratade med en tjej och lät folk gå före, till slut så gick jag in och är på väg att låsa när en annan tjej kommer in och säger: "Get out, my friend was here before you and because of that I should get in before you!" Förstå att det här var precis när jag skulle låsa dörren.. alltså säger jag: "Are you fucking kidding me?" Hon svarar att "Do I look like I am fucking kidding you?" "No, youre not, but seriously are you FUCKING kidding me??" Varpå hennes tre vänner dyker upp och hon pressar mig ut från båset, jag är i england och vet att det är fel på många av brudarna här så jag går snällt ut medan jag tänker att hon ska vara så jävla glad att hennes kompisar stod där. En stund senare så kommer hon upp till baren och pratar med vad som ser ut att vara hennes kille.. han har tre stora ärr över skallen.. han kanske inte är så smart. Well, hope they're happy together! Blä för engelskt white thrash!

Nu vet jag

Publicerad 2011-05-04 14:09:50 i Diverse,

Jag har alltid undrat hur folk kan bli sådana psykfall i relationer, nu vet jag, det bara blir så. Har ju alltid varit lite lättstött men har utvecklats till ett svartsjukt monster, det kom väldigt plötsligt så var inte alls beredd på det. Vem ska man skylla på, det är ju alltid bra att ha en syndabock, så att man slipper tycka att det är fel på en själv.. Men jag tror faktiskt att jag för en gångs skull ska erkänna, det är jag! Vanligtvis så tycker jag att "Gör om gör rätt" är ett bra uttryck när det gäller andra människor, men pinsamt nog så har jag fel och måste göra om, göra rätt. Vilken otur.. eller bara dålig karaktär.

Ja det är ju kul med ny dator!

Publicerad 2011-05-04 14:03:26 i Diverse,

Det är ju kul med ny dator men guuud så jobbigt det är när man inte förstår något alls! Jag förstår inte ens hur man bränner en cd eller ens hur fan man får ut cdn ur datorn! Känner mig lite förståndshandikappad. Ja men det var kanske inget nytt egentligen.

Dagens musikvideo

Publicerad 2011-05-03 16:28:18 i Dagens,

Aldrig förr har jag sett en musikvideo som jag tycker passar så bra till låten! Nästan alltid när man lyssnat på något före musikvideon kommer så blir man besviken men nu, hands up for the director, verkligen!

En annan syn på saken

Publicerad 2011-05-02 14:59:25 i Diverse,

Det finns inget jag beundrar mer än folk som varit med om något hemskt som inte vill hämnas, här är en artikel om en man som överlevde 9/11 och säger att han inte kan vara glad för att ännu en människa dör, även om det är Usama: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10093065

Jag sitter på en flygplats och ska sitta här hela dagen.

Publicerad 2011-05-02 11:25:17 i Diverse,

Dator - check
Internet - check
Betalinternet efter en halvtimme - check
Spärrad internetbetalningsfunktion på visakortet - check
Fel på internetbanken där man kan låsa upp spärren - check
Det här kommer ta lååååång tid - check
Men desto mer tid till min pensionärssyssla: Broderi! Wooo!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela