SkatanOchHolken

Alla jobb jag kommer få

Publicerad 2010-10-31 15:30:15 i Diverse,

Det känns jävligt schysst att veta att om 2,5 år så ska jag ha något svinschysst och askul designjobb till exempel så kan man jobba som övergripande designer på Gina Tricot (ja, de skulle ju behöva en uppstyrning till och från). Det jobbet lär ju inte vara ledigt då men jag ska nog antagligen inte jobba med mode ändå men att veta att möjligheterna finns känns så jävla fett! Jag är så glad att jag inte sitter på röven i Arvika med femton ungar och ett jobb som jag hatar och en kille som jag inte vill ligga med ! Men visst det hade varit bra om man bara kunde gilla läget och faktiskt göra det, men nej, inte en chans att jag kan det!

Men låt folk köpa sex för fan!

Publicerad 2010-10-30 21:59:05 i Diverse,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/utvardering-av-sexkopslag-kritiseras_5592693.svd

Det finns hur mycket prostitution som helst i världen, det kommer det alltid att göra så länge det finns folk som har ett behov av sex i allmänhet eller någon speciell form av sex som en obetald partner inte vill ställa upp på.

När jag var i Berlin, mitt i centrum, så gick jag längs en gata där det stod ca 20 prostituerade tjejer, man kunde känna igen dem på att alla hade rena vita jackor, svarta byxor och magväskor, jag vet inte om detta är något som de bestämt för att det ska vara lättare att veta vem man ska köpa av eller hur det fungerar. Min poäng är att jag förstod inte att de var prostituerade på att de hade korta kjolar, höga stövlar, inga tänder och stod i skumma kvarter, jag förstod det därför någon berättade det för mig och för att de stod med jämna mellanrum längs gatan och hängde ensamma och såg ut att uttråkat vänta.

Inte en enda av dem såg alkohol- eller drogpåverkad ut, inte en av dem såg ut att stå där av tvång, alla såg ut som helt vanliga trevliga tjejer från trevliga familjer, alla var fräscha och snygga. Man kan så klart aldrig veta hur det egentligen är men jag vet att det finns folk som inte har blivit sexuellt utnyttjade som säljer sex enbart för att de tycker att det är ett smidigt sätt att tjäna pengar. De har helt enkelt en avspänd syn på sex.

Alla människor behöver närhet, om det enda sättet att få det är att betala för det och du har pengarna, varför ska folk se på dig som en dålig människa för det?

Halsen

Publicerad 2010-10-30 20:39:27 i Diverse,

Fick för ungefär en halvtimme sedan akut ont i halsen, konstigt att man bara plötsligt kan få jätteont i halsen och verkligen märka exakt när man får det, vanligtvis smyger det ju sig på, inte såhär som tyskarna under andra världskriget.

Ja, lördagkväll och jag sitter och scannnar in bilder till min market research men det är lugnt för det är egentligen imorgon jag vill gå ut, vilket jag inte kommer göra, men det gör egentligen inget det heller för jag ska ju till London nästa helg och jag hade lite för kul i torsdags.. är fortfarande bakfull, att jag aldrig lär mig?! Helt otroligt.

Så jävla Ohett

Publicerad 2010-10-28 16:45:45 i Diverse,

När killar går runt med för lite kläder på sig så blir jag så jävla avtänd! Urringning på killar -No Thanks, killar utan t-shirt på krogen -Men jag äter ser du väl, ta bort din håriga, vita, jävliga rygg så är du snäll! Och vill du att jag ska spy på dig eller? Sätt för fan på dig kläderna, vi är i en affär!
Man ska veta när det är läge att vara lättklädd, för er som inte vet, här är några exempel: På badhuset, stranden, på väg in i duschen, på väg ut ur duschen, i omklädningsrummet efter skatepasset, i solväggen i alperna när du är ute och åker snowboard och ligger med mig, när du ska ligga, efter att du legat och är på väg till toaletten/duschen/kylskåpet/balkongen -Nej, du drar INTE på dig en t-shirt, möjligtvis, MÖJLIGTVIS, acceptabelt med att dra på sig kalsongerna, men drar du på dig t-shirten så verkar det som att du har fetkomplex! Och sov för guds skull inte i t-shirt om du har en brud hemma, det var väl inte pyjamasparty med morfar du hade bjudit in till va? Nej, just det. Vet hut!

Dagens musiktips:

Publicerad 2010-10-28 16:32:22 i Dagens,

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten. Varit död I minuter, hela själen var bruten. Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet. Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset. Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar. Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan. Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig. Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om. Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda. Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan. Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen. Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget. För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken. Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre. Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig. Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om. Tusen gånger om. Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor. Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta. Ta mitt skimmer, för jag brinner. Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge. Jag kan lika väl fortsätta. Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om. Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Glasögon, ja tack!

Publicerad 2010-10-28 16:07:50 i Diverse,

Ja, såhär var det.. Jag har tydligen inte läst på förpackningen så incidenten i inläggget innan har inget med svartpeppar att göra, jag har tydligen bara tagit första bästa röda krydda såg jag nu när jag skulle ta portion nr två. Hot Chilli pepper istället för paprikapulver.. Oops!

Linssoppa som vanligt, men den var lite ovanlig

Publicerad 2010-10-28 16:01:45 i Diverse,

Äter linssoppa som vanligt och jag brukar ju i regel inte ha något problem med stark mat och linssoppa brukar i regel inte vara starkt. Jag sitter och håller på och dör just i detta nu eftersom jag haft i för mycket svartpeppar, vad hände liksom? Helt otroligt! Jag känner mig som en eldsprutande drake. Nu förstår jag hur det är att ha halsbränna, men jag tänker inte ge upp, jag ska ha en portion till!

Dagens: sista:

Publicerad 2010-10-28 01:41:45 i Dagens,

Det här blir det sista för ikväll, sen sover jag gott och drömmer om San Fransisco-resan som jag nog ta mig fan ska ta och göra i april, yay!:


NI, ja just det DU där!

Publicerad 2010-10-27 21:22:19 i Diverse,

Jag tycker att ni är så jävla tråkiga som aldrig kommenterar nåt, det är ju inte som att ni går obemärkta förbi varje dag.. jag ser ju att nån varit här, kan ni inte lämna en kaka istället för bara kaksmulor liksom..?

Jag vill heeeeeeem!

Publicerad 2010-10-27 17:15:45 i Diverse,

Informationen om att Marabou har lanserat en vit choklad har nått mig här i Englandet och jag såg i samband med detta en bild på en Aladdin-ask och jag har nog aldrig tyckt att det här fjortisuttrycket passat bättre än nu: JAG DÖÖÖÖÖR! Jag måste ju hem! Jag måste ha CHOKLAD! Jag BEHÖVER en Aladdin-ask!

Anledningen till att jag bloggar dåligt (dåligt både som i kassa inlägg och som i inga inlägg alls)

Publicerad 2010-10-27 17:03:08 i Diverse,

Jag har ju det här första skolprojektet som skulle vara klart på tisdag men nu har de ändrat det till måndag, tackarrrrrrr! Där förstörde de min Halloween-fylla! Jag klarar inte riktigt att börja med projektet.. i vanlig ordning, så jag får typ magsår, det är som det brukar. Har huvudvärk och är hungrig hela tiden och kommer på en massa saker jag kan göra istället.. typ städa, diska, vattna blommorna. Ja det är väl bara att välkomna studentlivet: Hej studentlivet!

Elefanten

Publicerad 2010-10-27 16:59:04 i Diverse,

Den här låten borde alla få höra när de inte klarar att få tummen ur röven och göra slut! Ludwig Bell - Kärlek slutar alltid med bråk:


Efter en..

Publicerad 2010-10-25 15:13:06 i Diverse,

..låååååång dag på universitetet (läs: kooooooort dag på daghemmet saxen och kritan, där jag egentligen befinner mig) så är jag nu helt utpumpad och loggade in på facebook för att finna att några av mina facebook-vänner "gillar" en grej på FB som heter "Tjejer i allmänhet", ja det här var ju det bästa på länge, det ska sägas: http://www.facebook.com/pages/Tjejer-i-allmanhet/170023711847?v=wall All cred till bruden som gjort det här, och jag blir jävligt förbannad den dag det framkommer att det här egentligen gjorts av en man i reklamsyfte! ..ah! fann precis en avbiten nagelbit i tangentbordet, undrar vems den kan vara.. kan inte ha legat där länge eftersom jag tops och pincett-städade det senast igår.. Undrar om jag ska spara den och limma in den i min kroppsavfalls-bok eller om den är för liten och kanske helt enkelt ska få hamna i papperskorgen..?

Fiskelina

Publicerad 2010-10-24 18:58:23 i Diverse,

Såg precis på bilder ur en kompis gamla fotoalbum och blev påmind (jag hade inget med fotoalbumet att göra alltså, det var hon, kompisen). Jag bara äääälskar när man hamnar i sådana där sammanhang där man legat med hälften av alla närvarande, speciellt om två eller flera av "relationerna" inte är helt avslutade så att det kan bli sådär härligt krystat om någon kommer med någon typ av sexuell anspelning eller antydande kommentar.

Min 501a vän

Publicerad 2010-10-24 15:56:16 i Diverse,

Jag upptäckte precis att jag har 501 vänner nu på facebook, det är ju helt åt helvete, inte fan känner jag 501 personer som jag kan kalla mina vänner. En vän är väl någon man kan ringa utan att det är konstigt att man ringer? Det kan jag definitivt inte med alla mina s.k vänner. Nu vet jag ju att många har betydligt fler vänner än så och ja, jag känner mig lite elak ibland när jag säger nej till friend requests men folk som jag inte känner igen varken till utseende eller till namn, nej jag känner faktiskt inte er. Folk som gick i min klass för 10 år sedan som jag inte var kompis med då och som inte hälsar på mig på stan.. Nej jag känner inte er heller! Nu var min 501:a vän en gammal klasskompis från 7 år tillbaka faktiskt, haha, men han säger hej och jag har alltid gillat honom så då blire confirm!

Dagens fråga och dagens låt:

Publicerad 2010-10-24 15:44:34 i Dagens,

Jag undrar verkligen vem det är som har byggt den här stora klädhögen i mitt rum..?

Dagens låt, tror inte att alla hört den men det är en av de låtarna som jag har trivts bäst med att lyssna på i BMWn, ja alltså förr i tiden, för länge länge länge sen..

Ayia Napa

Publicerad 2010-10-24 00:05:17 i Diverse,



Seriöst? Övriga kommentarer överflödiga..
Men okeida: Åker folk fortfarande dit och super skallen av sig och visar brösten på turkisk tv och blir polisanmälda för skadegörelse och bryter benen och spyr i handväskor och suger av hela kompisgäng samtidigt som nån trycker upp en dildo i diverse hål..?

Förbereder för år 2011

Publicerad 2010-10-23 23:59:35 i Diverse,

Jag har varit och tittat på almanackor idag.. jag vet inte helt vilken jag ska köpa men jag funderar på de här två:




Alltså Hannah Montana är ju väldigt skojigt att se på men jag har ju egentligen aldrig tyckt att hon haft speciellt bra klädsmak så att titta på henne ett helt år kanske blir för jobbigt, samtidigt så är hon ju kanske lite väl ung och jag är ju heller inte lesbisk så jag tror ajg skippar henne helt.. Då har vi ju bara alternativ ett kvar och det är ju då Justin Bieber och han är ju väldigt söt.. moahhaaaha.. och nej, han är väl inte för ung. Det hänger ju på stilen, han verkar ju alltid så mogen så han kanske får följa med hem..?

Hos frisören:

Publicerad 2010-10-23 23:34:13 i Diverse,

Jag läste en artikel om flygvärdinnors jobb hos frisören idag..

Resenär under stort flygtumult: Vi kommer dö allihopa! Vi kommer dö allihopa!
Flygvärdinna lägger en hand på resenärens axel och försöker lugna och säger: Nejdå, det går bra det här.
Resnär till flygvärdinna: Tror du på Gud?
Flygvärdinnas tankar: Nej men jag tror på Ed som flyger det här planet och som kan moonwalka efter åtta tequila.

Skriver brev, lyssnar på kärleksmusik och ritar

Publicerad 2010-10-23 00:56:39 i Diverse,

Jag gör trevliga grejer, utan att vara det minsta bitter (ahmen ok, såklart att jag är bitter, vem fan skulle inte vara bitter om den var mig?!) så sitter jag här och lyssnar på trevlig gammal kärleksmusik, skriver brev till goda vänner och ritar ugglor och ser fram emot att komma hem från frisören imorgon med nytt hår för att gå och lägga mig igen för att sedan vakna fräsch som fan, göra lite te och bara läsa bok och rita resten av dagen. Livet kunde varit sämre, mycket sämre.

ohh ohh ohh!

Publicerad 2010-10-21 15:55:49 i Diverse,

Idag ska jag se på "Jakten på Nyresteinen", den såg jag på på Colosseum-Kino med mormor och antagligen morfar, Andreas och mamma, när jag var jätteliten, det är mitt första minne av Majorstuen, gud så fint!







Ah shit, vad tänker man med?

Publicerad 2010-10-21 15:32:46 i Diverse,

Ibland så tänker man inte så mycket, eller inte alls, jag har några på "Listan" som fan inte platsar, jag vet iaf att det inte blir någon repris med diverse gutter. Om jag hade varit kille så vet jag vad det är jag hade tänkt med.. kuken.

När alla ignorerar en

Publicerad 2010-10-20 20:08:29 i Diverse,

Ibland så känns det som att alla ignorerar en, ni vet man skickar 30 sms till 30 olika personer och ingen svarar, eller det kanske ni inte vet något om förresten, det kanske är så att hela världen är emot mig, bara mig? Fast egentligen så bryr jag mig inte, för jag har bara skickat två sms och inget av dem var något att svara på egentligen när jag tänker efter.. Men jag bryr mig tillräckligt för att blogga om det, för jag är tydligen en bloggnörd, didnt know that about myself! Egentligen är ju hela det här inlägget en enda stor brist, brist på innehåll, brist på inspiration, brist på sarkasm, brist på morsomheter, brist på naket, brist på alkohol, brist på killar, brist på ligga, brist på cigg, brist på choklad, brist på goda vänner (ja, det har man ju uppenbarligen inte som inte ens kan svara på ett sms). Så eftersom detta inlägg är så jävla värdelöst så ska vi fira det med en liten musiksnutt och efter det sätta punkt för den här skiten:

Till brorsan:

Publicerad 2010-10-19 22:47:17 i Diverse,

Jag vet inte varför men jag tänker alltid på dig när jag hör den här låten, kanske det var du som introducerade mig till den:

Växlande

Publicerad 2010-10-19 18:01:37 i Diverse,

Vädret här växlar lika fort som Lady Gaga byter hårfärg, som brorsan byter brudar, som pappa morrar, som jag spenderar pengar, som SJ blir försenat. Jag börjar bli orolig för det här vinter-regnet som det pratas om, huh.

Nu har jag inte ett dugg dåligt samvete

Publicerad 2010-10-19 16:36:16 i Diverse,

Kollade kontot efter helgens shopping och fruktansvärda bläcka, trodde innan att jag skulle spy rätt ut när jag såg det men icke! Någon är på min sida.. Ja, jag själv tydligen, som sett till att jobba, det hade jag helt glömt bort jag har alltså fått lön så nu har jag inte ett dugg dåligt samvete för de små kronorna som gick i helgen, pengar är väl till för att spenders va? Dessutom kommer det alltid nya, vem vet, jag kanske helt enkelt går ut och shoppar lite mer nu när det visat sig att jag varit så förutseende så att jag delat upp mina sista arbetsdagar på två månadslöner. Sen har jag ju inte ens fått skattepengarna än, lalalaaaa! Jag såg en Vivienne Westwood-klänning i hennes butik i Leeds som jag är jävligt sugen på.. kanske den ska bli min.. eller kanske inte?

Idag har jag ont i huvudet

Publicerad 2010-10-18 16:40:31 i Diverse,

Majoooooooor headache! Känns som att huvudet ska explodera, är så sjukt sugen på god mat men orkar antagligen inte laga någon mat och orkar heller inte pallra mig ut för att köpa någon. Sen verkar det ju inte finnas några direkta höjdarresturanger i det här lilla hålet heller, så jag kan lika gärna äta knäckebröd (har kvar sedan jag och mamma var på IKEA, tack gud!) utan pålägg och spara pengarna till jag kommer tillbaka till Oslo och alla mina älskade stamhak! Guuuuud så eg gleder meg!

L

Publicerad 2010-10-18 16:36:48 i Diverse,

Nu är det lite mer än tre år sedan din kamp tog slut Linda, jag trodde länge att du skulle klara det, för helt uppriktig, vem kan klara det om inte ens du kan det? Med en envishet större än en åsnas. Jag tänker fortfarande ofta på dig och när jag är hos mamma tittar jag ibland på korten från när vi var små, när vi började högstadiet, när vi åkte skidor, spelade fotboll. Det är konstigt att du inte finns där, att personen som alla alltid förväxlat mig med är borta, skolkatalogen i 7:an. En bit av mig dog också när du dog men en annan växte sig större. Jag är glad att din vilja var så stark så länge, du gör att jag vill göra alla saker som jag egentligen inte tror att jag vågar, men det vågar jag för jag tänker att eftersom inte du fick göra dem så ska iallafall jag göra dem, för oss bägge! Jag älskar dig.

aoooo

Publicerad 2010-10-17 21:06:55 i Diverse,

Det känns som att någon försökt våldta mig i tvåan men misslyckats rejält och istället grovt förgripit sig på svanskotan. Aoooooo!

Flashback

Publicerad 2010-10-17 20:13:23 i Diverse,



Jag sitter och läser på flashback och om det vill jag säga några få saker:
  • Jag hoppas verkligen inte att alla mina killkompisar vill ligga med mig som han jag läser om tror, jag vill inte ligga med er även om jag säkert är en rejäl jävla cock blocker för er.. men det är ju ni för mig med, hur ofta får jag ligga egentligen liksom? Och om jag får det så är det med något pucko vi alla redan känner, kul liksom!
  • Är det bara kåta 14åringar som hänger där eller? Ingen kan ju bygga en halv mening eller stava till sitt eget namn?
  • Vem är egentligen cock blocker-Linnea???? Jag fattar verkligen inte tråden.

Bloggstopp

Publicerad 2010-10-17 19:57:37 i Diverse,



Igår var det bloggstopp och i vanlig ordning så betyder det att jag va ute dagen före alltså i fredags. Riktig helvetesfylla, men kul var det! Det här är taket, eller vafan, det kan lika gärna vara golvet, jag minns inte, på ett uteställe, snyggt!

Kungen av arga lappar: c'est moi!

Publicerad 2010-10-17 19:33:49 i Diverse,



Såhär såg det ut på diskbänken en kväll när jag kom in i köket, lappen tillkom ganska fort och på den står det:
Om du ska ha en fotosession: ja. För ett rent kök: nej.

Argalappen.se :)

Sluta snooza svin!

Publicerad 2010-10-17 13:16:25 i Diverse,

Vibratorer, satan så de stör mig! När jag bodde i Oslo så hade grannen alltid sin telefon på golvet i sitt sovrum ovanför mitt sovrum och när han skulle upp två timmar före mig så vaknade jag också, av hans pissvibratormobil. Vad vaknade jag av här, jo grannen som snoozar! Grrr!

Lyx

Publicerad 2010-10-14 21:28:29 i Diverse,

Vilken otrolig lyx det är att ha sina bästa vänner runt sig, på gångavstånd eller åtminstone bussavstånd! Jag saknar er!

H U V U D V Ä R K

Publicerad 2010-10-14 20:49:26 i Diverse,

Jag har så sjukt ont i huvudet, jag trodde först att det berodde på de 4, notera ENBART FYRA, ölen jag drack igår men nu har jag övergått till att tro att det är menshuvudvärk för såhär sjukt ont i huvudet kan man fan inte få av öl, jag sitter och gapar och stirrar och gäspar för att bli av med den. Jag ska nog snart gå och lägga mig trots att klockan bara är kvart i åtta här. Fy. Men först en liten bön till gud: Kära gode Gud, kan du göra så att finnen på sidan av min näsa försvinner, den gör så onte och är så ful, jag tror att den kankse också hjälper till på huvudvärken. Tack i förskott! Amen!



Det är mycket tryck nu kan man säga...

Satansatansatan

Publicerad 2010-10-13 02:18:30 i Diverse,

Jag känner hur ett modemonster börjat bygga bo i mitt huvud. Han har inatt tvingat mig att läsa modebloggar och tidigare idag tvingade han mig att ha en oversize-skjorta. Han har redan hängt upp en skylt på sin dörr där det står: JA lycka KAN köpas för pengar. Wellwellwell, det ser ut som att jag måste skaffa ett jobb! Eller ska jag bara ta det den enkla vägen och sälja mig?

Håkan Hellström gör mig tio år yngre

Publicerad 2010-10-13 01:13:34 i Diverse,

Jag hörde en radiointervju med Håkan Hellström imorse medans jag gjorde allt utom det jag skulle för att komma i tid till skolan (jag kom inte i tid men jag hade tur för det rådde allmän förvirring eftersom vi var lärarlösa). Det är tio år sedan han släppte "Känn ingen sorg för mig Göteborg".
Det betyder att jag och Elin gick i 7:an och brukade ligga i hennes säng och prata om killar, vår nyutbildade gympalärare, som tyckte att vi var för vulgära för vår ålder men några år senare låg med flera i vår årskurs, lyssnade på Håkan Hellström och Backstreet Boys Best Of CD som Elin hade två exemplar av och drack 3,5or och gick till McDonalds varje söndag där jag åt glass med pommes frites eller drack milkshake och gjorde Elin illamående eftersom hon inte klarar av konsistensen på tandkrämsskum, smält glass, milkshake m.m. Det var även tiden för skolskolk med avsikt att titta på lumpenkillarna och Carl Philip som var inhämtade för att fixa översvämningen och tiden då man kunde roa sig geonom att titta i skolkatalogen och kommentera folk en hel eftermiddag. Det var tider det, men det var det nog bara för att man glömt bort hur jobbigt det var att vara 13 år.
Jag säger som Bert: -Är det såhär när man är kär när man är liten? Hur blir det då när man blir kär när man blir stor?


(Tio år äldre i baksätet på en raggarbil.. en del saker är sig hyfsat likt.)

Håkan säger: Dimmiga dar, det där var fina dar, men jag såg aldrig riktigt var vi var.
Nej för det gör man väl aldrig förrän man fått lite perspektiv?
Nu ska jag nog lyssna lite mer på "Jag var bara inte gjord för dessa dar" och tänka på min barndom/ungdom.

I dont mind if you call me Frida, I probably wont know yours either

Publicerad 2010-10-13 00:17:39 i Diverse,



I like a girl with caked up makeup
in the sunshine smoking cigarettes to pass the time
who wakes up to a bottle of wine on the nightstand
bites and scratches the blinds
but I ain't found one quite right yet
so I step with pep to the park or supermarket
her apartment best be messy
And Lisa don't mind when I call her Leslie she's gotta dress with class
and Jean Paul Gaultier and a Hermes bag and four inch tips made of ostrich
sharp enough to slit your wrists her lips spread gossip
won't say sorry when she offends
she comes over to my place in her old man's Benz
in gold and silver and jewels of all colors
and she doesn't take them off when we're tearing up the covers

come on and get it before I change my mind
come on kid, don't waste my time
so rich, so pretty
the best piece of ass in the whole damn city
so rich, so pretty...

I like a girl who eats and brings it up
a sassy little frassy with bulimia
her best friend's a plastic surgeon
and when her Beamer's in the shop she rolls the Benz
manis and pedis on Sundays and Wednesdays
money from mommy lovely in Versace
costly sprees, it's on at Barney's
and I love to watch her go through fifty g's calmly
she gets naughty with her pilates body
and thinks it's really funny when her nose goes bloody
'cause the blow is so yummy and it keeps her tummy empty
and M.D. makes her act more friendly
dance the night away
and she won't say nothing when she makes your man stray

Bara för att va lite "inne", lite som de "stora" bloggbrudarna..

Publicerad 2010-10-12 22:24:24 i Dagens,

..så har jag för andra, eller kanske tredje, gången i historien nu gjort ett dagens outfit-inlägg, eller jag kanske bör kalla det för dagens ställ eftersom det är den korrekta benämningen på svenska. Detta ställ är för övrigt inte ens dagens outfit för jag har budgetfuskat lite och handlat för jag kände mig så naken så jag har med tanke på mina nya kläder bytt om tre gånger idag. Det här är då kvällsoutfiten, som jag enbart haft på mig i mitt rum..


...Tittar man lite närmare kan det hända att man om man känner mig väl känner igen byxorna.. Ehhm, byxorna var kanske inte helt rätt benämning.. Ja, det ÄR mina gamla SVEA-långkalsonger, de stryper blodtillförseln i benen, är för korta och åker ner så att jag visar röven, men jag älskar dem och har så gjort sen jag såg dem första gången på M.A.S.H i Karlstad för tjaaaa.. Vad kan det vara? 8 år sen? Så de fick, före många andra mycket mer användbara, praktiska, snyggare och bekvämare plagg följa med mig till england. Haha!

Hur kan man vara så fruktansvärt omänsklig?

Publicerad 2010-10-11 17:06:18 i Diverse,

Ni har säkert alla läst om killen som hängde sig live på något forum på internet idag. Det finns en facebookgrupp som har manipulerat en massa bilder från när han hängde sig, där han har kungakrona bland annat och folk skriver en massa elaka kommentarer och driver med honom. Hur klarar man av att vara så vidrig, jag hoppas verkligen att de haft en hemskt uppväxt för om de haft en normal uppväxt så finns det ingen som helst ursäkt för att vara så vidrig. Jag förstår ju att det såklart är känsligare om man faktiskt känt någon som gjort det men jag hoppas verkligen att alla jag känner tycker att den typen av "skämt" är lika mycket hillbilly-fasoner som jag tycker att det är!

Oskar Linnros

Publicerad 2010-10-11 16:31:33 i Diverse,

Det är synd att Oskar Linnros är så kort, annars hade han kunnat få ta min oskuld som jag har återfått efter lång avhållsamhet.

Jag undrar..

Publicerad 2010-10-11 16:27:24 i Diverse,

Jag funderar på hur folk hamnar på de där listorna över mest aktiva bloggare? Hur har man tid att vara så aktiv..? Fast det är klart, jag har ju hur mycket tid som helst:

Väntar väntar väntar, det börjar bli kallt!

Publicerad 2010-10-11 14:51:05 i Diverse,

Jag ska köpa en jacka och jag har antagligen bestämt mig för vilken, om den är snygg i verkligheten också så slår jag till, men den kommer ju fan aldrig till butikshelvetet och visst, det är inte så satans kallt så.. JA, jag hade ballerinaskor på mig idag trots att det nästan är i mitten av oktober och helt emot mina principer men jag har tydligen blivit brittisk jag med. Men det är faktiskt oktober och man måste vara beredd på att vintern kan attackera vilken dag som helst!

How come?

Publicerad 2010-10-10 15:49:56 i Diverse,

Igår var jag med grannarna hos några kompisar till dem och såg på X-factor, hon som heter Cher som är med gjorde ett superuppträdande med en låt som jag aldrig hört förut. Den är från -83 och låter precis som 80-talet ska så hur fan kan den ha gått mig förbi? Speciellt som det förra året släpptes en cover på den som är mixad med I'll be missing you? Är det Norges fel, detta bortglömda u-land?







Ja, vem gör det bäst? Pluspoäng till Mariah Carey till den superfräscha outfiten såklart!

Väntar

Publicerad 2010-10-08 18:06:23 i Diverse,

Jag väntar på vintern. Idag sa jag till en tjej att jag tycker att det är oväntat bra väder här, vänta tills i vinter sa hon då. Ja, jag väntar, skräckslaget. Tills dess mina damer och herrar, här får ni dagens skolarbete medans jag går och diskar:


Vänster hand 5 minuter..

//Cecilia 7 år

Mitt hår luktar kärring

Publicerad 2010-10-07 19:02:03 i Diverse,

Mitt hår luktar kärring och jag skyller på Noiz, jag litar helt och fullt på dem och om de säger att det bästa silverschampot luktar kärring så luktar jag kärring! Någon jag däremot inte litar på är min far som så snällt inhandlade schampot åt mig, han kom hem med det och jag blev ganska så skeptisk när jag såg flasken och inte minst när jag kände doften (odören?) och anklagade honom för att ha varit hos fel frisör, men icke! Kanske jag redan har bloggat om det här, jag är ju lite dement som bekant..

Inte ensam i köksrenlighetskampen längre!

Publicerad 2010-10-07 16:23:09 i Diverse,

Igår flyttade den fjärde personen i vår lägenhet in och jag är så glad för det första han sa när han kom in i köket förut var "That microwave stinks from fish!" och jag svarade "Yeeeeees, it does and I know why.." Så nu kommer det inte bara vara jag som är på köksmarodören utan det kommer han också vara så då kanske vi får ett rent kök! Woho!

Det konstigaste med England..

Publicerad 2010-10-07 15:23:04 i Diverse,

..måste ändå vara att alla går runt med alldeles för lite kläder hela tiden. Folk går till skolan i bara t-shirt trots att det är 13-14 grader ute, men fan, fryser ni inte människor? När jag var här i mars och hade vinterkängor, ullsockor, pälskrage, halsduk och vantar så gick de runt med ballerinaskor.. kommer jag också att göra det när mars 2011 gör entré?
Påväg till krogen går brudarna i öppna högklackade skor och tubklänning utan både strumpbyxor/tights och jacka medans jag har byxor, strumpor, hela skor, jacka och halsduk! Åsa och jag pratade om det här häromdagen för hon hade också observerat detta märkliga beteende och hon har fått veta att sådär går de runt hela året när de ska till krogen.
De tycker tydligen att det är onödigt att ha på sig mer kläder därför att det är sjukt varmt:
  • På festen
  • I taxin
  • I tunnelbanan och på bussen
  • På puben/klubben
  • Generellt när man är snorfull
Då tycker jag att man ska tänka på något som min mamma alltid har sagt: "Men vad gör du om du får stopp på bilen mitt ute i ingenstans? Ska du stå där i tunna strumpbyxor (Ja för jag har ju åtminstone det när jag är "lättklädd" på vintern) och pumps och frysa ihjäl?"

Jamen verkligen: Engelsmän, vad GÖR ni om bussen eller taxin inte kommer, om ni måste stå i kö in till det hippa utestället i en timme, om nån slår ner er på väg hem och kastar er i en snödriva? Nej jag slår ett slag för långkalsonger!

Woho! Jag har fått brev - IGEN!

Publicerad 2010-10-07 15:01:49 i Diverse,

Guuud vad trevligt det är med brev! Idag fick jag det här från mammas moster - det har aldrig varit så gott med Mârtensgodis förr.. tror jag! Jag är väldigt hungrig så jag kanske trycker i mig halva påsen innan jag lagar mat! Tack min kära Aud! Ja, godiset ser kanske lite sådär ut men det är verkligen verkligen asgott, det fastnade inte i tullen som jag trodde att det kanske skulle kunna göra... det kan ju påminna om något annat..

Konstaterande

Publicerad 2010-10-06 19:27:24 i Diverse,

Jag har inga killar, jag har inte ens några dåliga killar, inte ens några killar jag inte vill ha. Snålt.

Dagens roligaste!

Publicerad 2010-10-05 23:20:45 i Dagens,

Jag antar att de flesta efter i sommar har hört Taio Cruz med hans låt Dynamite..
Den går ju ungefär såhär: "I throw my hands up in the air sometimes saying eeeyo, gotta let gooo!"
Dagens roligaste är någon som kommit på en liten annan vridning av texten: "I throw my foot up in the air sometimes, saying Ayooo I stood on lego!"

Idag har jag fått ett brev på posten!

Publicerad 2010-10-05 15:48:14 i Diverse,

Det var väldigt trevligt, man får ju nästan aldrig brev, jag tror att jag ska försöka skicka brev lite oftare för det är ju mycket roligare än att få ett mail. Brevet kom från pappas fru och innehöll följande:
  • En jättefin teckning som min snart fyraåriga lillasyster hade ritat till mig
  • En stor Marabou mjölkchokladkaka
  • Ett trevligt brev
  • En ny signerad bok av Martina Haag
  • En Idolbild av Martina Haag som även den var signerad
Åhh vad glad jag blev, tack så mycket!



Jag drömmer så konstigt

Publicerad 2010-10-05 10:22:48 i Diverse,

Förra veckan drömde jag att en apa satt på mitt täcke och vaknade av att jag själv skrek. Natt till igår drömde jag att en tjej attackerade mig med en sax för att jag kände killen hon var kär i. Inatt drömde jag att farfar levde och att han hade bestämt att han skulle ha begravning klockan 12 så det var osäkert om han skulle ta livet av sig eller om han visste att han skulle dö eller vad uppplägget egentligen var.
Sen drömde jag om en kille att jag vaknade upp hos honom efter att ha varit på en riktig apfylla och så skulle han hålla på och ringa och ha sig efter och jag fattar inte varför de jävla svinen ska förfölja mig efter så många år, tiden läker alla sår är något som inte min hjärna har hört talas om iaf, jag blir så jävla sne, låt mig va äckelkillar!

Brandlarm två ggr igår en gång idag - check

Publicerad 2010-10-04 18:57:11 i Diverse,

Herregud, brandlarmet går dygnet runt, första gången jag inte blev irriterad på det var nu idag, jag vaknade av det nu för tio minuter sen, efter att ha sovit i 3-4 timmar. Jag sover ju aldrig på dagen för jag tycker att man känner sig så konstig när man vaknar då men hamnade i matkoma förut och bestämde mig för att kolla på Outsiders - Jonny Sveriges fetaste man och så somnade jag och har sovit som en gris sen dess. Hade bestämt mig för att jogga idag men med den här formen så lär tyvärr inte det hända, inte nåt annat jag hade planerat heller.

Igår var brandlarmet på ungefär en halvtimme i sträck, någon som hade micrat något, LÄR ER LAGA MAT ERA ODUGLIGA SMÅ GLIN!

Åke - Klimpen 1-0

Publicerad 2010-10-03 14:50:53 i Diverse,



Är det inte konstigt att Klimpen inte blev mobbad istället för att va mobbare? Han var ju trots allt både halvfet, blek och rödhårig?

Tänk om man kunde få ett barn som Åke gud vad glad jag skulle bli då!

1/3 avundsjuk 3/4 glad att jag slipper

Publicerad 2010-10-02 15:59:44 i Diverse,

Nu är det Mârtenshelg i Arvika, antagligen det hetaste samtalsämnet just nu.. kanske tågurspårningen kan få va med lite också. När jag ser på gamla bilder så är det klart att då önskar man ju att det kunde vara som förr på ett vis, men tänker man lite mmer så vet jag ju vilken plåga det varit också. Hursomhelst så tänkte jag fira det med en liten bild:



Såhär såg det ut på Mârten för vad jag tror är tre år sedan, Malin med en öl stabilt placerad i handen, inga barn där inte. Jennie hade inte sålt sin lägenhet än, det var där vi hade förfestat, Lina ska nu gifta sig i Australien, Maja föder upp kattungar och har högst takhöjd i hela världen och Frida har flyttat till Karlstad och har kastat rullstolen åt helvete!

Hej på Mârten på er brudar!

Känner mig inget kul idag, va fan?

Publicerad 2010-10-01 20:33:49 i Diverse,

Jag har lust att skriva ett väldigt underhållande inlägg för jag är ju som bekant ganska underhållande men jag behöver kanske helt enkelt hjälp på traven för att va kul, behöver folk runt mig som gör sjuka saker så att man kan skriva om det.. Så excusé moí? Var är ni? Det är ju svinbilliga shots här så det borde ju bara vara att kasta sig på ett plan eller? Jaja, får väl säga som alla andra säger idag och imorgon i de västvärmländska skogarna: Hej på Mârten!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela