SkatanOchHolken

Du äger mig inte längre! Moahaha

Publicerad 2013-07-28 00:56:43 i Diverse,

Fick häromdagen ett mail från någon som har betytt jättemycket för mig, som jag hade kunnat göra nästan vad som helst för. Han visade dock att han varken var bra nog för mig eller för någon annan eftersom han efter vad jag fått se i efterhand helt enkelt verkar vara en dålig människa. Jag känner mig ganska elak som skriver det men jag behöver ventilera det på något vis. Mailet gjorde mig ledsen, det var ett patetiskt jävla mail, en dålig ursäkt för att höra av sig men jag köper det inte längre. Han äger mig inte längre och det finns inget i hela världen som han kan göra för att få mig tillbaka till den förnedrande jävla platsen jag mentalt var på när han fanns i mitt liv. Lika ledsen som jag var för att det fungerade så dåligt då, lika glad är jag nu för att det inte blev vi, om det hade blivit det så hade hela min person förintats, inte bara på grund av honom, det är viktigt att komma ihåg att man är kung i sitt eget liv, man tillåter folk att förinta en, det är inget som bara händer.
 
Nu känner jag för att gå ut ju!
 
Well jag ska citera lite ur den här låten först, eller först, jag ska alltså inte gå ut, jag ska lägga mig:
 
"I can't find your silver lining
I don't mean to judge
But when you read your speech, it's tiring
Enough is enough

I'm covering my ears like a kid
When your words mean nothing, I go la la la
I'm turning off the volume when you speak
Cause if my heart can't stop it, I find a way to block it I go
La la la la la..." Tack Henrik för att du reintroducerade mig till den här. Jag har hört den jättemycket i England men glömt bort den och den är ju tres supér!

Jag vet ju inte hur man gör men jag försöker

Publicerad 2013-07-25 23:02:27 i Diverse,

Jag försöker att vara snäll hela tiden, men har ju tydligt märkt i år att det går sådär, speciellt mot folk som jag verkligen vill vara snäll mot, fast när man lyckas så är det inte alltid det är bra heller men hur som helst, jag tycker att den här är bra och det är någon som tänker precis så som jag ska gifta mig med!
 
 

Sommar i Oslo - så kan det gå!

Publicerad 2013-07-13 01:06:33 i Diverse,

Steg ett: Ta dig ner till stranden. Jamen det gick ju fint!
 
Steg två: få tag i en öl! Jäs ut så mycket du kan. Det gick också bra!
 
Steg tre: ölen slank ner, det är tydligt, kul blev det tydligen!
 
Steg fyra: det har jag glömt..
 
 
 

Min konstiga design!

Publicerad 2013-07-12 02:13:35 i Diverse,

Det är inte bara mina jobbdesigns som är konstiga, det är bloggen också, jag älskar den här nya bilden så himla mycket och vill ha den överallt! Cred till Sofie! Det är bara det att jag inte orkat fixa så att den blir rätt storlek, men den får väl vara lite skev då.. jag tränar mig på att släppa kontrollen så det kanske helt enkelt är ett steg i rät riktning! Efter ett filmtips från göteborgaren har jag nu tagit mig igenom en halv film ikväll! Fantastiskt bra so far så jag tror att jag ska se resten imorgon.. och jag misstänker även att det kommer bli en av mina tre-fem filmer som jag ser hela tiden. Jag vet inte riktigt vad det säger om mig att igenkänningsfaktorn är väldigt hög.. men skit samma, är jag sjuk i huvudet så är jag väl det.. inte så mycket att göra åt saken.
 
Har varit hos ryssen idag och har således blåmärken över hela ryggen, HELA ryggen, nice!
 
 
Beach 2013, here I come ;)
 

Så mycket rätt!

Publicerad 2013-07-09 23:26:00 i Diverse,

 
 
 
Jag älskar Henrik i mitten i bakgrunden, som söker kontakt, förgäves, han vill ju bara köpa en tavla med Europas regenter!

Blåblåblååå! Vi hängde inte alls

Publicerad 2013-07-08 00:12:47 i Diverse,

Jag och den hära har umgåtts idag! Litelite på BLÅ och sen lite överallt, Grünerløkka, Grønland, Torshov, ja.. you name it egentligen! We've been there! Sen fick vi med oss en man på cykel, eller rättare sagt en man Med cykel - en man med cykel, hatt, seriebok, regenttavla, anteckningsblock, Engelsk slangordbok och massor med sarkasm. En man i sina bästa år och i sina bästa skor, helt enkelt! 
 
 

Scones, kulturcrush och saltvatten

Publicerad 2013-07-06 01:24:00 i Diverse,

Om jag ska vara helt ärlig.. och det brukar jag ju vara.. så har jag inte något speciellt spännande att berätta.. förutom min lilla crush på en kulturjournalist på NRK... Men först.. Jag fick Scones till frukost, väldigt trevligt, jag blev väckt klockan 10.15, av en person och inte en väckarklocka, fantastiskt. Åt scones som personen hade bakat, drack apelsinjuice och gick, för att skryta lite om hur nära vattnet det är, genom trädgården och satte mig på bryggan. Med personen och en annan person. Jag fick faktiskt bikinilinje av den lilla solningen, bra! Sen åkte jag och personen till jobbet och jobbade, som man brukar göra på jobbet. Häromdagen så tänkte jag på en kund som jag hade för länge sedan som var så imponerad av min servicekänsla att hon berättade både det ena och det andra på ett vis som fick mig att tro att hon nog var ganska sugen på att hjälpa mig. Idag dök hon upp igen, hon ville dock inte ha hjälp idag och jag kände att jag helst av allt ville slänga mig runt halsen på henne och fråga om jag kan få hennes telefonnummer. Jag har som någon märklig form av artistisk crush på henne. Hon är över 60, har svarta runda YSL-glasögon och blinkar mer eller mindre kultursnobb.. och jag Ä L S K A R det! Jag vill vara henne. Fast ändå inte. Men jag vill någonstans att hon ska vara min mormor. Jag frågade aldrig om hennes nummer och jag är lite besviken på mig själv eftersom att det var just det jag tänkte på när jag tänkte på henne tidigare i veckan. Jag tänkte att jag borde börja samla telefonnummer från folk som kanske kan vara till nytta för mig på ett eller annat vis. Jag tänker mig att när jag startat mitt märke så kommer jag behöva all form av gratis publicitet jag kan få! Dumt. Hoppas hon kommer igen. Då kanske jag kan smyga mig närmare.

Ansökan mottagen - check

Publicerad 2013-07-04 00:01:13 i Diverse,

Jag trodde att jag skulle få svar typ idag angående min master, men nicht! Däremot har jag fått meddelat mig att de har tagit emot min ansökan. Bra. Det är egentligen väldigt spännande nu! Min sjukhusdesign ska snart tryckas, jag håller på och jobbar lite på ett projekt som ska göra mig till miljonär inom några år, det är också spännande, superspännande! Sen har jag bestämt mig för att jag ska åka på semester i September, det blir bra! Behöver något att se fram emot! Sen så gjorde jag ett allroundtest häromveckan, jag har inte klamydia, HIV, gonorré eller något annat otrevligt, möjligtvis lite förkylning bara, så det är också bra! Imorgon ska jag träffa en kompis som jag aldrig träffar och det blir också jättebra! Bra bra bra bra, det enda som inte är bra är att jag börjar jobba om 8h och har pms!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela