SkatanOchHolken

Två saker:

Publicerad 2011-02-28 10:46:58 i Diverse,

Än så länge idag har jag två saker att säga:

  1. Jag måste vara hemma i oktober för Whitney Port designar för Bik Bok, det är ju helt galet!
  2. Jag HATARHATARHATARhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatar Space for students sidan som kommer upp precis när den känner för det och inte på en ny flik utan i en jag redan har framme så att det försvinner och man inte kan ta sig tillbaka till sidan man var på. HAAAAAAAAAAAAAAAATA! Det är de små sura sakerna i livet som gör att man ibland överväger självmord.

Cecilia blir 24 den 24:e på Sicilien =)

Publicerad 2011-02-27 23:11:36 i Diverse,

Jag ska på födelsedags/påsk-resa! Till Sicilien så Cecilia blir 24 år den 24:e på Sicilien, skojjigt!
Jag har redan nu beställt tårta, dricka och svensk flagga i sängen på morgonen, det är ok om jag inte får någon tårta (på morgonen, den är ändå godare dagen efter) men dricka och flagga och sång i sängen, det ska jag ha, annars blir jag inte glad!

Farfar

Publicerad 2011-02-26 20:31:51 i Diverse,


Jag vill spela "Finns i sjön" och smygdela på en öl innan farmor kommer hem och bli sur på dig för att du kritiserar farmors matlagning och skratta åt dig för att du är orolig att jag ska ramla ner när jag står på en stol eller följa med dig till Sulvik. Jag älskar dig. Grattis på födelsedagen.

Jag har ingen relation till Erik

Publicerad 2011-02-26 14:07:56 i Diverse,

Jag har ingen relation till Erik Saade, detta på grund av att jag bott utomlands sedan han blev känd. Jag har fått en länk skickad till mig för några år sedan med hans superpajas-låt Manboy, jag vet inte mer än så om honom och lyssnar just i detta nu på radion och hörde en snutt av en intervju med honom, vart fan är han ifrån? Jag förstod inte ett ord, jag trodde han var svensk? Nej? En stund lät han litelite skånsk men jag förstår ju skånska så jag undrar på om han möjligtvis kan vara finne?

Känner man sig inte så så..

Publicerad 2011-02-24 20:33:31 i Diverse,

Känner man sig inte som en psykopat så känner man sig som en idiot och känner man sig inte som en idiot så känner man sig tamigfan helt iq-befriad! Är det bara jag som har det så?

Jag har inget kul att hata/störa mig på idag så därför blir det en bild

Publicerad 2011-02-22 20:50:37 i Diverse,

En skittråkig bild, jag har köpt nya blommor till mig själv igen:



Anemoner, världens finaste blommor.. möjligtvis att Ingrid Alexandra-rosor vinner.. men de ser man ju aldrig. Där avslöjade jag plötsligt vilken jävla superblomnörd jag är.

Jag lyssnar på LL cool J - I need love men tänker på den här HÄRLIGA videon, varsågoda mina damer och herrar:

Jag blir ju helt till mig!

Publicerad 2011-02-21 13:59:45 i Diverse,

Jag började i och med förra inlägget tänka mer intensivt på mat i Sthlm, jag kan inte komma dit snabbt nog tror jag! Creperie fyra knop! Där jag och Malin spenderade alla hjärtansdag 2008 med hjälp av ett "Stcakars-Malin-och-Cecilia-bidrag" från Ms söta mamma. Abyssinia! Där jag och morsan upptäckte min absoluta favoritmat etiopiskt/eritreanskt. Jag dör, jag måste ta mig till en vettig restaurang! Oslo har många bra restauranger men man äter sig ju igenom Oslo på en kvart, Stockholm däremot, mmmm... det tar aldrig slut!

Nu mina kära vänner.. nu blire snart..

Publicerad 2011-02-21 13:55:01 i Diverse,

Efter att ha Indian-vägrat i mer än ett år så kände jag nu när jag stod och bredde smör på tre knäckebröd ett välbekant sug.. först kunde jag inte identifiera det ordentligt.. men plötsligt kom jag på det! Jag måste till Indian Garden! ÄNTLIGEN säger jag bara! Jag vet ju att jag älskar indiskt men har bara känt att det är för mycket senaste tiden, men nu kan jag helt enkelt inte vänta förrän jag kan dregla över menyn på mitt underbara Södermalm! Men Mother India kan också gå bra om jag kommer till Oslo före jag kommer till Sthlm. Jag tänker iallafall inte förstöra min nygamla kärlek till indiskt genom att äta någon skitindisk mat i Huddersfield, det är ett som är säkert!

Jag borde verkligen göra nåt

Publicerad 2011-02-19 13:12:05 i Diverse,

Jag trodde att jag skulle ha kommit långt med mitt skolarbete såhär dags, hur långt har jag då kommit? Inte alls långt, mina tankar är någon helt annanstans, jag borde gå till gymmet också men har huvudvärk sen gymmet igår, när ska jag lära mig att jag måste dricka tre miljoner liter vatten innan jag går till gymmet för att inte få huvudvärk? Jag vill se/lyssna på Amelie från Montmartre, men det går ju inte om jag ska göra skolarbete för då måste jag ju läsa texten, fan varför kan jag inte franska?

En annan fråga man kan ställa sig är varför Carola gör ett helt album med covers? Varför gör hon inte egna låtar, är hon fortfarande bitter för att hon inte vann Eurovision song contest sist hon var med?

Jag har ätit en god ordentlig jävla frukost, den smakade inte alls gott. Jag har litelitelite hemlängtan. Skulle kunna tänka mig att ligga i soffan i Jössefors och titta på Byggare Bob med Elin och Sickan, kanske Anna kunde sitta brevid och titta på mig och undra: "Vem är du?", det hade varit trevligt faktiskt, eller på farmors kökssoffa, eller på Auds kökssoffa, det hade också varit trevligt. Det är mycket som hade variit trevligare än att sitta själv på den här fula kontorsstolen i Huddersfield och ha ångest för skolarbetet.

Jag vill bli politiker

Publicerad 2011-02-19 12:54:46 i Diverse,

När jag ser på Skavlan när han har besök av politiker så vill jag bli politiker. Alltså säga vad man vill om diverse politiker men du har inte kommit så långt för att du är dum i huvudet! Sen kanske inte alla har samma åsikter som mig eller dig men karisma, det har nästan alla toppolitiker! Jag säger bara: Thomas Bodström.

Ok, Justin Bieber, du är död för mig, det blir inget bröllop!

Publicerad 2011-02-17 12:06:14 i Diverse,

Om det är sant som Aftonbladet säger så är Justin Bieber religiös (det kan man väl få vara till en viss grad om man behöver det att gömma sig bakom) och därmed emot abort, även vid våldtäkter! Ditt jävla as! Han vet vä för fan inget om det där? Han är kille, antagligen oskuld och 16 år! Han säger bara vad hans äckliga amerika-inspirerade föräldrar och kyrka säger. usch. USCH. U S C H ! Justin! Det är slut mellan oss, jag vill inte gifta mig med dig mer!

Kvällsöppet - brist på importfruar

Publicerad 2011-02-17 01:49:42 i Diverse,

Jag och Åsa ligger och tittar på "kvällsöppet med Ekdal" och valde avsnittet om Importfruar och såg fram emot debatten, vad får vi? Jo vi får veta att 50 barn per år tar livet av sig p.g.a mobbning, jättehemskt, det är förjävligt helt enkelt! Men det hela kommer ju såklart med en komisk tvist. Jag pratar på och Åsa säger "-Förlåt, jag håller på och somnar" jag: "Jamen det förstår jag, vi får ju inga importfruar för fan!"
//Cecilia - Fortfarande bara två öl!

Postlådorna

Publicerad 2011-02-16 20:30:42 i Diverse,

Som ni förmodligen känner till så kör vi i Sverige bilarna i högertrafik.. men postbilarna har ratten på andra sidan av bilen eftersom postlådorna, citat Cecilia: sitter på fel sida vägen.. Jah! Hur tänkte jag där, skulle vi alltså ha haft postlådorna i mitten av vägen eller? Ännu närmare ett mensa-medlemskap kom vi när Åsa två minuter senare menar att de inte har samma problem i England.. för där har de ju ratten på rätt sida.. eller hur var det nu igen?
..Och detta efter KUN 2 öl!

Ett oväntat sammanhang

Publicerad 2011-02-16 20:28:03 i Dagens,

Dagens citat: Jag är hungrig igen ja! Jag har sån jävla ämnesomsättning, det är nog för att jag är så jävla hetsig!
-Åsa
Tack Åsa för detta, jag uppskattar din tankeverksamhet, mycket.

Dagens minne: Ålrens-listan!

Publicerad 2011-02-14 21:57:00 i Dagens,

För en hel del år sedan nu så skrev jag och min bästa Gabrielle en lista vid namn ålrens-listan. Den innehöll helt enkelt regler för hur vi skulle göra när vi träffade ålrens - alltså idioter till killar och saker som definierade ett ålrens. Bl.a så var en regel att an aldrig fick fylleringa dem, fick tidigast ringa dem 48 timmar efter senaste alkoholintag eftersom jag på den tiden hade problem med vad jag gjorde, inte på fyllan, utan på bakfyllan. Den listan är hur bra som helst, den borde alla tjejer läsa. Vi följde den väl sådär halvbra men jag tror att den sparade mig en hel del ångest. Hur många av sakerna på ålrens-listan stämmer in på din sambo egentligen babe? Egentligen är det kanske så att om han uppfyller en enda ålrens-grej så ska han bort, men det förstår man förståss inte i ålrensets hetta. Men hey! Bättre sent än aldrig!

Nu jävlar är det Alla hjärtans-dag!

Publicerad 2011-02-14 21:21:09 i Diverse,

Det vet jag med säkerhet för både mamma (inget oväntat där), Andreas OCH pappa a.k.a Sur-Per har ringt! Helt otroligt! Vad pratade vi då om kan man undra.. i hela 16 minuter!? Jo vi pratade om det här:
  • Vädret, japp.
  • Skidåkning, en gammal klassiker..
  • Förkylningar, det är väl det gamlingar pratar om?
  • Och sist men inte minst, aktier!
Jodå, vi har mycket gemensamt!

Fan vilken otur att jag är i England..

Publicerad 2011-02-13 14:37:49 i Diverse,

Jag vill ha en Tip Top!!! NUUUU. Jävlar det var länge sen jag var såhär sugen på det! Känslan när man bitit av all vaniljglassen och spottat ut den på marken för att finna denna otroligt goda nougat, vilken lycka!

Kate Bush och bögarna

Publicerad 2011-02-12 22:33:37 i Diverse,

Än en gång, tror jag, ska den här låten få vara med på bloggen, den har ju varit med ett tag kan man säga men jag älskar den fortfarande och har så gjort sen jag hörde den på pappas gramofonspelare första gången när jag var mini-liten! Låten utspelar sig väl i England också så det passar ju väldigt bra! Jag ska tydligen få den äran att följa med på bögklubb ikväll om jag är tillräckligt duktig med mitt skolarbete.. tror kanske att jag är tillräckligt duktig.. är lite lortig bara, hehe, borde duscha kanske.. Visserligen så är det väl ingen på klubben som ska tafsa på mig, men sist jag var på bögklubb så fick jag fotmassage på dansgolvet så det är väl bäst att vara ren..

Jag är duktig

Publicerad 2011-02-12 21:28:55 i Diverse,

Ja, jag har påbörjat mitt skolarbete, enbart därför att jag drar till London på tisdag och kommer tillbaka på fredag dock. Arbetet ska va inne på måndag så om jag inte gör något nu så blire inget gjort. Funderar på att ta med mina joggingskor till London, är det någon vits eller är det bara att tro lite för bra om mig själv? Jag har röjt i mina gamla skolarbeten också så nu har jag stenkoll på läget och stenkoll på var allt är. Hade jag inte varit så nykter och duktig så hade jag sagt skål för världens bästa Cecilia! Saknar Oslo lite. Saknar Oslo mig?

Min näsa

Publicerad 2011-02-12 21:26:29 i Diverse,

Min näsa håller på att ramla av. Jag fick ett märkligt litet sår på näsan förra veckan, skabb, rabies, you name it! Jag vet inte vad det är men halva näsan är röd och torr och flagnar, nice!

Lite lite lite lite

Publicerad 2011-02-11 23:39:47 i Diverse,

Jag är litelitelitelite LITE full, bara en halv vinare.. har en trevlig kväll med Adi i köket, hon pluggar och jag äter mandariner och dricker vin och hoppas att imorgon blir en bra dag. Åsa: Jag ska boka biljetter imorgon, det går lite sakta bara..
Skulle vilja utdela en endaste puss, inte till ER utan till DIG. Jag tror att rätt person fattar. Men man vet ju aldrig. Jag har köpt blommor till mig själv, för som Julia sa: "Sätt det här på ditt status om du måste köpa dina egna blommor och torrjucka på dig själv på alla hjärtans dag!" Nu ska jag se på "American beauty" och se vad den gör med psyko-skallen. Spännande!

Är det bara jag som är nervig?

Publicerad 2011-02-11 13:12:12 i Diverse,

Varenda gång avast poppar upp på skärmen med sitt obehagliga ljud hoppar jag så högt på stolen att jag nästan slår huvudet i taket, är det verkligen så obehagligt eller är det bara jag som är nervig?
Vet ni vad? Nu ska jag göra skolarbete. Jag är seriös! I will. Hämtar usb-minnet nu! Hej då.

Skäms nästan lite

Publicerad 2011-02-11 12:46:35 i Diverse,

Jag skäms nästan lite men jag har nog en ny tillfällig favoritsång tror jag och jag som inte brukar gilla sån här catchig fjantpop! Men den går lite för mycket på radion och jag lyssnar lite, bara lite för mycket på den på spotify.

Det känns nästan som att jag skulle ha börjat gilla Kent. Huh hemska tanke! Men trots detta så sjunger jag ju med, heeeela tiden. Otur.

ÄNTLIGEN!

Publicerad 2011-02-11 12:36:36 i Diverse,

Jag har ju som jag tidigare gnällt över haft lite problem med att lägga upp videos, det är tydligen mitt eget fel eftersom jag är för trög och inte hänger med i utvecklingen! Nu ÄNTLIGEN kan jag lägga upp Rebecca och Fionas nya singel - Bullets:

..å andra sidan

Publicerad 2011-02-11 12:18:37 i Diverse,

..å andra sidan så äre ju rätt gött att bara ligga rätt ut och läsa en bok eller så istället för att jobba hårt. Ännu en helt onödigt dag i skolan är över. Jag är ledig och lyfter, inte helt oväntat, inte ett finger.. Men ska iaf göra linssoppa, den här gången ska jag använda paprikapulvret och inte chillipulvret! Aight!

Jag säger

Publicerad 2011-02-10 17:46:13 i Diverse,

Rihanna säger: I may be bad but I'm perfectly good at it..
Jag säger: I may be good but I'm perfectly bad at it!

4 insikter

Publicerad 2011-02-09 15:43:31 i Diverse,

Idag har jag insett att:
1. Nej, jag kan inte lyssna på föreläsningar utan att somna, har aldirg kunnat och kommer heller aldrig kunna göra.
2. Det är jävligt skumt när du kommer på ett övergångställe och stannar för att släppa förbi ett utryckningsfordon och blir ombedd att gå över trots att de har sirener och blåljus på.
3. Hårt är det som gäller.. Jobba hårt, festa hårt, sova hårt, träna hårt och knulla hårt. Yes indeed.
4. Den fjärde kommer jag inte ihåg så det kanske var att jag helt enkelt ska inse att nej Cecilia, du har faktiskt inget minne.

Besvikelse

Publicerad 2011-02-06 17:52:50 i Diverse,

Stor besvikelse över dagens bilder på Walk of shame politiets blogg, hälften såg inte ens ut som att de varit ute, bättre måste det ju gå att få tag i! Check it out: www.WOSP.blogg.no Va fan! Så måste jag ju oavsett om jag blev besviken idag ge ett stooort tacktacktack till Vinter som gav mig vetskapen om bloggen! En annan superbra norsk blogg är ju även den svenska bloggen www.norways.eu. Woho, go klein söndag på er!

Varför luktar det så konstigt överallt?

Publicerad 2011-02-06 17:45:17 i Diverse,

Det luktar märkligt, överallt, men det luktar olika så det är alltså inte jag som luktar för då borde det ju lukta lika.. Just nu luktar visserligen jag konstigt också, en ärlig blandning av bakfylla, solarium, parfym, rök, tuggummi, biotherm-lotion och balsam. Jag borde kanske tvätta också.. men jag vill helst inte gå utanför dörren på grund av det härliga engelska vädret som jag just upptäckt att det existerar, för helt ärligt, det har faktiskt varit fler sol än regndagar sen jag kom hit.

Dåligt upplägg..

Publicerad 2011-02-05 18:52:29 i Diverse,

Okokok, jag har varit full, halva veckan nästan, det är därför det inte varit så många uppdateringar nu, jag har även finbesök från London, Åsa är här kul för mig! Tyvärr ska hon åka imorgon! Jag hr väl inte direkt ställt till med några skandaler under veckan, i söndags hade jag heldagsfylla, det har jag inte haft sen 17 mai så den satt fint.

Igår var vi på Ikea så idag har jag ätit Leksands knäckebröd med klosterost, inte speciellt intressant för er men jävligt intressant för min mage som har totalstrejkat hela veckan.

Jag trodde igår att jag bränt 10000 på en vecka här och det var ju ganska oväntat eftersom det är studentpriser men jag upptäckte precis att det bara var mongobankomat! Tur..

Det har dock hänt en riktigt riktigt trevlig grej under veckan.. nämligen: Jag har fått en länk på facebook till wosp - walk of shame politiet, check it out! Jag läste precis något i stil med att om man är rutinerad så sätter man inte sin fot i bogstadveien på söndagarna.. jo även den mest rutinerade (läs Cecilia) måste ibland göra det.. bor man där så bor man ju där, jag får ju bara tacka min lyckliga stjärna att inte den här bloggen fanns när jag bodde där.. hade inte varit sådär jättekul att va med på bild dagen efter halloween 2009 i påfågeldräkt klockan 9 på morgonen.. hade heller inte varit så kul att va med nån annan av alla måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar som jag har skämts medan jag varit på väg hem från Oslos efterfester. När ska man lära sig liksom?



Inte riktigt lika kul dagen efter..


..inte den där heller..

Nyvaken och sur

Publicerad 2011-02-01 17:37:44 i Diverse,

Drömmer skumt som fan för tillfället och drömde att jag stod i en källare tillhörande Jennie med grön ansiktsfärg som jag även fått mellan tänderna och såg ut som en häxa. Stod och skrämde mig själv. En kompis och hennes kille skulle i drömmen få en inneboende, en gubbe, han visade sig vara sjuk i huvudet och skulle använda henne till ett experiment. Inatt drömde jag att jag blev tillfångatagen av nån leopard-kattmix och sen blev jag terrorringd i en och en halvtimme. Jag är helt färdig. Jag ska ha mens också. Känner att jag börjar bli riktigt sur. Uhh, hoppas att jag kan beté mig när Åsa kommer på torsdag så att jag inte bllir för otrevlig, det är ju kul om hon vågar komma på besök igen..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela