SkatanOchHolken

Tjoho!

Publicerad 2011-01-31 23:59:58 i Diverse,

Igår blev det söndagsfylla, det var tandlöst också. Det var ju som bekant söndag igår så drog jag och danskarna på en söndagsfylla innehållande, fotboll, amerikansk fotboll, julmat, påtända fjortisbritter och tandlösa bartenders, ja okej då, han hade hela två tänder! Hela 3£ skulle han ha för en öl också. Ja, en riktig heldag som ni hör!

Det värsta med gymmet!

Publicerad 2011-01-29 16:02:34 i Diverse,

Japp, det finns britter som luktar illa precis som det finns svenskar som luktar illa. På mitt gym så finns det ett papper med regler som säger: Använd deodorant före gymmet, Tack. Det säger ju en del om klientelet där. Idag så var jag till att börja med mer eller mindre ensam europé och om vi säger såhär, jag har inte duschat idag (kom precis tillbaka från gymmet och har för avsikt att duscha nu) jag luktar gott, trots att jag hade samma linne på mig idag som i torsdags. När jag stod utanför, notera, UTANFÖR gymmet så luktade det svett jag kommer in, ser mig omkring och kan konstatera att grabbarna, som har använt en hel äckelparfym innan de gick till krogen och som står och latinojuckar dig på benet trots att du sagt nej 5 gånger, är där och idag har de inte ens använt deodorant. En lite jämnare fördelning av när man ska använda div. hygienprodukter hade varit att föredra tack för att ni tänker på detta nästa gång. Skulle även uppskatta om ni kunde använda t-shirt istället för linne när ni ser ut såhär på ryggen:



Hade ni gjort det hade vi alla kunnat leva och träna i harmoni!

P.S Nu går jag och duschar, sen väntar jag tills jag är torr, tar på mig deodorant, sätter på mig rena kläder, tar på mig parfym, max tre sprut så bllir alla nöjda och glada. Trevlig helg! Följ gärna mitt exempel!

Kära läsare, jag skulle vilja be så mycket om ursäkt..

Publicerad 2011-01-28 00:24:24 i Diverse,

Kära läsare, jag skulle vilja be så mycket om ursäkt. Jag har upptäckt att mitt nyfunna träningsfreaksliv gått ut över bloggen. Jag är helt enkelt inte tillräckligt full för att ha något att skriva om. Men jag kan ju för att piffa upp lite här då berätta att någon jag känner fick ligga i lördags. Jag säger inte vem men ni kan väl gissa. Den här bloggen handlar om mig. Jag blev för övrigt fylleväckt natt till tisdag. Låg hemma och var nykter och sov 04.27 på morgonen när jag blev fasligt uppväckt av min egen ringsignal. När jag vaknar tidigt på morgonen blir jag nästan alltid illamående, så även den här gången. Detta ledde till att jag sedan mådde dåligt till långt ut på eftermiddagen och blev sängliggande fram till 11:30 då jag bestämde mig för att gå till.. Jamen va fan! Gymmet. Sen fick jag som jag berättat om tidigare tjockisåterfall och bakade semlor. Hail. Oj, nej, Fail menar jag.

Förresten killar, det kanske bara är jag men fan, ni är skitjobbiga när ni håller på och ska hålla er och ligga i flera timmar, 30 min ok, sen vill jag sova och vakna till en ny rond. Man blir ju trött va. Speciellt när klockan gärna redan är 7 innan man kommer hem.

Förbannat

Publicerad 2011-01-26 00:38:36 i Diverse,

Jag försöker blogga om Rebecca & Fionas nya singel "Bullets" som jag tycker att alla borde ta sig en liten provlyssning men det är nåt förbannat fel så det går inte, jävlar vad förbannad man kan bli såhär på kvällskvisten. I natt blev jag väckt av fylleringning vilket ledde till ett mittinatten-illamående, vaknade någom timme senare, fortfarande inte speciellt pigg, hängde hemma hela dagen, bestämde mig för att baka semlor, lyckades med detta och åt för många.



Eftersom jag inte fann semelbilden jag skulle lägga upp så blir det en asrandom bild från båtåkande sommaren 2009. Hah. Miriam, kom till England nu!

Dagens:

Publicerad 2011-01-25 00:30:40 i Dagens,

Igår hade jag tänkt skriva: -Var är alla snygga killar på gymmet egentligen? -Nej just det, det finns ju inga! MEN! Idag när jag var på gymmet så fanns det en, jo jag vet, bara en, men ändå! Möjligheten finns ju dock att jag helt enkelt har vant mig vid hur de ser ut och därför tror att han var snygg men ändå! Ännu en anledning att träna!

Pålitligt

Publicerad 2011-01-24 19:05:40 i Diverse,

Sju dagar kvar till den där tråkiga perioden i månaden som man med hjälp av tamponger nästan ibland kan glömma av och jag är på skitdåligt humör, känns skönt att vissa saker inte ändrar sig.

Teet

Publicerad 2011-01-20 13:59:37 i Diverse,

Teét tet thet hur fan det kan tänkas stavas smakar kantarell, skumt vad gjorde jag i natt egentligen, jo drack mindre än alla andra (say what?) kom hem före två (say WHAT?) och åt mozarella med hoummos i sängen tittade fem minuter på Glee, blev lite illamående, somnade och vaknade kl 06 av brandlarmet, Thank you lilla äckelfjortis som kom hem och skulle fylleäta men inte vet hur man kokar makaroner.

Nej till önsketimme

Publicerad 2011-01-20 13:53:18 i Diverse,

Folk kan ju tydligen inte bete sig, det spelas Green Day, är det bara jag som märkt hur jävla tjatig sångarens röst är? Nej till önsketimme - jag får huvudvärk. Ok då, jag har ett album med dem.. det var när jag köpte det som jag upptäckte att det fan inte går att lyssna på skiten, kanske hon inte ar något album med dem och därför inte har upptäckt det än..

Satt precis och surade

Publicerad 2011-01-20 13:49:45 i Diverse,

Satt precis och surade över att det var Hardcore superstar på radion som förstörde min morgon när nån kärring i Norrköping önskar en låt med motiveringen att hon saknar sin man Salomon som tillfälligt är i Kenya, låten hon önskar heter Brown Skin och han som sjunger sjunger med afrobrytning. Haha, om jag får gissa så är han ungefär 10-15 år yngre än henne, jättemörk och ganska fit medans hon är blekare än den medelsvennen och skitfet med fett hår. Varför är det alltid så?

Ja, jag fick mig iaf ett litet skratt där en stund tills nästa person skulle önska och ville "Sprida glädjen vidare", hade tydligen en fantastisk dag, själv blev ajg bara mer förbannad, hon önskade slagsmålsklubben och jag tycker att sångaren är dum i huvudet, ok, musik är bra men han borde fan piskas upp ordentligt. Och ja, jag har träffat honom så jag vet.

Happy Happy Birthday!

Publicerad 2011-01-19 17:59:10 i Diverse,

Idag ska jag på födelsedagsfest för de här tre:



Se bort från mig och brorsan, vi fyller alltså inte år..!

Det kan bli.. spännande!

Jag har köpt gymkort så det blir förhoppningsvis inga sådana här bilder senare. Det är schysst när magen är större än brösten liksom.

Inpirerad av Marcus

Publicerad 2011-01-18 22:44:33 i Diverse,

Jag blev inspirerad av Marcus som jag vet inte läser det här för det har han sagt, såhär lägger jag upp en Las Palmas-låt, i vanlig ordning har jag ingen aning om ifall jag lagt upp den förut eller ej, antagligen. Tottski ska ha lite cred också, tack för att du spelat denna fina kärleksförklaring till sig själv för mig!

Aldrig kan det va bra

Publicerad 2011-01-18 21:45:15 i Diverse,

Är jag i klimakteriet, är det det som är problemet? Om jag har fönstret öppet blir det för kallt, om jag har fönstret öppet och elementet på blir det för kallt, om jag stänger fönstret och inte har på elementet är det för kallt, om jag stänger fönstret och har på elementet blir det för varmt, har även provat med att reglera klädseln men det fungerar inte heller. Jävla skit. Det är säkert Englands fel.

Facebook-stalkning i vanlig ordning

Publicerad 2011-01-18 19:04:17 i Diverse,

Fast idag stalkar jag bara runt, random folk som jag inte vet vilka de är.. till min stora förskräckelse så har ingen berättat för de stackars Arvika-kidsen att det är fet-ute med tribaltatueringar, ungefär lika ute som Hitler på 50-talet. Ok om du hade oturen att skaffa en för 10 år sen men NU, va fan tänker ni med? Inte ballen iaf för det där får man inte ligga för!

Dagens:

Publicerad 2011-01-18 17:56:50 i Dagens,

Idag har det inte hänt något kul, jag har inte sett något kul, jag har inte sagt något kul och jag har framförallt inte gjort något kul. Jag har köpt en fiskskål.. vet inte vad jag ska ha den till för jag är ganska emot fisk i allmänhet.

Lika dumt som vanligt

Publicerad 2011-01-18 17:55:42 i Diverse,

Ett tag orkade jag inte lyssna på den här låten, ett tag lyssnade jag på den på repeat dygnet runt mer eller mindre, den finns en och annan låt som kan riktigt psyka hjärnan ur kroppen på mig. Hur som helst så har jag precis beställt, Lykkes nya CD, förbokat till och med, kanske jag när jag får den i posten kommer att vara en av världens just då lyckligaste kvinnor?

Dear 2007, kom aldrig tillbaka!

Publicerad 2011-01-18 17:51:24 i Diverse,

En låt till minnet av det jävla skitåret som 2007 var men mellan helveteskvalen och olyckorna så var det kul också och året lyckades ju ändå komma med några schyssta "beter", här kommer en:

Älskar

Publicerad 2011-01-18 00:06:21 i Diverse,

Åhh vad jag älskar den här personen! Skitdålig bild men den förmedlar en sådan schysst känsla så den blir asbra ändå! Jag dör vid tanken på att vi ska vara ifrån varandra i 11 månader. Det går nog inte jag får nog bli rik och åka till Aussie-land..

Tjuvlyssnat på bussen II

Publicerad 2011-01-04 23:18:43 i Diverse,

Par i 20årsåldern diskuterar bajsande:
Kille: -Ja så du skal på do hjemme hos mig da, ja den beste doen å gå på er den nede ved entreen.
Tjej: -Ja men det er ingen lyd.
Kille: -Hva?
Tjej: -Nei, det er ikke så mye luft så det blir ingen lyd.
Kille: -Det kan jo bli lyd da. Jeg hørte faktisk Oda på do en gang.
Tjej: -Ja men hun har ju noe galt med magen da.
Kille: -Ja men jeg synes ikke det er så fælt med lyd jeg, det er jo bare naturlig.

Ja men det var väl trevligt att höra att ungdomarna kan prata med varandra om något så naturligt som att de är bajsnödiga! Det kan inte jag, tro det eller ej!

Tjuvlyssnat på bussen

Publicerad 2011-01-04 23:12:11 i Diverse,

En kvinna i 50års åldern och en man i slutet av 60åren åker buss tillsammans, jag sitter brevid och hör följande:
Kvinna: Jag har varit i väldigt många stater i USA.
Man: Jaha, har du varit på östkusten?
Kvinna: Ehh.. var är det..?
Hur kan man vara så gammal och inte veta vad som är öst och västkusten i Nordamerika? H U R ?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela