SkatanOchHolken

Samma olika

Publicerad 2010-03-31 13:00:24 i Diverse,



Det här är det närmsta bra bilder på mig och mina föräldrar tillsammans vi lyckats få till, komiskt att det är på precis samma ställe men med en månads mellanrum. Tack för resorna btw!

Sorry sorry

Publicerad 2010-03-31 11:45:16 i Dagens,

Har inte bloggat på några dagar eftersom jag varit i Estocolmo och haft en supertrevlig helg med långa tågförseningar både dit och hem, typiskt. Jag kan ju säkert blogga från mobilen men jag tycker att det är lite farligt, börjar jag göra en sak från mobilen så sitter jag snart där och facebookar från den och hur kul sällskap blir man för sin omgivning då liksom, det ska smsas, ringas, bloggas och facebookas samtidigt som man är ute och till exempel lunchar med nån stackare. Neee.

Hur som helst så stör jag mig på en grej idag, dagens: varför skriver folk smileys såhär (: det blir ju helt bakvänt, stop it. Gör om - gör rätt :)

Angående "Linnea-våldtäkten"

Publicerad 2010-03-26 01:18:25 i Diverse,

Fy fan va det är pinsamt att vara från landet när man hör alla efterblivna kommentarer i samband med "Linnea-våldtäkten". Jag uppriktigt skäms för att vara från landet när man hör hur de små fjortisarna spyr ur sig kommentar efter kommentar som de baserar på en "säker källa" som är nån som känner nån som känner nån som kanske har hört nåt. Att tro att DNAt inte stämmer utan att det är hennes brorsas kalsonger som smittat av sitt DNA på hennes trosor är ju så jävla bonnigt så jag vill gråta, jävla bonnfjantjävlar, väx upp och inse att den mest sympatiska människa kan va sjuk i huvudet. Tänk på det här (som inte har nåt med saken att göra men som ger en liten poäng): Man kan ha HIV även om man är svensk och snygg. Alltså: du kan våldta någon även om du är snygg och får ligga med snygga brudar.

Stockholm i mitt hjärta

Publicerad 2010-03-24 00:40:38 i Diverse,

På fredag ska jag till Stockholm, mer precis till mitt käraste Södermalm, jag ser supermycket fram emot det, att få trampa Södermark i hela tre dagar ska bli fantastiskt! Jag ska definitivt göra alla mina favoritsaker som innefattar att gå i alla secondhand-affärer, äta brunch på Mose Backe (få i sig en och annan bloody mary också kanske), gå på Kvarnen (hehehe) och bara hänga med kompisar på alla bra ställen! Mjaomjao och god natt =)

Dagens låt:

Publicerad 2010-03-23 20:00:19 i Dagens,



Har verkligen haft riktigt 14åringsrace här hemma senaste dagarna, lyssnar på samma musik som då, har samma hårfärg som då och samma parfym, kör Tommy Girl fullt ut tills den tar slut nu, I love it!

Då är jag snart engelskvinna då!

Publicerad 2010-03-23 19:54:23 i Diverse,

Fick det slutgiltiga svaret från Huddersfield idag, så nu är det på riktigt, jag är på väg att bli engelskvinna. Eller flicka kanske? Spännande är det iaf, har nästan ingen ångest längre men kan tänka mig att den kommer att komma och gå ganska fint de närmsta fem månaderna.

Dagens otur/klantjävel och dagens "bete"

Publicerad 2010-03-22 22:58:32 i Dagens,



När jag var 14 så lyssnade jag jättemycket på den här låten och nu ikväll när jag såg på Cougar Town så var den med där fast i orginalversion. Så varsågoda, den är riktigt trevlig.

Jag har haft otur här ikväll, för typ fem minuter sen, jag skulle filéa lite apelsin till mina flingor med en kniv från spice.no, den var mycket vassare än man kunde tro och jag kan därmed inte använda pekfingret på vänsterhanden mer i kväll, när jag böjer det så känner jag hur såret fläker ut sig och blodet väller ut. Usch, jag började nästan grina, det kommer alltid så plötsligt när man skär sig sådär i fingret så man vet inte riktigt hur man ska reagera. Sist jag gjorde det så började jag gråta, sen kunde jag inte använda fingret normalt på ungefär två år, det bästa med skärsåret är ju såklart att jag skar mig i ärret och att det antagligen blir samma visa nu, fast värre.

Ännu en lördag avverkad, ännu en söndag förstörd..

Publicerad 2010-03-21 20:12:36 i Dagens,

Huhuh, skulle bara dricka en halv flaska rödvin men tre flaskor vin coh några öl senare så fann vi oss själva på Björungs och det var trevligt, jag fick till och med bartendern i säng...

Tyvärr var detta inte en bartender av rätt kön, heller inte nån ny spännande bartender och heller inte ett sexuellt sängmöte. Det var min kära väninna Sofie som gjorde mig trött och utslaget sällskap i sängen, märkligt med tanke på hur äckligt jag lär ha luktat i en nykter näsa efter fylla, cigg och bastu-uteställe. Det bästa vi gjorde igår var att vi INTE gick till 7eleven som jag ville utan istället hem och åt knäckebröd, knäckebröd är ju bland det bästa jag vet.

Dagens kors i taket: Brorsan har stekt pannkakor, på eget initiativ, lite för mkt socker men helt klart godkänt! Well done!

det är dåligt med sex in the city

Publicerad 2010-03-18 23:23:29 i Diverse,

Fem Sex and the City avsnitt avklarade hos grannen i kväll, vi (läs jag) har legat och vridit mig av psykiska smärtor under täcket i soffan, det var väldigt mycket Mr Big i de här avsnitten och gud han påminner mig om. Hela serien påminner mig om allt som någonsin har känts innanför den här huden. Man blir ju galen. Men bra är det, riktigt bra. Det är som jag sa till Sofie: Ingen serie som berör mig som Sex and the city. Synd att det är så dåligt med sex i byen här bara. Däremot har jag hört att det är mycket sex i andra delar av stan och ser därför med spänning fram emot morgondagen då jag ska få höra om detta.

Jag har shoppat idag, det var verkligen utanför min budget men det sket jag i och köpte en tunika, två par skor, ett linne och en jacka.. oops, men fan så bra det blir.

//Wahwahweewah - Bonsoir madame.

Påtryckningar från LÄSARNA

Publicerad 2010-03-15 00:00:53 i Diverse,

Jag tycker att det är trevligt att jag får påtryckningar om att blogga från LÄSARNA och inte bara från mig själv, jag har ju varit på en liten minisemester i England och där kände jag inte för att blogga, helt enkelt för att det skulle ha blivit för omständigt (är ju ganska lat och bekväm av mig) och för att jag inte hade något bloggmaterial (förutom det vanliga, hur mycket jag hatar olika saker och sånt). Det jag hatar just nu är ryanair som såklart gjorde så att vi var tvungna att köpa extra biljetter, vi hade biljetter hem på fredagen men eftersom vi inte fick åka på onsdagkväll som vi skulle utan istället på torsdag morgon hann jag inte det jag skulle på torsdag dag utan fick göra det på fredag dag och kunde då inte åka med planet på fredag kväll men det kunde de minsann inte boka om för det planet var inte inställt. Fuck you. Men jag och mamma hade en väldigt trevlig resa och intervjun gick bra.

Idag har jag sett Cruella De Vil

Publicerad 2010-03-09 23:33:19 i Diverse,

Idag på jobbet, eller rättare sagt utanför jobbet, har jag sett Cruella De Vil, det var jättekonstigt av två anledningar för det första så var det en vestkantkärring, och jag jobbar ju i centrum, jag förstår inte va hon gjorde där alls. Fel sida stan, för det andra var det konstigt med tanke på varför jag kallar henne Cruella De Vil, hon hade alltså halva håret helt svart och andra halvan helt vit. Hon var kanske i 65-75års åldern. Det här var det enda jag tänkt blogga om idag egentligen men så hände det sig så att jag fick riktigt kul bloggmaterial som kommer här några hack längre ned:

Jag bestämde mig för att gå på toaletten för ca en och en halv timme sen, min bror var i sitt rum och Calle i vardagsrummet, det knackar på dörren och alla skriker kom in eftersom vi visste att Sofie skulle komma över, in kommer ingen Sofie men väl styrelseordföranden i föreningen i huset vi bor i. Han ställer en massa frågor med tanke på att vi ska få ny postlåda och allt blir fel eftersom Calle inte vet nåt om vem som äger lägenheten och sånt så jag måste svara men jag satt ju som sagt på toaletten och kan inte gå ut eftersom toalettdörren är precis brevid ytterdörren och jag inte hade någon vidare lust att visa varken odören där inneifrån eller att jag även hade med mig datorn. Andreas kunde heller inte gå ut eftersom han hade brudbesök så han skrek att han "är naken och inte ensam" och jag skrek "nejnej, det stämmer visst vi hyr av henne, ursäkta jag sitter på toaletten". Sen visade det sig när han frågade vad det skulle stå på brevlådan att han trodde att vi var ett par jag och brorsan vilket jag till slut redde ut genom att skrika att vi är syskon och inte gifta, det är därför vi har samma efternamn. Men innan det så kan man ju fundera på hur det lät i hans öron att "frun" sitter och skiter och "mannen" ligger naken, men inte ensam.. medans en fjärde person som påstår sig bo där (som frun nekar till kännedom om) försöker svara på frågor som han inte har svar på. Haha!

//God natt - jag är en skatt =)

Here we go again

Publicerad 2010-03-08 23:16:02 i Diverse,

jag provar en gång till och drar följdaktligen till England en gång till på onsdag, den här gången blir det jag och morsan, hon har aldrig varit där så det är ganska komiskt att hon då ska till Huddersfield och alltså kommer bomma på London, haha!

Fan va tråkigt det här blev då, inte ett dugg kul för er att läsa ju! Inte för mig att skriva heller så då slutar jag nu.

Dagens roligaste:

Publicerad 2010-03-07 23:10:09 i Dagens,

Idag åt jag bakismat på min kvarterskrog och på andra sidan gatan så kom det en kärring i lila utstyrsel som mitt sällskap kände igen, hon sa att hon visste att kärring skulle fråga folk om pengar för att hon tappat sitt kort. Mycket riktigt går hon fram till folk och pratar nån sekund, mitt sällskap skriker över gatan "-Har du mistet bankkortet?", varpå vi får en svinsur blick från andra sidan gatan, hon försvann sedan snabbt nerför gatan.

På tal om det så blev jag och Sofie påhoppade för ett tag sen av en somalier sent på en söndagkväll som ville låna 89kr till medicin till sin fru för att han hade tappat kortet.. om, jag säger OM, han mot förmodan skulle bo på Majorstuen så bör han faktiskt kunna låna 89kr av grannen om det är så mkt kris. Och vem tror på att han ska ut och köpa medicin klockan 22-23 på en söndagkväll? Inte jag iaf och jag trodde honom definitivt inte när han några dagar senare dök på mig på Deli de Luca.

//Gangsta Cecil

Konsten att vara skitfull

Publicerad 2010-03-07 23:01:17 i Diverse,

Den konsten behärskar jag, jag var absolut inte förberedd på att bli inte bara dritings utan skitings, väldigt bra norska ord för övrigt. Jag fann mig själv ståendes på 7eleven inatt beställandes en börek, det var egentligen inte alls det jag ville ha, jag ville ha en panini men var för klapp för att kunna få ur mig det, otur. Jag kunde heller inte vara kvar där inne eftersom det var en överhängande risk för att jag i så fall skulle spy rätt ut på golvet och ajg har redan svimmat där en gång så jag tycker att jag har gjort mitt på den fronten på just den 7eleven.

Väl utanför så står jag och hänger på en lyktstolpe för att inte tappa balansen medans jag väntar på Christine med böreken. När hon kommer ut finner hon mig i sällskap med en jävla vestkantfjant som röker joint och blåser i ansiktet på mig, tack för den, jag gick hem och spydde i pappperskorgen.

å andra sidan..

Publicerad 2010-03-06 12:28:28 i Diverse,

..kan det vara för att Sofie sov hos mig inatt och tog allt syre för mig, jag kanske helt enkelt har syrebrist i hjärnan.

Det behövs ingen storebrorsa, bara att vänta lite..

Publicerad 2010-03-05 11:26:17 i Diverse,

Jag har ju en liten crush på, vad jag trodde var ett barn, ja ni vet han Justin som gjort min nya favoritlåt, det är ju helt enkelt så att han behöver inge storebror till mig så länge man kör efter regeln sin egen ålder/2+7 och väntar i fem år. Då är det ok. Moahahaha, han är 16 nämligen. Iofs desto troligare att han har en storebror i passande ålder då än om han hade varit yngre.. kanske ska satsa på en storebror ändå.. hmm? Jaja, hur som helst ska jag på köttmarknad imorgon! Oakley arctic challange, nice!

Ost på musbrädan, kan det heta så tro?

Publicerad 2010-03-04 23:40:58 i Diverse,

Jag har under hela min uppväxt fått stränga order från min bror om att inte äta vid tangentbordet, nu har jag kommit på honom med att ha ätit vid hans nya dator.. och kletat ner den, det är ost på musbrädan, eller vad det nu kan heta.

Jag har ont i huvudet.. och jag skyller det på Joanna för jag tror att hon är den som uppskattar mest att bli omnämnd i bloggen.

Arvika

Publicerad 2010-03-03 16:41:37 i Diverse,

Jag sitter i min älskade Gabbys soffa och har spenderat dagen med henne och lilla bebisen och farmor. Det är sol och jag har haft solglasögon.
Åhh jag ser solskenet utanför fönstret och jag lyssnar på min nya favoritlåt på repeat hundramiljarder gånger och känner mig som 14 igen och tänker på alla mina fjortiskärlekar när inget var komplicerat för allt gick över och det kom alltid en ny spännande fest om några dar, det var förr när man inte visste bättre, men gud va den känslan är bra, jag ser hopp för att det blir vår i år också! =)

Apropå en klänning..

Publicerad 2010-03-03 00:28:11 i Diverse,

från mitt jobb som jag funderat på i några dar:

-Ahh vad tror du om en långklänning med långa armar?
-Ehh.. Thomas DiLeva?

Och inget mer. Antar att det blev ett Nej?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela