SkatanOchHolken

Dret

Publicerad 2011-11-30 22:16:05 i Diverse,

Blev på skitdåligt humör nu på kvällen, har varit på bra humör hela dagen och så bara händer det en pissgrej och så blir jag på svinkasst humör, hatar att vara på dåligt humör så vad fan gör man? Jo, man skiter i det, fan att det ska vara så svårt!

Jag undrar/I wonder

Publicerad 2011-11-30 00:08:10 i Diverse,

Fick precis en förfrågan om att skriva på engelska, kanske jag skulle börja med det men det kommer ju bli sjukt dåligt och ta sjukt mycket längre tid, bäst att börja med ett kort inlägg så som detta. Hmm..
Just got a request on writing in english, perhaps I should start doing that but it's gonna be fucking bad and take hell lot of more time, best to start off with a short one, as this one. Hmm.. Not very exciting that now is it? At the same time I'm assuming most people I know can speak english so perhaps it's a good idea to just write in english, or mix or something, might do that! Just might! Sleep tight all you little wankers! :D

Dear Santa..

Publicerad 2011-11-29 16:31:33 i Diverse,

I dag är det sånt här riktigt äckelväder och jag skulle vilja krypa ner i sängen med levande ljus, Love Actually och te, men inte bara en kopp, jag behöver ju en thermos så kära jultomten:
  • Thermos
  • Ted Baker-väska, liten lila men hundar inuti, Barry?
  • Ev. Svenskt Tenn-väska, kanske Hawaii?
  • Snygg kille som jag kan spela Nintendo med och som kan ge mig Coca Cola i sängen när jag är bakfull och pussa mig i pannan när jag är ledsen och som också vill vara ute tills andra går till jobbet. Men just det, jag skulle ju få blommor före nyår så det ska väl ordna sig då, då kanske vi får stryka den här då?
  • Rebecca & Fionas CD I love you man!
Ta nu och lyssna på lite Mariah och få lite julstämning så ska jag göra skolarbete och tänka på att baka pepparkakshus!

Succé!

Publicerad 2011-11-29 15:30:22 i Diverse,

Efter att ha varit aktiv twittrare i nu närmare ett dygn så har jag hela EN följare, alltså någon som följer mina tweets, en oberoende en är det också, jag känner henne absolut inte, mycket möjligt att hon bara vill göra reklam för sig själv, men det skiter jag i, jag har fått en följare och får förhoppningsvis fler!
Jag blir lycklig av Halloumi! Har precis ätit en halloumismörgås och den var så himla god så nu sitter jag här och tänker på den och flinar =)

Tweet tweet

Publicerad 2011-11-29 00:11:15 i Diverse,

Har ju haft ett Twitter-konto bra länge men fick äntligen idag inspiration att faktiskt på riktigt börja använda det, antagligen så kommer det bara vara en massa skit, precis som här.. men ja, då kan jag ju sluta använda facebook som Twitter, det var ju faktiskt därför jag skaffade kontot in the first place.. Så, välkomna välkomna in i Twitter-världen, vad kan jag tänkas heta där tro.. jomen visst, ni gissade rätt: SkatanOchHolken, ses där :P :D

Ugglor i mossen

Publicerad 2011-11-27 19:34:00 i Diverse,

Jag såg den här fantastiskt söta ugglan på en killes facebook och snodde den direkt, samtidigt hittade jag själv en annan schysst uggla, här kommer de:

Pepparkakor

Publicerad 2011-11-25 22:28:33 i Diverse,

Såg de här pepparkakorna på mammas polares facebook-sida och jag är SÅ JÄVLA AVUNDSJUK på att inte jag var den som kom på den idéen!
Det blir ju onekligen mycket roligare att äta pepparkakor!
Någon som har något tips på vad jag ska göra för pepparkakshus i år förresten!?

Y E S !

Publicerad 2011-11-25 00:36:49 i Diverse,

Äntligen har Rebecca & Fionas album kommit men nu blir jag jävligt osäker.. har de släppt ett album tidigare och om de har det hur satan kan jag ha missat det?? Men om de inte har det.. varför fan är inte Luminary ones med på skivan?? Hursomhelst här kommer en liten "bete" från skivan:

Kameler och humor!

Publicerad 2011-11-22 01:31:21 i Diverse,

Eftersom jag är den roligaste personen jag känner så har jag skrivit världens roligaste brev till ett företag som jag vill jobba för i framtiden. Inte direkt en ansökan, mer en intresseanmälan, om de inte vill ha mig så har de ingen humor. Det har jag. Over and Out! Eller nej förresten. Jag har till och med ritat roliga kameler på brevet, det tycker jag att ni ska veta innan ni sover i natt!
God natt!

Melting Point - yeah baby

Publicerad 2011-11-21 15:57:25 i Diverse,

Imorgon ska jag se på en lägenhet i det så kallade 1535 Melting Point, jag har bestämt mig för att den är min.. så nu behöver jag bara 4(5) saker:
  • Få klartecken från Landlorden
  • Få CSN
  • Få möbler
  • Ett jobb/En kille som kan betala halva hyran
Åhhhhh jag är sååååå excited! Om jag får den här så tror jag att mitt liv kommer bli en miljard gånger bättre! Wohowoho!!

Nu ska jag gå å lägga mig

Publicerad 2011-11-13 23:12:05 i Diverse,

Söndag, det har varit en händelserik helg, jag har gjort skolarbete, varot på strippklubb och varit full och träffat Ryan som varit på besök och varit på Burger King, jao. Nu ska jag otroligt nog se en film, hoppas att den är bra eftersom jag aldrig ser på film och är bakfull och hatar att vara bakfull ensam, det är kanske världens hemskaste känsla.

Inte OK, men det skiter jag i :D

Publicerad 2011-11-09 20:01:25 i Diverse,

Inte helt ok men jag såg precis en av de finaste, eller nej, DEN finaste cupcaken jag sett i hela mitt liv och var därför tvungen att helt enkelt sno den här från min gamla flatmates facebooksida!

Dumma dumma mig

Publicerad 2011-11-09 19:48:18 i Diverse,

Sitter här och bara sitter här, så satans onödigt. Jag är lite umgängessugen idag men har ingen att umgås med. Eller ja, jag har heller inte frågat någon så jag antar att det inte är så synd om mig egentligen.. Kanske är det bara för att det är onsdag som jag tror att jag vill hänga med folk.
Jag har varit i gymmet i alla fall. Och ätit riktig mat, TVÅ gånger idag faktiskt, rester från igår till lunch och proteinsmoothie och smörgåsar till middag/kvällsmat. Ja, det var väl inte så spännande men det är ungefär på den nivån min liv är den här veckan..

Onödig strålning

Publicerad 2011-11-08 01:41:28 i Diverse,

Det mest onödiga jag håller på med för tillfället är nog att jag har på den svenska telefonen.. och den norska varierat med det gamla brittiska, de enda som ringer mig på de numren är pappa (när han ringt fel) och DJuice och Chess, som vill att jag byter operatör.. så dem vill jag ju inte prata med.. alltså jo, pappa, men inte telefonförsäljarna, jag blev faktiskt häromdagen så irriterad så att jag ringde upp för att be dem sluta ringa mig.. men det var ju onödigt för det var telefonkö och det hade jag inte riktigt råd med, väldigt onödigt! Så slösar jag ju ström också när jag laddar dem.. fast jag är lite nervös att numren ska sluta fungera och jag vill ju ha dem kvar för ev. senare flyttar, har haft svennenumret i 12 år ju!

Hemma

Publicerad 2011-11-08 01:36:05 i Diverse,

Till och med de fula killarna hemma är ju snygga! Det är fan inte dåligt!

Nattens låt:

Publicerad 2011-11-08 01:27:14 i Dagens,

Tror inte att jag kommer kunna sova inatt, jag har inte gråtit på flera veckor och jag vill verkligen göra det, så att jag kan få sova sen men tills dess så lyssnar jag på den här:     

Det är dåligt!

Publicerad 2011-11-07 23:10:06 i Diverse,

Idag har jag varit och tittat på lägenheter och jag har varit på någon form av boxningsträning, dagen idag skulle jag vilja sammanfatta med ett ord och det är dåligt, av följande anledningar:
  • Jag har som sagt varit på boxningsträning och där gjorde jag dåligt ifrån mig, jag kan ju inte göra armhävningar och det är dåligt! Sen så är jag även för lat och gjorde därför dåligt ifrån mig.
  • Jag har kollat på en dålig lägenhet och det är dåligt med bra lägenheter ute.
  • Jag har dåligt med pengar.. (Farmor..?)
  • Jag har dåligt med mat i kylen
  • Och sist men inte jävla minst så är det förbannat dåligt med kommentarer här på bloggen, jag tycker att NI är dåliga som inte kommenterar mer!
Nu ska jag ta mitt förnuft till fånga, äta mer knäckebröd och duscha!
Häppårrä!

Härligt intryck

Publicerad 2011-11-06 21:41:16 i Diverse,

Härligt att man ger ett så seriöst intryck.. var precis och köpte chips och killen i butiken frågade mig om jag var full eller nykter..

En typisk skitdag

Publicerad 2011-11-06 16:25:17 i Diverse,

Idag är en typisk skitdag.. fast när jag tänker efter så är det väl egentligen inget fel på själva dagen, det är mig det är fel på, jag har uttorkad hjärna och är jävligt bakfyllekåt, ja, det var nog det ärligaste jag skrivit här på länge!

Dagens låt om jag inte redan bloggat den:

Publicerad 2011-11-05 01:16:34 i Diverse,

Den här lyssnade jag på supermycket i somras när jag var hos Åsa i London, hon uppskattade den inte överhuvudtaget och blev i vanlig ordning ganska trött på mig, men det är det som är så bra med Åsa, vi surar lika mycket och sen så blir vi glada på varandra igen. Tror fortfarande inte hon har förstått poängen med den här låten men här kommer den, antagligen igen.. men i så fall så lär det ju verkligen inte vara första gången jag har dubbelbloggat en låt.. det är ju lite av en favoritsysselsättning:
För övrigt så ha rjag spenderat de senaste tio minuterna liggandes upp och ner i sängen, alltså med benen i luften, välte över några gånger och trodde att jag skulle bryta nacken, till slut så fick jag så mycket blod i huvudet så att jag var tvungen att sätta mig upp, det var en dålig idé det, blev jättemärkligt i lungorna, kan jag ha fått vatten/saliv i dem!?
Nu ska jag hursomhelst sluta med diverse olika cirkusövningar och bloggande och se på.. Ja, du gissade rätt, det är fredag, jag ska se på Skavlan!

Världens bästa kvällsmat:

Publicerad 2011-11-04 23:23:16 i Diverse,

Världens bästa kock/tjej/fotograf/bloggare/dotter/barnbarn/ligg/syster/kompis/designer/släkting
(nästan) naken i sängen med världens bästa kvällsmat/frukost/middag/lunch:
Tips: Ät ALDRIG knäckebröd i sängen!! Och om du måste.. ha tallrik och spill inga smulor utanför den!

Halloween

Publicerad 2011-11-04 23:11:44 i Diverse,

Tyvärr har jag ingen helfigursbild på mig.. när man bara ser mig såhär så ser jag ju faktiskt ut precis som vanligt fast med annan hårfärg..

Något positivt

Publicerad 2011-11-04 20:50:03 i Diverse,

Det kommer något positivt ur det mesta, det satans inbrottet leder antagligen till att jag flyttar ändå, men förhoppningsvis till ett helt annat ställe, precis bredvid här som jag redan bor fast i en riktigt lägenhet, woohoo! :D

Skummelt

Publicerad 2011-11-04 00:33:36 i Diverse,

Inatt hade jag en miljard märkliga drömmar, jag drömde bland annat att jag hånglade med två personer samtidigt, jag tycker det verkar väldigt jobbigt och ganska äckligt faktiskt så jag ska inte försöka mig på det i verkliga livet. Tyvärr var det väl detta som gjorde mest intryck på mig för det är det enda jag minns. Synd, annars hade jag kunnat berätta något mer för er!

Det är väl ingen som gillar en gnällspik

Publicerad 2011-11-04 00:30:49 i Diverse,

Det är väl ingen som gillar en gnällspik.. eller jo kanske, ni som faktiskt läser den här bloggen gör nog det efterosm jag är ganska säker på att gnälla på diverse störande saker!
Jag vill bara berätta hur jävla ledsen jag är för att det inte blir någon flytt imorgon, fan vad jag är besviken på det!! Jag trodde inte att jag tyckte att det var så himla kul att flytta men tydligen för jag är verkligen råbesviken och det förstörde verkligen hela min dag som i övrigt varit ganska trevlig!
Nu ska jag gå till köket och äta knäckebröd och försöka undvika kineserna som har fest i köket.. av två anledningar, jag är rädd för deras tjejkompis (det vet ni ju redan) och den andra anledningen är att jag luktar svett för jag är äcklig och har inte duschat än efter gymmet, men det ska jag strax göra! Men knäckebröd först!

Så jävla tråkigt :(

Publicerad 2011-11-03 22:01:15 i Diverse,

Nu hade jag äntligen bestämt mig för att flytta ut från den sketna korridoren jag bor i in i ett hus med världens bästa Christy och hennes hundar och delvis hennes kille, imorgon skulle flyttlasset gå, av någon anledning har jag inte packat ett skit och gjort allt i min makt för att undvika att börja.. Ja, så står jag på löpbandet (40 min idag, oväntat fit får jag säga!) så ringer Mike och säger att han har dåliga nyheter, jag kan inte flytta in, de har haft inbrott och halva huset är typ stulet och de vill antagligen inte bo kvar. Jag som hade sett så himla mycket fram emot att se på film med hundarna, gå promenader, klia dem på magen, laga mat till Christy, bjuda folk på middag och så vidare och så vidare! FAN! Men tur i oturen att jag inte flyttat in, väldigt osugen på att bli av med min dator! Så tack min lyckliga stjärna!

Dagens textrad:

Publicerad 2011-11-01 19:19:19 i Dagens,

"Now that you turn me on (turn me on) you're way to drunk and you wanna touch me".
..Så vad är då problemet? Du är sugen hon är sugen. Ligg.

Kiwi!

Publicerad 2011-11-01 18:45:30 i Dagens,

Dagens glädjande bild:
Bilden är glädjande av två anledningar:
  • För att den lilla albinon överlevt en operation idag
  • För att jag levt hela mitt liv i tron att Kiwisarna var utdöda sen.. tja, en hel del år, varför har ingen berättat för mig att de fortfarande finns!? Har jag fel om jag påstår att jag lärt mig i skolan att de är utdöda?
  • För att han är det sötaste jag sett sen sist jag såg mig själv i spegeln

Ojojojoj!

Publicerad 2011-11-01 04:44:28 i Diverse,

Har varit ute och haft en jättetrevlig kväll får jag nog säga, i Pippi Lånstrump-kostym, kan hända att det dyker upp en bild senare! Osäkert, men kanske! Eller egentligen mycket möjligt att det kommer en imorgon!
Spice Girls tredje album fick inga vidare recensioner och jag tyckte personligen att det var skit och har tyckt så tills ikväll när jag av någon märklig anledning fick för mig att lyssna på det och förstod både varför jag tyckte att det var skit och varför det faktiskt gjorde det, ja de hade blivit äldre och ja, jag förstår lite mer av det nu när jag själv är äldre. Så jag gillar det nästan nu ju! Skumt! Well, det var inte tillräckligt bra för att stanna uppe hela natten så nu går jag och lägger mig! Puss på er era svin!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela