SkatanOchHolken

Frank!

Publicerad 2014-04-01 12:48:52 i Diverse,

Frank är ett av mina favoritnamn, av två anledningar, jag tycker att det låter stabilt och det betyder ju uppriktig. Perfekt! Så här kommer min tillfälliga favoritlåt: 
 

Buenos Aires =)

Publicerad 2014-04-01 01:23:34 i Diverse,

Året so far har varit ganska händelsefattigt. Kan bli spännande dock! Dels så måste jag ju antingen starta företag i September eller så måste jag skaffa ett jobb, är inte ett dugg intresserad av att skaffa ett jobb och jag känner inte att det är så stor poäng att doktorera i textil, inte just nu iaf så det blir spännande att se vad jag ska hitta på.
 
Jag har precis bokat flygbiljett till Buenos Aires så det blir fett. Ska på Misfitskonsert! F E T T ! Vara på resande fot i mer än två dygn, ofett. Bäst att ta med torrschampo och tandborste. Och mat, massor med mat! Åhh herregud, jag har glömt att gå till doktorn, jag kommer behöva lugnande eller åtminstone sömntabletter.
 
På killfronten i år har det verkligen varit lugnt. Jag tror dock att det kan ligga något i det där med att alla kommer tillbaka förr eller senare.. På Alla hjärtansdag (av alla dagar man kan välja att ringa någon) så ringde han som det förr refererats till som "Mitt livs kärlek", jag har slutat med det. Tycker inte att han förtjänar den titeln och jag är dessutom inte kär i honom längre så han kan väl inte få kallas det alls känns det som.
 
Och så personen som jag i två års tid trodde var mannen i mitt liv på riktigt, som visade sig ha två andra flickvänner, han dyker upp hela tiden, men jag känner att näe. Lite bättre får man allt bete sig om man vill något och allvarligt.. om man nu vill be om ursäkt och få en chans till, då får man väl iaf göra det ordentligt, med blommor och dikter och skit!
 
Förra årets mest romantiska encounter slutade ju i total jävla va-fan-hände-här, men jag fick ju veta vad som hände och den trevlige herrn hade helt enkelt förklarat för sin kompis att jag (trots att han ringde och sa att han saknade mig och ville att jag skulle ha stannat) var en riktig hora. Mmm, tack för komplimangen! Personen i fråga har plötsligt ett år senare börjat gilla mina bilder på Instagram. Min konklusion? -Han är dumpad och desperat. Trist.
 
Så då eftersom det är sådan ruljans på blasts from the past så undrar jag ju självfallet när den bästa matchen jag haft hittills i livet ska bli singel igen och börja ringa... Ja eller så var det lika bra.. jag vill ju inte bli Fritzlad. Jag vill ju bara ha det mysigt och kul och inte sitta hemma H E L A tiden.
 
Så hände det något nytt som jag inte alls förväntade mig, eller vem fan försöker jag lura, det gjorde jag visst, jag trodde att jag skulle träffa någon i Mars. Det kom lite för tidigt dock så jag antar att det blev fel i planeringen på något sätt. Det var februari. Det gick jättebra.. tills det började gå dåligt och det var ju synd för han var väldigt söt och.. wait for it.. MOGEN! Öhh, hur hände det?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela