SkatanOchHolken

Dagens bild:

Publicerad 2012-06-29 21:54:31 i Diverse,

Det här är dagens bild, jag tycker att den är väldigt tänkvärd.. jag vet att detta är något som jag håller på mycket med själv, att inte se vad andra ser för att jag är osäker i mig själv:

LÄGENHET

Publicerad 2012-06-26 22:44:16 i Diverse,

OSLOOOOOOOOVE! Jag älskar att gå runt i Oslo. Ä L S K A R och idag när jag gjorde det blev jag riktigt ledsen för att jag inte är på lägenhetsjakt i en skandinavisk huvudstad, de är alla underbara och gud vad jag saknar dessa fantastiska byggnader som skulle ha kunnat vara mitt hem!

Skäms Cecilia, skäms!

Publicerad 2012-06-20 13:29:50 i Diverse,

Jag tycker att den här fruktansvärt dåliga låten är bra, vad är det för fel på mig?
Det gör ju inte saken bättre att tjejrösten som är med typ är någons syrra som de lånat in för att hon hade stora bröst typ, den är bara fruktansvärt dålig men jag blir svinglad varenda gång den kommer när jag är ute.. aiaiaiiii!

Aiaiaaaai!

Publicerad 2012-06-20 01:48:53 i Diverse,

Jag och brorsan hamnade på en ganska så fet fylla i förrgår.. det var inte riktigt meningen.. men jag tar helt på mig ansvaret för att det skedde. Klockan tio på morgonen stupade vi i säng.. trots den fruktansvärt höga promillenivån lyckades jag att fixa VIP-kort med rabatt till mig och Andreas och ett avtal med en ny klubb, jorå. Jag fick tag i nån turk som till slut sa: "Nu får ni gå och lägga er, grannarna ringer polisen, jag går till jobbet." Haha. Han hade nog jävligt rätt i det, vi hade poolparty..

Kan man få hjälp eller?

Publicerad 2012-06-17 00:54:25 i Diverse,

Först och främst så är jag i behov av en massage, jag har svinont i ryggen, trapped nerve tror jag är en kvalificerad gissning!
Sen så behöver jag verkligen hjälp med att länka en checkin location till en fbsida, hur gör man???? Jag blir gaaaalen!

Tjockis

Publicerad 2012-06-15 00:12:13 i Diverse,

Idag har jag bränt mig, mm-mm! Så jag är alltså inte längre blekfet, jag är fetbrunröd, gött dä! Tjockisrubriken refererar dock inte bara till mig, utan även till den snygga reseledaren, jag såg honom idag också och bestämde mig för att jag inte tror att han och den snygga norska reselederskan är ett par.. dock gjorde jag en obehaglig upptäckt.. Förra gången jag såg honom så hade han t-shirt och jag stod ungefär en meter högre upp än honom. Jag såg honom alltså uppifrån, fördelaktigt för honom, mindre smikrande för mig.. Ja, så idag såg jag honom då alltså "topless". I badbyxor, han har brödmage! Vad är det med alla dessa brödmagar, inte ens skandinaverna här är smala! Dåligt! Vilken besvikelse!

Dagens kommentar:

Publicerad 2012-06-12 02:18:05 i Dagens,

Jag och brorsan kom precis hem från restaurangen, på vägen mötte vi ett killgäng som uppenbart var på fyllesemester, de behövde lite vägledning och vi har ju alltid en baktanke så vi hjälpte dem gladeligen.. medans vi traskar mot chipsbutiken i samlad trupp så frågar en av killarna hur gammal jag är:
-Hur gammal är du då?
-25.
-25.. aha, jag har Alltid velat ligga med nån som är äldre! Ställ upp nu!
Jag gav honom en high five på den och gapskrattade och berättade för brorsan, då blev han rädd och började prata med honom istället, typiskt, jag vill ju som bekant helst ligga med tonåringar.

Fan.

Publicerad 2012-06-11 03:23:10 i Diverse,

Jag har ett stort myggbett mellan ögonbrynen, nästan mono brow, men det är egentligen inte det som plågar mig. Satans gutter. T.o.m när man tycker att de kan dra åt helvete plågar de en, eller kanske allra mest när man tycker att de kan dra åt helvete.. vad fan är grejen, jag skulle vilja utbringa ett stort: "It's not you, it's me" till alla jävla as till killar där ute.. för om inte det fanns mongos till brudar som mig själv så skulle ni aldrig bete er som de jävla as ni är. Men det är ju bara att fortsätta svina loss eftersom tjejer tolererar det.
Klart att det blir mer spännande med lite action men hur kul är det i längden, jag slösar i stort sett all min vakna tid på meningslöst tänkande på meningslösa killar som man bara borde be dra åt helvete, det gör jag visserligen ganska ofta också, men då är det ju alltid en part som tycker att det låter som en bra idé att hänga mer och cirkeln av meningslöst brain fuck är sluten. Usch vad killar är idioter. Men speciellt, vad fan är det för fel på en som tycker att det är nice att hänga med idioter?
Jag har spenderat ungefär 12 år med att ligga och grina över nån gammal kukskalle, ursäkta mig?
God natt!

Mmm - 120 och 180% rabatt

Publicerad 2012-06-10 11:23:28 i Diverse,

Det är härligt att vara i Turkiet, man får 120-180% rabatt, hela tiden! Börjar bli rik! ..Om det ändå hade varit verkligheten.. men jag funderar på vem som har lärt kurderna det här med procentsatser, eftersom alla verkar tycka att just 120 och 180% är bra procent att säga att kunderna kan få.. Tror inte att de har förstått att de i så fall ska ge kunderna pengar..

Japp!

Publicerad 2012-06-09 05:26:17 i Diverse,

Alanya by night är enligt säkra källor inte lika fett som Aya Napa... och det är jag riktigt glad för! Det hade varit alldeles för jobbigt alltså! Mycket kunder idag, men det ska mycket jobb till för att få in dem, mkt solande, volleyboll och sprit. Kanske inte låter påfrestande men det är det faktiskt! Men såklart spännande! Finns inte så många snygga men har sett en av världens antagligen snyggaste reseledare! Dansk, jävla skit. Tror även att det är skit för att han antagligen har norsk svinsnygg reseledarflickvän också.. hursomhelst så ska jag sova nu så att jag kan forsätta mitt solbrännemission imorgon. Inga problem, klockan är ju bara 06.25!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela