SkatanOchHolken

Piss

Publicerad 2010-09-30 18:09:17 i Diverse,

Jag har haft en jävla pissdag, inget har gått min väg, det suger och jag vill hem. Vill ha Marabouchoklad och värmländsk pizza med kebabsås eller eventuellt Etiopiskt men det finns ju inte här. Kuk-ställe!

Det finns hopp!

Publicerad 2010-09-30 02:05:47 i Diverse,

Jag har precis kommit hem efter en ganska torr utekväll, torr som i inte blöt, som i hyfsat nykter och precis när jag kom utanför utestället så mötte jag en skitsöt kille så jag är glad att kunna säga, YES! Det finns hopp, tyvärr så skulle ju jag gå hem och det skulle inte han och jag skulle inte ha tagit med nån hem oavsett för jag ska upp tidigt imorgon. Hursomhelst så har det varit en kul kväll!

Rugbylaget här är ganska känt och jag träffade lagkaptenen och det här är alltså killar som får betalt för att spela rugby.. en av dem stod och spydde, både genom munnen och näsan, i en ölkanna, det brukar de tydligen göra, fick jag veta, varje onsdag..! Mmmm charmigt!

Skulle bara titta lite

Publicerad 2010-09-29 18:54:54 i Diverse,

Jag har precis variit på en liten spatsertur genom byn jag bor i, det var en spännande tur, huvudorsakerna till att jag ens orkade mig ut genom dörren var attt jag skulle skaffa mig ett nummer som jag behöver för att jobba, ta en spruta, köpa lök och kolla in skateshopen så att jag vet var jag ska gå å hänga för att eventuellt träffa skitsnygga skatekillar eller bara nån att dricka mer öl med. Jag råkade få med mig ett par nya Vans hem men det gjrode inget för jag behövde ändå nåt åt det hållet.

När jag vandrade genom de övre gatorna i stan, som jag tidigare inte varit så mycket på eftersom jag tycker att alla där uppe ser jävligt risiga ut och det bara är skitbutiker där, så flyger det ut en tjock kärring med käpp och skriker som en galning. Jag vet inte riktigt vad det handlade om men det var några trashiga ungdomar som hade gjort något med hennes son, mördat, dängt eller rånat, I don´t know! Det var inte bara jag som bytte trottoar så det var riktigt vansinnigt.

Efter att jag varit på myndigheten jag skulle till så gick jag på den här trevliga lilla gatan igen och ser då en massa personer stå i ring runt en man som ligger ner, en av dem sitter på huk med fingrarna på hans hals och kollar pulsen.. När jag gick lite längre ner för att köpa impregneringsspray möttes jag av en ambulans, när jag kom tillbaka tio minuter senare så såg det precis likadant ut, jag gissar att han var död. Så nu vet jag inte bara hur döden luktar utan även hur den ser ut..

Herr Nilsson

Publicerad 2010-09-29 14:12:05 i Diverse,

I natt vaknade jag vid 2-snåret av att jag skrek, det gjorde jag därför att jag drömde att Herr Nilsson gick på mitt täcke, anledningen till att skulle ha gjort det var då för att ta saker, fy fan det var så jävla obehagligt!

Det mesta kan köpas för pengar

Publicerad 2010-09-29 00:38:14 i Diverse,

Jag själv har inte sålt mig än men kommer rätt erbjudande så.. man ska aldrig säga aldrig, det jag däremot har gjort är att jag har köpt mig fri från reklamen här på bloggen! Schysst va!?

En bild säger mer än tusen ord..

Publicerad 2010-09-29 00:07:29 i Diverse,



Jag brukade aldrig ta med mig varken telefon eller kamera till butiken när jag bodde i Oslo, det var ju bara på andra sidan huset.. jag är SÅ glad för att jag tog med telefonen den här dagen när apelsinen låg och vräste sådär, aldrig varit med om en vulgärare apelsin!

Ovan

Publicerad 2010-09-28 23:15:47 i Diverse,

Huh vad otrevligt det var när jag vaknade imorse för det första så vaknade jag en timme innan jag skulle gå upp och kunde inte somna om och när jag väl kommit till skolan (endast 5 min försenad) så visade det sig ju att det var den enda o-obligatoriska lektionen vi har, varför tänkte jag inte på det igår!? Då hade jag ju kunnat gå upp klockan 12 el halvett t.o.m!

Jag har ju varit nykter i typ en månad så jag var inte alls förberedd på hur jävligt det skulle va idag. Man är otränad helt enkelt! Är döv från den fruktansvärda ljudnivån på fjortisklubben som jag var på igår så kommunikationen har varit komplicerad idag ska jag säga, har varken haft hörseln eller psyket på min sida!

Jag har blivit synsk också, schysst!

Next door

Publicerad 2010-09-26 19:20:33 i Diverse,

När jag hämtade tvätten så mötte jag två av dme som bor i dörren brevid, de berättade att en av de andra som bor med dem är dansk så jag ska följa med dem till studentföreningen sen, spännande spännande! Då kan jag prata skandinaviska med någon om jag förstår danskan! Jag är egentligen astrött och borde stanna hemma men jag känner ju nästan inga så jag bör ju ta chansen att lära känna lite folk, annars är jag ju dum i huvudet!

En inte helt enkel kommunikation

Publicerad 2010-09-26 18:54:59 i Diverse,

För fem minuter sedan äntrade jag köket för att äta upp resterna av den omtalad linssoppan från igår och där mötte jag kines-tjejen i rummet brevid. Jag förstår verkligen inte hur det fungerar för henne i skolan, när hon väl kommer in i det kommer det säkert gå jättebra men såhär lät det nu:

Jag: Have you been doing something fun this weekend?
Hon: Yeees, I went to Sainsburys (mataffär).
Jag: So you have not been to any bars or anything? (Notera hur tydlig jag är, ingen idé att slänga sig med nåt slang här inte)
Hon: Yees, I bought cucumber and..
Jag: So you have just been at home all weekend?
Hon: Noo! It would take me twelve hours just to get there!
Jag: Yes of course I understand that, I mean home, here! Pekar runt i lägenheten vi befinner oss i.
Hon: Home, here ? Ser väldigt frågande ut, som i, det här är ju inte mitt hem jag bor ju i Kina, vet du väl!
Jag: OK, see you! Där gav jag upp.
Hon: See you!

Kungarna av Tylösand i Debatt:

Publicerad 2010-09-26 01:11:15 i Diverse,

http://svtplay.se/t/103450/debatt

Det kanske inte är så konstigt när du är 24 år och kallar dig för Jockiboi men jag tycker att det är ganska pinsamt hur han inte förstår när kvinnan i debatten säger "Jag tar ingen moraldebatt" och han kontrar med "Jamen ska du stoppa folk från att dra ner till Aya Napa också då eller?" Guuud vilket rikspucko!

En historisk dag

Publicerad 2010-09-25 23:20:14 i Diverse,

Idag är ingen vanlig dag, nej idag är en historisk dag, jag har idag för första gången i mitt liv kokat linssoppa, det är en av mina favoriträtter så kul att jag numera är en sådan duktig gourmetkock att jag klarar av detta helt själv. Enda hjälpen jag hade var mammas handskrivna recept. Tänkte panikringa henne när det gick åt helvete först men tänkte att "Nej fan Cecilia, klipp navelsträngen, laga mat själv!"

Jag har även idag gjort en iaktagelse, på andra sidan gatan, närmare bestämt snett över gatan har det idag stått en tjej och hur länge som helst porrdansat (MTV-mittinatten-style) så mycket hon bara orkat precis vid fönstret. Antar att de flesta är medvetna om hur väl det syns när någon står vid fönstret i ett rum som är upplyst när det är becksvart ute. Det syns V Ä L, haha!

-Haha, där var det nån som ramlade in i häcken på andra sidan gatan, good work! Klockan är bara drygt 22 här ju!

Liiite huvudvärk men vad gör det?

Publicerad 2010-09-25 13:38:00 i Diverse,

Drack som sagt två öl igår, de satte sig tydligen känner mig svinseg och har lite huvudvärk, men vad gör det när man vaknar och konstigt nog är skitsnygg!? Tror jag ska försöka mig på lite vintageshopping idag kanske!

Nu har jag mjukstartat

Publicerad 2010-09-25 01:49:04 i Diverse,

Jag har ikväll mjukstartat mitt studentliv genom att gå ut och dricka två öl (notera TVÅ öl!!) med en tjej i klassen och en kille hon känner. Hon är väldigt rolig och han var precis lika kul, väldigt lik Ms Jay:

Han har precis samma minspel och nämnde något om att han inte var bög men jag vet inte om jag ska tro på det, han skrattade efter så det känns som att det är svårt att avgöra på ett språk som inte är mitt eget, dessutom har båda konstig dialekt så jag vet inte helt alltså..

Kul var det iallafall och jävligt schysst av henne för hon var sjuk egentligen och skulle ligga hemma men jag sa att jag skulle gå ut själv och hon tyckte så synd om mig så hon skickade ett sms och sa att hon kommer, det var ju tur för jag hade tänkt gå till studentföreningen och där hade de temafest. Hon kom (inte helt oväntat) dit före mig och blev inte insläppt p.g.a felaktig klädsel med tanke på temat och jag hade tyckt att det var skitjobbigt att gå ut ensam och på det bli nekad och gå hem med svansen mellan benen. Har fått fyllehicka, av två öl, va fan?

14 lååånga minuter

Publicerad 2010-09-24 17:02:19 i Diverse,

Det är fjorton minuter kvar tills jag enligt vattengubben ska kunna duscha igen, jag kommer antagligen inte vilja gå ut ur duschen ever again! Vad säger hejarklacken: TVÄTTA HÅRET TVÄTTA HÅRET TVÄTTA HÅRET!

Otippat

Publicerad 2010-09-24 15:55:29 i Diverse,



Jag fick det här vänförslaget av facebook idag, de två gemensamma vännerna vi har är så otippade, den första en kille som gick i min klass i Sthlm för tre år sedan som jag tror bor i Norrland nu, den andra en kille som jag träffade i Spanien en som egentligen var från Australien och var på jorden-runt-resa, otippat!

Misfits vs. London.. awww I dunno!

Publicerad 2010-09-23 20:07:03 i Diverse,

Imorgon kommer en i Misfits till skolan.. vet inte om han ska va dj eller va han har tänkt göra men jag gillar ju Misfits så det vore ju dumt att missa det men är lite sugen på att dra till London också..? Är nämligen leeeedig imorgon, om jag drar till London så får jag även möjlighet att tvätta håret fats det kanske är dumt, killar verkar ju gilla lorttjejer, fast det kanske bara är sådana killar som jag gillar.. så jag kanske borde byta smak eftersom de uppenbarligen är så satans risiga!?

Svett.

Publicerad 2010-09-23 19:19:17 i Diverse,

Jag har varit och solat, det var smart.. Jag glömde väl för en sekund att jag var i England och att det inte går sådär jättefort med supporten här i boendet. Jag har sedan igår morse varit utan varmvatten, har ändå duschat två ggr men klarar faktiskt inte av att tvätta håret för det är för jävla kallt! Så jag har lortigt, torrschampoonerat hår och luktar solsvett! Mmm..

Dagens kvinna: Sanna Pettersson

Publicerad 2010-09-21 19:16:56 i Dagens,

Dagens: dagens kvinna är Sanna Pettersson för henne fantastiska Spotifyjobb, ett enkelt ingrepp men det var länge sen jag blev så förbannad! Tur för Storbritannien att hon har svensk IP-adress!



Spotify visade mig ett förslag om att jag skulle byta min location eftersom den inte var i Sverige. HÄLFTEN av mina låtar som jag så omsorgsfullt har lagt i listor gick plötsligt inte att lyssna på. Jag blev så arg så att jag ville gallskrika men kunde inte eftersom jag inte känne rmina grannar än.

Apropå de jag delar kök med, Sanna sa att det låter som en b High School skräckfilm, haha, truetrue! Vi har en svensk blondin (borde kanske operera brösten?), en kines med långt svart hår, den typiska halvtöntiga killen som är snäll och hjälpsam och kan allt om datorer, en stor svart kille som ser farlig ut men är snäll och kristen (...eller?)

Jag tror att det är min roll som dör först.. eller kanske sist för att hon inte fattar? To be continued..

Det här ska vara ledmotivet till filmen:

Man lär sig något av allt sägs det..

Publicerad 2010-09-21 16:41:15 i Diverse,

Idag har jag träffat person nummer två som ska bo här.. och så såg jag ett brev i vår brevlåda med ett namn så jag har facebook-stalkat runt lite och fått veta vem den 4:e personen är.

Jag bor alltså med:
Mig själv.
En kinesisk tjej som knappt pratar engelska.
En vit britt som är superdatanörd.
En svart britt som är superkristen.

Vilka fester vi kommer ha! NOT.

Men så länge de inte är på mina grejer och jag träffar folk att hänga med någon annanstans så går det nog bra.

Rebecca & Fiona

Publicerad 2010-09-20 20:06:34 i Diverse,

Mina nya favoriter, om jag hade varit lite musikalisk är dte här precis vad jag skulle göra, göra schysst undergroundmusik med min bästa kompis och blogga om det! Love it!

No Phot-oh

Publicerad 2010-09-20 19:50:52 i Diverse,

Glömmer hela tiden att ta bilder, kasst! Ska försöka ta lite framöver om jag kommer ihåg! Idag har jag då gjort min första skoldag. Känns bra, har fortfarande inte någon kompis men har bekantat mig lite med några som tyvärr inte bor här utan lite längre bort.

Jag är så satans seg, har varit hemma sen 04pm och nu är den snart 7pm och har fortfarande inte fått tummen ur och lagat mat men har iaf köpt mat, det är bra! Köpte en plastpåse för 1,30kr som jag får byta ut när den blir trasig, det är smart frågan är bara hur lätt det är att komma ihåg att ta med sig den..

Söndagsproblematiken

Publicerad 2010-09-19 22:55:56 i Diverse,

Jag har alltid trott att söndagsproblematiken bestod av bakfylla men efter att jag nu varit nykter/obakfull en hel söndag så förstår jag att det inte är det som är felet, man har helt enkelt huvudvärk på söndagar. Om det inte är söndagens fel så är det förmodligen moderat-sveriges fel. FYI så har jag randiga ben efter bärandet av märkliga strumpbyxor, soft.

Utvik

Publicerad 2010-09-19 20:55:24 i Diverse,

Excusé moi som jag brukar säga, varför varför VAAAARFÖR stänger min mataffär, Sainsbury's kl 16 på söndagar när de har öppet till midnatt på veckodagarna? Det är för mig ofattbart. Jag fick handla på bensinmacken där de har FHM, coca cola i femton olika smaker och 35 chipssorter och vitt bröd. Visserligen, det är ju ungefär det man behöver.



Satsar på Slitz, tittar man noga ser man faktiskt lite bröstvårta, närmare utvik kommer jag antagligen inte!

Ingen poäng.

Publicerad 2010-09-19 00:25:53 i Diverse,



Nej, det kommer ingen poäng, personen på bilden har inget samband med texten, jag har inget spännande att berätta förutom att jag pratat med kines-grannen idag och bjudit på pepparkakor, det gick hem! Men mest var det här inlägget bara en ursäkt för att få leka med färgen på bilden och få lägga upp en helt onödig bild av mig själv. Historian bakom hur jag fick tröjan är för resten väldigt lustig. Jag ska inte hänga ut personen som jag fått den av men det är roligt och ni kan väl fantisera ihop nån rolig historia själva om ni nu har så lite att göra en lördagkväll så att ni läser det här fruktansvärt onödiga blogginlägget! Men jag tycker att det är roligt att ni gör det! Puss puss

I would like something KebabISH..? ..But vegetarian indian Please!

Publicerad 2010-09-18 02:03:27 i Diverse,



För alla it-girls (som jag vet inte läser min blogg eftersom det typ bara är killar som gör det) så vill jag att ni noterar att jag är stylish enough att ha min Svenskt Tenn Manhattan-väska i handen!



Till vänster om mig i bilden ska tydligen Huddersfields bästa curry ligga, låter lite halvmärkligt med tanke på att stället heter Kebabish.. ISH men ja, det är ju inte engelskt så det är väl ett namn som kanske funkar, From somwhereISH, dunno! Vad tror ni klientelet äter, falafel? Men då äter man kanske kebab också?

Dagens skylt:

Publicerad 2010-09-18 01:21:57 i Dagens,



Men det är bara risplockare och de få andra, lyckligt lottade, med rishatt som får gå på toaletten

06:30-16:30

Publicerad 2010-09-18 00:51:58 i Diverse,

Tio timmar tog det mig att få iväg mamma till Oslo lufthavn, någon smart jävel hade väl antagligen glömt sin väska, THANK YOU, sincerely! 10:15 skulle hennes plan ha gått, 15:30 gick det... till London.



Så snälla håll koll på din väska!

//Dagens surkärring

Om jag inte bloggar mer så vet ni varför..

Publicerad 2010-09-10 17:12:57 i Diverse,

..då är det för att jag blivit ihjälslagen av världens snyggaste höggravida p.g.a publicering av bilder utan godkännande, men det gör inget för hon är ju så FIN! Nu kommer det då snart en bloggbebis, men det ska jag inte blogga om utan att fråga, då VET jag att jag dör.. Tror jag :)

Jag

Publicerad 2010-09-09 20:21:17 i Diverse,

Jag hade tänkt att ha en liten profilbild på mig själv här på bloggen men det gick tydligen inte alls för sig, VARFÖR I HELVETE FUNGERAR DET INTE FÖR JAG SLÅR SNART SÖNDER DATORN!!! ettusenett... ettusentvå... ettusentre..

Packningen gör mig utbränd

Publicerad 2010-09-09 19:50:11 i Diverse,

Jag håller på att packa inför min Englandsflytt. Jag blir helt utbränd av SASs bagage-regler (som såklart ändras till det bättre två veckor efter att jag måste åka, piss). Jag har nu packat och packat och packat i kanske fem timmar med hjälp av min fars fru som sagt: "Njaaaaaaeee, den där är nog inte NÖDVÄNDIG". När vi äntligen hade fått till det kilomässigt rätt så gick jag in för att kolla i mitt rum så att jag inte glömt något.. Då kommer jag på att just fan! Jag har en sänglåda också, där sprack det, IGEN. Blä vad trött man blir av att packa, jag är dessutom dödsförkyld men får inte ligga i sängen och slappa för jag måste träffa mina kära vänner innan jag drar eftersom det kommer vara knapert med umgäng med dem framöver!

Tooomt på kontot!

Publicerad 2010-09-07 14:54:46 i Diverse,

Åh gud! Jag har betalat £2000 i skolavgift, huh! Det börjar bli tomt på kontot och jag är ganska nervös eftersom jag har så dålig hand med pengar, jag tror att jag måste se till att skaffa mig ett jobb, hoppas att jag har tid att jobba, då träffar man kanske lite folk också.

Jag har läst min kära Mathildas blogg nu, hon är i USA, jag vill också dit när jag läser hennes blogg! Jag ser ju då hur torr jag är som inte orkar lägga upp några bilder, undrar om hon lägger upp direkt från mobilen.. det verkar så, eller har jag fel? Läs och avundas: http://tjenakoskell.blogg.se/

Dating

Publicerad 2010-09-03 12:27:53 i Diverse,

Jag och en person jag känner som jag inte vill hänga ut satt och diskuterade och även kollade på en nätdejting-sida varpå hon får ur sig: "Vad hände här med honom? -Jag är snäll men jag har dåliga tänder!" Om ni inte har varit inne på en nätdejting-sida någon gång så borde ni verkligen göra det för folk lägger verkligen upp bilder av sig själva där de ser ut hur fan som helst!

10 dagar

Publicerad 2010-09-03 12:23:28 i Diverse,

Om tio dagar sitter jag på ett flyg till England, jag ska bo där i tre år och det blir jävligt spännande. När jag är klar så ska jag bli en världsledande designer, det blir spännande!

Idag är det min sista dag i Oslo tills i slutet av december.. det känns för jävligt! Jag var då ute i onsdags med jobbet det var väldigt trevligt och jag ville ju såklart vara ute längst eftersom det var min sista utekväll i Oslo (mmm okeida.. jag var ute igår med, men inte så länge) så jag tvingade Ine, som tydligen också flyttar till England den 13:e, närmare bestämt 20 minuter från mig, att följa med till en pub på St.Hanshaugen och ta en sista öl där.. Halvfyra tog jag taxi de ca 350 meterna hem därifrån.. nödvändigt, NOT! Men det var såååå värt det, gud va skönt, vi stod och pratade med några puckon till killar med dålig självkänsla som jag inte kom ifrån så dte va fint att bara ojsan hoppsan där kommer min taxi, hejhej!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela